• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Oğluş 22:30da uyudu ve ben uyumak yerine oturup kocamla film izledim!! Acısı yarın çıkabilir ama olsun ; çok çılgın hissediyorum :P

kızlar moblyaları eşimle seçtiler hep kahverengi mobilyaları :1::1: o yüzden birde mesela bizimde avizmeiz yok onalrn olsun :1:

kiracıyız diye almadım olmadı dahab aşka şeyelr bakim tencere tavamı alsam içi porselen :27::52:

imsak vakti yaklaşıyor.bir busmai ve bir ben varım.

busmai ses ver:16:

Ses 1..2..
:)
bir sahur sofrasının ardından su depolama ,namaz ,yatışşş
Vişneli kek yaptım çok güzel oldu

çok çılgın bizde demin kapıda sarıldık :1::1::1: ahanda eşim arıyor :1:
Hallettiniz o zaman aranızdaki problemleri? Sevindim adınıza...
Oğluş 22:30da uyudu ve ben uyumak yerine oturup kocamla film izledim!! Acısı yarın çıkabilir ama olsun ; çok çılgın hissediyorum :P

Kızımın yaptığı gb yapmak istiyoruuum: seni çılgın seniiii! Ne izlediniz? Film güzel miydi bari?

Herkese günaydıııınnn... Gidip kahvaltı yaptırayım bari, kızım yerdeki ekmekleri toplamadan:9:

Gunaydin canlarim..
Ya cam acik uyuyunca bogazlarim agriyo yasirinde agriyabilir ama kapali olunca da bogulacak gibi oluyorum yatak odamiz cok kucuk ne yapsam bilemedim sizler aciyomusunuz...
Bu arada oda ayiranlardam giris gelisme sonuc istiyorum ben hala basaramadim

Gunaydin canlarim..
Ya cam acik uyuyunca bogazlarim agriyo yasirinde agriyabilir ama kapali olunca da bogulacak gibi oluyorum yatak odamiz cok kucuk ne yapsam bilemedim sizler aciyomusunuz...
Günaydın canım...
Bende o korkuyla açamıyorum, birde şimdi zaten hasta.
Az önce kahvaltıdan sonra gene kustu:43:, öksürdü ve sanırım balgam çıkarmak için yine kustu.

Son düzenleme:
Hallettiniz o zaman aranızdaki problemleri? Sevindim adınıza...

Kızımın yaptığı gb yapmak istiyoruuum: seni çılgın seniiii! Ne izlediniz? Film güzel miydi bari?

Haha :) güzeldi. Aksiyondu. Olimpos Düştü filmin adı. Ama ruh gibiyim bugün valla :/
Gunaydin canlarim..

Bizim odada cam açık ama kapalı balkon var. Efenin odasında cam kapalı ve ben üstünü örtmüyorum. Ama burası bolu sonuçta serin...

Oda ayırmayı zaten istiyodum ama korkuyodum. Hatta yatağını toplayıp oraya alırken askere gönderiyomuşum gibi geldi :) bir iki gece zorlandım git gelde ama şimdi alıştım. Dediğim gibi iki tarafın da uyku kalitesi artıyo bence. Bazen homurdanıyo ben duymuyorum ve geri uyuyo (eşim anlatıyo :)). Bi de artık maşallah karanlıkta da iyi görüyorlar; bizi görse kesin sohbet muhabbete başlar :)

Günaydın canım...
Bende o korkuyla açamıyorum, birde şimdi zaten hasta.
Az önce kahvaltıdan sonra gene kustu:43:, öksürdü ve sanırım balgam çıkarmak için yine kustu.

Kıyamam. Kolay gelsin sana canım. Balgam atma için kusma gerekli ama insan yine de hoşlanmıyor bu durumdan dimi :/???

Herkese günaydınnnnnnnnnnn :)
Güzel bir gün olsun inşallahhhhhhh :)
Bugünkü plan yarınki misafirlere hazırlık yapmak. Yarın hayatta yetiştiremem :/ güya bakıcı yarım gün geliyo ama Efe okadar hareketli ki kadının pili bitiyo bana sarıyolar iyi mi??? Bu çocuk yürüyünce netcez bilmem.... :)????

Muhallebili kadayıfın kadayıfını kavurdum ve iyice soputum dolaba koydum. Bi arkadaşımın dolabında hep bulunurmuş. Acil misafir geldiğinde hemen muhallebisini hazırlarmış sadece.

Bugün tarhana çorbası pizza ve salata menümüz. Malum yarına yemek yapıcam+kocacım öyle istedi :))

Bugünkü plan yarınki misafirlere hazırlık yapmak. Yarın hayatta yetiştiremem :/ güya bakıcı yarım gün geliyo ama Efe okadar hareketli ki kadının pili bitiyo bana sarıyolar iyi mi??? Bu çocuk yürüyünce netcez bilmem.... :)????

Muhallebili kadayıfın kadayıfını kavurdum ve iyice soputum dolaba koydum. Bi arkadaşımın dolabında hep bulunurmuş. Acil misafir geldiğinde hemen muhallebisini hazırlarmış sadece.

Bugün tarhana çorbası pizza ve salata menümüz. Malum yarına yemek yapıcam+kocacım öyle istedi :))

Daha ne olsun menüde? Zaten o pizza malzemelerini doğramak yeter:) ben yine bilmiyorum ne yapacağımı? Çorbalarda tükettim kendimi sanırım:(

Yine sabah sabah kızı dışarı çıkardım baya bi yürüdük, parka gittik. Yoruldu sanırım uykuya geçti:)

ramazan 9dan günaydııın!:82:
dün akşam yağmur yağdı burada, şuan da kapalı gibi.
sevgili görümcem şehirdışında üniversite okuyordu.
bugün teşrif edeceklermiş.
kendini severim ama bugün onun muhabbetini kaldıracak kafa yok..
belki ayşeciği onlara bırakıp bacımla bi alışveriş yaparız diyorum. :52:
ama oruçluyken nasıl olur, onu kestiremiyorum:44:
dur bakalımm

Üniversite 1 de babam vefat etti, ondan sonraki ne bayramlar bayraaaam, nede ziyaretlerr.... Hatta bildiğiniz işkence olmaya başladı. Çok buruk geçiyor, gariban gariban kalıyoruz evde, annem bana bakıyorr, ben anneme, zoraki bir gülümsemeyle. Bu sebepten sanırım artık dayanamıyorum bayramlara, bitsin diye bekliyorum. Evlendikten sonraysa eşim hiç sevmez bayram ziyaretlerini, bizde mecburi olan yerlere gideriz sadece. Bu yıl bunlardan dolayı da arefe yada daha öncesinden hemen tatile gidicez.
:5:
Düşündümde...Benim hayat felsefem sıkılmak:) herşeyden çabuk sıkılan bi yapım var. Tatil... Bi süre sonra sıkar. İş... Bi süre sonra sıkar. Herhangi bi hobinin sonunu getiremem. Eşim bazen diyorki nasıl oldu da benden de sıkılıp boşamadın:9:
bu kadar değişiklik seven bi başak:53:
demesen kesin ikizler derim sana

Bu arada kızıma mamasını yedirdim şurubunu ve pekmezini içirdim, su verdim içsin diye. Suluktaki suyu bitirdi sonrada çılgınlar gb kustu:43:
ah yavruum, fazla mı geldi acaba?:26:

Neyneysecim hani alıntı denizi??? Boğulacaktık ya hani :)))

Nfkcım sana ne diyim?? Bunca insan (bizler ve ziyaretçiler) arkası yarın modunda takip ettik resmen :) bence eşinin korunmasına devam edin. Ben nedense hap olayına geri kafalıca şöyle bakıyorum: hormonlarla oynamak kötüdür.

Biz akşam babamıza bulaşmayalım da raat uysun diye parka gittik sallandık. Sonra da yürüdük sokaklarda. Saat 8e doğru eve geldik ki babişkomuz bu işe çok sevindi :)) iftardan sonra tepinip durdular birlikte. Bu çocuk niye babasına bayılıyo bilmiyom :p
alıntı denizi :1:

hap en güveniliri ancak şu aşamada emzirdiğim için çekincelerim var.
ilknur emzirirken kullanılanlar dahi sütü azaltıyormuş dedi. :44:
o yüzden bi süre daha aynı sisteme devam.

niye babasına bayılıyor diyorsun.. gen anacım, geeen.. :27:

dilek pastaneleri gönderdiğim resimlerde kendi pastalarını beğenmediler ve bana ilk doğum günü için hatamızı telafi edemeyiz ama nasıl pasta yapabileceğimizi göstermek isteriz diyerek pasta yapmak istediklerini söylediler...kıramadım kabul ettim ;)
hahh! işte sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar :46:

arkadaşlar böyle damdan düşer gibi aranıza girdim ama bebeğim 1 yaşında 9 kilo. bana az gibi geliyo kilosu. sizin bıdıkların nasıl
4 kiloya yakın doğdu, şuan 8,600 gr
Hep tost, hep tost... Dün börekler vardı akşamdan kalan. Biz öyle aman aman sofra bile kurmuyoruz. Eşim tost yapıyor yiyip yatıyoz:1:
bizim de fix.
tost, poğaça, börek..
bana kalsa pide arasına peynir domates doldurur yerim.
hiç uğraşmam valla:37:

iftarla sahur arası pek yok, hani acıkmıyoruz, zorla avuç içi kadar bi ekmek yiyoruz sahurda.
dün eşim ne dese beğenirsiniz.. sahurda ekmek yerine yoğurt yesek acaba tok tutar mı?:86:
sen istersen hiçbirşey yeme, benim yediğime de karışma dedim..

Ben oruc tutarken felaket zorlanıyorum ya ıftarda elim tutmuyordu.sıcaklardanmı emziriyorum diyemi hiç taakatim yok okuyamadım da yazdıklarınızı nfk aklımda hep varmı bebek
yanlış alarm canım, hamdolsun şuan bi hamilelik yok:31:

hani diyarbakırın sıcak olduğunu biliyorum ama emzirme ve kendin iyi yemenin dışında.
acaba kan değerlerin mi düşük. yengemin de öyle eli ayağı tutmuyordu, gözleri kararıyordu..
kan tahlili yaptırdı.. takviye aldı.. gizli şeker de böyle etkiler yapabiliyormuş.
belki de sadece senin bünye zayıf, uzun oruç, sıcak ve emzirmeye gelmiyordur :50:

vuhuuuuuu! sizi çılgın ebevenler siziiiii!:52:
aylar varki eşimle oturup film izlemedik.. :26:

delüüü:9:

Herkese günaydıııınnn... Gidip kahvaltı yaptırayım bari, kızım yerdeki ekmekleri toplamadan:9:
ahahah! fakir aryacık.. :9:
Gunaydin canlarim..

ev çok sıcaksa ve oda da küçükse ancak bunalırsınız.
bence üşütecek bi hava şuan istanbulun bi yerinde yok. o yüzden ceyeranda kalmamaya dikkat ederek açabilirsiniz
ve gerekirse yasirin üstünü de örtme. sadece göğüs karın kısmına ince bi tülbent kumaş gibi bi şey ört yeter diye düşünüyorum.

biz uzun zamandır salonda klimayla yatıyoruz..

muhallebili kadayııııf:52:
çok güzel bi şey yaa, ama kadayıfı kavurması bu sıcakta ölüüm :27:
hadi sana kolay gelsin inş rahatça ve kolaylıkla yaparsız hazırlığını..
pizza tarifini ayrıca bekliyorum. biz bugün dünden kalanlara devam edicez ama bu hafta pizza yapmak istiyorum.
özledim uleeeeeeeeyn!:27:

Yine sabah sabah kızı dışarı çıkardım baya bi yürüdük, parka gittik. Yoruldu sanırım uykuya geçti:)

aryacığa iyi uykular.
bu sabah uykusu, sanırım gece uykusunun devamı.
bizimki de şuan küçük çığlıklar atıyor, uyusa da azcık ben de kestirsem:ssz:

herkese günaydın hayırlı sabahlar:3:

kafama takılan birşey var öncelikle onu sorayım
süt izni konusunda bilgisi olanlardan yardım istiyorum

süt izni analık izni bittikten sonra 1 yıl mıdır?
yoksa bebek 1 yaşını doldurana kadar mıdır?

güzel bir çılgınlık olmuş :46:

kız bence siz böyle seviyorsunuz birbirinizi yani mutlaka kavga ve küsmeniz gerekiyor monoton bir hayat süremiyorsunuz :1:
sevindim barıştığınıza :16:

Ses 1..2..
:)
bir sahur sofrasının ardından su depolama ,namaz ,yatışşş
Vişneli kek yaptım çok güzel oldu

sahurdamı yaptın kız keki ellerine sağlık:56:

kolay gelsin canım :34:
bu kadıyıflı muhallebiyi hiç yemedim yaa tadı güzelmi bende denesemmi diye düşünüyorum :44:

ramazan 9dan günaydııın!:82:
dün akşam yağmur yağdı burada, şuan da kapalı gibi.
sevgili görümcem şehirdışında üniversite okuyordu.
bugün teşrif edeceklermiş.
kendini severim ama bugün onun muhabbetini kaldıracak kafa yok..
belki ayşeciği onlara bırakıp bacımla bi alışveriş yaparız diyorum. :52:
ama oruçluyken nasıl olur, onu kestiremiyorum:44:
dur bakalımm

:5:

bu kadar değişiklik seven bi başak:53:
demesen kesin ikizler derim sana

ah yavruum, fazla mı geldi acaba?:26:

alıntı denizi :1:

hap en güveniliri ancak şu aşamada emzirdiğim için çekincelerim var.
ilknur emzirirken kullanılanlar dahi sütü azaltıyormuş dedi. :44:
o yüzden bi süre daha aynı sisteme devam.

niye babasına bayılıyor diyorsun.. gen anacım, geeen.. :27:

hahh! işte sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar :46:

4 kiloya yakın doğdu, şuan 8,600 gr

bizim de fix.
tost, poğaça, börek..
bana kalsa pide arasına peynir domates doldurur yerim.
hiç uğraşmam valla:37:

iftarla sahur arası pek yok, hani acıkmıyoruz, zorla avuç içi kadar bi ekmek yiyoruz sahurda.
dün eşim ne dese beğenirsiniz.. sahurda ekmek yerine yoğurt yesek acaba tok tutar mı?:86:
sen istersen hiçbirşey yeme, benim yediğime de karışma dedim..

yanlış alarm canım, hamdolsun şuan bi hamilelik yok:31:

hani diyarbakırın sıcak olduğunu biliyorum ama emzirme ve kendin iyi yemenin dışında.
acaba kan değerlerin mi düşük. yengemin de öyle eli ayağı tutmuyordu, gözleri kararıyordu..
kan tahlili yaptırdı.. takviye aldı.. gizli şeker de böyle etkiler yapabiliyormuş.
belki de sadece senin bünye zayıf, uzun oruç, sıcak ve emzirmeye gelmiyordur :50:

vuhuuuuuu! sizi çılgın ebevenler siziiiii!:52:
aylar varki eşimle oturup film izlemedik.. :26:

delüüü:9:

ahahah! fakir aryacık.. :9:

ev çok sıcaksa ve oda da küçükse ancak bunalırsınız.
bence üşütecek bi hava şuan istanbulun bi yerinde yok. o yüzden ceyeranda kalmamaya dikkat ederek açabilirsiniz
ve gerekirse yasirin üstünü de örtme. sadece göğüs karın kısmına ince bi tülbent kumaş gibi bi şey ört yeter diye düşünüyorum.

biz uzun zamandır salonda klimayla yatıyoruz..

muhallebili kadayııııf:52:
çok güzel bi şey yaa, ama kadayıfı kavurması bu sıcakta ölüüm :27:
hadi sana kolay gelsin inş rahatça ve kolaylıkla yaparsız hazırlığını..
pizza tarifini ayrıca bekliyorum. biz bugün dünden kalanlara devam edicez ama bu hafta pizza yapmak istiyorum.
özledim uleeeeeeeeyn!:27:

günaydın:34:

görümce görümce görümce kız görümcelik mi yapıyor ki sana :44:

dilanaz, ben kaçırdım heralde.
eşinin tayin işi ne oldu?:44:

Back
X