aynen
ben pipeti bikere verdım agzına ıssırdı beceremedı
sureklı denesek ogrenırmı acep?
Bence öğrenir. Zaten yapabilecekleri bikaç bişi var; ısırmak, yalamak ve emmek :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen
Ben geldim kızlar
Karakız senin halin bana da geçti:/
Baya bi resim çektik güzel pozlar oldu ama kerem beni çok yordu
Sürekli mızmızlandı, eve geldik iftarda da öyle.. Berbat bi haldeyim en son saçımı yolarcasına çekince dayanamadım hüngür hüngür ağladım bakmak istemiyorum ben bunaaaa yoruldummmmm çokkk yoruldummmmm diye haykırınca eşim kızdı aldı onu içeri gitti.
Ben yatakta yatıyorum şu anda:)
Ne pasta ne bişey uyumak istiyorum sessizlik istiyorum.....
Ben geldim kızlar
Sürekli mızmızlandı, eve geldik iftarda da öyle.. Berbat bi haldeyim en son saçımı yolarcasına çekince dayanamadım hüngür hüngür ağladım bakmak istemiyorum ben bunaaaa yoruldummmmm çokkk yoruldummmmm diye haykırınca eşim kızdı aldı onu içeri gitti.
Limonlu pasta mı dedinCanım ya sorunlu muyum neyim ilk onu gördüm :) ama çok tatlı bence :))
Ayyy limonlu bi pasta olsa da yesek.
Ben de tanesi bol severim iyi mi :)))
Evet bence de senin biraz yalnız kalman lazım. Ailenin yanına gidince ver biraz torun baksınlar. Sen de çık dolaş.sorunda orda canım annemgile gideym 5 günden fazla kalamıyoruz hepimzi birbrimizden sinirli yaş şlerledikçe babam 50 annem 43 çok konuşuyorlar çok kırlganlar benim zaten afedersiniz kafam g.. derler ya öyle zaten bunalımdayım kimseyi çekcek durumda değilim
demin dışarı gidecektim ecoşa mama bez ıvır zıvır almaya hemen eşim peşime takıldı ulan tek gitmek istiyorum birde
kırdıysam üzdüysem bilmiyorum ama özür dilerim eee sonra sen benden niye özür dilemedin diyor hata hep bende niyeyse
sabah ecoşa kavaltı hazırlıyorum adamkendime hazırlıyroum sanmış oruç tutmuyroum diye neler saydı manyak ya:26:
ailem ve eşimin olmadığı bir yere tatile gitmek isityorummmmm
Ah canım ya sabahtan beri yazarsak olacağı bu, yakın olsak gönderirdimBenim de canim komposto istediii
Bendim o soran:)Bu arada yasir hala.hastami dye sorulmustu alintilayamadim hem de.cok fena burnu akiyo ve uyurken agzindan nefes aliyo cok da keyifsiz.ins.dogum.gunune.kdr.toparlar
İlk elbise güzel ama bence de kısa canım.Nilia Pudra Elbise Nla002 Kaos | Trendyol
Ekru Nilia Elbise NLA003 Kaos | Trendyol
nasıl kızlar s si kalmamış o baştakinin![]()
Ya annem de şekersiz yapıyor ya da çok az atar ama ben çocuklar şekersiz yemez diye şeker attım. Oğlum tatlı şeyleri seviyor:/Ben bu arada kuru incir kuru kayısı ve kuru siyah üzümden yapardım ilk doğum yaptığım zamanlarda. Hiç şeker koymazdım içine...
Azı dişleriyse zorlu günler seni bekliyor demektir. Köpek dişleri de zorlar minnakları.kızlar bu gecede uyumadık bız:26: noluyo emirre boyle eskı gazlı gunlerıen gerı dondu sankı :37
cılgınlar gıbı aglıyo uyutmaya calısırkn falan acaba arka dışlerı mı cıkıyo? gun ıcındde mutlu ama
cok feneyım bugun kafam catlıyo![]()
Kabuk ettimneyneyse arkadalık ıstegı gondermısıtm sana kabul edermısın
Ya sende mankene taş çıkartırsın, maşallahyok kızz kaynanam var zonguldakda Allah a yakın bana uzak
evet beğendim ama eşim kısa diyor manken 177 ben 172 bride 34 36 giyyorum beden yok
Neyneyse nerdesinnnnnnnn????
Eki Görüntüle 760680
kakaolu ıslak kurabıye denedınızmı?
denemdıysenız sıddetle tavsıye edeım
kolay brovnı ...
Alıntı çalışmasında
Kızı uyuttum, oğlanı kontrol etmem lazım canım.
Gece gece oldu mu bu şimdi?!?!?!??? :)
Ben de kaçıyorum vallaşaka bi yana çok uyku bastırdıııı. Hazır minik canavar uyumuşken bana müsade
Busmai nereye gittin kuşummm???
Ben geldim kızlar
Görümcem yapmıştı kabaklı havuçlu peynirli çok güzel olmuştuKaç valla, uyuma imkanın varken uyu:)
Ben de yarının hazırlıklarına başlamalıyım. Barbunya pişircem, tatlı ve börek.
Milföylü yufkalı börekler var ondan deneyen var mı kızlar?
Öbür tarafa gittim geldim :) eşim sağolsun yemeğini yedirdi kereme ben de karanlıkta odada öylece yattım sessizliği dinledim.. Sonra geldim gene evimin erkeklerinin yanına biraz daha iyi olmuş şekilde. İkisi de yattı şimdi ben kum dolu banyoyu silip yatacağım. Kum temizlemek ne illet bişey yaGece gece oldu mu bu şimdi?!?!?!??? :)
Ben de kaçıyorum vallaşaka bi yana çok uyku bastırdıııı. Hazır minik canavar uyumuşken bana müsade
Busmai nereye gittin kuşummm???
Denedim bence de harikaEki Görüntüle 760680
kakaolu ıslak kurabıye denedınızmı?
denemdıysenız sıddetle tavsıye edeım
kolay brovnı ...
Evet ya sabah enerji vardı tabi akşama pilim bitti :)yorulmussundur eminim ...
sureklı mızıldadılarmı ınsanın kafası goturmuyo bı sure sonra gercekten
sonra asbıyet gelıyo ustune
oyssakı sabah nekadar heycanlıydın ..
fazla merakta bırakma bızı fotoları beklıyoz ...![]()
Haklısın muhtemelen yorgunluktan mızmızdı, neyse ki uyudu şimdi..Ya çocuğu saatlerce dışarda tut donra da ona kız?!?!?!!!! Kızım mankenlerin bile canı çıkıyo onca çekimden; daha yeni 1 yaşına basmış velet anlamadığı bişiler olunca tabiki bayar :))) kocanın ilgilenmesi güzel olmuş tabi o ayrıkalk git çocuğa mum üflet beni kızdırma bak büyüyünce söylerim ona :))))) bir an önce de foto istiyorum eminim süper olmuştur :)
Hazır vermiştim denemek içinbusmai naptın nasıl gectı foto cekımı ???
gecenlerde sen muzlu sut ıcıo demıstın sorcam sorcam unutyom sımdı sorım barı
hazır muzlu sutlerdenmı verıyon ? ben denemedım hıc eger verıyosan bende denıyım
10 yaş yaşlandım hem deee:) denir denir, anlamıyo nasılsakeremin yaşgününde annesi yaşlandı
ama annesi böyle bi günde öyle denirmi bu tatlı çocuğa![]()
Şeytan aldı götürdüü:)Kerem bana taktı ,belki feyza da Huniyi takar sana yakında:)Bir hunin vardı, gündüz kızın elindeydi. Şimdi lazım ve yok, Pöff yani
Görümcem yapmıştı kabaklı havuçlu peynirli çok güzel olmuştu
Öbür tarafa gittim geldim :) eşim sağolsun yemeğini yedirdi kereme ben de karanlıkta odada öylece yattım sessizliği dinledim.. Sonra geldim gene evimin erkeklerinin yanına biraz daha iyi olmuş şekilde. İkisi de yattı şimdi ben kum dolu banyoyu silip yatacağım. Kum temizlemek ne illet bişey ya
Denedim bence de harika
Evet ya sabah enerji vardı tabi akşama pilim bitti :)
Haklısın muhtemelen yorgunluktan mızmızdı, neyse ki uyudu şimdi..
Fotolar makinada, hafıza kartını bilg takmak gerekiyo yapınca koyacağım cepten çektiğim vardı ama yükleyemedim şimdi
Haftaya üfletirim hergün bir tek aktivite. Ramazanda böyle:)
Hazır vermiştim denemek için
Şimdi inek sütü veriyorum buzdolabından çıkmış soğuk içince sevdi, ılık olunca içmiyormuş beyefendi :) çözdüm olayı
10 yaş yaşlandım hem deee:) denir denir, anlamıyo nasılsagerçi kızarsam çok alınıyor çok kırılgan beyimiz ağlıyor hemen, bazen güzel güzel konuşarak laf sayıyorum en güzel ses tonumla "manyak yavrucuğum.."
Şeytan aldı götürdüü:)Kerem bana taktı ,belki feyza da Huniyi takar sana yakında:)
Sen güçlü bir annesin, maşallahwcye zor gidiyoruz evet öyle! kaç defa onunla birlikte gerçekleştirdik o işlemi:) ah anacı oğlum benim ne yapsın yatsa onu görüyo kalksa onu görüyo.
canım çok içtensin! inş o günleri görücez ben de inanıyorum:)
evet, psikolojik rahatsızlıklar inançsız ya da güçsüz kimseleri bulur diye bi şey yok. ve evet bunlar da hastalık doğru söylüyosun yanlış bi algı var halk arasında.
alıntı yaptığım arkadaşlar.. ve NFK, yazan herkes. kendinizi yerime koyup fikirlerinizi paylaştığınız için çok çok çok teşekkürler. benim de istediğim buydu: benim durumumda olan, yani 1 yaş bebeği annelerinin de ne düşüneceğini bilmek. hepimiz farklı şartlarda büyütüyoruz ama biliyorum ki benim gibi anasından kv'sinden yani en az bir yakını bile olmadan bebeğini büyütenler var burda da. bu gerçekten zor. hem ben bakıyorum bazı arkadaş çocukları koyuldukları yerde oturuyolar, gıkları çıkmıyo, kimimizinki de daha zor bebekler. sinirlerim, üstüne bi de ev işleri bindiği için yıprandı, ilişkime de zarar veriyorum. eşim yardımcı oluyo Allah'ı var, ama psikolojimi anladığını hiç sanmıyorum. sinir krizi geçirdiğim zamanlarda bile senin bi dolaşmaya ihtiyacın var deyip alıp atıyorum bi arkadaşıma götürdüğü olmadı. adam beni daha tam tanıyamadan hamileliğimi yaşayınca...:) belki de bunları benim normal halim sanıyo bilmiyorum. evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım.
ilaçları araştırdım tabi ki süte geçiyo ve tabi ki zararı bilinmiyo ama illa ki sinir sistemine etki eder (Allah korusun yazarken bile ürktüm) en doğru olanı ilaç başlanacaksa sütten kesmek. ama ben şimdi bunu yaparsam hayat boyu daha fazla direnemedim diyerek kendimi suçlarım. Rabbim izin verdiği müddetçe en az 6 ay daha emziricem inş. psikiyatristin tavrı yetersizdi evet, belki de pskiloğa mı gitmeli? ama bi sefer daha denicem izmire dönünce başka birini. baştan söylücem "ben ilaç kulanmıcam öneride bulunun, göremediklerimi gösterin" şu an ilaçları kaldırdım, bi tane bile almadım, ama emzirme biter bitmez başlıycam tedaviye. çünkü bu hallerin karaktere dönüşmesinden korkarım. diyetle beraber bunu da kaldırdım "emzirme sonrası rafına". şimdilik kendi doktorum olmaya çalışıcam. 1 ay memleketteyim, bunu terapi gibi görüyorum. ev işlerini annem yapıyo, çocuğa da bakıyo yarı yarıya, şimdiden daha iyi hissediyorum. uyku daha çok olunca kafa da daha rahat. annem de kışın yanımda olamamanın bedelini ödüyo bir nevi:) ama eylül 1 iş bizi bekler, eski düzen bizi bekler işte o zaman inş. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Sahte su böreği tanımlaması da iyiymişTavada Sahte Su Böregi | Leyla ile Yemek Saati kızlar şunu deneyin ben hep yaparım harika
Eşin takılırsa ta kılsın, beraber gitseydiniz ya.. Bence zaten beraber gitseniz iyi olurdu.işte ben bu soruların okadar inceçizgisindeyimki sürekli gle gitdeyim.
sana şuakdarını söyleyim harfiye harfiye aynı ben üstelik psikiyatriye gidecekken eşim de peşime takıldı . ve gitmedim psikolojik ilajlar elde titreme beynde uyuşukluk sallamama hali yaratıyro onlarıda istemiyorum ben aslında bir odada ömür boyu uyumak başka hiçbirşey yapmak istemiyrum. eğer sonuca varırsan banada yazarmısın ben bu satırları yazarken eşim NAMAZ kıl daha faydalı dedi ama öyle değil işte olmuyor bu geri kafalılıklar yüzünden bu haldeyim tamam din gerekli ama eksik olan başka şeylerde var.
aynarını harfi harfiyesine bende yaşıyorum oakadar yalnızım okadar çaresizimki akasine bu halimede kızıyorum ama elden ne geliyor hiç birşey. bende evlendikten 1,5 ay sonra hamile kaldım.
günlerdir bende burda feryat ediyorum ne değitirebilirim ki sorunumu asıl kişiler duymadıkdan sonra
eşim interneti kapattırıcakmış neden ben sğrekli temizlik yemek çocuk dha çok kafayı yemem için ne diyim ALLAh belasın verisn !
Hayat su devrim yapmış. Benim kızım da seviyor o başlıkla içmeyi.Aaaaaa kaç saattir kimse bişi yazmamış?!?! Kınıyorum :)))
Bugün oğluşuma hayat suyun başlığı ile su verdim. Anammm bi içti bi içti maşallah. Damlatmaz Alıştırma bardağını rafa kaldırmalı artıkın sanırım... Hala pipetli bardak almadımmmmmmm.
Bizimki de önce ısırdı ama şimdi dışarıda bir şey içerken pipetle veriyorum çekebiliyor:)aynen
Yerim ben o kanguru yavrusu görünümlü tosbağayı:)Ya bu arada benim oğlum hiç insan evladı gibi emmiyor; kanguru yavrusu gibi sürekli zıpzıp modunda kucağımda. Dışarda falan imkansız bu halle emzirmem valla üstümüzdeki örtüyü atar. Normal mi bu ya???!!!???
Sen yorulmuşsun, kerem de yorulmuş. E busmai'cim planlar çocuksuz zamanlarındakş gibi işlemez. Umarım şimdi toparlanmışsındırBen geldim kızlar
Bence öğrenir. Zaten yapabilecekleri bikaç bişi var; ısırmak, yalamak ve emmek :))
Haklısın haklıYa çocuğu saatlerce dışarda tut donra da ona kız?!?!?!!!! Kızım mankenlerin bile canı çıkıyo onca çekimden; daha yeni 1 yaşına basmış velet anlamadığı bişiler olunca tabiki bayar :))) kocanın ilgilenmesi güzel olmuş tabi o ayrıkalk git çocuğa mum üflet beni kızdırma bak büyüyünce söylerim ona :))))) bir an önce de foto istiyorum eminim süper olmuştur :)
Adamın da gönlünü alacak illaHa bi de bugün ön barı kırık arabamızla parka gittik. Anam ne işkence ediyomuşum kendimeeeee; onsuz oturtmak çok daha kolaymış!! Eve gelince kocacıma bu durumu anlattım ve eline sağlık aşkım dedim :) neyseki onun da morali düzeldi![]()
Cıks hiç denemedim ama tarif var ve çok hoş gözüküyor. Bulgur yemekleri diye bir kitabım var da:) bulguru çok severim.Tepside içli köfte yapan var mı?? Yoksa tarif avına mı çıkmalı :/????? :)