Maşaallah de kız bende uyusun diye gözüne bakıyorum kızımın..bence normal ama bilmiyorum.. benim kızımda 7de uyandı emziğini verdim uyudu sonra 8de kalktı tekrar emzirdim altını değiştirdim.. uykusu açıldı.. oynadık konuştuk.. şimdi yeni uyudu.. gece uykusu nasıl..??:26:
Benim kızımda irkiliyor canım ben normal doğum yaptım.. ama cenanın da dediği gibi tam dalmadığından oluyor..
Cena bende sen gibi gündüzleri sesli ortamda uyutmaya çalışıyorum ama eşim özellikle sessizleştirmeye çalışıyor ortalığı.. bende sesli ortamda uyumaya da alışsın hep sessiz ortamda olmicak bu çocuk diyorum.. Biz tv izlemiyoruz evimizde yok ama ben ona Kur'an dinletiyorum..
gecede uyuyo 9 gibi yatıyo gece 3 gibi kalkıp emiyo sonra uyuyo sabah 6 da kalkıyo en geç 7de kalkıyo 7ye pek kalmaz ama
hay maşallah sizeben de dinletmek istiyorum henüz beceremedim
benim oğlum da öyle:) benimki de sezaryen ama sezaryenle ilgisi yok küçük bebeklerde olur bu
özlemek iyidir iyi.. duyguları körükler
çünkü gerçekten annelik birinin karısı olmanın önüne geçiyor .herşeyden öte ,gün sona erip bebeği yatırınca hal kalmıyor insanda cilveli kadın olmak için
Kızlar, konu biraz değişecek ama benim kızım uyurken en ufak sesten bile irkiliyor.Hemen elleri havaya kalkıyor.Sezaryen ile doğan bebeklerde böyle oluyormuş diye duydum.Sizde de varmı?canım kızım benim ...
Kızlar, konu biraz değişecek ama benim kızım uyurken en ufak sesten bile irkiliyor.Hemen elleri havaya kalkıyor.Sezaryen ile doğan bebeklerde böyle oluyormuş diye duydum.Sizde de varmı?canım kızım benim ...
of kesin yapcam bugün bunu resmen aşerdimmm4 yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı süt
3/4 su bardağı sıvı yağ
2 su bardağı un
1 kabartma tozu
Vanilya
3 yemek kaşığı kakao
Sosu için
1/2 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
3/4 su bardağı toz şeker
1 yemek kaşığı kakao
Yumurta ve şekeri kabarmana kadar çırp sıvı yağ ve sütü ilave et karıştır unu ve diğer malzemeleri ekle karıştır. Isıtılmış 165 c fırında pişir. Sos malzemelerini tencerede şeker erimene kadar ısıt kek fırından çıktıktan 3-4 dakika sonra sosu üstüne dök
Süper oluyor deneyin derim çiğ yumurta da yok tarifte
canım benim oğlanda da oluoyor araştırdım moro reflexiymiş. Ürkme (moro) refleksi
iyi bişiymiş...
of kesin yapcam bugün bunu resmen aşerdimmm
aşmı erdim aman tanrııııııııııııııım
benim kızımda tam dalma esnasında çok irkiliyo sesleden oluyo sanırım bende okuyorum besmele çekiyorum başında..
ben birde bişey sorucam benim kızım sürekli uyuyo bu günlerde en fazla 2 saat uyanık kalıyo sizinkiler nasıl mesela sabah 7de uyandı bugün ben eşime kahvaltı hazırlarken bi dalmış yarım saat sonra uyandı 10da tekrar uyudu 11de uyandı 12de tekrar uyudu şimdi sizce normalmi uyumasın biraz oyalansın istyorum ama mızmızlanıyo anakucağına yatırınca hoop gidiyo gözler
tatlım sakın uykusunu bölme bebek uyuya uyuya büyür.banada neler neler dedi etrafımdaki cok bilmişler.neymiş sürekli uyutoyormusum oğlumu azıcık gün yüzü gösterecekmişim gezdirecekmişim bırakayımda sevsinlermiş doya doya ...gündüz uyutmucakmısım.cocuk gündüz uyumasınki gecede uyanmasınmıs.beni rahatsız etmesinmiş.sizemi kaldı benim rahatsız olmam.valla varya psikolojimi bozdular.sırf bu yüzden kimsenin evine gitmiyorum artık.ben cok sükür oğlumu gezdiriyorumda konusuyorumda oynuyorumd.a benim cocuğum programlı ben ne yapayım?onların dediğini yaptığım günün akşamı oğlum kriz gecirdi tam 4 saat ağladı arada ağlamaktan nefesi kesildi.o ağladı ben ağladım noldu olan bize oldu.tatlım diyeceğim bırak bebeğin kendini ayarladığı gibi uyusun sakın uykusunu bölme sana tavsiyem
evet bende duymuştum moro refleksi ..
bide üzerini çıkarınca çocuk kendini boşlukta hissediyomuş ilk zamanlar ben banyo içinsoyduğumda gözlerini açıp ellerini havaya kadrıyodu resmen kendini boşlukta hissettiği için kitapta okumuştum
Kızlar biz geri çekmeye korunuyorduk ya bugün kaza oldu tamda yumurtlama zamanım çok korkuyorum bişey olursa diye Allah isteyenlere versin bizim için daha çok erken gerçi eşime kalsa olsun araları 1 yaş olur güzel olur diyor en kötü kızımız 1 yaşına girince hamile kal diyor tabii ona bişey olduğu yok ben bide zor hamilelik geçirdim en çok kızıma süt veremeyecem diye korkuyorum hamilelikten
3 aylık bebekler günde 15 saat uyumalıymış.benim kızımda tam dalma esnasında çok irkiliyo sesleden oluyo sanırım bende okuyorum besmele çekiyorum başında..
ben birde bişey sorucam benim kızım sürekli uyuyo bu günlerde en fazla 2 saat uyanık kalıyo sizinkiler nasıl mesela sabah 7de uyandı bugün ben eşime kahvaltı hazırlarken bi dalmış yarım saat sonra uyandı 10da tekrar uyudu 11de uyandı 12de tekrar uyudu şimdi sizce normalmi uyumasın biraz oyalansın istyorum ama mızmızlanıyo anakucağına yatırınca hoop gidiyo gözler
aman dikkatKızlar biz geri çekmeye korunuyorduk ya bugün kaza oldu tamda yumurtlama zamanım çok korkuyorum bişey olursa diye Allah isteyenlere versin bizim için daha çok erken gerçi eşime kalsa olsun araları 1 yaş olur güzel olur diyor en kötü kızımız 1 yaşına girince hamile kal diyor tabii ona bişey olduğu yok ben bide zor hamilelik geçirdim en çok kızıma süt veremeyecem diye korkuyorum hamilelikten
ben de salı sabahı 3.dozu oldum.birazdan teteanoz 3.dozu vurulmaya gidicem korkuyorum ayy
sen spirali çıkartıyor musun, yanlış mı anladım?:44:en sana ne dedm kız korun demedimmiiiiii
sen spirali çıkartıyor musun, yanlış mı anladım?:44:
sen oklavayı mı özledin kıı?!yok cnaım duruyor çıkartmadım çıkartmam gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?