Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bu arada kızıma mamasını yedirdim şurubunu ve pekmezini içirdim, su verdim içsin diye. Suluktaki suyu bitirdi sonrada çılgınlar gb kustu:43:
Fazla gelmiş sanki, neşesi iyi olduğu sürece sorun olduğunu sanmıyorum.
Neyneysecim hani alıntı denizi??? Boğulacaktık ya hani :)))

Nfkcım sana ne diyim?? Bunca insan (bizler ve ziyaretçiler) arkası yarın modunda takip ettik resmen :) bence eşinin korunmasına devam edin. Ben nedense hap olayına geri kafalıca şöyle bakıyorum: hormonlarla oynamak kötüdür.

Şeker portakalım öğleden beri yazıcam fırsat bulamadım. Bi arkadaşım 8. yıl dönümlerinde 8şeklinde pasta yaptırmıştı ama yan bakınca sonsuzluk simgesi gibi görünecek bir 8!! Bizden geçti tabi artık da belki yaptırabilirsin böyle bişi ve hediye almana da gerek kalmaz :))) çok romantikkkkkkkkkk.

Özlemmmm nerdesin bakıyım?????

Biz akşam babamıza bulaşmayalım da raat uysun diye parka gittik sallandık. Sonra da yürüdük sokaklarda. Saat 8e doğru eve geldik ki babişkomuz bu işe çok sevindi :)) iftardan sonra tepinip durdular birlikte. Bu çocuk niye babasına bayılıyo bilmiyom :p
Hafızada kayıtlı duruyor:))
Ya bugün çok enerjisizim. Dünün yorgunluğu vs ev dağıldı, bir çırpıda yapıp kurtulmak istiyorum ama olmuyor.
Babanın kalbini çalmışsınız:)
dilek pastaneleri gönderdiğim resimlerde kendi pastalarını beğenmediler ve bana ilk doğum günü için hatamızı telafi edemeyiz ama nasıl pasta yapabileceğimizi göstermek isteriz diyerek pasta yapmak istediklerini söylediler...kıramadım kabul ettim ;)
Bravo:46:

Neyneysecim hani alıntı denizi??? Boğulacaktık ya hani :)))

Nfkcım sana ne diyim?? Bunca insan (bizler ve ziyaretçiler) arkası yarın modunda takip ettik resmen :) bence eşinin korunmasına devam edin. Ben nedense hap olayına geri kafalıca şöyle bakıyorum: hormonlarla oynamak kötüdür.

Şeker portakalım öğleden beri yazıcam fırsat bulamadım. Bi arkadaşım 8. yıl dönümlerinde 8şeklinde pasta yaptırmıştı ama yan bakınca sonsuzluk simgesi gibi görünecek bir 8!! Bizden geçti tabi artık da belki yaptırabilirsin böyle bişi ve hediye almana da gerek kalmaz :))) çok romantikkkkkkkkkk.

Özlemmmm nerdesin bakıyım?????

Biz akşam babamıza bulaşmayalım da raat uysun diye parka gittik sallandık. Sonra da yürüdük sokaklarda. Saat 8e doğru eve geldik ki babişkomuz bu işe çok sevindi :)) iftardan sonra tepinip durdular birlikte. Bu çocuk niye babasına bayılıyo bilmiyom :p

Bugün çok yoğunduk, giremedim canım.Dışarı çıktık.Yemek hazırla falan derken zaman geçti.Yoksa yazmaz olur muyum hiç.

arkadaşlar böyle damdan düşer gibi aranıza girdim ama bebeğim 1 yaşında 9 kilo. bana az gibi geliyo kilosu. sizin bıdıkların nasıl

nfk raht bi nefes almışsındır canım.bende kızım bir yaşında iken

adetim 1.5 ay gecikmişti.ne hisstiğini çok iyi anlıyorum.

bugün saat bire gelirken nasıl heyecanlandım anlatamam.

isteğin bi zamanda ikincisini kucağına alırsın inşallah.

(arayı çok uzatmayın):1:KLASİK türk büyükleri tavsiyesi.

ELİFNAZ biz TOKATtayız canım.eşiminde benimde kendi memleketimiz.

eşim köye gidiş ,geliş yapıyor.merkeze istedi ama çıkmazsada çok üzülmeyiz.

rahat ortamı .bu arada hala açıklnmadı tayinler güya dün açıklanacaktı.
İnşallah istediğiniz gb olur canım.
Cumartesi için ana yemek önerileri alayım :)
Bencede çok yedi:1:
Fırın pirzola:) ( çok uğraştırıcı bişi yapma, basit ama garanti olsun:))
arkadaşlar böyle damdan düşer gibi aranıza girdim ama bebeğim 1 yaşında 9 kilo. bana az gibi geliyo kilosu. sizin bıdıkların nasıl

Ya kızlar niye böyle kendinizi üzüyorsunuz? Çoğumuzunki o kilolarda. Yaz da geldi iştahları azaldı. Şaşırılacak bir kilo değil. Kendini ve kuzunu hiç zorlama bence. Rahat bırakınca daha da yiyorlar hem;))

evet canım.çöp şişlere dizdim.fırında pişirdim.

tereyağlı salçalı sos yaptım lavaşlara biraz sosdan sürdüm.

sonra şişden sıyırp bi güzel sürdım kesip tepsiye yerleştirdim.

ortasına yoğurt koydum.en sonda sosu döktüm.

arya teşkkürler canım. bu arada sahur için neler yapıyorsunuz?

fikirlerinizi alalım.organizatör ve gurme pembe hanımda olsa idi.

bi fikir alırdık kendilerinden.......

Son düzenleme:

Hep tost, hep tost... Dün börekler vardı akşamdan kalan. Biz öyle aman aman sofra bile kurmuyoruz. Eşim tost yapıyor yiyip yatıyoz:1:

ya kızlar cuamrtesi eşimin arkadaşı davet etti yeni evliler ne alsam evlerine çok hoş saatler duvar saati , yada çok hoş avizeler var onlardan mı alsam

Ben oruc tutarken felaket zorlanıyorum ya ıftarda elim tutmuyordu.sıcaklardanmı emziriyorum diyemi hiç taakatim yok okuyamadım da yazdıklarınızı nfk aklımda hep varmı bebek

Papatya 4Lü Ahşaplı Avize-6 Farklı Cam Seçeneği GittiGidiyor'da 86329995

PIRIL TEKLİ TAŞLI CAMLI AVİZE GittiGidiyor'da 86489010

şunları beğendim :31: bu tarz bişiler düşünüyorum

gece tekim peynirli içi hazırlatp $peynirli-pide.webp bundanmı yaptırsam

yok sa patatesli börekmi $sf börek.webp

ya kızlar cuamrtesi eşimin arkadaşı davet etti yeni evliler ne alsam evlerine çok hoş saatler duvar saati , yada çok hoş avizeler var onlardan mı alsam
duvar saati iyi olur bence
evet canım.çöp şişlere dizdim.fırında pişirdim.

tereyağlı salçalı sos yaptım lavaşlara biraz sosdan sürdüm.

sonra şişden sıyırp bi güzel sürdım kesip tepsiye yerleştirdim.

ortasına yoğurt koydum.en sonda sosu döktüm.

ellerine sağlık :56:

Evet artık bizim hikayemiz bitiyor, onun hikayesi başlıyor tertemiz bir sayfayla.. Hayat ne garip
Hep mutluluk olsun yavrularımızın sayfalarında

Evet içilmeyecek gibi değil ama bezelyeyi bezelye olarak yemek daha iyi di mi:)

Amin canım aminnnn :)

dilek pastaneleri gönderdiğim resimlerde kendi pastalarını beğenmediler ve bana ilk doğum günü için hatamızı telafi edemeyiz ama nasıl pasta yapabileceğimizi göstermek isteriz diyerek pasta yapmak istediklerini söylediler...kıramadım kabul ettim ;)

Aaaa süper. Aferin onlara ;)

Saol canım benim. Yoo başak burcuyum aslında da, çok ta taşımıyorum gb özelliğini.
Aryacık ta çok su içti galiba, tıka pasa da doymuştu, midede yer kalmadı haliyle. Aryayı ve mama sandalyesini attım banyoya yıkadım artık napim.

Bizimki de babasına çok düştü bu ara. Daha doğrusu babası onunla daha fazla zaman geçiriyor, e o da bunun farkında. Bu arada " seni seniiii" yapıyor( işaret parmağını kaldırıp işeri geri sallıyor, kafayla birlikte) birde munzur bir gülüş:9: kopuyorum gülmekten.

Evet evet bence de:) çocuklarında önüne tane tane koyalım onlarda öyle yesinler dimi;)

O parmağını yerim cimcimenin :)

Genelde ikizler burcu maymun iştahlıdır ya ki ben öyleyim malesef :/

nfk raht bi nefes almışsındır canım.bende kızım bir yaşında iken

adetim 1.5 ay gecikmişti.ne hisstiğini çok iyi anlıyorum.

bugün saat bire gelirken nasıl heyecanlandım anlatamam.

isteğin bi zamanda ikincisini kucağına alırsın inşallah.

(arayı çok uzatmayın):1:KLASİK türk büyükleri tavsiyesi.

ELİFNAZ biz TOKATtayız canım.eşiminde benimde kendi memleketimiz.

eşim köye gidiş ,geliş yapıyor.merkeze istedi ama çıkmazsada çok üzülmeyiz.

rahat ortamı .bu arada hala açıklnmadı tayinler güya dün açıklanacaktı.

Milli eğitim her dediğini vaktinde yapar ya :p

bu akşam iftara ev usulü beyti yaptım.

sosunu iftara yakın döktüm.resim çekecektim unuttum:50:

denemenizi tavsiye ederim gayat güzel oldu.

EV YAPIMI BEYTİ KEBABI - Senem'in Yemekleri

Aaaa çok güzel görünüyooo. Ellerine sağlık.

Fazla gelmiş sanki, neşesi iyi olduğu sürece sorun olduğunu sanmıyorum.

Hafızada kayıtlı duruyor:))
Ya bugün çok enerjisizim. Dünün yorgunluğu vs ev dağıldı, bir çırpıda yapıp kurtulmak istiyorum ama olmuyor.
Babanın kalbini çalmışsınız:)

Bravo:46:

Canım haklısın tabiki kolay mı 2 çocuk artı davet olayı. Öpüyom :)

Cumartesi için ana yemek önerileri alayım :)

Bu saatte olmaz. Ama valla bana biri şöyle güzel bi etli nohut yapsa yanına da pilav çok mutlu olurdum :))

Bugün çok yoğunduk, giremedim canım.Dışarı çıktık.Yemek hazırla falan derken zaman geçti.Yoksa yazmaz olur muyum hiç.

Gözler seni arıyor şekerim :)

Sonradan gurme :))
Valla canımcım ben mutlaka yumurta yerdim oruç tutarken. Beni anca o tok tutuyodu :) beyaz peynirli omlet, menemen, kaşarlı omlet, haşlama derken geçerdim tostlara :) bazen kocacım ısrar ederse pancake yapardım. Şimdi ona poğaça yapıyorum 3-4 günlük peynir-kıyma-sosisli şeklinde. O bitince börek faslı. Biz pilav makarna yemiyoruz sahurda işte böyle kahvaltılıklar tüketiyoruz :)

Vallahi malum 1 ay öncesine kadar bende de aynı telaş vardı :) ben ayaklı kek fanusu aldım. İyiki de evine bişi almamışım çünkü mobilya rengi, koltuk rengi farklıymış. Avizeleri vardır bence o uüzden alma. Ama ayaklı lamba alabilirsin salonun bi köşesine. Lambeder galiba adı. Yada bize kvler aldı ; dik duran süpürge. Hani mutfakta falan baya iş görüyo. Geçen ev görmeye gelenler de almışlar öyle bişi (tabi farklı marka) ben de onu başkasına ev hediyesi yapcam :)

Back
X