Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ilk seansa gittim henüz, ama kolaltımda tek tük ince tüyler kaldı sadece:)) bacağa gitmiyorum, kışın bacak yaptırıcam. Genitalde üst kısımda pek bişi kalmadı ama alt kısma saç kıran girmiş gb:9: yani kesinlikle tavsiye ederim. Zaten ne kadar kalınsa kılların o kadar iyi sonuç alıyorsun;)

Bademli çorbayı deneyeceğim:) benim yediğim çok yağlıydı işte, ağır geldi bana.

Allah sana sabır versin, güç versin, canım benim yaa. Geçer inşallah annesi sabırrrr....

Doğrudur:)))

Geldim! Lunaparka gittik, bir tur attık kv aradı, arya uyandı ağlıyor diye:(( nasıl geldiğimizi bilemedik, kızım kucağımda şuan bana sımsıkı sarılmış durumda, uyuyor ama içini çekip hıçkırıyor halaaa:43:
Beni görünce bastı önce yaygarayı, sonra sarılıp uyudu hemen, kuzum benim:))))

Kuzum benim.Ahhhh senin bu gezenti annen yok mu Aryacık!:9::9:

Seker portakalı geceniz nasıl geçti, mutlu mesut nice yıllarınız olsun inşallah

Te Allaam yaa 1 yanlış diyo:)
Ben ehliyette sadece çıkmış sorulara baktım ,geçtim yetti yani

Sağol Kıskanma canım sen de yap;)

Kızımmmm, mezun öğrencilerimin bi kısmı ile aynı dönemde sınava girdim (aynı kursa da gidiyodum). Yani kötü bi sonuç alsam rezil olcaktım :)))

Herkese günaydın.Bugün yine 5te uyandık.Canım benim daha hiç biberon vermedim.Gelecek hafta denemeyi düşünüyorum.İyi fikir.Akıllı hatun seni.:9:

Yardımı olursa ne mutlu bana :))

Herkese günaydın.Bugün yine 5te uyandık.Canım benim daha hiç biberon vermedim.Gelecek hafta denemeyi düşünüyorum.İyi fikir.Akıllı hatun seni.:9:
günaydınn.
Ne gıcık oluyor dimi insan yaa???
Uyuz efecim akşam 6da gece uykusuna yatmaya karar verdi. Tabi bunu kütük gibi yayarak değil yarım saatte bir yada saat başı kalkarak yaptı. 5:30dan beri de uyanık. Bi de halıya işedik(gözüm kapanıyodu alt değiştirirken; ayağımdaki sıcak ıslaklıkla iyice uyandım :)). Budmai dua senin görevin artık her akşam bizr uyku duası etmek :(((

Günaydınlar herkeseeeeee.
Günaydın canım. Senin yerinde olduğumu düşünemiyoruumm!
Kuzum benim.Ahhhh senin bu gezenti annen yok mu Aryacık!:9::9:
:1: sorma ya hem çok sinirlendim çok gezesim vardı çünkü, hemde çocuğu öyle görünce çok üzüldüm, rahat 1-2 saat hıçkırarak uyudu nasıl ağladıysa kuzum:43:Regl olcam heralde bi gerginlik, bi sinir...

günaydınn.

:1: sorma ya hem çok sinirlendim çok gezesim vardı çünkü, hemde çocuğu öyle görünce çok üzüldüm, rahat 1-2 saat hıçkırarak uyudu nasıl ağladıysa kuzum:43:Regl olcam heralde bi gerginlik, bi sinir...

Sorma ne haldeyimmmm :) şimdi de uyudu uyuzcan :)

$th_IMG_3050.webp $th_IMG_3049.webp $th_IMG_3046.webp $th_IMG_3047.webp $th_IMG_3048.webp pembişim senin kekin en son aldığı hal bu:1:çokkkkkk güzel olduuuuu!!! Arasına muz ve krem şanti koyup halley gb yaptım ve dondurmayla servis yaptım.yanındaki de karnıyarık böreğim o da öyle:))tavsiye olunur.....

Son düzenleme:
Ve uyuzcuk uyanır :/

Eki Görüntüle 762521 Eki Görüntüle 762520 Eki Görüntüle 762517 Eki Görüntüle 762518 Eki Görüntüle 762519 pembişim senin kekin en son aldığı hal bu:1:çokkkkkk güzel olduuuuu!!! Arasına muz ve krem şanti koyup halley gb yaptım ve dondurmayla servis yaptım.yanındaki de karnıyarık böreğim o da öyle:))tavsiye olunur.....

Börekler süper görünüyor!!! Ellerine sağlık. Daha dün ne düşünüyordum biliyor musun? O kekin üstüne önce kremşanti sürülse sonra çikolata sosu dökülse tam yaş pasta olur!! :) kalan parçaları ne yaptın?

Ve uyuzcuk uyanır :/

Börekler süper görünüyor!!! Ellerine sağlık. Daha dün ne düşünüyordum biliyor musun? O kekin üstüne önce kremşanti sürülse sonra çikolata sosu dökülse tam yaş pasta olur!! :) kalan parçaları ne yaptın?

Nasıl uyandı yaaa? Kız ne ara uyudu da?? Sabırrrrr....
Süper olduu kalan parçaları da kek olarakk yedim, bi kısmını da şimdi aryaya yediricem:)

Nasıl uyandı yaaa? Kız ne ara uyudu da?? Sabırrrrr....
Süper olduu kalan parçaları da kek olarakk yedim, bi kısmını da şimdi aryaya yediricem:)

20dk kadar uyudu. Şimdi hamakta sallıyorum öyle yatıyo. Bıraktığım anda uyanıyo :(

Afiyet bal olsun :) kalan kek parçalarını hamur haline getirip (az sütle birbirine yapışmasını sağlayıp) sonra yuvarlaklar yapıp hindistan cevizine buluyorlar ;o da güzel bi değerlendirme oluyo ;)

Ben asıl şunu denemek istiyorummmm
Lokum Tarifi | Lezzetci.com

20dk kadar uyudu. Şimdi hamakta sallıyorum öyle yatıyo. Bıraktığım anda uyanıyo :(

Afiyet bal olsun :) kalan kek parçalarını hamur haline getirip (az sütle birbirine yapışmasını sağlayıp) sonra yuvarlaklar yapıp hindistan cevizine buluyorlar ;o da güzel bi değerlendirme oluyo ;)

Ben asıl şunu denemek istiyorummmm
Lokum Tarifi | Lezzetci.com

Sen bu işi biliyosun;) güzel fikirmiş top top yapmak. Ama bizimki bu sefer bitti. Lokumunda sade olanını içine muz koyarak sarmıştım, güzel oluyor;)

herkese günaydınn:3:

şeker portakalımm, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.
eşinle ve melisayla ve çekirdek ailenize ilerleyen yıllarda katılacak yavrularınla sağlıkla mutlulukla nice yıllara..
Rabbim evinizdeki huzuru bozmasın..

Nice 8 yıllara canım.:71::71::71::71::71::71::71::71:

çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için:16:

Sinir krizindeyim d.gunu icin anlastigimiz mekan ben sznki net dgl sandim 80 kisilik rezervasyon aldm.dedi cok kavga ettik ama ortada kaldk ne olur dua edin

haydaaa ne olcak şimdi:30:

slm kizlar benim cadi kizcem oturdugu yerden biyere tutunmadan ayaga kalkip ciglik ata ata yurumeyi kesfetti yandim artik hic durmayacak bide ellerini totosunu kivirtip oynuyo;]]]]] ya arkdaslar benim oglus buyil anasinifina basliycak esim sen gotur getir servise vermeyelim dedi giittim surucu kursuna yazildimda simdi gozumde buyuyo minayla nasil olcak bilmiyorum ustesinden gelebilirmiyim acep

canım hiç korkma geçerin eski çıkan sorulara çalış internetten test çöz daha kolay olur senin için:34:

maşallah bi yastıkta kocayin inşallah:31:

kıskandım :4:cok guzel olmus ya harika bi fikir

çok teşekkür ederim:54:

Kızlar 25 temmuzda kuzenimin düğünü var.Ne alacağımı bilmiyorum.Aden emdiği için elbise alsam nasıl emzireceğim.Önden düğmeli abiye ya da şık elbise yok.Gömlek türü bir şey alsam çok mu basit olur?Ayyyyy, şu düğün seneye olsaydı.

canım sütünü sağ yanına al sende istediğin elbiseyi al:1:
ben öyle yaptım iki kez:34:

Seker portakalı geceniz nasıl geçti, mutlu mesut nice yıllarınız olsun inşallah

Te Allaam yaa 1 yanlış diyo:)
Ben ehliyette sadece çıkmış sorulara baktım ,geçtim yetti yani

Sağol Kıskanma canım sen de yap;)

sağol canım güzel geçti yemeğe gittik ama bana bir baş ağrısı girdi yemek ortasında eve gelip direk yattım yaa adamada ayıp oldu:17:

kızlar geçmişi okuyamadım tüm gün bu işle uğraştım desem yalan olmaz sinirden çatladım mübarek gün de baya bi sövdüm :20::20::20:
yeni bi yerle anlaştık muhakkak vardır bu işte de bir hayır ama inanılmaz gerildim ama bin kez de tembih etmiştik bu kadar olmaz ya bir de sahibi çocukluktan beri tanıdıgım biri aynı mahallede büyüdük ne diyim bilmiyorum..
nfk ayşecik nasıl oldu ayakları vücudu nasıl şurup işe yaradı mı aklım onda da kaldı ama bi giremedim
şeker portakalı sabah sana da yazamamıştım nice güzel yıldönümleriniz oldun inş.. :16:

iyi bari yer bulmuşsunuz nasıl peki gene deniz kenarımı:44:
teşekkür ederim canım:54:

Uyuz efecim akşam 6da gece uykusuna yatmaya karar verdi. Tabi bunu kütük gibi yayarak değil yarım saatte bir yada saat başı kalkarak yaptı. 5:30dan beri de uyanık. Bi de halıya işedik(gözüm kapanıyodu alt değiştirirken; ayağımdaki sıcak ıslaklıkla iyice uyandım :)). Budmai dua senin görevin artık her akşam bizr uyku duası etmek :(((

Günaydınlar herkeseeeeee.

günaydın canım gerçi pek yatamamışsınız ama yinede günaydın:34:

günaydınn.

günaydın lunapark kızı:1:

Eki Görüntüle 762521 Eki Görüntüle 762520 Eki Görüntüle 762517 Eki Görüntüle 762518 Eki Görüntüle 762519 pembişim senin kekin en son aldığı hal bu:1:çokkkkkk güzel olduuuuu!!! Arasına muz ve krem şanti koyup halley gb yaptım ve dondurmayla servis yaptım.yanındaki de karnıyarık böreğim o da öyle:))tavsiye olunur.....

Gunaydinlar arya paylastiklarin cok guzel gorunuyo sabsh sabah csnim istedi inanki;)

anaaa durun yaa sabah sabah başlamayın başım ağrıyor zaten şimdi yemekleri görüp daha çok ağrıyacak:1:
ellerine sağlık çok güzel görünüyor:46:

herkese günaydınn:3:

çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için:16:

haydaaa ne olcak şimdi:30:

canım hiç korkma geçerin eski çıkan sorulara çalış internetten test çöz daha kolay olur senin için:34:

çok teşekkür ederim:54:

canım sütünü sağ yanına al sende istediğin elbiseyi al:1:
ben öyle yaptım iki kez:34:

sağol canım güzel geçti yemeğe gittik ama bana bir baş ağrısı girdi yemek ortasında eve gelip direk yattım yaa adamada ayıp oldu:17:

iyi bari yer bulmuşsunuz nasıl peki gene deniz kenarımı:44:
teşekkür ederim canım:54:

günaydın canım gerçi pek yatamamışsınız ama yinede günaydın:34:

günaydın lunapark kızı:1:

anaaa durun yaa sabah sabah başlamayın başım ağrıyor zaten şimdi yemekleri görüp daha çok ağrıyacak:1:
ellerine sağlık çok güzel görünüyor:46:

Baş ağrısı da çok fena yaaa:/ bir sn önce hiçbir şeyinin kalmaması dileğimle :))

gunaydin kizlar dun lekelenmem oldu oruc tutmadim bugun bisey yok anlamadim bende gece abdets alip oruca basladim yine iyimi ettip acaba dun oruclu degildimyabenim cadi onbire kadar uyudu bugun yedi bucukta kalkti cadi normalde bisey degil erken kalkmak guzel ama ramazanda zorluyo artik oglede yatarim bende;]]]]] bu arada mamalar mis ellerinize saglik keki pek sevmem ama borekler guzel gorunuyo ne giderdi simdi;]]]]]]
sekerr portakali eski testler e bakmadim canim kitaptaki icerikler yenilendi dediler kursta yarin kitaplari alip bakicam hakkimda hayirlisi ins...

Back
X