Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

:) oo evet gerçekten ilerleme var
amin canım sağol

özsüt burda 3 tane var pek ezikmişsin yahu:) karaorman muz seviyorum ben
şu an sahile götüreceğim atraksiyonları uydurmakla meşgulüm,fazlaca kıyafet tabi
B İ ve R harflerini babası gelince tek olarak elimizde tutarız diye düşündüm
kumsala 1 yazmak
başka ne olabilir :44:

Koca samsunla bolu bir mi kızımmmmmm :)) fikirler süper valla. Bi de ailece titanik pozu verin :))

İyi ki doğmuş kerem, doğum günü kutlu olsun:16:
Canım sahilde 1 yazma fikri çok güzel, orijinal:51:
İnşallah planladığın gibi yaparsın.

İnsan ne çabuk unutuyor, o ilk zamanları .. Durmayan totolar, bez değiştirmekten kısır döngüye girmeleri :9:
Eğlence hiç bitmiyor:9: non stop:52:

Ha tamam kelebeğin kızı bugündü. İyi ki doğmuş, annesi burayı okuyordur:)

Senin kereminin de doğum günü kutlu olsun:16:

Ses yalıtımı sıfır evet:(
Bizden ne sesler gidiyor Allah bilir..
Ya
1. Ben hayatımda ilk defa bugün komposto yaptım:) nasıl denk geldiyse:52: onun da tadı nasıl hiç fikrim yok.
2. Nasıl karşılanır bilmiyorum, düşünmem lazım:44:
Bir de evde fazla kayısı vardı. 2 bardak suda 10 kaşık şeker erittim, sonra da kayısıları attım. Şimdi kaynıyor. Onu öyle sulu komposto mu yapsam, iyice kaynasa reçel gibi bir şey olur mu?
Valla bu işlerden hiç anlamam ziyan olmasın diye yaptım.
Busmai yorumun için:9:

Senin eşin de bir alemmiş, evde yapmanın ne sakıncası var ki?

Şekerim sorun ecoş değil bence, sen ağzına kadar dolmuş bir bardak kadar dolusun. Ecoş belki de son damla hatta ondan bile az ama sen bu negatif enerjiyi boşaltamayınca çocuk ne yapsa dokunur.
Benim 5 yaşındaki oğlan bile beni bilgisayarda görse tırmanır. Ecoşun hiç tanımadığı bir nesneye, hele de hayattaki en sevgili varlığı olan annesinin ilgi gösterdiği bir nesneye merak duymasından daha doğal ne olabilir?
Bir şeyler yap, ecoşu güvendiğin birine bırakıp dışarı çık. Hiçbir şey yapmasan da boş boş gez. Kendine vakit ayırmalısın bence.

Öyle deme kız:)
Seni iyi kızdırmış eşin:50:

Olur olur bence (ben de hiç yapmadım :))

Komşun hoş karşılar ya nolcak. Emzirmiyosa bile serin serin içer ;)

Sağdaki kaplumbağa dil çıkarmış dimi :))

sen yazınca farkettin senin kadar dikkatli değiliz hipopotamcım:1:

Koca samsunla bolu bir mi kızımmmmmm :)) fikirler süper valla. Bi de ailece titanik pozu verin :))

Titanik pozu mu:9:
Akşam tadına bakayım kompostonun, bir de sanki çok taneli oldu. Ben suyu bol severim.

sen yazınca farkettin senin kadar dikkatli değiliz hipopotamcım:1:

Canım ya sorunlu muyum neyim ilk onu gördüm :) ama çok tatlı bence :))
Ayyy limonlu bi pasta olsa da yesek.

Titanik pozu mu:9:
Akşam tadına bakayım kompostonun, bir de sanki çok taneli oldu. Ben suyu bol severim.

Ben de tanesi bol severim iyi mi :)))

Bence uzun kalmaya gitmen iyi olmuş. Bi de lütfen yanlış anlama ama sinirlerin dolayısı ile de bi doktora gidebilirsin bence. Zaten emzirmiyorsun. Mutlu anne mutlu çocuk demekki sen şuan haklı olarak çok mutsuzsun :( ecoş maşallah dünya tatlısı bir çocuk. Bak çevrede bir sürü engelli çocuk var; zeka olarak da beden olarak da. Şükret yani annesi eğer bilgisayara ilgi duyup durabildiği ayakları ile sana tırmanıyorsa. Kocana sinîr oluyorsan ol sonuna kadar ama Ecoşcuğuma olma olur mu???

sorunda orda canım annemgile gideym 5 günden fazla kalamıyoruz hepimzi birbrimizden sinirli yaş şlerledikçe babam 50 annem 43 çok konuşuyorlar çok kırlganlar benim zaten afedersiniz kafam g.. derler ya öyle zaten bunalımdayım kimseyi çekcek durumda değilim

demin dışarı gidecektim ecoşa mama bez ıvır zıvır almaya hemen eşim peşime takıldı ulan tek gitmek istiyorum birde

kırdıysam üzdüysem bilmiyorum ama özür dilerim eee sonra sen benden niye özür dilemedin diyor hata hep bende niyeyse

sabah ecoşa kavaltı hazırlıyorum adamkendime hazırlıyroum sanmış oruç tutmuyroum diye neler saydı manyak ya:26:

ailem ve eşimin olmadığı bir yere tatile gitmek isityorummmmm

Bu arada yasir hala.hastami dye sorulmustu alintilayamadim hem de.cok fena burnu akiyo ve uyurken agzindan nefes aliyo cok da keyifsiz.ins.dogum.gunune.kdr.toparlar

Ateşcim :nazar: maşallah kuzum oğluşuna, rabbim daha nice doğum günleri nasip etsin, doğum gününüz kutlu olsun tekrar;)
saol arya cım :16: sizdende foto beklıyoruz ...
Oyuncaklardan 1 yapmak mantıklı ;) düşününce ilerde legolardan da yapabilriz ;)

Fotolara baktım çooook tatlı Emircik :))
.
teşekkurler teyzosu :16:evet seneyede farklı oyuncaklarla yaparım :51:
Günaydınlar herkeseeeeeee.

Oğluş dün gece yine coştu. Gündüz de eli hep ağzındaydı. Diş olduğunu düşünmek istiyorummmmmmmmm :)

Güzel hafta sonlarııııı :)

Ya bugün kimin doğum günüydü?? Benim hafıza iyice göçük valla :/ bi de okadar aklımda tutmaya çalışmıştım.
bugun kerrekmın d g yarın aden ın dıcektım demısler zaten :40:
ben de babycenter diye bi app var ondan mesaj geldi; gözlerim doldu..

"Tebrikler! çocuğunuzun yorucu ve zor ilk yılını muhteşem bir şekilde tamamladınız.

Düşünün, kıymetli yavrunuzla ilk tanışmanızdan beri ne kadar yol katettiniz..
Günde 10 bez değiştirmenizi, her saat beslemek için uyanmanızı, her büyüme atağında endişelenmenizi hatırlıyor musunuz? Mağazada hızlı bir gezinti ,nasıl da tuhaf ve ürkütücü bir olaydı?

Bu günler geride kaldı, artık bir profesyonelsiniz.

Bebeğinizin ilk yılını ve ne kadar büyüdüğünü kutlarken, durup bir an düşünün.. Siz gerçekten de büyük bir başarı gösterdiniz.

Eğlence asıl şimdi başlıyor! "
:31:coook dusuncelı ce coook duygulu ca hey gıdı gunler heey:31::emir_bebek:
Keremin dogum gunu kutlu olsun nice uzun sağlıklı yıllara inşallah .. benim keremiminde geçen saliydi bugün akşam pasta kesecegiz annemlerde
aaa senın oglunun adı damı keremdı d.gununz kutlu olsun :16::71:

Keşke çocuklar da bilgisayar gibi olsalar; eksik programları götürüp yükletebilsek. Örneğin: erken yatıp geç kalkma, kendi kendine oynama, babasına yapışma, vaktinde istediğimiz yemeği yeme gibi....
Biz de bir kumandası olsa diyoruz.:9:

ben de babycenter diye bi app var ondan mesaj geldi; gözlerim doldu..

"Tebrikler! çocuğunuzun yorucu ve zor ilk yılını muhteşem bir şekilde tamamladınız.

Düşünün, kıymetli yavrunuzla ilk tanışmanızdan beri ne kadar yol katettiniz..
Günde 10 bez değiştirmenizi, her saat beslemek için uyanmanızı, her büyüme atağında endişelenmenizi hatırlıyor musunuz? Mağazada hızlı bir gezinti ,nasıl da tuhaf ve ürkütücü bir olaydı?

Bu günler geride kaldı, artık bir profesyonelsiniz.

Bebeğinizin ilk yılını ve ne kadar büyüdüğünü kutlarken, durup bir an düşünün.. Siz gerçekten de büyük bir başarı
gösterdiniz.

Eğlence asıl şimdi başlıyor! "

İyi ki doğun Kerem.Mutlu yaşlar...:16::16::16::16::16:

Tek tek alıntı yaptım silindi

annemin yanına gitmeyi düşünüyorm uçak bileti ayarladım 24 temmuz 8 ağustos arası rezervasyon yaptım sonra vazgeçtim

ağustosda gidip biraz uzun kalcam annemgille barıştık şunu bile yazarken tırmanmaya çalışıyor nefret ediyorum

1 haftadır nere bulursa tırmanıyor herşeye ağlıyor kafayı yicem

Kız hepimizinki aynı.Wcye zor giriyorum kapıma dayanıyor.Anne anne anne.Ama ne yapalım.Anne olmak kolay mı?Olumlu düşün.

busmai dogum gününz kutlu olsun :119::71:cekırdek ailenızle saglık huzrlu mutlu gecırın ıns.:66::62:
sahıle 1 yazmak ne guzeeeel olur hemen fotoları yukle :1:

Cok saol canim verdikce daha da sumukleniyo zaten ;) sen de cok daralmissin bnm gibi yakin olsak da gorussek az kafa dagitsak
Elbiselerden de ilki guzelmis ama beden kalmamis diyosun

ahhh keşke keşkeee. çok isterim canan çalışmasaydı ona gitcekdim sabah adam uyurken :27:

kızlar bu gecede uyumadık bız:26: noluyo emirre boyle eskı gazlı gunlerıen gerı dondu sankı :37
cılgınlar gıbı aglıyo uyutmaya calısırkn falan acaba arka dışlerı mı cıkıyo? gun ıcındde mutlu ama
cok feneyım bugun kafam catlıyo :37:

İyi ki doğmuş kerem, doğum günü kutlu olsun:16:
Canım sahilde 1 yazma fikri çok güzel, orijinal:51:
İnşallah planladığın gibi yaparsın.

İnsan ne çabuk unutuyor, o ilk zamanları .. Durmayan totolar, bez değiştirmekten kısır döngüye girmeleri :9:
Eğlence hiç bitmiyor:9: non stop:52:

Ha tamam kelebeğin kızı bugündü. İyi ki doğmuş, annesi burayı okuyordur:)

Senin kereminin de doğum günü kutlu olsun:16:

Ses yalıtımı sıfır evet:(
Bizden ne sesler gidiyor Allah bilir..
Ya
1. Ben hayatımda ilk defa bugün komposto yaptım:) nasıl denk geldiyse:52: onun da tadı nasıl hiç fikrim yok.
2. Nasıl karşılanır bilmiyorum, düşünmem lazım:44:
Bir de evde fazla kayısı vardı. 2 bardak suda 10 kaşık şeker erittim, sonra da kayısıları attım. Şimdi kaynıyor. Onu öyle sulu komposto mu yapsam, iyice kaynasa reçel gibi bir şey olur mu?
Valla bu işlerden hiç anlamam ziyan olmasın diye yaptım.
Busmai yorumun için:9:

Senin eşin de bir alemmiş, evde yapmanın ne sakıncası var ki?

Şekerim sorun ecoş değil bence, sen ağzına kadar dolmuş bir bardak kadar dolusun. Ecoş belki de son damla hatta ondan bile az ama sen bu negatif enerjiyi boşaltamayınca çocuk ne yapsa dokunur.
Benim 5 yaşındaki oğlan bile beni bilgisayarda görse tırmanır. Ecoşun hiç tanımadığı bir nesneye, hele de hayattaki en sevgili varlığı olan annesinin ilgi gösterdiği bir nesneye merak duymasından daha doğal ne olabilir?
Bir şeyler yap, ecoşu güvendiğin birine bırakıp dışarı çık. Hiçbir şey yapmasan da boş boş gez. Kendine vakit ayırmalısın bence.

Öyle deme kız:)
Seni iyi kızdırmış eşin:50:
sağol canım inşallah güzel olur

ne titaniği kızım samsunda ne arar titanik ,bandırma vapuru var burda:P
daha üretken ol lütfen

:) sağol canımmm:)
Bu arada yasir hala.hastami dye sorulmustu alintilayamadim hem de.cok fena burnu akiyo ve uyurken agzindan nefes aliyo cok da keyifsiz.ins.dogum.gunune.kdr.toparlar
toparlar canım o zamana,Allahtan o gün gelmeden oldu
sorunda orda canım annemgile gideym 5 günden fazla kalamıyoruz hepimzi birbrimizden sinirli yaş şlerledikçe babam 50 annem 43 çok konuşuyorlar çok kırlganlar benim zaten afedersiniz kafam g.. derler ya öyle zaten bunalımdayım kimseyi çekcek durumda değilim

demin dışarı gidecektim ecoşa mama bez ıvır zıvır almaya hemen eşim peşime takıldı ulan tek gitmek istiyorum birde

kırdıysam üzdüysem bilmiyorum ama özür dilerim eee sonra sen benden niye özür dilemedin diyor hata hep bende niyeyse

sabah ecoşa kavaltı hazırlıyorum adamkendime hazırlıyroum sanmış oruç tutmuyroum diye neler saydı manyak ya:26:

tek dışarı çıkmak istiyorum dedin mi?
elbiseler güzelmiş ama desenlisi bayramda olmaz bence

kızlar ben kaçtım görüşürüzzz

Mümkün olsa hemen git dicem de :/ yok mu yakın akraba kimse şöyle bir sahil kasabasında?????

İnşallah toparlar canım. Kıyamam sümüklüyeeeeeeee.

İlki çok güzelmiş. İkincisi de yaşına uygun aslında ;)

Back
X