:)Eki Görüntüle 760012
ilerde başımıza neler gelecek bakalım...yaptıkları yapacaklarının garantisi gül kızım gülsümüm
Biz Tv'yi duvara monte etmiştik, önceki evde. Şimdi tv ünitem alçak değil ama onu bir gün gözüne kestirecek illa ki:/
Bakma sen etrafa, Nasreddin hoca fıkrası gibi, onlar her şeye bir kulp takarlar.Ben gün ortamında falan da asla tabak yapıp getirmiyorum. Tabaklarda bişiler bırakınca insanlar yarım yarım sinirim bozuluyor!! O yüzden açık büfe gibi yapıyorum; herkes yiyebileceği kadarını alsın ve tabaklarda sadece peçete kalsın
Etraftan çok laf ediyolar ya ayakta sallamaya ve hamakta sallamaya ben de gaza geldim ve denemek istedim işte. Bir anlık gaflet
Allah'ımmmmmmmmmmmmmm. Şu azme bakın yahu :)
Güzel olmuş canım.Eki Görüntüle 760043
busmai senin gosterdıgın fotolardan kopya cektım kendımce
Relax relax:)Yeni felsefemiz :)))
Kucağa da alıştırmayın demişlerdi ki bizimki acaip alışmıştı ama noldu bak şimdi kendi durmuyo kucakta. Relax yani dimi :))???
Ay bişi dicem aklınız çıkacak: bu saatte dairelerden birinde biri bi tadilat yapıyo!!! Millet vallahi manyak. Çekiç ve matkap sesi geliyo ara ara. Ramazan diye kimse uyumuyo olabilir ama çoluk çocuk var yani...
Yuh diyorum o saatte tadilata
11-12 yaşına kadar mı:18: gelin olana kadar diyeceklermiş utanmasalarRahat olmak gerek.Aden de bir ara parmak emiyordu.Aman millet yok 11-12 yaşına kadar emer dediler. 1 ay emdi sonra bıraktı.Ben de emziği nasıl bırakacak diye takıyordum.15-20 gündür kendisi emmiyor.Su akıp yolunu buluyor.Yani anladım ki kasmaya gerek yok.Onun için artık rahatım.Herkes bu yollardan geçti, biz de geçeceğiz.
Apartman tadilatından biz de muzdaribiz.Hiç bitmiyor ya.