- 8 Ağustos 2011
- 11.883
- 9.862
- 448
tüylerim diken diken oldu yaaCanım maalesef bu böyle
Benim kuzenim eczacı olduğu halde bağırta bağırta anestezisiz kürtaj yaptılar,ikiz tüp bebekti 3 aylıktılar düşük başladı haftasonu olduğu için anestezici yok; fakülte hastanesinde canlı canlı kürtaj oldu
Yüreğinin acısına mı yansın bedeninin acısına mı
est bacım.. saolasın..Nfkcım gözünaydın çok sevindim stresin gitti hiç değilse yasiri doktora götürdük ancak gelebildim kusura bakma ama aklım hep sendeydi girer girmez baktım hemen yazıyım dedim...
Bu arada Armine %50 indirime girmiş çok güzel şeyler epeyce uygun olmuş bazı şeyler %50den bile indirimli ben normalde Armine pek almıyodum son zamanlar ama sen de sezon sonlarını takip ediyorsun ya söyliyim dedim
tüylerim diken diken oldu yaa
kardeşim söyledi.
küçük dayım eşi ve çocuklarıyla umreye gitmişti.
döndükten bir iki gün sonra yengemin kanaması olmuş, ssk yakın diye oranın aciline gitmişler.
dış gebelik denmiş. acil kürtaja alınmış. kadını ne uyutmuşlar, ne uyuşturmuşlar..
canlı canlı operasyon geçirmiş. çok canı yanmış. ertesi gün başka bi özel hastaneye gitmişler.
dr 15 gün yatak istirahati vermiş. torbayla ilaç. kadının psikolojisi de alt üst olmuş..
ne manyaklar var. çok kızıyorum böyle şeylere. şehrin merkezi, sanki ilaçları yok.
anestezi olmadan kürtaj mı yapılır yaa?!
ettikleri kadar bulsunlar inşş!
Canım maalesef bu böyle
Benim kuzenim eczacı olduğu halde bağırta bağırta anestezisiz kürtaj yaptılar,ikiz tüp bebekti 3 aylıktılar düşük başladı haftasonu olduğu için anestezici yok; fakülte hastanesinde canlı canlı kürtaj oldu
Yüreğinin acısına mı yansın bedeninin acısına mı
est bacım.. saolasın..
alerji için kontrole mi gittiniz? ne dedi dr?
ben de bayram için bluz ya da gömlekvari bi şey almak istiyorum aslında.
bi fırsat olursa akmam lazım çarşılara..
armineye de bakarım canım saol
hoş sezonda 200-300 etiket koyuyorlar. iyice havalandı bu tesettür markaları.
yarıya indirseler de önce bindirip sonra indirdikleri için anca ederine geliyor ürünler
kardeşim bayram alışverişi için harçlık alacakmış babamdan.Canım ben 120ye aldım çok hoş bişi bulabilsem eklicem ama sitede göremedim sonra bitane daha beğendim o 125ti o daha bi düğünlük gibi mi desem biri günlük diğeri daha abiye bişeydi karar veremedim bi türlü. Sonuç : İkisini de aldım
Eşim güle güle kullan hayatım çok yakıştı ama artık bikaç sene pardösü ferace falan almazsın dime bu yıl baya aldın dedi valla dedim durum şartlar mekana göre değişir
Ama bu yıl gerçekten abarttım kendime dur diyorum
Çok daha uyguna çok çok güzeller var hem de bedenler de vardı henüz bir tanesinde istediğim beden yoktu ama adrese kargo ücretsizmiş öyle yaptım eve gelicek inşallah tekrar mağazaya gitmem gerekmicek...kardeşim bayram alışverişi için harçlık alacakmış babamdan.
pardösü alıcam diyordu. eğer 120-150 civarında güzel şeyler varsa, durmasın gidip baksın armineyeee
Bayram benim için hala aynı çocuk gibiyimhey gidii, ne günlerdi?!..
babam harçlık verirdi. bayramlık alışveriş telaşına düşerdik..
saatlerce gezerdik 3-4 parça şey için.
bi de bayramda giyerdik ilk kez, bayramlık yaa..
ne heyecanlar, ne güzellikler..
artık yok böyle bi şey..
çocuklarımız içinse belki de hiç olmayacak
ben de yakın zamana kadar bayrama özel bi tek bi şey bile olsa saklayıp bayramda giyiyordum..Bayram benim için hala aynı çocuk gibiyim
Bu aldıklarımdan biri bayramlık mesela o bayrama kadar beklicek bayrama yakın yıkanıp ütülenip asılıp heyecanla o gün giyilmeyi beklicek...Benim için de bayram babam bayram namazından gelip annemin bizi mis gibi bir sofraya kaldırmak için söylediği bugün bayraaaam erken kalkın çocuklaaaarrr
inşallah çocuklarımızada eski bayramları yaşatabiliriz
ama biz son yaşayanları olacağız sanki çevremizede bakıyorum tatil oldu diye bayramda yazlıklarına gidenler var artık bodruma tatile gidenler var inşallah biz onlardan olmayız
bazı gelenek ve adetler devam etmeli bence
mesela tüm akrabaların tek tek ziyaret edilmesi telefonla değil özellikle gidilip ellerinin öpülmesi gibi
ben de yakın zamana kadar bayrama özel bi tek bi şey bile olsa saklayıp bayramda giyiyordum..
bayram sabahı, babam namaza gider, biz annemle kahvaltı hazırlarız.
hele ramazan bayramıysa, oruçtan çıkıldığı için mükellef kahvaltı sofrası..
babam gelir, kapıda karşılar elini öperiz, harçlıklarımızı alırızz
eşimi de alıştırdım. namazdan gelince, bayramlaşıyoruz
ayşecikle benim hemen harçlığımızı veriyor oracıkta
ayşeciğin bayramda hangi elbisesini giydiriceğimi bile düşünüyom valla
ana kız yıkıcaz ortalığı
Bu yılki tatilimiz bayramın 3.ü gününe geliyor ilk günü ama gitmeyeceğiz bayram bitsin öyle cıkıcaz yola eşim de çok hassas bu konuda bayramda illaki ailelerle hatta sülalelerle olunacakinşallah çocuklarımızada eski bayramları yaşatabiliriz
ama biz son yaşayanları olacağız sanki çevremizede bakıyorum tatil oldu diye bayramda yazlıklarına gidenler var artık bodruma tatile gidenler var inşallah biz onlardan olmayız
bazı gelenek ve adetler devam etmeli bence
mesela tüm akrabaların tek tek ziyaret edilmesi telefonla değil özellikle gidilip ellerinin öpülmesi gibi
ben de yakın zamana kadar bayrama özel bi tek bi şey bile olsa saklayıp bayramda giyiyordum..
bayram sabahı, babam namaza gider, biz annemle kahvaltı hazırlarız.
hele ramazan bayramıysa, oruçtan çıkıldığı için mükellef kahvaltı sofrası..
babam gelir, kapıda karşılar elini öperiz, harçlıklarımızı alırızz
eşimi de alıştırdım. namazdan gelince, bayramlaşıyoruz
ayşecikle benim hemen harçlığımızı veriyor oracıkta
Bu yılki tatilimiz bayramın 3.ü gününe geliyor ilk günü ama gitmeyeceğiz bayram bitsin öyle cıkıcaz yola eşim de çok hassas bu konuda bayramda illaki ailelerle hatta sülalelerle olunacak
Aaaa biz de öyle yapıyoruz çok keyifli oluyor yasirin parasını da ben alırım bu yıl yanlış anlamayın saklıcam ona bişiler alcak emin oluuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?