Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

yaaa sözde oruçlu değilim ama oruç tutacağım diye işyerine yemekde söylemedik aç aç oturuyorum bugün acıktım nedense sahura kalksaydım iyi olacaktı:37:

birde canım çiğ köfte istediki akşam onuda alayım yaa bu arada dışardan hangi marka çiğ köfte alıyorsunuz
biz adıyamanlı çiğ köfteciden alıyoruz acayip beğeniyoruz tadını bir arkadaşım tatlısesi önerdi aldık ama beğenmedik acaba diyorum bu çiğ köfte alışkanlık yaptı bize o yüzden mi:44:

birde canım çiğ köfte istediki akşam onuda alayım yaa bu arada dışardan hangi marka çiğ köfte alıyorsunuz
biz adıyamanlı çiğ köfteciden alıyoruz acayip beğeniyoruz tadını bir arkadaşım tatlısesi önerdi aldık ama beğenmedik acaba diyorum bu çiğ köfte alışkanlık yaptı bize o yüzden mi:44:
biz de bi ara meftunduk sürekli çiğköfte yiyorduk.
adıyamanlı sait ustanınkinden. ama bi süredir artık yemiyorum.
tatlısesi ben de beğenmiyorum.:100:

dervişin fikri neyse, zikri de o.
sabahtan beri yemek konuşuyoz :9:

Anam ne dondurma reklamı yaptınız beeeeee :) mado size para vermeli :D :p

Çiğ köfte bağımlılık yapar ve bi süre sonra da bayar ama zaman geçince yine bağımlılık yapar hahaha. Bizde öyle oldu yani ;) biz arada migrostan alıyoruz valla. Artık kim yapıyo bilemem :)

dervişin fikri neyse, zikri de o.
sabahtan beri yemek konuşuyoz :9:

siz başlattınız anacım sabahtan beri yemek okuyorum topikte benimde katkım olsun dedim:1:

Anam ne dondurma reklamı yaptınız beeeeee :) mado size para vermeli :D :p

Çiğ köfte bağımlılık yapar ve bi süre sonra da bayar ama zaman geçince yine bağımlılık yapar hahaha. Bizde öyle oldu yani ;) biz arada migrostan alıyoruz valla. Artık kim yapıyo bilemem :)

aaaa dur sanada gönderelim tadını beğenirsen sende reklam yaparsın:1:
çiğ köfte gerçekten bağımlılık yapıyor kızz migrosdakiler güzel değil bir dene bakalım bu dışarda satılanlardan belkim beğenirsiniz:34:

pastasıda çok hoş olmuş cimcimenin.doğum günü kutlu olsun:nazar:

temmuzun başında kimler doğum yapmıştı?

ben karakızı daha geç doğum yapmıştı diye hatırlıyorum:50:

nfk seninki 13 temmuz idi yanlış hatırlamıyorsam.benden sonra zeynep doğum yapmıştı.

bizimki 28 temmuzdu anne annemiz vardı o yüzden erken kutladık

mercimek ç"or1ba"sı yaptım yanına sanırım mantarlı t"avUKlU GÜVEÇDE YAPCAM PİLAV SALATA BAKALIM ECOŞ RAHAT BIRAKMADI :9:

ayşeciğin döke saça karpuz keyfi..:125:
sonuç:: banyo:111:

Son düzenleme:
siz başlattınız anacım sabahtan beri yemek okuyorum topikte benimde katkım olsun dedim:1:

aaaa dur sanada gönderelim tadını beğenirsen sende reklam yaparsın:1:
çiğ köfte gerçekten bağımlılık yapıyor kızz migrosdakiler güzel değil bir dene bakalım bu dışarda satılanlardan belkim beğenirsiniz:34:

Olurrrrr :)

Burda hangi çiğ köfteciler var bilmiyorum bile :/

Kolay gelsinnnnnn :)

bizde bi ara çiğ köfteye dadanmıştık.

bizimki adıyaman serince çiğköfte idi.

canım istedi.eşim akşam alsın:56:

Akşama eşim köfte patates istemişti. Fakat arkadaşlarla dışarda açmaya karar vermişiz :) ne üzüldüm ne üzüldümmmmmm :P

Doktorda :43:
Dün gece yasir iyice fena oldu resmen ötüyor ağlarken feci bir hırlama uyku ama uyuyamama ...
Hemen sabah götürdük doktora boğazını açar açmaz akıntısı göründü aşırı terden alerjik olmuş dedi boğazlarını genzi yanıyor ateşi de var çok keyifsiz bi ton ilaç yazdı normalde nerdeyse hiç ilaç vermezdi geçmezse gece getirin de havaya bağlayalım dedi eşim ilaçları getircek bakalım bekliyoruz evde dua edin hatunlar senin kız nasıl oldu aryaa
Geçmiş olsun canım benim yaaa.. Terden alerji nasıl oluyormuş ya? Ateşi olduğu için dr bol ilaç yazmıştır bence. Atlatır hemencecik inş annesi üzülme. Arya aynı , hasta, ama dünden hallice tabi.
kızlar anlaşıldı ramazan boyu yemeklerden konuşuyoruz alın bi de buna bakın, kızarmış patlıcanlı köfteli yufka. görünce vuruldum :52:
Eki Görüntüle 752957

ben yedim çok lezzetli oluyor bu. ama peynirli kabaklısını yemiştim, kıymalı olursa çok yağlı olabilir.

karakız ramazana geliyor diye erken kutlamış, daha geç doğum yaptı evet

terden alerji mi oluyormuş yaa çok geçmiş olsun:(

Vay vayyy sendeki tariflerde baya değişik heee. Bunu da yazdım kenara;) bu arada sen çökertme kebabının patateslerini kibrit çöpü gb mi doğruyorsun, normal mi?

elifnaz nasılsın canım?beyza nasıl?

bizimde dün 8.dişimiz çıktı.

bun aralar değişik birşeyler yapmak istiyor.

bende park yatağın fermuarlı kısmını açtım.oradan yatağına girip

çıkıyor.açlık ve susuzluk hisstmiyorum.yorgunum dostlarım:36:

Bugün eşim taşındığımız eve uğramış gelen posta var mı diye. Oğluşuma iyiki doğdun kartı gelmiş hastaneden :) bana noluyosa sevindim :))

Bu arada az önce dışarı çıkma işimiz iptal oldu malesef. Doğuda çalışırken bir iftarımız bile yalnız geçmezdi. Şimdi ise tam tersi...

elifnaz nasılsın canım?beyza nasıl?

bizimde dün 8.dişimiz çıktı.

bun aralar değişik birşeyler yapmak istiyor.

bende park yatağın fermuarlı kısmını açtım.oradan yatağına girip

çıkıyor.açlık ve susuzluk hisstmiyorum.yorgunum dostlarım:36:

Sağol canım iyiyim şükür fıstık ta iyi.. bizim oglanda yine diş çıkarıyor galiba ishal ..
kısa mesafe de olsa yürüyor..

Doktorda :43:
Dün gece yasir iyice fena oldu resmen ötüyor ağlarken feci bir hırlama uyku ama uyuyamama ...
Hemen sabah götürdük doktora boğazını açar açmaz akıntısı göründü aşırı terden alerjik olmuş dedi boğazlarını genzi yanıyor ateşi de var çok keyifsiz bi ton ilaç yazdı normalde nerdeyse hiç ilaç vermezdi geçmezse gece getirin de havaya bağlayalım dedi eşim ilaçları getircek bakalım bekliyoruz evde dua edin hatunlar senin kız nasıl oldu aryaa

Geçmiş olsun canım.

di mi yaa felaket bişeye benziyooooo:56:

Malzemeler

2 adet hazır yufka
1.5 kg. patlıcan
Köftesi İçin:

400 gr. Kıyma
1 adet kuru soğan
Bir tutam maydanoz
2 yemek kaşığı galeta unu
Tuz, karabiber, isteğe göre baharatlar
Kızartmak için: sıvıyağ

1-Patlıcanları uzunlamasına dilimleyip bir kaba alın.Üzerlerine 1 yemek kaşığı kadar tuz serpip ,Acı sularını verince bol suyla yıkayıp kurulayın.Kızgın yağda bütün dilimleri kızartın.

2-Yufkanın birini serin. Baş tarafını dört parmak kadar katlayın.Baştan başlayarak, yufkanın ortasına gelecek kadar, patlıcan dilimlerini yanlamasına dizin.
3-Diğer tarafta köfteyi hazırlayın. Köfteden uzun rulolar halinde yapıp, yufkanın baş kısmına, patlıcanların üzerine yerleştirin.
Yufkanın kenarlarını da katlayıp, sıkıca rulo yapın.2 parmak eninde dilimlere kesip, bir fırın tepsisine yerleştirin.
4-Başka hiçbir işlem yapmadan direkt fırına sürün.30-40 dakika kadar fırında üstü açık olarak pişirin.

İster domates sosuyla, ister yoğurtla ikram edin. Yoğurtla da çok nefis oluyor.
Bomba bomba...:56::56:Gelsin kilolarrrrrr.:9::9:

Karpuz canavarı Ayşecik.:9::9:

Akşama eşim köfte patates istemişti. Fakat arkadaşlarla dışarda açmaya karar vermişiz :) ne üzüldüm ne üzüldümmmmmm :P

Bugün eşim taşındığımız eve uğramış gelen posta var mı diye. Oğluşuma iyiki doğdun kartı gelmiş hastaneden :) bana noluyosa sevindim :))

Bu arada az önce dışarı çıkma işimiz iptal oldu malesef. Doğuda çalışırken bir iftarımız bile yalnız geçmezdi. Şimdi ise tam tersi...

Aaa ne oldu da?Doğuda çalışanlar hep aynı şeyi söylüyor.Orada ilişkiler daha iyiymiş.

haklısın canım.evlediğimizde eşim erzurumda öğretmendi.küçük bi mezrada dar gelirli

kıt kanaat geçinen insanlardı ama gönülleri zengindi.sürekli iftara davet edilirdik bizde.

Back
X