bu arada hamilelik boyunca düşmeyen başımdan sürekli saç dökülüyor
yerler saç, yatak saç, banyodan sonra heryer saç.. fenalık geldi yaa:99:
İşte bu topiği bu yüzden seviyorum, bu konuda da yanlız olmadığımı görüyorum ve rahatlıyorum
Her banyoda avuç avuç saç gidiyor, kel kalcam diyip duruyordum, demek hepimiz de varmış
bu arada hamilelik boyunca tek tel düşmeyen başımdan sürekli saç dökülüyor
yerler saç, yatak saç, banyodan sonra heryer saç.. fenalık geldi yaa:99:
hiç sızdırdığını görmedim valla .. ucuz da ben primayı hiç beğenmedim ve molfix in ıslak mendili süper
Arkadaşlar merhaba. Ben Ağustos annesiyim. Ücretsiz iznim bitmek üzere. Ssk'lılar doğum parasını almak için ne yapıyor bilen var mı?
kızlar kızım 2 gündür kusuyo ama bi tuhaf resmen su yai renksiz kokusuz anlamadım gitti bugün de ard arda 3 kez kustu saabahta kusmuştu bikaç kez dra götürsemmi sizin başıonıza böyle bişey geldimi resmen su fışkırıyo ağzından gibi uff dra da gitmek istemiyorum delik deşik ediyoşar yavrumu ne yapsam sizce hemen endişe yapmayıp götürmeyimmi
canım sadece hastaneden verdikleri doğum raporunu götürüyorsun ve muhasebecinizle görüş rapor günlerni sisteme giriyor onlar bilirler...
canım doktora götürmeye korkar olduk ya...ama fışkırarak kusma kafa basıncının arttığı anlamına geliyor ve önemli bir durum bildiğim kadarıyla doktorunu ara bir sor tatlım bence..
uni baby nın çok çeşidi var hangisini kullanıyorsunuz :44::26:
canım bayağ endişelendim şimdi öğleden sonra götürücem inş böyle bi durum yoktur
İşte bu topiği bu yüzden seviyorum, bu konuda da yanlız olmadığımı görüyorum ve rahatlıyorum
Her banyoda avuç avuç saç gidiyor, kel kalcam diyip duruyordum, demek hepimiz de varmış
canım seni korkutmak için söylemedim ama doktoruna danış...inş. yoktur tatlım bişisi.
yenidoğanını canım 3lü paket halinde satılıyo denemediysen denemeni tavsiye ederim ben başka ıslak mendili kullanamıyorum uni baby çok yumuşak ve kokusu filan yok hoşuma gidiyouni baby nın çok çeşidi var hangisini kullanıyorsunuz :44::26:
ben de bi yerde okudum, kesmeden tahmini olarak da para ya da altınCanım erkek çocuğuna kurban yada sacinin ağırlığı kadar altın verilir diye biliyorum ben eniştem ilahiyatci o soylemisti.kurban kestiyseniz trasa gerek yok heralde.ben oglusuma kiyamadim tras ettirmeye
bana da doktor aynı şeyi söyledi.ben ıslak mendil kullanmıyorum pamuğu ıslatıp temizliyorum sadece dışarı çıktığımızda kolaylık olsu diye unbaby kullanıyorum hatta lavabo varsa bezi yıkıyorum sonra siliyorum poposunu doktar bize bu şekilde yapmamızı söyledi
benim saçlar da belde. ince telli ve azdır saçlarım.benimde feci dökülüyor saçlarım gectıgım yerlerde topak topak buluyorum. guclensınlerdiye belıme kadar olan saclarımı kısa kestırdım ama yıne dokulmeye devam dr tavsıyesı uzerıne vitamın kullanmaya baslaıdm one a day woman diye her yenı doguran 6 ay ıcmelı demıstı drum .
yenidoğan kullanıyorum, saf kremli diye çeşitleri de var denemedim amauni baby nın çok çeşidi var hangisini kullanıyorsunuz :44::26:
elhamdülillah gaz sıkıntısı neredeyse tamamen bitti.Gazdan bahseden pek yok artık herhalde kimsenin gaz problemi kalmamış bizde hala devam ediyo maalesef zinco ve sab 3 er saatte bir veriyorum o iyi geliyor
Bir de benim kızım 12 Temmuz doğumlu ama hala donmedi dönme gibi bı çabasıda yok 1 ay erken doğdu diye olabilir mı acaba?
geçmiş olsun canım.. inş ilaçlar iyi gelir, şifa bulur yavrucağın..dra gittik bugün muayene olduk idrar yolu enfeksiyonu çıktı bayağ hemde ilaç verdi zimaks aranızda kullanan var mı bu ilacı ?
kafa basıncı filan deyince bide drdan azar yedim kendi drumuz yokmuş bsşkasına gittik kendini beğenmişin biriydi kan dışkı ve idrar testi istedi çok şükür dışkıda parazit yumurtası filan çıkmadı ama idrar yolu enf varmış malesef ...
kızlar :))
ömür dönmüyor
dra gittik bugün muayene olduk idrar yolu enfeksiyonu çıktı bayağ hemde ilaç verdi zimaks aranızda kullanan var mı bu ilacı ?
kafa basıncı filan deyince bide drdan azar yedim kendi drumuz yokmuş bsşkasına gittik kendini beğenmişin biriydi kan dışkı ve idrar testi istedi çok şükür dışkıda parazit yumurtası filan çıkmadı ama idrar yolu enf varmış malesef ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?