Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

amaan o kendine baksın, hayat memat meselesi buuu?

az kullanılan dondurucu kısmın aşağıda olması mantıklı. ama tabi kullananlara sormak lazım.
eski yeni sistem bu konuda farkeder mi? önemli olan ihtiyacı karşılaması

saba gelin, sen tekrara bakma, imla hatalarına takılma bacım, yeter ki yaaaz

Selam...
Nfk gözün aydın canım.Ohhhhh biz de rahatladık.
Şöyle bir geçmişi okudum.Pembiş, sana katılıyorum.Odaları ayırınca daha iyi oluyor sanırım.Bugün iyiydi bakalım.Bu gece nasıl olacak.Geniş geniş yattı kuzum.
Karakız, eşlerin yoğun çalışması insanı biraz yıpratıyor.Biz de sen sürekli evdesin, kimsen yok İstanbul'da.Çok bir durum.Çocuk iki tarafın alacağı bir sorumluluk.Eşim 2. Dönem iki gün sabahları Aden'e bakınca beni daha iyi anladı.Bence sen de Ecoş'u eşine bırakıp kuaföre falan git.Hem san aiyi gelir hem eşin seni anlar.
Pozitif Aryam bugün çok mutlusun sanırım.Allah bozmasın.
Şeker portakalı,Melisa'nın küçük totosunu ben de ısırmak istiyorum.

nfk iyi bari rahatladı adamceğizde akşama sana planlar yapmış olarak gelir bak gör
bundan sonra böyle davranalım diye

akşam ki menümüz;
mercimek çorbası
tavuk sote
mısırlı pilav
çiğ köfte
yanınada ya salata yada içecek birşey yaparız artıkım

Nfk ben demiştiiim hiç düşünmedim zaten gözün aydın ama hap kullanmazsan beraberlikten de soğursunuz sen de eşin de..
Karakız çok tatlı kızın ve çok akıllı harikasın ecrin nisa

Memnun değildi kullanan birisi
Ben bilmiyorum

Oğlanı almaya gidecem, sırf senin için girdim.
Hadi gözün aydın:)

aaay, sen benim kocamı tanıyor musuuuuuuun?

afiyet bal şeker olsun, mönü gayet güzel..çiğköftesi bile var bakıın

Nfk ben demiştiiim hiç düşünmedim zaten gözün aydın ama hap kullanmazsan beraberlikten de soğursunuz sen de eşin de..
saol bacım.
biraz önyargılıyım haplara karşı.
emzirirken hangisi kullanılıyordu? karakız
aranızda başka kullanan var mı?
olmazsa bi deneyeyim :44:

Oğlanı almaya gidecem, sırf senin için girdim.
Hadi gözün aydın:)
saol bacım..

olgun şeftaliler vardı.
eşim marmelat yap dedi.
elimle büyük büyük parçaladım zaten dağıldılar.
kaynamaya başlayınca heralde böyle olmayacak dedim ve blenderdan geçirdim.
şeftali şerbeti oldu iyi mii?:26:
kaynamaya devam ediyor, belki azcık kıvam alır ama benden ev hanımı olmiiiii

cerazette diye hap canım çok da güzel koruyor en güveniliri oymuş. biraz pahalı diye bıraktım yasminde sütümü kesti.

tanımazmıyım tanıyorum tabi
senin anlattıklarından artık nasıl planlı programlı biri olduğunu anladım

çiğ köfteyi de o kadar konuşmuştuk geçen gün dün aldırdım eşime ama yemekle birlikte tadı olmadı sanki sonrasında yemeyi düşünüyorum melisa uyuduktan sonra tadını çıkara çıkara

senden mi ev hanımı olmiii

daha ne olsun be kızına bakıyorsun evinin temizliğini yapıyorsun akşam mutlaka yemeğini yapıyorsun kocanın gelmesine yakın bakımını yapıyorsun arada buraya laf yetiştiriyorsun daha ne olsun beee

cerazette diye hap canım çok da güzel koruyor en güveniliri oymuş. biraz pahalı diye bıraktım yasminde sütümü kesti.
cerazetteyi duymuştum. peki emzirirken kullanılıyor mu?
süte, bebeğe bi zarar vermesin de, parasının hiiç önemi yok.

afiyet bal şeker olsun.
hakikaten iftarda birden yüklenince yemeğe, çiğnemeden yutuyor. tadını da alamıyor insan..
dediğin gibi sonradan yavaş yemek en güzeli..

heee, saydıklarını çat pat yapiiiim.
en iyi yaptığım şey, buraya laf yetiştirmek.
bakınız: şeftali marmelatı.. (piştikçe kıvama geldi, hadi yırttım bu sefer)

bacım gitti.
kaç gündür ütü birikmişti, ayşecik uyumuşken giriştim.
dağ gibi, ütüle ütüle, yelin dağdan aldığı gibi, mübarek hiç fark etmiiii
Allahtan klima var, yoksa buharlaşıp uçmuştum bile..

kardeşim söyledi.
küçük dayım eşi ve çocuklarıyla umreye gitmişti.
döndükten bir iki gün sonra yengemin kanaması olmuş, ssk yakın diye oranın aciline gitmişler.
dış gebelik denmiş. acil kürtaja alınmış. kadını ne uyutmuşlar, ne uyuşturmuşlar..
canlı canlı operasyon geçirmiş. çok canı yanmış. ertesi gün başka bi özel hastaneye gitmişler.
dr 15 gün yatak istirahati vermiş. torbayla ilaç. kadının psikolojisi de alt üst olmuş..

ne manyaklar var. çok kızıyorum böyle şeylere. şehrin merkezi, sanki ilaçları yok.
anestezi olmadan kürtaj mı yapılır yaa?!
ettikleri kadar bulsunlar inşş!

Son düzenleme:

hey allahım yaa hani devlet hastaneleri bir nebze olsun düzeldi diyorlardı
gerçekte hiçde öyle değil demekki kızz yengen de anestezi olmadan olmaz deseydi genede yaparlarmıydı acaba
gerçi devlettekiler çok gaddar demi

y
yine tablet maduruyum;]]]]]] msjim gorulmedi tekrar yazmisim ben en iysimi pcm yapilana dek yazmayayim

Sen yaz canım boşver tekrrı vs :)

Almışken yeni teknoloji alası geliyo ya insanın

minosu yikadim yatirdim oglusta balkonda sisme havuzunda oynuyo bende yemekleri yapayim bari

Krşke bu cümlenin sonu "ben de yayım yayım yayılıcam" şeklinde bitseydi :)

Onlar da niye hemen karar vermişler ya sormadan etmeden. Allah kahretsin bınlar da hekim olacak!! Burda da bi arkadşaımın başına gelmiş bi de ilk hamileliğinde. Sonradan cici bi oğulları olmuş. Ama ben aynı şeyi yaşasam değil çocuk yapmak ilişkiye girmezdim sanırım...

Canım maalesef bu böyle
Benim kuzenim eczacı olduğu halde bağırta bağırta anestezisiz kürtaj yaptılar,ikiz tüp bebekti 3 aylıktılar düşük başladı haftasonu olduğu için anestezici yok; fakülte hastanesinde canlı canlı kürtaj oldu
Yüreğinin acısına mı yansın bedeninin acısına mı

ben de anlamadım. perşembe geçmiş olsuna gidicem..
ama valla ürperdim, çok da üzüldüm. tahayyül edemiyorum.
devlet hastanesindeki bazı dr ve hemşireler artık iyice yıllanmışlar (....mışlar) nasılsa kendileri çekmiyor acıyı
hiç merhametleri yok belliki

ayrıntıları bilmiyorum valla, yengem küçük değilki.
3 çocuğu var biri 19 yaşında. ama basiretleri mi bağlandı, acil durum diye korkuttular mı bilmiyorum.
dış gebelik çok sıkıntılı, Rabbim göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…