Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bu arada hamilelik boyunca düşmeyen başımdan sürekli saç dökülüyor
yerler saç, yatak saç, banyodan sonra heryer saç.. fenalık geldi yaa:99:

İşte bu topiği bu yüzden seviyorum, bu konuda da yanlız olmadığımı görüyorum ve rahatlıyorum
Her banyoda avuç avuç saç gidiyor, kel kalcam diyip duruyordum, demek hepimiz de varmış

İşte bu topiği bu yüzden seviyorum, bu konuda da yanlız olmadığımı görüyorum ve rahatlıyorum
Her banyoda avuç avuç saç gidiyor, kel kalcam diyip duruyordum, demek hepimiz de varmış

benimde feci dökülüyor saçlarım gectıgım yerlerde topak topak buluyorum. guclensınlerdiye belıme kadar olan saclarımı kısa kestırdım ama yıne dokulmeye devam dr tavsıyesı uzerıne vitamın kullanmaya baslaıdm one a day woman diye her yenı doguran 6 ay ıcmelı demıstı drum .

bu arada hamilelik boyunca tek tel düşmeyen başımdan sürekli saç dökülüyor
yerler saç, yatak saç, banyodan sonra heryer saç.. fenalık geldi yaa:99:

aynen yaa benimde hamilelikte dökülmemişti.. aksine gürleşmiş güzelleşmişti.. ama şimdi hem matlaştı hemde avuç avuç dökülüyor..

hiç sızdırdığını görmedim valla .. ucuz da ben primayı hiç beğenmedim ve molfix in ıslak mendili süper

ben doğum için hazırlanırken molfix almıştım sonra eşim adını bilmediğim bir marka almış kızdım niye aldın diye pişik oldu altı çünkü.. sonra bir ara komili aldım güzeldi.. eşim kızdıktan sonra dalinin 3lü paketini almış ondan çok memnun kalmıştım ama ben tekrar komili aldım.. şu bezimiz bitsin birde canbebe kullanalım bakalım..

Arkadaşlar merhaba. Ben Ağustos annesiyim. Ücretsiz iznim bitmek üzere. Ssk'lılar doğum parasını almak için ne yapıyor bilen var mı?

canım sadece hastaneden verdikleri doğum raporunu götürüyorsun ve muhasebecinizle görüş rapor günlerni sisteme giriyor onlar bilirler...

canım doktora götürmeye korkar olduk ya...ama fışkırarak kusma kafa basıncının arttığı anlamına geliyor ve önemli bir durum bildiğim kadarıyla doktorunu ara bir sor tatlım bence..

uni baby nın çok çeşidi var hangisini kullanıyorsunuz :44::26:

canım doktora götürmeye korkar olduk ya...ama fışkırarak kusma kafa basıncının arttığı anlamına geliyor ve önemli bir durum bildiğim kadarıyla doktorunu ara bir sor tatlım bence..

canım bayağ endişelendim şimdi öğleden sonra götürücem inş böyle bi durum yoktur

Unibaby yenidoğan ını kullanıyorum ben çok memnunum

jasmin bizim oğlanda bazen kusuyor ve doktor fışkırtarak kusarsa haberim olsun demişti, bencede doktorunuza bir danışmalısın

Gazdan bahseden pek yok artık herhalde kimsenin gaz problemi kalmamış bizde hala devam ediyo maalesef zinco ve sab 3 er saatte bir veriyorum o iyi geliyor
Bir de benim kızım 12 Temmuz doğumlu ama hala donmedi dönme gibi bı çabasıda yok 1 ay erken doğdu diye olabilir mı acaba?

aynen cnm bende çokk rahatlıyorum buradan destek alınca. benim de saçlarım doğumda hiç dökülmedi doğumdan hemn snr avuç avuç dökülüyo bende yakında biraz kestircem çok yıpranık görünüyo saçlarım.

bir de şu bebeklrin ay ay takvimini nasıl yaptınız bende yapmak istiyorum .

canım seni korkutmak için söylemedim ama doktoruna danış...inş. yoktur tatlım bişisi.

dra gittik bugün muayene olduk idrar yolu enfeksiyonu çıktı bayağ hemde ilaç verdi zimaks aranızda kullanan var mı bu ilacı ?
kafa basıncı filan deyince bide drdan azar yedim kendi drumuz yokmuş bsşkasına gittik kendini beğenmişin biriydi kan dışkı ve idrar testi istedi çok şükür dışkıda parazit yumurtası filan çıkmadı ama idrar yolu enf varmış malesef ...

yenidoğanını canım 3lü paket halinde satılıyo denemediysen denemeni tavsiye ederim ben başka ıslak mendili kullanamıyorum uni baby çok yumuşak ve kokusu filan yok hoşuma gidiyo

Canım erkek çocuğuna kurban yada sacinin ağırlığı kadar altın verilir diye biliyorum ben eniştem ilahiyatci o soylemisti.kurban kestiyseniz trasa gerek yok heralde.ben oglusuma kiyamadim tras ettirmeye
ben de bi yerde okudum, kesmeden tahmini olarak da para ya da altın
tasadduk edilebilir yazıyordu. bu sünnette katı şekil şartları yok, olmazsa öyle yapıcaz.
zaten sürekli sadaka veriyoruz, bi de bu sünnet niyetine veririz

bana da doktor aynı şeyi söyledi.
ama heralde üşengeç davranıyorum. yoksa en sağlıklısı budur.

benim saçlar da belde. ince telli ve azdır saçlarım.
bi de dökülmeye başlayınca korkuyorum açıkçası.. iyice seyrelmeden kestirmeyi düşünüyorum
ki, ben uzun saçı çok severim. eşime sordum, kestirmeden başka bi yolu yok mu diyo

yenidoğan kullanıyorum, saf kremli diye çeşitleri de var denemedim ama
yenidoğandan çok memnunum. özellikle kız bebeği olunca daha da hassas oluyo anne

elhamdülillah gaz sıkıntısı neredeyse tamamen bitti.
15 gündür şurup da vermiyorum.
bugün sağlık ocağında ebe de baktı, hiç gazı yok dedi.
bu arada boy 2 cm uzamış, 60 cm olmuş.
kilosu da 500 gr artmış, 5950 gr olmuş..
çok hareketli olduğunu söyledim, gece sütü daha besleyici ve yararlı
o yüzden 2den 3e çıkar gece emmesini, uyandır emzir dedi..

ve diğer konuya gelince, dönme mevzuu. her çocuk aynı ayda dönecek diye bi şey yok.
sonuçta motor gelişim açısından önemli olan şeyler başka.
başını dik tutması çok daha önemli mesela..
ama yakındır onun da bu dönme sevdasına düşmesi annesii

geçmiş olsun canım.. inş ilaçlar iyi gelir, şifa bulur yavrucağın..

idrar yolu enfeksiyonu sinsi bi şey, kiminde ateş yapıyor, kiminde başka bi tepki..
ama kesinlikle tedavi edilmesi gereken bi sorun.. gözümüzün açık olması gerek her daim..
bu arada doktorun azarlamasına çok kızdım.. ne var, taze annesin, bilmiyorsun, bilmiyoruz..
korkmamız, endişelenmemiz bunu dillendirmemiz acayip mi, anlamadım yani.. azar da neymiş, hıh

Son düzenleme:

Canım seni korkuttuğum için kusura bakma ama yanlış mı biliyorum diye tekrar netten baktım dediğim de doğruymuş."fışkırır tarzda kusma daha çok kafa travmalarında karşılaşılan ve kafa içi basıncının yükseldiğini gösteren bir durumdur." yazıyor burdada KUSMA | Sağlik Evim . Geçmiş olsun canım önemli birşey değilmiş zaten inş. en kısa zamanda iyileşir bebişin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…