Geçen yıl çağıramamıştım kimseyi, malum bebek küçüktü.
Bir de herkes genelde yoğun oluyor ama ramazan görüşmek için fırsat oluyor. Yoruluyorum ama arkadaşları görünce yorgunluğum geçiyor. Oğlum da kendi arkadaşları ile görüşmüş oluyor. Bu ayda bir farklılık olduğunu anlıyor, daha nolsun? Allah kimseyi yalnız bırakmasın. Eş dost akraba arkadaş olmasa nasıl geçecek bu yaşam?
Benim eşim geçen yıl dışarıda yemek verdi. Bize çocuklular olarak en rahatı ev oluyor. Yoksa dışarıda da yapılabilir.
Maya ile dene canım. Mayalı hamurlar çok zevklidir aslında, daha elastiktir. Benim sinirlerime iyi geliyor:) bir de hamur eline hafif yapışırken hamuru bırak. Mayalı hamura şeker atmayı unutma, şeker mayayı besler. 1-2 kaşık yoğurt da yeter. Süt de eklersen yumuşacık olur. Ben de mi yapsam

evlendiğim ilk yıl hep yapardım

Feyza gece uyandığında hemen ben koşmasam belki babasına alışır. Bundan sonra kendimi tutayım:))
Fire vermiycez gibi görünüyor
Hareketli günleri seviyorum ben. Ertesi gün dinlenme imkanı varsa tabi:))
Olağan şüpheli: diş olabilir mi?
Başka mesajda tükürük saçtiğini da söylemişsin?
Teşekkür ederim canım. Kız uyudu, çorba yapma zamanı.
Âmin.[/QUOTE
Bilmiyorum; şişlik falan yok ama :/ uyumamak için uyuzluk yapıyodu o yüzden tükürüyodu haha ne biçim çocuğum var :)))
akşam sahura bayat pidelerden pizza yaptım ama sadece kendime
eşim biber sevmez birde sucuk susatırmış onu bütün gün yemedi
ohhh hepsi bana kaldı valla iyi oldu
Ohhh afiyet olsun :) ben hiç bayat ekmekten denemedim. Tadı aynı mı???
ama açken sen, sen değilsin
Eki Görüntüle 763475
Hahaha
Bi arkadaşımın oğlu küçükken bunu oteldeki üstsüz turiste yapmış :)))
antepteki çoğu markette bululan tembel avrat pazarı
eminim istanbulda da çok iş yapar!
Eki Görüntüle 763481
Uyuz erkeklerin icraatı!! Kadınların vakti bol ya bunları alınca tembel oluyolar!! İçimdeki busmai pörtledi :))
Tüh ya nazar mı oldu ayşeciğe? Bu kadar inatçı bir alerji:/
Yok hiç de saçma gelmedi. Benim de kaç defa o telaşe ile unuttuklarım var:/ ya çocuğun o durumdayken sağlıklı düşünemezsin. Bir daha olursa tahlil yapsınlar ama zaten kızların da yazdığı gibi tahlillerin sonuç vermesi için de yaşı küçük. Bu seferi atlatın da bi hele..
Çok haklısın. Elimizdekilere ne kadar şükretsek az. Nice sorunlarla boğuşan anne baba var:/
Yine de yapılacak bir sürü şey buldun:)
Guru pembiş:)
Sevdim bu felsefeyi, benim gibi karamsarların kulağına küpe olmalı:)
Isınacağı yönünde tahminler vardı.
Kuzum ya, kıyamam. 1 tanesi bile uyusa kâr
Ya ben oğlumda kullandım. Ne kadar süre hatırlamıyorum. 2 yaş civarı olabilir. Yalnız sabun tozunu 1 yaş civarından sonra omo baby ile değiştirdim. Sıvı olan. Şimdi Feyza da yine sabun tozu kullanıyorum. Elimdeki paket bitince yine omo bebek deterjanı kullanırım sanırım. Direk deterjana geçmeyin bence. Ayrıca 2 çocuk sabun tozu kullandı, bir şey olmadı. Nolacak zaten beyaz eşyanın ömrü 10 yıldır. Ben kendime de deterjan kullanmak istemiyorum.
Karamsarlık yokkkkk :) ben ne zaman bunu desem salakça bişi olur hayatımda hahhahaha