Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

12 saat uyumuş:) senin o halde olman çok doğal:)))
Feyza da keyifsiz bugün. Akşam geç yattı, sabah geç kalktı ama düzen bozuldu. Şimdi dizimde sallıyorum.

Ne tatlı bu kız maşallah:72:
Biraz parka veya dışarı çıkarsana yorulunca yer ve uyur.

düzen bozuylması çok kötü birşey inşallah eski saatine döner günde kaç kez uyuyor.

tabi canım tabi bir yorulurki sabahtan beri gezyor kapıdaki ekmek poşetini düşürüp içinden ekmek almış kafama vurdu uyandırdı :1:

11e kadar 2 biebron süt içti :111:

Benim aklıma hiç gelmiyor sınavı dert ettiğin:))
Ya ne var dert edecek, şimdi belki biraz değiştirmişler ama geçmiş yıllara bak geçersin.
Direksiyon için de eşin çalıştırırsa sorun kalmıyor.

Kız ne seneyesi:) 1 yaşındaki bebe bir akşam emmese nolur:) sen biberon dene , onu almazsa suluk.. Bir şekilde beslersin.

Adana'dan Mersin'e üstünde kıyafetle mi gideceksin? Ya sıcakta hem dayanamazsın hem buruşur. Kıyafeti düğün mekanında uygun bir yerde değiş canım.

Anane dede Ankara'da sanırım.

Yetmiştir diye düşünüyorum:)

Deneyeceğiz o zaman :)
Afiyet olsun.

:(
Küçükken derdini anlamıyorsun, o yüzden biraz büyüdüklerinde rahatlıyoruz.
İnşallah sonradan uyuyabilmiştir.

Arya senden başkasını kabul etmiyor mu? Kucağına bastırıp uyutmayı deneseydi?

Yeni mekan hayırlı olsun. Her şeyde bir hayır vardır, takilma boşver.

Ah efe ah:/
Allah sana sabır, bu yaramaz çocuğa da geceleri deliksiz uyku versin:)

:31:

Uyuzcan:1:

Vay vay vay sunuma gel :)
Şu karnıyarık böreği bir ben denemedim sanırım. Sunumu çok şık.
Keki nasıl yaptın öyle? Bardakla mı kestin?

Romantik bir çift görüyoruz:31:
Böreği dene canım;) normalde pembişin ıslak keki küçük bi kalıba dökülüyor ve kalın oluyor. Ben büyük fırın tepsisine döküp bardakla kestim. Önceki yaptığım daha güzel görünüyordü daha büyük bir bardakla kesmiştim ama bunun da tadı dondurmayla özellikle enfesti.
Eki Görüntüle 762695

peppe izliyoruz halaaaaaa yemekde yemiyor makarna salçaladım yoğurtlu felan pepe diyor :43::43:zqqq

Ben neden göremiyorum bu fotoyu?

düzen bozuylması çok kötü birşey inşallah eski saatine döner günde kaç kez uyuyor.

tabi canım tabi bir yorulurki sabahtan beri gezyor kapıdaki ekmek poşetini düşürüp içinden ekmek almış kafama vurdu uyandırdı :1:

11e kadar 2 biebron süt içti :111:

Ramazan bitene kadar zor.
9 - 9.30 gibi uyuyordu. Şimdi 11 -12 Allah ne verdiyse:)
E yemek yemez tabi 2 biberon süt içtiyse:)

Böreği dene canım;) normalde pembişin ıslak keki küçük bi kalıba dökülüyor ve kalın oluyor. Ben büyük fırın tepsisine döküp bardakla kestim. Önceki yaptığım daha güzel görünüyordü daha büyük bir bardakla kesmiştim ama bunun da tadı dondurmayla özellikle enfesti.

Ben neden göremiyorum bu fotoyu?
Hımm şimdi anladım. Bende de kalın oluyor, ben de nasıl böyle olmuşlar diye düşünmüştüm:)

Kız öyle deme şimdi vicdan yaptım oruç oruç:46:

Lunapark kızı:1:
Aman dur baş ağrısı deme. Migren falan mı var? Oruçtan mı?

Valla ben yapalı baya oluyo hatırlamıyorum tarifi, bu tarif te fena değil gb duruyor. Evet kıvam önemli, biraz cıvık tadı güzel oluyor ama bu seferde şekil verilmiyor, onu iyi ayarlamak lazım.

Vay vayyy enişteye bakk!! Bravo valla, romantik adammış. Senin süprizinde güzel olmuş.( bende hiç tutturamam, bu model olayını). Akşamınız da güzel geçmişş. Baya da olmuş evleneli, bizi ikiye katlamışsınız:1: yıldönümünüz kutlu olsun canım:44::44:

yok canım allaha şükür migren yok ama oruçtanda olduğunu sanmıyorum anlamadım vallaa hala hafiften var sözde sahurda ağrı kesici içtim ama:44:
teşekkür ederim canım:54:

Yeni ayarlanan yer de denize sifir ama daha pahali ve yemek.cesidi daha az bu saatten sonra ayarlanmis olmasina sukrediyorum artik...
Sekercim gecenzn iyi gecmesine cok sevindim tekrardan.nice huzurlu yillar diliyorum...
Aysecigi bnde merak.ediyorum

ayy çok sevindim yer bulmuşsunuz biraz pahalıymış ama olsun vardır bunda dabir hayır canım:34:

Allah affetsin adete gün sayıyorum :9: 3 hapım kaldı 3 de öyle 6 günüm var ama belirtier çokdan var :27:

bu arada aryacım benim tüyler nasıl diyim orman kökü kalın mı diye sorumu bu :27: ya ben paket yaptıramam haram :26: en fazla bacak koltuk altı çok zorlarsa paket üstü

http://............com/2011/11/30/yogurtlu-patates-corbasi/ kızlar çorba çok orjinal duruyr cahide sultana gğvenirim vbunu yapcam

yanına pilav salata ve mantar sote tavuksuz yapcam

ney haram kız anlamadım ben:44:
birde hamilelik berlirtilerin mi var

Eki Görüntüle 762695

peppe izliyoruz halaaaaaa yemekde yemiyor makarna salçaladım yoğurtlu felan pepe diyor :43::43:zqqq

yerim ben seni kız maşallah
bu arada saçları daha da uzamış birde şekil mi yaptın kız kızın saçına

Hem baya büyümüş hemde yüzü değişmiş. Daha afacan görünüyor. Önceden bebeksi yüzü vardı, şimdi yaramazlık akıyor maşallah. Çok tatlı amaaaa, tam ısırmalık:)

hıı babasına benziyrodu kaynanama felan değişti kimseye benzemiyor. he oraya kendi tırmandı canıma okuyor..
bu arada sen diyrosun ya kızım zayıf kızım zayıf ecoşla aryanın arasında 1 kilo var eeee benimki ısırmalıksa seninkii ımm ımm :56::56::1:
maaşallahı var aryanın :nazar:

ney haram kız anlamadım ben:44:
birde hamilelik berlirtilerin mi var

yerim ben seni kız maşallah
bu arada saçları daha da uzamış birde şekil mi yaptın kız kızın saçına

vajinal epilasyon lazerle hani başkası görüyroya bir hanımın diğer hanıma avreti, dizi ile göbeği arasıdır. günah yani.

yok yavrum ya adet olcam ya hap içiyorum gün sayıyorum hep derler adet ve hamililk belirtileri aynı

ecrin nisanın saçını bi dangalak kuaför taa kaşının üstünde kesmişti uzadı şimdi pepenin saçı gibi oldu zaten aynı pepe gibi kafa byük bacaklar kısa pepenin bacısı :1::9:

$hqdefault.webp :52::52:

hıı babasına benziyrodu kaynanama felan değişti kimseye benzemiyor. he oraya kendi tırmandı canıma okuyor..
bu arada sen diyrosun ya kızım zayıf kızım zayıf ecoşla aryanın arasında 1 kilo var eeee benimki ısırmalıksa seninkii ımm ımm :56::56::1:

vajinal epilasyon lazerle hani başkası görüyroya bir hanımın diğer hanıma avreti, dizi ile göbeği arasıdır. günah yani.

yok yavrum ya adet olcam ya hap içiyorum gün sayıyorum hep derler adet ve hamililk belirtileri aynı

ecrin nisanın saçını bi dangalak kuaför taa kaşının üstünde kesmişti uzadı şimdi pepenin saçı gibi oldu zaten aynı pepe gibi kafa byük bacaklar kısa pepenin bacısı :1::9:

Eki Görüntüle 762758 :52::52:

Pepenin bacısı:9::9:
Kız o benimde dikkatimi çekti. Güya 9 kilo diyosun ama maşallah yani hiç öyle durmuyor. Arya yeminle ısırmalık değil ya ecoş daha tombul duruyor. Ben ecoşu ısırcam bananeeee:9:

Allah seni kahretmesin, üşenmemiş uğraşmış yaaaa:9::9: aryaya kıyafet alırken her seferinde küçük küçük şeyler alıyorum elime, bunlar ancak olur diye. Sonra diyorum ki yinede üstünde yazan aya göre alayımda büyük gelirse değiştiririm. Hatta böyle hediye kartı almışlığım var:1: alıp eve geliyorum o büyük dediğim tam oluyor. Eşimde kızıyor senin gözünde bu çocuk ne kadar küçük böyle diye:1:

Allah seni kahretmesin, üşenmemiş uğraşmış yaaaa:9::9: aryaya kıyafet alırken her seferinde küçük küçük şeyler alıyorum elime, bunlar ancak olur diye. Sonra diyorum ki yinede üstünde yazan aya göre alayımda büyük gelirse değiştiririm. Hatta böyle hediye kartı almışlığım var:1: alıp eve geliyorum o büyük dediğim tam oluyor. Eşimde kızıyor senin gözünde bu çocuk ne kadar küçük böyle diye:1:

tabi üşenmem aryanın b oyuda uzun hem :1:

maaşlalah kaç ay giyiniyor benimki 9-12 ay pantolon boyu uzunn oluyor 6-9 kısa

lcden zıbın aldım snaki çok büyükdüler taa gittim 6-9 aldım sanırım benim kızın bacak boyu kısa :1:

mesela ayakkabı arıyorum nerden alabilirim çocumun bi tane ayakkabısı var

tabi üşenmem aryanın b oyuda uzun hem :1:

maaşlalah kaç ay giyiniyor benimki 9-12 ay pantolon boyu uzunn oluyor 6-9 kısa

lcden zıbın aldım snaki çok büyükdüler taa gittim 6-9 aldım sanırım benim kızın bacak boyu kısa :1:

mesela ayakkabı arıyorum nerden alabilirim çocumun bi tane ayakkabısı var

Valla bizimde ayakkabımız yok. 2 tane, biri sandalet ( adidasın varya klasik) , diğeri de ilkadım ayakkabısı. Almayı da istemiyorum açıkçası mecbur olmadıkca çünkü alsam ortapedik olmayacak, ortapedik olanlar hep birbirine benziyor zaten2. Yi almanın anlamı yok.
Kıyafetlerde bizimde bacaklar kısa, hamileykende kısaydı zaten.

seker portakalı benim eşim de her aldığım hediyeye bir kulp bulur, artık direk parfüm alıyorum kokusunu ben beğendim diye mutlu mutlu sıkıyor :) eşin sana ne aldı?
Valla bizimde ayakkabımız yok. 2 tane, biri sandalet ( adidasın varya klasik) , diğeri de ilkadım ayakkabısı. Almayı da istemiyorum açıkçası mecbur olmadıkca çünkü alsam ortapedik olmayacak, ortapedik olanlar hep birbirine benziyor zaten2. Yi almanın anlamı yok.
Kıyafetlerde bizimde bacaklar kısa, hamileykende kısaydı zaten.
keremin de sadece 1 ayakkabısı vardı ama 2.şart oldu. ayakkabı kirlendi bahçede, yıkadım kuruyana kadar ayakkabısız kaldı:) yalnız çocuğun üstü etli ayaklarına ayakkabı bulamıyorum. annem "siz de öyleydiniz,size özel ortopedik ayakkabı yaptırıyorduk" dedi:)

Eki Görüntüle 762758 :52::52:

pepenin bacısı çok komiktiii:1: düzelttir saçlarını gözüne giriyor nerdeyse yavrukuşumun

genital bölge epilasyonuyla ilgili şöyle bir durum var söylemiştim zaten:
kadın doğumcuya nasıl gösteriyorsak , epilasyon için de o bölgeyi açmak sağlık durumundan caiz sayılır.
kişi aşırı kıllıysa ve bundan kendi ya da eşi rahatsız oluyorsa ,bu da gerekli bir durum oluyor.
görenler de doktor,sağlıkçı sonuçta. sıradan insanlar değil.

Döveceğim bak şimdi ikinizi de haaaaa.:9::9::9:Daha yeni aşı olduk geldik.Adiş 8400 gr ve 74 cm.Sizinkiler küçükse benimki ne?Minik kuş.:9::9:Bu arada ilk kez aşıda ağladık.İçim parçalandı.Hemşire bent yapıştıracak elini ittiriyor.Hemşireye uyuz oldu.Ters ters bir bakışı var.:20::20:

Son düzenleme:
Back
X