• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Eki Görüntüle 759875

ve bu takımdan aldım :31: oldumu bilmiyorum ama aldım :26: SİZCE NASIL

Çok şıkkkkkk. İyi günlerde kullansınlar.

gıcık olunacak kişiler
1- born

ne hikmetse bize uyku, bu bebeleri uyutmaya çalışırken geliyor:36:
ama ayşecik uyusun. hah ben de şöyle uzanıp bi uyuyayım derim, cıkss! uyku uzaklara kaçıyoo:30:

ben de orta sonda 54 kilo olduğumu biliyorum.. bi daha da bu iki rakamı yanyana göremedim:9:

Allah iyiliğini versin kız, güldürdün benii:9:
benim ataşehirde ne işim var, maltepede oturuyorum..
kadın ayşe mi dedi kızına?
bi de kadın 30 yaşındaymış, hem ben daha 29 yaşındayım, hıh :63:

ahahah :60::60::60:

sanırım oldu. hastanede falan ki giremiyor:44:
yoksa bi ses verirdi..

Bir ara ben bilgisayardaykrn gördüm olduğunu da ondan sordum.

biz buna topik dilinde 'nfk sendromu' diyoruz..:9:

semptomlar
-her 1 yaşında ayşe isimli bebeği 'ayşecik'
-yanındaki kapalı anneyi 'nfk' sanmak:35:

Hahahahhahahahah

Bi ara yine söylemiştim, görümcem aşılamayla hamile kalıp bebeğin kalp atışları alınamadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştı.( sonradan görümcemde kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı, bu sebepten bebek yaşayamamış). Nitelim birkaç ay sonrasında yani bir hafta önce tüp bebek denediler, dün söyledi tutmamış diye. Öyle üzüldümki. Bi de görseniz öyle anaçtır, çocukları zaten çok severdi falan.. İnsanın zoruna gidiyor ama rabbimin imtihanı işte...

:(((( inşallah bir sonraki denemelerinde Allah'ım onlara da bir evlat nasip eder.

Yarın biz sabahtan ananneye gidiyoruz, bir gün orada kalacağız:))

Ne güzel. Bi ben anamla görüşemiyorum sanki :((( iyi eğlenceler :)

Akşam tayfası nerdeeeee?!?!

Busmai ve neyneyse siz bugün az yazdınız frkettim :p

$th_IMG_3006.webp :9::9::9::9::9::9::9: yanındaki de sözünü ettiğim görümcem, yani halası:)

Son düzenleme:
Bu arada 1 haftadır söylemeyi unutuyorum. Oğluma gündüz uyku eğitimi vermeye çalıştım. Sonuç kocaman bir hüsrannnn. Denemedim demem soran olursa :) ilk gün yatağına koydum emzirip. Ağlamayan çocuğum cıyak cıyaktı...yarım saatin sonunda ben uğraşmaktan pes ettim. Ertesi gün dedim bu sefer yanıma yatırıp ninni söyliyim. Yine feryat figan. Bu da böylebir maceraydı :)

Bu arada 1 haftadır söylemeyi unutuyorum. Oğluma gündüz uyku eğitimi vermeye çalıştım. Sonuç kocaman bir hüsrannnn. Denemedim demem soran olursa :) ilk gün yatağına koydum emzirip. Ağlamayan çocuğum cıyak cıyaktı...yarım saatin sonunda ben uğraşmaktan pes ettim. Ertesi gün dedim bu sefer yanıma yatırıp ninni söyliyim. Yine feryat figan. Bu da böylebir maceraydı :)
Çok kararlı olmak grekiyor bildiğim kadarıyla. Birde öğlen, akşam ayırt etmeden her zaman aynı şekilde uyutmak;) amaaan geçmedi mi zaten artık onun zamanı? Evlenip barklanıncada hamakta sallayacak değilsin ya. Elbet geçecek normal uykuya. Bakma bende niyetlendim ama hiç deneyemedim, ağlatamam diye:(

Aman be yav boşver eninde sonunda öğrenecekler.Kendini yıprattığına değmez.Ben saldım gitti.

Çok kararlı olmak grekiyor bildiğim kadarıyla. Birde öğlen, akşam ayırt etmeden her zaman aynı şekilde uyutmak;) amaaan geçmedi mi zaten artık onun zamanı? Evlenip barklanıncada hamakta sallayacak değilsin ya. Elbet geçecek normal uykuya. Bakma bende niyetlendim ama hiç deneyemedim, ağlatamam diye:(

Zaten ağlatmamak lazımmış. Yani
Mızıtırsa sakinleştirmek, ağlarsa sarılıp kucağa almak gerekiyormuş. Bizimki mızıtma diye bişi yapmadı :) bi de benim oğluşum güler yüzlü bir tospağadır hiç alışkın değilim onun öyle gözünden yaşlar gelerek ağlamasına :/ dediğim gibi bu da böyle bir anıydı dicem :))

Aman be yav boşver eninde sonunda öğrenecekler.Kendini yıprattığına değmez.Ben saldım gitti.

Yeni felsefemiz :)))

Kucağa da alıştırmayın demişlerdi ki bizimki acaip alışmıştı ama noldu bak şimdi kendi durmuyo kucakta. Relax yani dimi :))???

Ay bişi dicem aklınız çıkacak: bu saatte dairelerden birinde biri bi tadilat yapıyo!!! Millet vallahi manyak. Çekiç ve matkap sesi geliyo ara ara. Ramazan diye kimse uyumuyo olabilir ama çoluk çocuk var yani...

Hoş geldinnnnnnn :)

Vallahi ben de tam olarak bilmiyorum ama sanırım 11 ağustosta anket açılıyo (son katılım 10 ağustos), ankete oy veriyoruz girip. Bu arada dolmayı deneyin mutlaka süper oluyo ;) borcamdaki yemekse hem lezzetli hem de islim kebabından daha kolay :D
Ay islim kebabı ne yordu beni ya:/ iyi cesaret etmişim.
Ya ama benim böyle borcamım yok. Kare var, dikdörtfen var. Nasıl dizeceğim?
Yalnız konu açıp foto yükleyene kadar ömrümden ömür gitti. Sürekli giriş yapmak zorunda kaldım niyeyse...?
Senin 1. Olmanı istemeyen yerli ve yabancı mihrakların işidir:1:

he yaa..
benim eşim tatlı düşkünü.. acayip seviyor. en çok şerbetli tatlıları sever.
yoksa sütlü tatlılar, meyveli tatlılar da idare ediyor işte..
yemek yemeyip onlarla ömrünü geçirir..
şimdi arayıp sipariş verdim ya, gözleri parlamıştır..:9:

bi de tatlıyı kesince 2 haftada iki kilo vermiyor mu gıcık oluyooooooooooooom!:63:

siiiz! ramazanda kilo verenler, size de gıcık oluyoooooooooooom :95:
Bana gıcık olma:) ben habire alıyorum:/ nolacak bu Halim bilmem..

ben bayadır girmemişim yw :1::1:

merhaba hatunlr :3:

bugun eşime arkadaşına hediye aldık ve yarın gitcez. bugun yaprak sarma yhaptım yanna yopğurt çorba kola :31:
Ya hangl arada yapiyorsun sarmayi maşallah:nazar:

Eki Görüntüle 759875

ve bu takımdan aldım :31: oldumu bilmiyorum ama aldım :26: SİZCE NASIL
Bence güzel. Ev hediyesi çok orijinal olmak zorunda değil. Beğenen kullanır. Beğenmeyen başkasına hediye eder.

SAĞOL CANIM . yanınada bi baklava alırım tmamadır :34: yalnız baklavadan bende yemem lazım bugun cnaım çekiyor sütlacım var :1:

eşimde yok . bu arada bazıalrı hediyeyi koymuyrlar misafire :53:
Ya evet, ona ben de şaşırıyorum. Ben eve gelen tatlıları ikram etmeye çalışırım. Kendim tatlı yapmış olsam da ufak da olsa yanına koyarım.

Yarın biz sabahtan ananneye gidiyoruz, bir gün orada kalacağız:))
Siz de neneye öyle mi:10:

Eki Görüntüle 759995 :9::9::9::9::9::9::9: yanındaki de sözünü ettiğim görümcem, yani halası:)
Aryaya bak maşallah:nazar:

Şekerim uyku eğitimi yalnız olmaz. Eşin de destek olacak. Eşin biç yardım etti mi?
Ooo tamam ozaman :) hoş geldinnnnn.

Aryaaaaaaaaaaaaaa. Çok tatlı olmuşun kuzummmmmm :)
Hoşbuldum:16:

Oğluşum an itibari ile uyudu. Ben de gidip kocacımla bi çay içip sonra hemen uyuyayım. Görüşürüz canlarımmmmm :)

Çok gezdim çokkkk:) ayaklarım ağrıyo ama çok mesudum:D
Akşam da görümcemdeydik
Pembiş o ne kızımmm aşçılara nal toplatırsın :) oylarımız sanaa
Evet canım bizim arkadaşlar hep merkezde, yani burda. Öyle olunca da yazın daha az sıkılıyoruz:)

Bu düzene can kurban:)
Fotolarda güzeldir ya sana öyle geliyordur.

Oysa evlenmeden hiç böyle hayal etmemiştim:( birsürü iyi anlaştığım komşularım olacaktı.

Evet:44:

Ye kız ye:) bende yiyebilseydim keşkeee:43:

Ben o kısmı takmıyorum bile. Bizimki ayağını vurup duruyor oraya diye. Kemerini bağladığım halde sıyrılıp arabada ayağa kalkıyor, babasınında elinden tutuyor:1: sanki bana yürüyor:9:

Yedek parça da isteyebilirsin firmadan.

Ben tavuk fajita. Ama çorbası yanına bişeyi eksik.

Bende bunu diyecektim borrn a bu ne negatiflik bornnn? Alışkın değiliz biz böyle????

Umarım böyle gider düzeni teyzesiii:nazar:
Bu arada yemeği yaptın mı? Beğendin mi?

Busmai kerem suluğa alıştı mııı???
Ondan sonra denemedim canım

Alsınlar tabi, iyi eğlenceler:3:

Seçme şansımız yok canım. Bebeklerin de kişilikleri var, kimi sakin kimi huysuz, kimi melek, kimi cadı:47:
Şu anda başka bebekler sana sakin görünebilir ama
1. Anasına sorsan kesin şikayet edecek bir konu bulur
2. Diyelim ki anası da bebeyi çok övüyor, o durumda da şimdi Yasir küçük ama büyüdüğünde onda da nice olumlu hasletler olacak başkalarında olmayan..
Çok doğru:) bi de kendimiz kötüleriz çocuğumuzu ama başkasına kötületmeyiz:)
Bebeği dikkate almaları güzel. Sen gidince beklenti oluşabiliyor bazen:/
Doğumgününü ailelerle kutlamaya karar verdin sanırım.

Bugün hiçbir şeye dokunma uyu uyu uyu:)

Senin de cuman mübarek olsun canım:16:
Arya yaz düzeni yapıyor kendine sanırım:)
Evet canım ailelerle kutlayacağız ;)
Kalsin valla onu gelin dusunsun yapabilecegim bisi yok zaten ben bu gidisle olur giderim yasayamam o kdr...

Simdik nfk ayse arabada otururken resim paylasmis pembisde arabada nasil oturdugunu fln anlatmisiniz ya ilk firsatta bende cekip koyucam gerci goruntulerde yasiri goremiceksiniz dunu ozetliyim meselaarabasinda sdc asansorle avmye varincaya kdr durdu iceri girer girmez aglayarak indi normalde yurumek ister oyle alanlarda onu da istemiyo ne istiyo peki kucaak ! Ama kimi sadece beni babasi alinca kendini geri geri atiyo kucakta sikiliyo iniyo iner inmez ben niye indim pismanim kucaak diye agliyo yasir arabasinda asla oturmaz bir oyuncakla bir en fazla iki dakkadan fazla oynamaz yani bulusmada gelenler azbucuk gordu ki o yine kalabaliktaki iyi haliydi
:) çok tatlısın ama seeen :)
gönlüne göre kıyafet bulursun inşallah:34:

şehriye çorbası tarhana çorbası da olabilir ben severim de :1:

niye kız ikinciyi istemezmi eşin:44:
Canım keremin bayramlığını aldım yelek-kapri B&G store indirimdeydi içine de zara gömlek o da indirimdeydi valla kendime bi ceket aldım ancak hehe
ben de her sabah bi umutla aynı numarayı deniyorum ama yemiyor..
7 de gözlerini açıyor zilli :37:
hadi bakalım, gönlüne göre bi şeyler bulursun inş.
biz geçen gittik bacımla, abuk sabuk şeyler. her yerde aynı kıyafetler, öög geldi yanii:19:

o kadannn olmasa da, ben de ayşeciğe kardeş istiyorum, en az 1 en fazla 2:1:
ama eşim bir taneye razı olursa ona da fitim yanii:ssz:
Ay evet zaten avm lerde hep naylon kumaşlar basit şeyler, bizim caddeleri dolaşmak lazım ama oruçlu da yapamam sanırım uydurcaz bişeyler keremi hallettim ya :)
Bi ara yine söylemiştim, görümcem aşılamayla hamile kalıp bebeğin kalp atışları alınamadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştı.( sonradan görümcemde kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı, bu sebepten bebek yaşayamamış). Nitelim birkaç ay sonrasında yani bir hafta önce tüp bebek denediler, dün söyledi tutmamış diye. Öyle üzüldümki. Bi de görseniz öyle anaçtır, çocukları zaten çok severdi falan.. İnsanın zoruna gidiyor ama rabbimin imtihanı işte...
Kız görümceni niye ifşa ettin resmini koydun
Pıhtılaşma iğnelerle halledilen bir sorun,tekrar olur inşallah ..

Ay islim kebabı ne yordu beni ya:/ iyi cesaret etmişim.
Ya ama benim böyle borcamım yok. Kare var, dikdörtfen var. Nasıl dizeceğim?

Senin 1. Olmanı istemeyen yerli ve yabancı mihrakların işidir:1:

Bana gıcık olma:) ben habire alıyorum:/ nolacak bu Halim bilmem..

Ya hangl arada yapiyorsun sarmayi maşallah:nazar:

Bence güzel. Ev hediyesi çok orijinal olmak zorunda değil. Beğenen kullanır. Beğenmeyen başkasına hediye eder.

Ya evet, ona ben de şaşırıyorum. Ben eve gelen tatlıları ikram etmeye çalışırım. Kendim tatlı yapmış olsam da ufak da olsa yanına koyarım.

Siz de neneye öyle mi:10:

Aryaya bak maşallah:nazar:

Şekerim uyku eğitimi yalnız olmaz. Eşin de destek olacak. Eşin biç yardım etti mi?

Hoşbuldum:16:

Borcamın içinde tur attırmazsın da paralel çizgiler yaparsın ;)

Evet eşim de diyoduki "peöbiş hadi başımıza uyku eğitimi çıkar da bana da iş çıksın; canım sıkılıyo" hahahhahaha. Ben sallayarak uyuma eğitimi veriyom; bizim okul böyle hahhaha

Evet canım bizim arkadaşlar hep merkezde, yani burda. Öyle olunca da yazın daha az sıkılıyoruz:)

Bu düzene can kurban:)
Fotolarda güzeldir ya sana öyle geliyordur.

Oysa evlenmeden hiç böyle hayal etmemiştim:( birsürü iyi anlaştığım komşularım olacaktı.

Evet:44:

Ye kız ye:) bende yiyebilseydim keşkeee:43:

Ben o kısmı takmıyorum bile. Bizimki ayağını vurup duruyor oraya diye. Kemerini bağladığım halde sıyrılıp arabada ayağa kalkıyor, babasınında elinden tutuyor:1: sanki bana yürüyor:9:

Yedek parça da isteyebilirsin firmadan.

Ben tavuk fajita. Ama çorbası yanına bişeyi eksik.

Bende bunu diyecektim borrn a bu ne negatiflik bornnn? Alışkın değiliz biz böyle????

Umarım böyle gider düzeni teyzesiii:nazar:
Bu arada yemeği yaptın mı? Beğendin mi?

Busmai kerem suluğa alıştı mııı???
Kuzu pirzola kalmamıştı, yapamadım:/

ayşecik şuan mama sandalyesinde yemek yiyor..
ve ondan gelen kokulardan bazılarını sayayım size..
1- yumurta
2- kaşar
3- ter
4- kakaa:27::30::9:
:24:
Ay ayşecik ya:33:

kv aradı, istersen yemeklerini yapayım.
ya da ayşeciğe bakayım sen rahat işini gör dedi..
şimdi ayşeciğin banyosunu yaptırıp ona vericem.
ben de yemeklere girişeyim yavaştan. daha namazı bile kılmadım..:36:
Kv ye :46:

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr salak bilgisayar yüzünden ön izleme bile yapamadan yemek yarışmasına katılmış bulunmaktayım!! Tabi önce mesajım moderatörlere gidecekmiş sonra yayınlanacakmış... Desteklerinizi bekliyorum eğer beğenirseniz :D
Süper olmuş.
Sen ana yemeği masaya mı koyuyorsun?
Ben pilav ve ana yemeği mutfakta bırakırım.
Zeytinyağlı, börek ve salata masada olur bende.

Kucağa da alıştırmayın demişlerdi ki bizimki acaip alışmıştı ama noldu bak şimdi kendi durmuyo kucakta. Relax yani dimi :))???

Ay bişi dicem aklınız çıkacak: bu saatte dairelerden birinde biri bi tadilat yapıyo!!! Millet vallahi manyak. Çekiç ve matkap sesi geliyo ara ara. Ramazan diye kimse uyumuyo olabilir ama çoluk çocuk var yani...

Akşam 7 den sonra yasak artık, şikayet edebilirsin

Bu arada aryanın saçlarına bayıldımmm küçükken benim de öyleymiş şimdi dalgalı

Rahat olmak gerek.Aden de bir ara parmak emiyordu.Aman millet yok 11-12 yaşına kadar emer dediler. 1 ay emdi sonra bıraktı.Ben de emziği nasıl bırakacak diye takıyordum.15-20 gündür kendisi emmiyor.Su akıp yolunu buluyor.Yani anladım ki kasmaya gerek yok.Onun için artık rahatım.Herkes bu yollardan geçti, biz de geçeceğiz.
Apartman tadilatından biz de muzdaribiz.Hiç bitmiyor ya.

Back
X