- 8 Ağustos 2011
- 11.785
- 9.420
- 448
can bebe comfortdry bezi denedin mi???
hiç sızdırdığını görmedim valla .. ucuz da ben primayı hiç beğenmedim ve molfix in ıslak mendili süperonu kullanıyorum zaten
hiç sızdırdığını görmedim valla .. ucuz da ben primayı hiç beğenmedim ve molfix in ıslak mendili süper
valla ben de şimdiye kadar 2 paket molfix dışında hep canbebe kullandım.
hiç sızdırma falan olmadı. birkaç kez bezin emme kapasitesinin üstünde kaka yaptığı için sırtından yukarı çıktı.
ama olur o kadar
molfixin ıslak mendilini hiç kullanmadım, uni baby biraz pahalı ama en iyisi..
zaten stok yaptık netten 3-4 ay yeter..
kocam diyor ki banyonun akarını tıkadın zeynep ne kadar saçların dökülüyor elimle sıyırıyorum saçlarımı yumak geliyor elime zaten 2 çift 1 tek saçım varbu arada hamilelik boyunca tek tel düşmeyen başımdan sürekli saç dökülüyor
yerler saç, yatak saç, banyodan sonra heryer saç.. fenalık geldi yaa:99:
kocam diyor ki banyonun akarını tıkadın zeynep ne kadar saçların dökülüyor elimle sıyırıyorum saçlarımı yumak geliyor elime zaten 2 çift 1 tek saçım var
uni baby hiç almadım ben primanın ıslak mendilini kullanıyorum paşam doğduğundan beri .. sen pek sevmedin herhalde onu
Eylülcüm benim görümcem bimdeki bezi kullandı ama hiç memnun kalmadı.. kaka hep dışarıya çıkıyordu ama yinede sen bilirsin..bende prima aktif bebek 3 numara yeşil paket aldım 100lük.. bizde de taşma oluyor ara sıra ama ben bazen çok hareket ettiği için bezin fırfırlarını tam çıkartamıyorum ondan oluyor..
bu arada hamilelik boyunca tek tel düşmeyen başımdan sürekli saç dökülüyor
yerler saç, yatak saç, banyodan sonra heryer saç.. fenalık geldi yaa:99:
bi bilsemsac dokulması bendede varya ya ıkı haftadır felan felaket ya bu ne zaman bıtecek kı
kızlar kızım 2 gündür kusuyo ama bi tuhaf resmen su yai renksiz kokusuz anlamadım gitti bugün de ard arda 3 kez kustu saabahta kusmuştu bikaç kez dra götürsemmi sizin başıonıza böyle bişey geldimi resmen su fışkırıyo ağzından gibi uff dra da gitmek istemiyorum delik deşik ediyoşar yavrumu ne yapsam sizce hemen endişe yapmayıp götürmeyimmi
kızlar bebeğinin saçını kesen var mı aranızda?
bi sünnet var, bilirsiniz; yeni doğan bebeğin saçları bir hafta sonra kesilir.
ve ağırlığınca altın ya da gümüş yahut para sadaka verilir.
aynı akika kurbanı gibi bi sünnet.
zamanında yapmadı eşim, çok küçük, nasıl kesicez saçını dedi..
bugün gelmiş, saçını keseyim, daha sık ve gür çıkarlar diyo
ben de alıştım saçlarına, dahası önümüz kış, üşür diye korkuyorum:26:
kızlar bebeğinin saçını kesen var mı aranızda?
bi sünnet var, bilirsiniz; yeni doğan bebeğin saçları bir hafta sonra kesilir.
ve ağırlığınca altın ya da gümüş yahut para sadaka verilir.
aynı akika kurbanı gibi bi sünnet.
zamanında yapmadı eşim, çok küçük, nasıl kesicez saçını dedi..
bugün gelmiş, saçını keseyim, daha sık ve gür çıkarlar diyo
ben de alıştım saçlarına, dahası önümüz kış, üşür diye korkuyorum:26:
canım önümüz kış dokunma yavruya yanlardan önlerdn al biraz
bi tutam kestık bız arkadaslar sonra gıttım kor bı adama para verdım yolda rastladıgım ne kadar kesersen kes kac gram olacak kı bı de ben sey yapıom gercekten ıhtıyacı olduguna ınandıgım dılencılere felan hep para verıyorum oglumun adına dıyerekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?