Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hiç sızdırdığını görmedim valla .. ucuz da ben primayı hiç beğenmedim ve molfix in ıslak mendili süper

valla ben de şimdiye kadar 2 paket molfix dışında hep canbebe kullandım.
hiç sızdırma falan olmadı. birkaç kez bezin emme kapasitesinin üstünde kaka yaptığı için sırtından yukarı çıktı.
ama olur o kadar

molfixin ıslak mendilini hiç kullanmadım, uni baby biraz pahalı ama en iyisi..
zaten stok yaptık netten 3-4 ay yeter..

bu arada hamilelik boyunca tek tel düşmeyen başımdan sürekli saç dökülüyor
yerler saç, yatak saç, banyodan sonra heryer saç.. fenalık geldi yaa:99:

bu arada hamilelik boyunca tek tel düşmeyen başımdan sürekli saç dökülüyor
yerler saç, yatak saç, banyodan sonra heryer saç.. fenalık geldi yaa:99:
kocam diyor ki banyonun akarını tıkadın zeynep ne kadar saçların dökülüyor elimle sıyırıyorum saçlarımı yumak geliyor elime zaten 2 çift 1 tek saçım var
uni baby hiç almadım ben primanın ıslak mendilini kullanıyorum paşam doğduğundan beri .. sen pek sevmedin herhalde onu

sorma ya.. benim adam da tiksinecek diye korkuyorum:100:
gördüğü her yerdeki saçları topluyor, çöpe atıyor..
bugünlerde hastayım, iyice boşladım evi.. dün baktım almış makineyi evi süpürüyor

primanın ıslak mendilindeki koku beni işkillendirdi, yenidoğanlar için test edilmiş
ama ben kullanmadım yine de. belki kız değil de erkek annesi olsam belki.
bi de onun mendili gırç gırç ediyo ele alınınca. pamuk değil.

Canım benim oğlan bezin kapasitesini zorluyor sanırım kenarlardan değil yukarı beline doğru çıkıyor kaka en iyisi 4 numara kullanmak ya bu arada sac olayından iki gündür bende sikayetciyim saclarım dökülmeye başladı

saçlarım benimde dökülüyo hamilelikte hiç dökülmemişti
primanın ıslak mendili hadi neyse de ben lansinoh aldım okadar para verdim bi paketine okadar kötüki sakın almayın kızlar :44:
valla en iyisi unibaby yumuşacık ben çok memnunum şokta ucuz bu arada 3lüsü 9 liraydı bir ay önce filan ben kilerden 12ye aldım sonradan gördüm şoktakini
bezimizde molfix sızdırma yapmıyo ama benim kızım aşırı kaka yapmıyo sanırım ondan biraz fazla yapsa kenarları batmış oluyo bu paket bitsin bende bi canbebyi kullanıcam kızlar kullananlar memnun

sprialimi kontrol e gittim bugun yerinde duruyormuş birdaha gelme dedi nerdeyse kovdu bi kere gitim halbuki kendi çağırdı

neyse çok şükür sorun yok

kızlar kızım 2 gündür kusuyo ama bi tuhaf resmen su yai renksiz kokusuz anlamadım gitti bugün de ard arda 3 kez kustu saabahta kusmuştu bikaç kez dra götürsemmi sizin başıonıza böyle bişey geldimi resmen su fışkırıyo ağzından gibi uff dra da gitmek istemiyorum delik deşik ediyoşar yavrumu ne yapsam sizce hemen endişe yapmayıp götürmeyimmi

kızlar bebeğinin saçını kesen var mı aranızda?

bi sünnet var, bilirsiniz; yeni doğan bebeğin saçları bir hafta sonra kesilir.
ve ağırlığınca altın ya da gümüş yahut para sadaka verilir.
aynı akika kurbanı gibi bi sünnet.
zamanında yapmadı eşim, çok küçük, nasıl kesicez saçını dedi..
bugün gelmiş, saçını keseyim, daha sık ve gür çıkarlar diyo
ben de alıştım saçlarına, dahası önümüz kış, üşür diye korkuyorum:26:

sac dokulması bendede varya ya ıkı haftadır felan felaket ya bu ne zaman bıtecek kı
bi bilsem
durmazsa yakın zamanda kel kalırım ama, onu biliyorum işte.. :18:

benim kızım çok kusuyor.
genelde emzirdikten sonra kusar süt kesiği gibi..
ama az, bir tatlı kaşığı kadar falan..
bazen gaz çıkarırken de kusuyor aynı şekilde.
bu bikaç gündür senin dediğin gibi su da çıkarıyor.
resmen sütün içindeki vitaminini almış, rengini falan..
posası suyu dışarı veriyo

ben kötüye yormuyorum, zaten birkaç damla akıyor, fazla değil.

emzirdikten sonra bi süre en az 45 derece açıyla dik tut.
kucağına alma, sarsma, sallama.
bakalım devam edecek mi kusmaları..

Canım erkek çocuğuna kurban yada sacinin ağırlığı kadar altın verilir diye biliyorum ben eniştem ilahiyatci o soylemisti.kurban kestiyseniz trasa gerek yok heralde.ben oglusuma kiyamadim tras ettirmeye

canım önümüz kış dokunma yavruya yanlardan önlerdn al biraz

canım önümüz kış dokunma yavruya yanlardan önlerdn al biraz

bi tutam kestık bız arkadaslar sonra gıttım kor bı adama para verdım yolda rastladıgım ne kadar kesersen kes kac gram olacak kı bı de ben sey yapıom gercekten ıhtıyacı olduguna ınandıgım dılencılere felan hep para verıyorum oglumun adına dıyerekten

onu bende taa hamileyken Allah rızası için evladımın sadakası için ne varsa cebimde veriveriyorum zaten eşim her camiden sonra veriyor

Allah kabul etsin

ben ıslak mendil kullanmıyorum pamuğu ıslatıp temizliyorum sadece dışarı çıktığımızda kolaylık olsu diye unbaby kullanıyorum hatta lavabo varsa bezi yıkıyorum sonra siliyorum poposunu doktar bize bu şekilde yapmamızı söyledi

Arkadaşlar merhaba. Ben Ağustos annesiyim. Ücretsiz iznim bitmek üzere. Ssk'lılar doğum parasını almak için ne yapıyor bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…