korkunç geliyor bana spiral kelimesi ama tekrardan hamile kalmak daha korkunç geliyor onun için taktırmayı düşünüyoruumspiral adetin 3. günü takılıyo diye biliyorum ...
öyle valla.. millete malzeme olsunBunu söyleyenler hiç doğum yapmamış heralde..[/SIZE][/FONT][/B]
bende 48 kiloyla hamile kaldım 60 kiloyla doğuma gittim.. doğumdan sonra 54 kiloydum.. şuan kaç kiloyum bilmiyorum..
Allah'a çok şükür benim eşim karnıma birşey demiyor.. ben nolcak bu böyle çok kötü oldu karnım diyorum..:18: eşimde çocuk doğurdun öyle olması çok normal diyor.. kolay değil doğum yapmak karnın kocaman olmuştu.. şimdi böyle olmadı normal diyor..
korkunç geliyor bana spiral kelimesi ama tekrardan hamile kalmak daha korkunç geliyor onun için taktırmayı düşünüyoruum
korunma meselesi konuşulmuş biz korunmuyoruz çünkü korunmamıza gerek olmasu çünkü birlikte hala olamadıkiyileştiğimde kayınpederim vefat etti.sonra esim is nedeniyle yurt dısına gitti 15 gündür oglumuzu da goremiyor pazar gunu kavuşacağız inşallah.
korkunç geliyor bana spiral kelimesi ama tekrardan hamile kalmak daha korkunç geliyor onun için taktırmayı düşünüyoruum
epey zaman olmuş..
gel pazar günü geeeel
bu bebişler yaramazlık sonucu gelmediler mi libyanacım
Seni yaramaz cena seni
valla bebişler gelince anne moduna geçtik. iyice boşluyoruz, kendimizi eşimizi..:))valla sımsıkı sarsa kollarında o da bana yeter cok özledim ikinci askımı birinci sırayı oglum aldi.
Kızlar, konu biraz değişecek ama benim kızım uyurken en ufak sesten bile irkiliyor.Hemen elleri havaya kalkıyor.Sezaryen ile doğan bebeklerde böyle oluyormuş diye duydum.Sizde de varmı?canım kızım benim ...
Kızlar, konu biraz değişecek ama benim kızım uyurken en ufak sesten bile irkiliyor.Hemen elleri havaya kalkıyor.Sezaryen ile doğan bebeklerde böyle oluyormuş diye duydum.Sizde de varmı?canım kızım benim ...
:))valla sımsıkı sarsa kollarında o da bana yeter cok özledim ikinci askımı birinci sırayı oglum aldi.
Benim kızımda irkiliyor canım ben normal doğum yaptım.. ama cenanın da dediği gibi tam dalmadığından oluyor..Kızlar, konu biraz değişecek ama benim kızım uyurken en ufak sesten bile irkiliyor.Hemen elleri havaya kalkıyor.Sezaryen ile doğan bebeklerde böyle oluyormuş diye duydum.Sizde de varmı?canım kızım benim ...
benim kızım da ilk ay öyleydi, çok irkiliyordu.
sezaryenle ilgisi olduğunu duymamıştım. ama iki aydır böyle bi sıkıntımız yok.
tam uykuya dalamadığı, derin uyuyamadığı için irkiliyor olabilir. seslere tepkisi ondan.
ben gündüz uyuturken özellikle ses yapıyorum yanında, televizyon açık oluyor,
evi süpürüyorum. dalmışsa zaten, bana mısın demiyor.. hiç etkilenmiyor..
geceleri de tam tersi, karanlıkta sessiz bi ortam sağlamaya çalışıyorum.
nacizane tavsiyem, kızım öyle sürekli uykusunda irkildiği zaman sürekli okudum.
ayetel kürsi, fatiha, ihlas, nas, felak.. her türlü şeyden, kötü gözden korur bebeğini..
benim kızımda tam dalma esnasında çok irkiliyo sesleden oluyo sanırım bende okuyorum besmele çekiyorum başında..
ben birde bişey sorucam benim kızım sürekli uyuyo bu günlerde en fazla 2 saat uyanık kalıyo sizinkiler nasıl mesela sabah 7de uyandı bugün ben eşime kahvaltı hazırlarken bi dalmış yarım saat sonra uyandı 10da tekrar uyudu 11de uyandı 12de tekrar uyudu şimdi sizce normalmi uyumasın biraz oyalansın istyorum ama mızmızlanıyo anakucağına yatırınca hoop gidiyo gözler
canım ben kilolarımı verdim ama göbek kaldı birde sezeryanlılar göbeğinizde his kaybı varmı sizinde benim öyle.. sanki bana ait değilmiş gibi orasıarkadaşım sezeryan olalı 4 yıl oldu onunki hala hissizmiş
bizde geri çekilme ile korunuyoruz p. istemiyoruz:26: spiral taktırmaya korkuyorumhap kullanmak istemiyorum hormonlarımla oynamak tehlikeli gibi geliyo napıcam hiç bilmiyorum açıkcası Allah emanet:44:
birde spariş ettiğim vitamaltlar geldi sütüm artar inş zaten sütüm olsun diye almadığım şey kalmadı o paralarla bi süt anne tutardım oğluma
nasıl canım istedi varyaaa canım tarifi yazsana ya müsait old bi zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?