:) oo evet gerçekten ilerleme var
amin canım sağol
özsüt burda 3 tane var pek ezikmişsin yahu:) karaorman muz seviyorum ben
şu an sahile götüreceğim atraksiyonları uydurmakla meşgulüm,fazlaca kıyafet tabi
B İ ve R harflerini babası gelince tek olarak elimizde tutarız diye düşündüm
kumsala 1 yazmak
başka ne olabilir :44:
Koca samsunla bolu bir mi kızımmmmmm :)) fikirler süper valla. Bi de ailece titanik pozu verin :))
İyi ki doğmuş kerem, doğum günü kutlu olsun
Canım sahilde 1 yazma fikri çok güzel, orijinal
İnşallah planladığın gibi yaparsın.
İnsan ne çabuk unutuyor, o ilk zamanları .. Durmayan totolar, bez değiştirmekten kısır döngüye girmeleri
Eğlence hiç bitmiyornon stop
Ha tamam kelebeğin kızı bugündü. İyi ki doğmuş, annesi burayı okuyordur:)
Senin kereminin de doğum günü kutlu olsun
Ses yalıtımı sıfır evet
Bizden ne sesler gidiyor Allah bilir..
Ya
1. Ben hayatımda ilk defa bugün komposto yaptım:) nasıl denk geldiyseonun da tadı nasıl hiç fikrim yok.
2. Nasıl karşılanır bilmiyorum, düşünmem lazım:44:
Bir de evde fazla kayısı vardı. 2 bardak suda 10 kaşık şeker erittim, sonra da kayısıları attım. Şimdi kaynıyor. Onu öyle sulu komposto mu yapsam, iyice kaynasa reçel gibi bir şey olur mu?
Valla bu işlerden hiç anlamam ziyan olmasın diye yaptım.
Busmai yorumun için
Senin eşin de bir alemmiş, evde yapmanın ne sakıncası var ki?
Şekerim sorun ecoş değil bence, sen ağzına kadar dolmuş bir bardak kadar dolusun. Ecoş belki de son damla hatta ondan bile az ama sen bu negatif enerjiyi boşaltamayınca çocuk ne yapsa dokunur.
Benim 5 yaşındaki oğlan bile beni bilgisayarda görse tırmanır. Ecoşun hiç tanımadığı bir nesneye, hele de hayattaki en sevgili varlığı olan annesinin ilgi gösterdiği bir nesneye merak duymasından daha doğal ne olabilir?
Bir şeyler yap, ecoşu güvendiğin birine bırakıp dışarı çık. Hiçbir şey yapmasan da boş boş gez. Kendine vakit ayırmalısın bence.
Öyle deme kız:)
Seni iyi kızdırmış eşin![]()
Olur olur bence (ben de hiç yapmadım :))
Komşun hoş karşılar ya nolcak. Emzirmiyosa bile serin serin içer

Sağdaki kaplumbağa dil çıkarmış dimi :))