hıı babasına benziyrodu kaynanama felan değişti kimseye benzemiyor. he oraya kendi tırmandı canıma okuyor..
bu arada sen diyrosun ya kızım zayıf kızım zayıf ecoşla aryanın arasında 1 kilo var eeee benimki ısırmalıksa seninkii ımm ımm
maaşallahı var aryanın
vajinal epilasyon lazerle hani başkası görüyroya bir hanımın diğer hanıma avreti, dizi ile göbeği arasıdır. günah yani.
yok yavrum ya adet olcam ya hap içiyorum gün sayıyorum hep derler adet ve hamililk belirtileri aynı
ecrin nisanın saçını bi dangalak kuaför taa kaşının üstünde kesmişti uzadı şimdi pepenin saçı gibi oldu zaten aynı pepe gibi kafa byük bacaklar kısa pepenin bacısı
Eki Görüntüle 762758![]()
allah iyiliğini versin kızz gerçekten de benzemiş yanii

hım busmai de söylemiş zaten zorunlu hallerde caiz diye biliyorum bende:44:
tabi üşenmem aryanın b oyuda uzun hem
maaşlalah kaç ay giyiniyor benimki 9-12 ay pantolon boyu uzunn oluyor 6-9 kısa
lcden zıbın aldım snaki çok büyükdüler taa gittim 6-9 aldım sanırım benim kızın bacak boyu kısa
mesela ayakkabı arıyorum nerden alabilirim çocumun bi tane ayakkabısı var
civilimden falanda bakabilrsin ordada ayakkabı çeşitleri var

seker portakalı benim eşim de her aldığım hediyeye bir kulp bulur, artık direk parfüm alıyorum kokusunu ben beğendim diye mutlu mutlu sıkıyor :) eşin sana ne aldı?
keremin de sadece 1 ayakkabısı vardı ama 2.şart oldu. ayakkabı kirlendi bahçede, yıkadım kuruyana kadar ayakkabısız kaldı:) yalnız çocuğun üstü etli ayaklarına ayakkabı bulamıyorum. annem "siz de öyleydiniz,size özel ortopedik ayakkabı yaptırıyorduk" dedi:)
pepenin bacısı çok komiktiiidüzelttir saçlarını gözüne giriyor nerdeyse yavrukuşumun
genital bölge epilasyonuyla ilgili şöyle bir durum var söylemiştim zaten:
kadın doğumcuya nasıl gösteriyorsak , epilasyon için de o bölgeyi açmak sağlık durumundan caiz sayılır.
kişi aşırı kıllıysa ve bundan kendi ya da eşi rahatsız oluyorsa ,bu da gerekli bir durum oluyor.
görenler de doktor,sağlıkçı sonuçta. sıradan insanlar değil.
canım eşim bana bir elbise birde askılı bluz almış
fakat elbise olmadı bana üzerime yapıştı başka bedenide yokmuş onu iade ettik bir pantolon alma hakkım var onun yerine

ayrıca benim hediyem iptal olunca yemeğide ben ısmarlamadım birde yemek oldu yane bu işte ben karlı çıktım valla