once davet edilip sonra cocugunuz yok diye vazgecilen olsaniz?

Çok gerzekçe bir bahane olmuş. Kesin başka bir sebepten gitmek istemiyor ama salaklığından bahanesinin daha ayıp olduğunu anlayamamış.

Eğer samimi olarak bu sebeplerle gelmiyorsa da çocuğu asosyal yapan anası demek ki, 'Çocuğuma yaşıt arkadaş yok o zaman hiçbirimiz sinemaya gitmeyelim ki çocuk izlemek istediği filmi izleyemesin' böyle mantık mı olur.

Zaten terbiyesizmiş,hiç abartmıyorsunuz.
Bazı insanlar diğerlerinin yaralarını kanatmayı pek seviyor.
Böyle arsız,kendi başına hiç bişey gelmeyeceğini sanan gerzek insanlar çok var malesef.
Kesin arkadaşlığınızı bana kalırsa.

Yüce Allah size ve dileyen her aileye evlat nasip etsin inşallah, mübarek akşam vakti..amin...

Obur kadina once sinsi deyip sonra da.ona da haber cereyim..demesi zaten ne oldugunu gosteriyor.
Gorusmeyin bence.

Size dedigini soylememe bile gerek yok

esim geliyor simdi telefonda konustuk ona anlatacagim. hayatimdan da kesinlikle cikaracagim. yalnizlik öldürmüyor. onuda dedigi gibi cocugum yok esimde vardiyali calisiyor belli zamanlarda yok. simdiye kadar ölmedim bundan sonra da ölmem. en alisik oldugum sey yalnizlik onlarin en korktugu sey.
gecen gun regli gecikmisti hamileysem onu sana veririm diyip espri yapmisti laf arasinda. unuttum gitti. ama boyle yazdikca hatirliyorum. o esprisi de cirkinmis aslinda.
diyorum ya suc bende...onlarla gorustugum icin sonuclarina katlanmam da lazim.
Yuhh yaaa.. o lafı diyen ağıza tüküreyim.. pislik karı... bırak yol ver, gitsinn..

Boşverin böyle insanlar kendi kıslançlık ve negatif enerjilerini de alıp hayatınızdan defolup gitsinler, hayattaki tek başarısı doğurmak olan insanlar bunu başkalarının yüzüne vurmaktan haya etmiyorlar. Sanıyorlarki sadece evlat özlemi sınav, o evladı da onun sınavı olur ama işte anlayana...siz kendinize yakışır arkadaşlar edinin, bu insanları da bırakın Allah ıslah etsin.. çok sinirlendim gerçekten

şart bi insan değilse bi daha plan vs yapma. soğut arayı. düşüncesiz insandan bol ne var. bi tanesi eksilir işte.

dun aksam arkadasim aradi, gecen gun sinemada esimle izledigimiz filmi begenip begenmedigimizi sordu. begendik diyip tavsiye ettim. esim gitmek istemiyor ben cok istiyorum sende gittin kimle gitcem sinemaya ben, dedi.

ben gelirim seninle 2.ye izlerim sevdim filmi dedim. aa sahiden mi diyip sevindi. ucuncu bir kadin arkadasimiz var sinsinin tekidir, ona da soyleyim o da gelsin dedi tamam dedim. carsamba gidelim ozaman dedi uygunum dedim ve konusma bitti.

bugun vatsaptan yazdim, carsamba sinema icin tamam miyiz? diye. x kocasiyla gidebilirmis filme benim cocukta yanina arkadas istiyor o da gelecek filme ee sende de cocuk yok? arkadas yok ogluma... dedi. ( oglu 12 yasinda asosyal ve int bagimlisi genel olarak kimseyle arkadaslik etmedigi sadece teliyle oynadigi icin doktora gidiyor bi senedir nerdeyse, yani cocuk arkadas isteyecek bir cocuk degil).. sadece tamam dedim ve kapandi muhabbet..

13 yildir cocugum olmuyor ve bunu biliyorlar. once gelirim dedigimde sevinip sonra cocugum arkadas istiyor sende de cocuk yok demesi beni rahatsiz etti. abartiyor muyum? abartmiyorsam nasil davranmaliyim? beni asiri yoruyordular bu olayda tuy dikti.
Lutfen arkadaş demeyin o sahsiyete ben olsam bir daha da görüşmem.bende 11 yıl sonra bebek mucizesi aldim.suan hamileyom Allahima bin şükür. Her şey Allahtan.suan ezan okunuyor sana dua ediyorum canim inşallah hakkında hayırlı olan bir evlada sahip olmaktır. Ben çok iyi bilirim bu eksikliği. Allahım sana ve senin gibi isteyen herkese nasip etsin insallahh.Aminn.

Aslında buna canım ne olacak senin çocuk asosyal zaten arkadaş aramaz ki gömer kafasını telefona ahahaha diye cevap vereceksin de, deliyle deli olunmaz, çocuğun günahı yok.

Bu arada yorumlara baktım da, bazen burda birbirimizi yesek de, haklı olanın yanında, böyle dengesizlerin karşısında tek yürek oluyoruz.:) Herkes kendi sorunu gibi sinirleniyor. :) hoşuma gitti.

dun aksam arkadasim aradi, gecen gun sinemada esimle izledigimiz filmi begenip begenmedigimizi sordu. begendik diyip tavsiye ettim. esim gitmek istemiyor ben cok istiyorum sende gittin kimle gitcem sinemaya ben, dedi.

ben gelirim seninle 2.ye izlerim sevdim filmi dedim. aa sahiden mi diyip sevindi. ucuncu bir kadin arkadasimiz var sinsinin tekidir, ona da soyleyim o da gelsin dedi tamam dedim. carsamba gidelim ozaman dedi uygunum dedim ve konusma bitti.

bugun vatsaptan yazdim, carsamba sinema icin tamam miyiz? diye. x kocasiyla gidebilirmis filme benim cocukta yanina arkadas istiyor o da gelecek filme ee sende de cocuk yok? arkadas yok ogluma... dedi. ( oglu 12 yasinda asosyal ve int bagimlisi genel olarak kimseyle arkadaslik etmedigi sadece teliyle oynadigi icin doktora gidiyor bi senedir nerdeyse, yani cocuk arkadas isteyecek bir cocuk degil).. sadece tamam dedim ve kapandi muhabbet..

13 yildir cocugum olmuyor ve bunu biliyorlar. once gelirim dedigimde sevinip sonra cocugum arkadas istiyor sende de cocuk yok demesi beni rahatsiz etti. abartiyor muyum? abartmiyorsam nasil davranmaliyim? beni asiri yoruyordular bu olayda tuy dikti.
Hayir hic abartmiyorsun terbiyesizin tekiymis.ayricada sen arayip sormasan haber vermeyi dusunuyor muymus boyle boyle diye.belkide sormasan haberin olmayacakti ikisi gidecekti.hem cocugun yoksa yok yani ne alaka gelme.onlar gelsin cocuguyla siz tek giderdiniz.sacmalamanin dibine vurmus arkadasin

Ne kadar terbiyesiz ve düşüncesiz bir kadın
Hadsiz
Lütfen görüşüpte daha fazla canınızı sıkmayın
Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hakkınızda inşallah.

esime soyledim.
bunu ancak merhametsiz insanlar soyler bu zamana kadar patavatsiz olduklarini dusunuyordum ama bu patavatsizlik degil merhametsizlik gorusmeyi kesiyorsan kes.
ara kirildigini soyle diyecegim ama, simdiye kadar insan gibi neyi izah etsen hep uste cikip gene uzduler seni bunda da,biz senin icin hep dua ediyoruz bunu nasil yanlis anlarsin diyerek gene uste cikip iyice uzulmene sebep olmak istemiyorum kes gitsin dedi.
dogru diyor, arasam izah etsem biz sana hep dua ediyoruz derler. ben hic kimseden ozur dilediklerini gormedim simdiye kadar.

Boyle insanlarla gorusmeyin sizin faydaniza olmus sinema olayinin iptal olmasi

Back
X