önce aşk, sonra sevgi şimdi de saygı bitti

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.409
248
eşim yavaş yavaş hepsini sildi aldı benden, belki ben de ondan

dün gece erken uyuduk, gecenin bir yarısı kalktığını hissettim, oğlumu emzirmeye kalktığımda çok terledim vücudum yapış yapış dedi, bunu banyo yapmak için bahane olduğunu düşündüm. içime kurt düştü,

sabah baktım banyo yapmış gitmeden, normalde gusül hariç sabahları asla banyo yapmaz.

salona bilgisayarı kurmuş gittim baktım geçmiş gece 11.30 dan sonra boş.11.30 a kadar da mesleğiyle ilgili şeylere bakmış.

bütün heryeri araştırdım birşey yok. ama eminim 11.30 da yatmadığına,

silinen dosyaları kurtarma programı yükledim.maşallah ne var ne yok hepsini silmiş. en ufak ayrıntıyı bile düşünmüş ama dosyaları kurtarabileceğimi düşünmemiş.

dosyalar tamamen geçmişi getirmedi tabiii ama porno içerikli resimler ve adresler getirdi. yani en iyi ihtimalle porno izleyip kendini tatmin etti.

mesaj attım "dün gece eğlendin mi" diye cevap yok.

evliliğimizde sorunsuz gün yok zaten ama bu saygımı da kaybetmeme neden oldu. şimdi yapmayı düşündüğüm şu

salona yatak hazırlayacağım. bundan sonra orda yatsın.
sex yok bundan sonra eli ve bilgisayarıyla oyalansın.


sonrasında da gittiği yere kadar, nereye giderse bu evlilik.
en kötüsüne hazırım.

 
Son düzenleme:

Niye yapıyor peki? Sadece alışkanlık mı? Merak mı? Sıkıntı mı?
 
Niye yapıyor peki? Sadece alışkanlık mı? Merak mı? Sıkıntı mı?

alışkanlık değil, sık yapmıyor. merak sanırım. sıkıntı da olabilir. ben adetli olduğumdan ya da aramız bu aralar kötü olduğundan bana yanaşamamış da olabilir.

ama bu tek sorun değil zaten bardağı taşıran son damla.
 
Bencede konuşmayı dene...Zaten bütün sorunların kaynağı iletişimsizliktir.
 
pornoyu bukadar sorun yaptığınızı düşünmüyorum sadece herşey birikmiş patlamışsınız belli sorununuz çözülmiyecek gibimi :26:
 

Diğer sorunlar ne repu, yani bu durum sık değilse yatak ayıracak bir durum değil. Bu benim düşüncem tabi
 
bu konuda burda kac kisi dert yaniyor...erkeklerin icinde bi canavar sakli bana kalirsa..baska bir mahluk onlar..yani kendilerini durduramiyorlar mi diye dusunmeden edemiyorum.
 
erkekler hep boyle işte neden bunu yapma geregı duydukı sız varken.... sızmı eşinizi ıhml edıyorsunz ondanmı yoksa bu tıp şeylere meraklımı bebegınız ne kadarlık
 
pornoyu bukadar sorun yaptığınızı düşünmüyorum sadece herşey birikmiş patlamışsınız belli sorununuz çözülmiyecek gibimi :26:

Diğer sorunlar ne repu, yani bu durum sık değilse yatak ayıracak bir durum değil. Bu benim düşüncem tabi
o kadar çok sorun var ki, olmayan sorunları söyleyeyim daha kolay.

kayın aile ile ilgili sorunlarımız yok
maddi kısıtlama, kıskanma, kumar, çalışmama vs. yok
aldatma, şiddet, hakaret vs. yok
diğer herşey sorun.
benim a dediğim ona z onun b dediği bana c.
birbirimize uyumlu değiliz.
aşık olduğumuz için evlendik ama aşk yetmedi.
en mutlu günümüzde en zorlu günümüzde hemen her zaman tartıştık.

elmayra senin konularını hatırlıyorum, biz eşimle arkadaştık, şunu yapardık bunu yapardık falan yazmıştın. eşini kaybettiğinde birçok şeyini kaybetmiştin. işte bu konunun özeti, ben eşimi kaybettiğimde sadece oğlumun babasını kaybedeceğim o raddeye geldim şuan.

yatakları değil, yaşamları ayırmak istiyorum aslında. ama aceleye getirmek istemediğimden bir kademe altını deneyeceğim şimdi.
 
Bence böylece kendi haline bırakmayın evliliğinizi, eşinizi karşınıza alıp konuşun, tartışmadan birbirinizi anlamaya çalışın, her şey geri dönüşü olmayan bir noktaya gelmeden bir evlilik terapistine gidin.
her gece aynı saatte yatağa girmeye özen gösterin mesela, hem o yatak sohbetleri iyi gelir, eşleri birbirine yakınlaştırır hem de ayrı ayrı pc başında geçirilen vakitleri minimuma indirir.
 
erkekler hep boyle işte neden bunu yapma geregı duydukı sız varken.... sızmı eşinizi ıhml edıyorsunz ondanmı yoksa bu tıp şeylere meraklımı bebegınız ne kadarlık
benle yapamayacağı şeyleri izlemiştir belki. yolunda giden bir tek cinsel hayatımız vardı, o da bitti bugünden itibaren. artık neye istiyorsa baksın.

bu konuda burda kac kisi dert yaniyor...erkeklerin icinde bi canavar sakli bana kalirsa..baska bir mahluk onlar..yani kendilerini durduramiyorlar mi diye dusunmeden edemiyorum.

en efendisi bile öyle
 
Zamana bırakmayın bence daha çok üzülürsünüz. Ne olacaksa olsun. Neden böyle yaptığını sorun anlaşmaya çalışın olmadı ayrılın yani en azından ben olsam böyle davranırdım.
 
eşimle konuşarak anlaşmak zor. ya küser susar, ya da dinlemez. herşeyde haklı olan odur.
şu an kendimi mesaj göndermemek için zor tutuyorum. akşam gelince konuşacam zaten. ev arkadaşı olacağız madem ki yan odada bebeği ve karısı uyurken tenezül etti buna.
 

Anladım. Aynı frekansta değilsiniz, ortak paydada bulunamıyorsunuz.

Ne diyeceğimi bilemedim, sen akıllı, ayakları yere sağlam basan bir kadınsın.

Bu kadar olumsuzluğun icinde bir de paşamızın yataktan kalkıp porno izlemesi tüy dikmiş.
 
porno izlemesinin dışında da sorunlarınız varmış.onlara taklıyorsan birşey diyemem.ama porno izlemesi üzerinde bile durulacak bir durum değil bana göre.onun için artık cinsellik de bitsin ne olursa olsun diye bir tavır almayın bence.evliliğinizi iyice çıkmaza sokmayın.eşinizle de diğer problemleri konuşup halletmeye çalışın ,inşallah hallolurlar.
 

porno izlemesi ve bunu didik didik silmesi (yakalanmaktan bu kadar çekindiği şeyi yapmamalı) benim için önemli özellikle bununla kendini tatmin etmesi. o kadar şeyi izleyip beni düşünerek tatmin olacak değil.

artık hep onlarla olsun diyorum işte özgür bırakıyorum onu.
 
yapma guzelım daha neler ne yatagı
of su evlerdekı nete hastayım ya cok alasım var eve pc ve net ama her ıkımızde gunun 8 saattını pc basında calsııyoruz ınt var
bulasmak ıstemıyorum

ne yaparsın bılemıyorumda oyle kotu dusunme cnaım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…