• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

önce güller sonra müsait olmamalar bu neyin nesi?

Güvenmede zaten bir erkekle evlenmeden ne seviyorum demesine inan ne senin için ölüyorum demesine hiçbirşeyine....Çünki onlar gerçekten ama gerçekten çok kolay seviyorum sanıp çok kolayda sevmiyorum diyebilen kimseler.Bu yüzden bu adam yada başkası tam olarak kimseye güvenme bağlanma...baksana ne kadar dengesiz haller hem sevgili gibi davranıyor hemde evliliği düşünmüyorum diyor yarın öbür günde bakarsın evlilik teklif eder 3 gün sonrada pişmanım seviyorum sanmıştım der yha varya bazen küfrü basasım geliyor böyle tutarsız ne istediğini bilmeyenleri görünce....Bence uzak dur ararsa konuş oda sadece arkadaşça yapamıyorum dersende tümden sil gitsin senden kıymetli olan tek bir şey olsun hayatında anne ve baban...

aslında ben ona o kadar tutulmamıştım ama bana yakın oluşu beni geleceğinde kendi şehrinde istemesi vs çok hoşuma gitti
aklımda yokken aklıma soktu kendini diyebilirim. ben ciddi bir kişi istiyorum ve ciddi olmadığı çok açık ben de herşeyin farkındayım
şu andan itibaren o da ben de aşkımızdan ölsek olmaz çünkü ben hayatımda böyle dengesiz bi insan tanımadım güvenemem ona

Net birisidir demişsin tamam net cevaplar verebilir ama nekadar dürüst olduğu tartışılır.

Davranışları normal değil.

Hele senin o espirinden sonra o cümleyi yapıştırması ise facia.

Çok terbiyesizce bence.

Hiç gururun kırılmasın, kendi kalitesini belli etmiş.

Panik yok! Geri dönmesini isiyorsan:
Arama sorma ararsa açma 2 gün sonra mesajla dön kusura bakma duymamışım diye .
Mesajın üzerine ararsa ses tonun neşeli olsun, evde olsan bile pencereye, balkona çık dış ses gelsin.. Yalanı onaylamasam da bunun gibilerine müstehak " ben seni sonra arasam olur mu arkadaşlarla dışarıdayız da" de ve arama..

Erkekler karşılarındaki bayanların kendilerini önemsemediğini çok çabuk fark eder.. Sendeki bu değişimi görünce ilgisini çekecektir.
Ucundan azıcık döndürdükten sonra da istediğin gibi basarsın tekmeyi, içinin yağları erir :-D

güzel bir taktik ama bunları yapabilmem için önce beni araması gerek :)
bana o kadar ilgisiz olan bi insan neden arasın ki daha. bana bu son konuşmamız olacakmış gibi geliyor ama bakalım
ve ilk aradığında da bu taktiği kullanacağım teşekkürler:)

O keyifsizliği, içmeler vs vs sanırım çevresinde bir ilişkisi oldu bırakıldı ya da istedi karşılık göremedi onun moral bozukluğu var gibi. Seninde öyle ilgin vs herif kendini bi halt sanmış sana trip yapıyor. Senle ilgili ciddi düşündüğüne dair birşey göremedim işin açıkçası. O kafası başka yerlerde şu an.. Bence aramayı cevap vermeyi vs bırak neye uğradığını şaşırsın en azından seni cepte bilmesin..

ciddi düşündüğü gelecekte ben mezun olunca yani beni onun şehrinde biyerde düşünüyordu başta böyle biri değildi
son zamanlarda oldu değilse çok ilgiliydi. evet birşeye morali bozuk ama neye bilmiyorum belkide bir başkasına bozuktur
şuan ciddi düşünmediğini biliyorum her davranışından belli oluyor evet. bi bu hiç cevap vermemeyi düşünüyorum bir de
1.cu nun dediği gibi ilk aradığında açmayıp öyle bir yalana başvurayım diyorum. bilmiyorum hangisi daha ağır bir ceza olur
hangisi ilgisini daha çok çeker... kafam karışık aslında

canım üzmek istemem seni ama sinyalleri vermeye başlamış ne demek senlik bir durum değil herkese öyleyim sen herkes değilsin yani sırdan bir arkadaş ne kadar üzülme desem de boş seni okadar iyi anlıyorum ki

canım üzmek istemem seni ama sinyalleri vermeye başlamış ne demek senlik bir durum değil herkese öyleyim sen herkes değilsin yani sırdan bir arkadaş ne kadar üzülme desem de boş seni okadar iyi anlıyorum ki

ona kızıyorum ben. bana bu kadar yaklaşmamalıydı
bundan ne çıkaracağımı bile bile yaklaştı. artık telefon bekleyeceğim yada bayramda buraya gelecekmiş
bakalım göreceğim artık ne nedir ne değildir ama büyük bi kısmını görmüş oldum

Canım okur okumaz aklıma başka biri hatta başka "birileri" geldi. Tek birine bağlı kalamayan bir adam. Seni beğeniyor bence ve seninle arada konuşmak ona iyi geliyor ama sürekli bir arama, sürekli bir ilgilenme durumunda iş ciddiye binecek. Bundan korkuyor. Muhtemelen aramadığı zamanlarda da ilgisi başka birinin üzerinde oluyor. Onun daha birkaç yılı var ciddi bir ilişki için... Sen zaten ünivesitedesin en güzel dönemindesin, eğlenmene bak, bunu mu bekleyeceksin?

Canım okur okumaz aklıma başka biri hatta başka "birileri" geldi. Tek birine bağlı kalamayan bir adam. Seni beğeniyor bence ve seninle arada konuşmak ona iyi geliyor ama sürekli bir arama, sürekli bir ilgilenme durumunda iş ciddiye binecek. Bundan korkuyor. Muhtemelen aramadığı zamanlarda da ilgisi başka birinin üzerinde oluyor. Onun daha birkaç yılı var ciddi bir ilişki için... Sen zaten ünivesitedesin en güzel dönemindesin, eğlenmene bak, bunu mu bekleyeceksin?

yazını okumak gerçekten moral oldu. üniversitedekiler de ciddi düşünmüyor çoğu artık meslek hayatında vs diye kendime mantıklı nedenler buldum. ama bunlar sadece kendimceymiş derdi istediği gibi konuşuyor zaten. ne kadar yok dese de ben başka birinin olduğunu hissedebiliyorum artık ümidim yok herşeyi oluruna bıraktım ama artık bizden bir şey olmaz sanırım ben böyle hissettikten sonra .. sadece onun da beni sevdiğini görmek istiyorum o da benim peşimden gelsin istiyorum umarım olur bu .. ben de ona evlilik düşünmediğimi söylemek istiyorum. teşekkürler ayrıca :)

çok güldüm...ve çok üzüldüm...
tek sözüm,bırak onu.
Allah'a havale et.o yapması gerekeni bilir ve eninde sonunda yapar.
1.cu arkadaşımızın taktiği uygundur.
ama ben derim ki sakın!!!

yazını okumak gerçekten moral oldu. üniversitedekiler de ciddi düşünmüyor çoğu artık meslek hayatında vs diye kendime mantıklı nedenler buldum. ama bunlar sadece kendimceymiş derdi istediği gibi konuşuyor zaten. ne kadar yok dese de ben başka birinin olduğunu hissedebiliyorum artık ümidim yok herşeyi oluruna bıraktım ama artık bizden bir şey olmaz sanırım ben böyle hissettikten sonra .. sadece onun da beni sevdiğini görmek istiyorum o da benim peşimden gelsin istiyorum umarım olur bu .. ben de ona evlilik düşünmediğimi söylemek istiyorum. teşekkürler ayrıca :)

canım hiç takma o kısmını, bugüne kadar gidip de dönmeyen bi tanesini görmedim :) bu arada ben de üniversitedeyim ve ben de sene başında ciddi ilişki kesinlikle kurulamaz bunlarla diye düşünüyodum. Ama 3 ay önce biçok yaşıtına göre olgun biriyle tanıştım ve gerçekten diğer yaşadıklarım neymiş benim dedim. Senin değerini bilcek, sevgine layık birini bulman o kadar da zor değil merak etme. Bi de ne zaman bi şeyden vazgeçersen, o zaman senin oluyo ben buna artık yüzde yüz inanıyorum.

çok güldüm...ve çok üzüldüm...
tek sözüm,bırak onu.
Allah'a havale et.o yapması gerekeni bilir ve eninde sonunda yapar.
1.cu arkadaşımızın taktiği uygundur.
ama ben derim ki sakın!!!

evet tirajı komik bir olay ayrıca öneri için de çok teşekkür ederim.
eğer ararsa (ki pek zannetmiyorum şu noktadan sonra arayacağını) uygulayacağım bunu ..
allaha havale ettim ama eğer aklında başkası varsa yapması gerekeni yapacağını zannetmiyorum :(

canım hiç takma o kısmını, bugüne kadar gidip de dönmeyen bi tanesini görmedim :) bu arada ben de üniversitedeyim ve ben de sene başında ciddi ilişki kesinlikle kurulamaz bunlarla diye düşünüyodum. Ama 3 ay önce biçok yaşıtına göre olgun biriyle tanıştım ve gerçekten diğer yaşadıklarım neymiş benim dedim. Senin değerini bilcek, sevgine layık birini bulman o kadar da zor değil merak etme. Bi de ne zaman bi şeyden vazgeçersen, o zaman senin oluyo ben buna artık yüzde yüz inanıyorum.

insanlar böyle oldukça kimseye güvenemiyorum problemli oluyor ilişkilerim
bu arada senin adına sevindim. öyle biriyle tanışmak çok güzel bir duygu olsa gerek:)
vazgeçtim ben de bi söz vardır tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış :) biz de tavşan dağ misali olacağız gibi

sana kısa ve öz bi arkadaş kardeş tavsiyesi cnm sen bu adama bağlanmamaya umutlanmamaya bak kendini de üzme bitanem :)

belli bir süre arama sessiz kal erkekler sessizlikten pek hoşlanmaz o seni arar merak eder kaçan her zaman kovalanıyor hayatın gerçeği şuan onu bırakma gibi düşünceye kapılma üzülürsün bayramda geldiğinde konuşmalarına tavırlarına bakarsın sonrada ona göre kararını verirsin ahh bu erkekler derdiniz ne bi anlaya bilsek ona göre nabzınıza şerbet verceğiz

belli bir süre arama sessiz kal erkekler sessizlikten pek hoşlanmaz o seni arar merak eder kaçan her zaman kovalanıyor hayatın gerçeği şuan onu bırakma gibi düşünceye kapılma üzülürsün bayramda geldiğinde konuşmalarına tavırlarına bakarsın sonrada ona göre kararını verirsin ahh bu erkekler derdiniz ne bi anlaya bilsek ona göre nabzınıza şerbet verceğiz

önceden bayramda geldiğimde görüşürüz filan diyordu şimdi hiç sözü bile geçmiyor gelecek misin bayramda dedim o geceki konuşmada evet dedi iyi görüşmüş oluruz dedim bi tepki gelmedi. daha doğrusu o gece her söylediğime aynı tepkisizliğini korudu ..
şimdi umudumu bitirdi karşıma çıkıp da yine umut verirse yine peşinden gitmekten çok korkuyorum..

Bu senaryo bana bir yerden tanıdık geldi. Canını daha da çok sıkmak ve seni üzmek için değil; daha mantıklı düşünmen için yazıyorum...

Erkekler ayrılmak istediklerinde böyle davranıyor. Bu çoğu zaman yıldırma politikasıdır. Ya da tam karar verme aşaması...

Bir erkek böyle istikrarsız, kararsız, depresifse arkasından hiç iyi haber gelmez. Ve hep dedikleri şey aynıdır. Okuyunca gülümsedim istemsiz. Sana değil herkese böyleyim...Koskoca bir yalan!

Canını sıkma desem de sıkarsın ama o bırakmadan sen bırak derim ben. En azından bitiren sen ol. Anlık bunalım olduğunu sanmıyorum çünkü. Belli ki hesap yapıyor. Bitirme için son hesaplar..

canım orası öylede şu an kafanda bitirsen keşkelerin olur kırgınsın biliyorum ama bayrama kadar bekle arasa görüşürsün tavırlarına bakarsın aramazsa zaten sonuçu görürsün ama şuan bitirmen sana zarar verir keşkelerin kalır hep bence bekle o zamana kadarda kafanı da toplarsın daha sağlıklı karar verirsin

Bu senaryo bana bir yerden tanıdık geldi. Canını daha da çok sıkmak ve seni üzmek için değil; daha mantıklı düşünmen için yazıyorum...

Erkekler ayrılmak istediklerinde böyle davranıyor. Bu çoğu zaman yıldırma politikasıdır. Ya da tam karar verme aşaması...

Bir erkek böyle istikrarsız, kararsız, depresifse arkasından hiç iyi haber gelmez. Ve hep dedikleri şey aynıdır. Okuyunca gülümsedim istemsiz. Sana değil herkese böyleyim...Koskoca bir yalan!

Canını sıkma desem de sıkarsın ama o bırakmadan sen bırak derim ben. En azından bitiren sen ol. Anlık bunalım olduğunu sanmıyorum çünkü. Belli ki hesap yapıyor. Bitirme için son hesaplar..

o zaman tebrik etmeliyim onu . başardı benim içimdeki tüm bitirdi o sözleriyle.
zaten ben bıraktım peşini daha bir şey yaparak küçültemem kendimi. haklısın aslında.
erkekler istedikleri şeyleri istedikleri anda yaparlar ruh halleri ne olursa olsun. benim için bir şey yapmadığına göre onun için bir şey ifade etmiyorum demektir. teşekkür ederim canım
canım orası öylede şu an kafanda bitirsen keşkelerin olur kırgınsın biliyorum ama bayrama kadar bekle arasa görüşürsün tavırlarına bakarsın aramazsa zaten sonuçu görürsün ama şuan bitirmen sana zarar verir keşkelerin kalır hep bence bekle o zamana kadarda kafanı da toplarsın daha sağlıklı karar verirsin

öyle yapacağım artık bayrama kadar bekleyeceğim. daha sonrasında üni ye tekrar gideceğim orada yeni ortamlar yeni insanlar...
üstesinden gelirim umarım. şuan evde olduğm için tek yoğunlaştığım konu o ..

kesinlikle dışarı çık farklı işlerle uğraş gör bak aklına bile gelmeyecek yeni insanlar tanımaya calış evde durdukca daha çok düşünürsün

evet tirajı komik bir olay ayrıca öneri için de çok teşekkür ederim.
eğer ararsa (ki pek zannetmiyorum şu noktadan sonra arayacağını) uygulayacağım bunu ..
allaha havale ettim ama eğer aklında başkası varsa yapması gerekeni yapacağını zannetmiyorum :(

insanlar böyle oldukça kimseye güvenemiyorum problemli oluyor ilişkilerim
bu arada senin adına sevindim. öyle biriyle tanışmak çok güzel bir duygu olsa gerek:)
vazgeçtim ben de bi söz vardır tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış :) biz de tavşan dağ misali olacağız gibi

canım kusura bakma çok komik dedim.
çünkü bana eski nişanlımı hatırlattı.tavır ve gidişat aynı.
sonuç ne mi?eski dediğime göre sence???
ha bi de boynuzlar için hala geç kalmamış olabilirsin,çabuk ol derim.
eminim boynuzsuz da güzelsindir.

kusura bakma,sert bi yazı olduysa ama ben hala kırgın ve kızgınım yaşadıklarıma.

bence beklediğin her dakika o gereksiz insana daha çok bağlanırsın.
gerek yok.
şut ve gol!!!

anlattıklarına bakılırsa canım arkadaş ciddiyete gelemeyen biri birazda senden yana rahat oldugunu farkettim nasılsa ben aramasam da o arar dursun kenarda gibisinden bir düşüncesi olabilir. bırak biraz arama o ararsa da mesafeli davran hatasını anlasın

canım kusura bakma çok komik dedim.
çünkü bana eski nişanlımı hatırlattı.tavır ve gidişat aynı.
sonuç ne mi?eski dediğime göre sence???
ha bi de boynuzlar için hala geç kalmamış olabilirsin,çabuk ol derim.
eminim boynuzsuz da güzelsindir.

kusura bakma,sert bi yazı olduysa ama ben hala kırgın ve kızgınım yaşadıklarıma.

yoo alınmadım yazdıklarına zaten çok erkek var dışarıda böyle haklısın sonuna kadar kırgın ve kızgın olmaya
ben şuan sadece çok kırgınım umarım kızgın olacak bir durum yoktur ortada.
biz sevgili bile değiliz düşün yani durum o derece vahim ayrıca teşekkürler

anlattıklarına bakılırsa canım arkadaş ciddiyete gelemeyen biri birazda senden yana rahat oldugunu farkettim nasılsa ben aramasam da o arar dursun kenarda gibisinden bir düşüncesi olabilir. bırak biraz arama o ararsa da mesafeli davran hatasını anlasın

anlayacak öyle yada böyle
ha bir şey farketmezse zaten bitmiştir
ki benim içimden de sevgisini parça parça söktü aldı tüm bu yaptıklarıyla
artık benlik bir şey kalmadı top onda..

Son düzenleme:
Back
X