- 8 Ağustos 2011
- 11.841
- 9.681
- 448
Dünyadan nfkya, dünyadan nfkya İN KIZ AŞAĞI UÇMAAAA :)))
mersüü dadlumm:111::86:Sana Depresif Polyanna isimli nadide eseri armağan ediyorum; Alex senin îçin söylüyorrrrrrr :))
Ah canımmm.... Bunalmışsın sen belli. Eşinden biraz da ilgi, biraz daha zaman istiyorsun, olmayınca da bu seni yıpratıyor, haklısın. Ama eşine de hak vermek lazım, zor bir işi var, sana ayak uydurmasını, seninle zaman geçirmesini o da istiyordur eminim ama yorgunluktan, yoğunluktan elinden bu kadar geliyordur. Belki de senin bu kadar bunaldığının farkında deildir, daha öncede bu noktaya çok kez gelmişsiniz, o sebepten seni ciddiye almama durumu da olabilir. En doğrusu onu karşına alıp konuşman, kendini anlatman, yaptığı şeyler karşısında yaşadığın olumsuzlukları değilde, istediklerini yaparsa evliliğinize nasıl olumlu yansıyacağını anlatman gerek bence. Sen onun seni anlamayacağını düşünsende bu adımı atman lazım. Hepimiz zaman zaman bu noktaya geliyoruz. Onunla yapamıyorsan da kendin birşeyler yapmaya çalış, orada arkadaşların var mı bilmiyorum ama onlarla zaman geçirmen, kendine zaman ayırman, eşinin bu durumunu daha az takmana sebep olacaktır. Kendine uğraşlar buldukça daha az umursayacaksın onu. Bende yaz tatillerinde eşimden daha çok ilgi bekliyorum ama okul başlayınca birşeylerle uğraştığım için bunları düşünecek vaktim olmuyor. Demem o ki eşinle uzun uzun konuş, ( tanıdığım kadarıyla fevrisin biraz, bu sefer sinirle değil de olgunlukla anlatmaya çalış) belki bu şekilde anlar seni. Ve kendine ecoşla yapabileceğin güzel hobiler, eğlenceler bul canım. Öpüldün...
Çooook zor bir durum. Ne desek eşini değiştiremeyeceğimiz için de yapılabilecek en mantıklı şey sakin olmak. Tabiki sen tek başına yapmadın o çocuğu. Ama ah erkekler... Ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum. Bizim de babamız çok ilgili değil hatta eskiden daha ilgisizdi. Ben ona sürekli şunu söyledim "bak bu çocukla vakit geçirmezsen seni sevip saymaz. Beş on dakka bile olsa oyun oyna mıncır ki seni tanısın bilsin". Böyle böyle başladılar işte. Yani "10 dakka sen ilgilen ben çok bunaldım. Yada işim var bi beş dakka bak" demeden önce alıştırdım :) bi de bi aile dostumuzun kısa ve öz hikayesini anlattım. Çok şeyler yaptılar ama çocukları olmadı. Tek çözüm evlatlıktı ki onu da istemediler. Her zaman metin duruyorlardı vs. Ama birgün arkadaşına dayanamayıp şunu söylemiş: okadar isterdim ki bir çocuğum olsun; bakkala gidelim ve "baba bana şunu al" cümlesini kursun. Birçok insan var "anne addiiiiii" için dünyaları verecek
canım yaaa bunalmışsın daha doğrusu eşinde bunalmış işlerden sen ev hallerinden ama birbirinize vakit ayıramıyorsunu
birazda çevrende yakın akraban olmamasıda kötü olsa 1-2 saatliğine bile ecoşu bıraksan biraz tek başına kendin için birşey yapsan bence daha farklı olur herşey annenle neden konuşmuyorsun:44:
birde kızım iştahsız diyorsun
biz sonunda dün pastamızı kestik babamız videoya çekti kızım mumu üfledi üff üfff çok güzeldi biz iyiki doğdun melisa dedikçe alkış yapıp poposunu oynattı
iyiki doğdun benim minik prensesim
evet ya bende şaşırdım dün burda biri demişti
fikir ayrılıkları varmış ve 11 yıl evli kalmışlar enterasan
ayşecik, evin kapısına dayanmış.. elleriyle kapıya vuruyor ve bağırıyor
'attaaaa'
yaa ben onun için genelde özel şeyler yaparım ama o hazıra kaçıyor bende hazıra kaçacağım bu sene
babalar gününde kızım adına ona sertifika hazırlayıp vermiştim çok da güzel olmuştu
ama o anneler gününde birşey yapmamıştı
catwalk yapsa da korkarlar bu kız ne olacak böyle diye
yaa ben onun için genelde özel şeyler yaparım ama o hazıra kaçıyor bende hazıra kaçacağım bu sene
babalar gününde kızım adına ona sertifika hazırlayıp vermiştim çok da güzel olmuştu
ama o anneler gününde birşey yapmamıştı
Onların kodunda yok öyle şeyler. Hiç değilse bişiler yapıyo kızımmmmmmm :)
Hahaha evet düşünsene minicik bir bebiş öyle yürüyo :))
mersüü dadlumm:111::86:
[video=youtube;vWld3i5C0gg]http://www.youtube.com/watch?v=vWld3i5C0gg[/video]
yapma canım bence de, hazıra kaç bu sefer
hıh
pembişe uyma sen
şaka bi yana, evlilik yıldönümünde hediye almak bana saçma geliyor
"işte 1 yıl daha geçirdik, al bu da senin ödülün; bana katlandığın için"
bir eksik dışında kadro tamam, nerdesin neyneyseee?
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 1 ziyaretçi)
nfk, aryamm38+, PembeHipopotam+, borntobemother+, KaRaKiZ3834+, busmai+, flash, seker_portakali+, goktugsaba
ahahahahkodlarına ko....
bir eksik dışında kadro tamam, nerdesin neyneyseee?
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 1 ziyaretçi)
nfk, aryamm38+, PembeHipopotam+, borntobemother+, KaRaKiZ3834+, busmai+, flash, seker_portakali+, goktugsaba
be geceye peynirli pide yaptıracağım fırında akşamada Eki Görüntüle 756530
gınnış bilen b ilir tadını ımm ımmmeşim yo naısl olsa
kodlarına ko....
yapma canım bence de, hazıra kaç bu sefer
hıh
pembişe uyma sen
şaka bi yana, evlilik yıldönümünde hediye almak bana saçma geliyor
"işte 1 yıl daha geçirdik, al bu da senin ödülün; bana katlandığın için"
Hahhahaha ne şarkı dimi :)??
Ay busmai ömrümü yedinnnnnnnnn. Tam tersine "güzel bir yıl geçirdik, daha nice güzel yıllarımız olsun, teşekkür ederim" demek ooooo :)
Ben dicektim nerdesin hatunnnnnnnnnn diye :)
Ben telefonu şarja takıp hazırlanmaya gidiyorum. Mecburi bir buzdolabı bakışı yapıcaz :/
Kiz busmai guldurdun beni..
Olur mu oyle seninle bir yil daha gectigi icin cok mutluyum bu da bu yilin anisina bu ani ozellestirmek icin hediyen biz ozel gunleri biraz fazla onemseriz ama sen de cok ezmissin be)
Bodozlama girdim birden ama dunden beri keyfim yoktu cenaze evi agirligi hala uzerimde ama anlik o an derin dusuncelere daliyor dusunuyor insan kendi akibetini sonra tesir hemen geciyor...
Annemleri yolcu ettik gecmisi okuyamadim ama bi selam veriyim once dedim
neyneyse misafirlerin yorgunluğunu atamamıştır henüz
Keremin sesi çıkmıyordu
bu tehlike demek
hemen yanına koştum cüzdanımdaki kimliğimi kartlarımı tek tek boşaltmış, elinden alınca bağırıyor
cüzdan alcam oğluma:)
dün gene bir sessizlik sonrası yanına gittim
mr muscle deterjanı almış lavabonun altındaki dolaptan açmış yere dökmüş.içti mi diye hemen ağzını kokladım, ödüm koptu; kaldırdım ordaki herşeyi
Aslan oğlum benim
cüzdanımda 50 tl lik Koton iade çekimi bulmuş
kaybettim sanıp ümidi kesmiştim
yuppiiiiii
as canım, hoşgeldin.Bodozlama girdim birden ama dunden beri keyfim yoktu cenaze evi agirligi hala uzerimde ama anlik o an derin dusuncelere daliyor dusunuyor insan kendi akibetini sonra tesir hemen geciyor...
Annemleri yolcu ettik gecmisi okuyamadim ama bi selam veriyim once dedim
evet ya, ben de sesi çıkmayınca işkilleniyorum,Keremin sesi çıkmıyordu
bu tehlike demek
hemen yanına koştum cüzdanımdaki kimliğimi kartlarımı tek tek boşaltmış, elinden alınca bağırıyor
cüzdan alcam oğluma:)
dün gene bir sessizlik sonrası yanına gittim
mr muscle deterjanı almış lavabonun altındaki dolaptan açmış yere dökmüş.içti mi diye hemen ağzını kokladım, ödüm koptu; kaldırdım ordaki herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?