önce grip şimdide ishal acil yardim :(

bernagy

♥ Canım Kızım ♥ Canım Oğlum ♥
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
596
258
34
kizlar once ust solunum yolu enfeksiyonu gecirdim badeciklerim sisti vs tamda grip sayilmam yani neyse acile gittim uygun ilaclari verdi dr 24 haftalik gebeyim birde..bu son iki gundur allahim bir mide kramplari bir ishal bir kusma olecegim sanki birde bos bos safra kusuyorum hic bise yiyemiyorum ictigim su bile geri geliyo.sabah 4den beri tuvaletten cikamiyorum.basina gelen varmi hamileyken ne yapmam lazim nasil gecer bi yardim edin lutfen :KK43:

kizlar once ust solunum yolu enfeksiyonu gecirdim badeciklerim sisti vs tamda grip sayilmam yani neyse acile gittim uygun ilaclari verdi dr 24 haftalik gebeyim birde..bu son iki gundur allahim bir mide kramplari bir ishal bir kusma olecegim sanki birde bos bos safra kusuyorum hic bise yiyemiyorum ictigim su bile geri geliyo.sabah 4den beri tuvaletten cikamiyorum.basina gelen varmi hamileyken ne yapmam lazim nasil gecer bi yardim edin lutfen :KK43:
Cnm benimde oyle olmustu o zaman 10 haftaliktim doktor ilac vermemisti cocuk kucuk diye.. 10 gun surdu. Bende kptu gecirmistim grip ishal mide bulantilari vs. Doktora gittiysen sorun yok.. Ama kontrollerini ihmal etme.. Acil bisey oldugunda mutlaka doktora danış.

canim ishal icin gitmedim dr gitmem gerekirmi ilac verirlermi vermezler diye gitmedim iki gundur cekiyorum yani :KK43:

X