Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karpuz canavarı Ayşecik.
Aaa ne oldu da?Doğuda çalışanlar hep aynı şeyi söylüyor.Orada ilişkiler daha iyiymiş.
haklısın canım.evlediğimizde eşim erzurumda öğretmendi.küçük bi mezrada dar gelirli
kıt kanaat geçinen insanlardı ama gönülleri zengindi.sürekli iftara davet edilirdik bizde.
Bugün eşim taşındığımız eve uğramış gelen posta var mı diye. Oğluşuma iyiki doğdun kartı gelmiş hastaneden :) bana noluyosa sevindim :))
Bu arada az önce dışarı çıkma işimiz iptal oldu malesef. Doğuda çalışırken bir iftarımız bile yalnız geçmezdi. Şimdi ise tam tersi...
Geçmiş olsun dileyen herkeslerden Allah razı olsun Rabbim hepimizin evladına sağlık versin...
Bugün benim ilk orucumdu sahura da kalkamamıştım ama iyi geçti çok şükür insan gerçekten açlığı çok iyi anlıyor en kısa zamanda şu mübarek günlerde yoksulları doyurmak iftar falan vermek lazım...
Aaa sizde mi doğudaydınız neresinde ben de bir dönem diyarbakırdaydım
yoğun yoğun çok yoğunramazan dolayısıyla bebişler uyuyunca ben de uyuyorum artık hiç pc ile bağlantım kalmadı...geçtiğimiz pazar kutladık doğum günümüzü...pastamız süs bakımından faciaydı...dilek pastanelerinden yaptırdım ama fiyaskoydu. Allahtan lezzeti güzeldi. gerçek doğumgünümüz 19.07 yani doğuştan fenerliyiz...babamıza en büyük doğum hediyesiydi
3 gün beklediler
![]()
tüm bebişlerin yeni yaşını kutluyorum. bebişlerin ikisi de yürüyor ve ikisi de yemiyoryaz dolayısıyla herkesin ortak derdi..bu arada 1. yaş kan tahlilleri için bebekler aç karına mı gitmeli yaptıran arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak isterim...tüm bebişlere ve güzel annelere öpücükler...
Ben de diyarbakırdaydım ama senden çok öncedir muhtemelen çünkü sen küçüksünnnn:)
Tabiki yoğunsundur :) pasta nasıl fiyaskoydu yaaaaa?? Ayrıntı ver hayalimizde canlandıralım :) en önemli şey lezzet bence...
Kan vermede açlık tokluk farketmiyo. Ay sen şimdi aşı yaptırırken de x2 ağlama duyacaksın!! İkiz annesi olmak her açıdan zor :) Allah kolaylık versin :)
:)) hiç güleceğim yoktu çok küçüğüüümm daha çoook küçüğümmmm bu yüzden bütün hatalarrııımmmm
Bağlardaydım ben, sen ?
Aaa bnm mekan keyfi kebabti vilayette baglarda calismis olabilirm ama diclekentte oturuyodm 2 yil once..bu arada 25 yasindayimBen ilçedeydim canım 2001-2004 yıllarında ordaydım. Sen de tam mekanında(!) imişsin. Her haftasonu merkezdeydik bizde. Migros yanı burger king ve mado uğrak yerimiz olmakla birlikte özel günlerde ofisteki best restaurantta yerdik. Ah ah burda bile yok öyle bi mekan.
Küçüksün tabiiii yaşın kaç başın kaç?!?!![]()
![]()
merhaba kızlar.
2012 temmuz annesiyim ben de. bugün hamile olduğumu öğrendim. oğlum hala emiyor. nette araştırdım, emzirmeye devam edilebilirmiş.eskiler de bırak diyor. yarın doktora gidiyorum.
benim gibi 2.ye hamile olan var mı?
Afiyet olsun cicim :) kürdan gibi de doğramıyorum ama normalden biraz ince.Geçmiş olsun canım benim yaaa.. Terden alerji nasıl oluyormuş ya? Ateşi olduğu için dr bol ilaç yazmıştır bence. Atlatır hemencecik inş annesi üzülme. Arya aynı , hasta, ama dünden hallice tabi.
Vay vayyy sendeki tariflerde baya değişik heee. Bunu da yazdım kenarabu arada sen çökertme kebabının patateslerini kibrit çöpü gb mi doğruyorsun, normal mi?
Kart göndermeleri ne kadar ince olmuşBugün eşim taşındığımız eve uğramış gelen posta var mı diye. Oğluşuma iyiki doğdun kartı gelmiş hastaneden :) bana noluyosa sevindim :))
Bu arada az önce dışarı çıkma işimiz iptal oldu malesef. Doğuda çalışırken bir iftarımız bile yalnız geçmezdi. Şimdi ise tam tersi...
Eskileri dinleme , emzirmeye devam edebilirsin ; doktorlar artık sakıncası olmadığını söylüyor. bir arkadaşımız da yeni doğum yaptı :)merhaba kızlar.
2012 temmuz annesiyim ben de. bugün hamile olduğumu öğrendim. oğlum hala emiyor. nette araştırdım, emzirmeye devam edilebilirmiş.eskiler de bırak diyor. yarın doktora gidiyorum.
merhaba kızlar.
Dış mekan fotoğrafları daha uyguna geliyormuş, bilseydim öyle yapardım
Arka fonlar tam kopmalıktı çizgi film karakterleri falan
Bi de üçümüzün olduğu resimde sanki ayaklarımız havada uçuyoruz nasıl bi saçmalık bu ya bi de iyi bi fotoğrafçıya gittik güya
Bi de adam of puf yapıyor
Dedim kusura bakmayın ama hem para veriyorum hem de hayatta bir kez olacak özel bir şey bu
Gırrrrrrrrr