Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ecrin nsia günde 7 kez kaka yapıyordu pişik ötes ibirşeydi bugun kaka tahlili verdik 3 ez çiş denedik veremedik doktor kolası yanında kavga ettik orç tutmuyorusn biz esayg göster

neyse eşim işe gidecekti 6,30 da ben 5,30 da hastaneden çıktım beek arabasıyla ta 4 km yol yürüdüm canım ağzıma geldi

ikidebir beni arıyor telde iyi gelmişin az kalmış

eve geldim konuşamıyorum bile yüzüm felan feci suçum seni yürütmekse söyle vs vs suçunuda bilmiyro sabahda 10 dkkalık yol sağlık ocağına ecoş ucamda 2 kere gittim gittim geldim

daha bana fdiyorki kredi kartını parayı aldıysan mekertten eksikleride al olduUUUUUU :47::47:

BİRDE DİYOR ÇORBA ADANA DÜRÜM VS BİŞİLER SÖYLEYİMMİ DIŞARDAN getreyimmi yok dedi tamam diyro ulan yemek omadını sen biliyorusn birde ağladı da gitti hakkımı helal etmiyorum kesinlikle hiç bir zaman emeğimi görmüyro hep ben suçluyum hep ben ecoş düşüyor ecş suyu dökmüş ondna düşmüş lafa bak lan o çocuk aptal boşancam dedimgitmiyro gitmiyorrrrrrrrrrrrr :19::19::19:
bacım, geçmiş olsun. sabahtan beri gerildin, yoruldun.
eşin de bi yandan.. Allah sabır versin. önce bi ecoş düzelsin de, eşine sonra bakarsın.. :19:
inş kaka tahlili de temiz çıkar.. ne zaman alacaksın sonuçları?

bi de noooolur, nooolur 'nokta' kullan bacımmm

Nfk fırında mücver tarifi için sağol cnm deniycem;)
Canım biz 3 kardeşiz. Diğer ikisi erkek. Ben ablayım :))
Ben de aynııı :)

Kız Allah yüzüne gülmüş (tabi kpe geçmiş olsun :)). Benim kuzenim hep ayrı ayrı yapar eve sığılmıyo diye :) sen de hemen çık süsleme al ve pazar günü yap bitir ;) menü de basit yani sonuçta iftar menüsü :)))
Evet doğru
Ben hep fırında yapıyorum ve biz çok seviyoruz :))
Biz hep tavada yaparız ama deniycem
Sarmadı o karakter beni ama filmlerinden birinde bir starbucks sahnesi var, epey gülmüştüm:))
Ya bitmedi ki hiç, adam evi komple değiştiriyor herhalde:/

İyi ki de aramışsanız temizlikçiyi. Neyse Cumartesi hallederseniz inş.
Bu arada limonata tarifin çok cazip duruyor:56: hep denemek istiyorum, vakit olmuyor.
Eşinle diyaloğun süpermiş:))) yemekler 10 numara:34:
Kerem de kaç 41 maşallah demeliyim bilemedim:26:

Ya niye yalan olsun, kalan sağlar mantığıyla yap iftarını. Temizlikle aynı gün yapma, ertesi gün yap derim.

Âmin canım.
Ya bina çok eski falan değil. Ben sadece badana yaptırdım ve oturdum. Bu mutfağı attı, sanırım fayansları da söktü. Daha evde ne değişiklik yapacak bilmiyorum.
Evet zaten cmt temizlik iftar pazar olur en erken

Aryam ne durumda acep?
Şu an kv lerdeyiz. Ortada üstü camlı bir sehpa var, kaç kere kibarca söyledim şu camı kaldırsak diye. Yok.
Az önce kerem çarptı ve dudağı kanadı , hepsi "ay ay ay!"
E artık kaldıralım şu camı ! dedim
Kadın bana "ben zaten bu sehpayı köye götürcem" diyor ( köyde ev yaptırıyorlar)
"Eee köye gidene kadar ne olacak baksana gözümüzün önünde düştü"
Kp ve görümcem de "kaldıralım" diyo
Kadının cevabı
"Bilmem ki nasıl olur kaldırınca?"
Hala görselliğini düşünüyo sehpanın!
Sonunda kaldırdılar ama çok sinir oldum ya!
Şu an içerdeyim sinirden içeri geldim oturdum :@
Yok ben anlamadım bu nasıl sevgi ya , lafa gelince ondan çok seven yok güya

Ablasın demek, yakışır:nazar:

Ne keyifli çocuk allahım, sallana sallana uyuyor:24:

Can'ın sağolsun:16:

Adam tam bir paşa :)

benim kv hep fırında yapıyor. öbür türlüsünü ben de sevmiyorum
fırında çok hafif oluyor. kabağı rendeleyip, içine ne isterse yeşil soğan, dereotu falan doğruyor,
azcık yağ ve unla yoğurup tepsinin tabanına ince bi tabaka halinde yayıyor. 10-15 dk ya pişiyor.
bazen patateslisini de yapıyor.. bence bi dene pişman olmazsın:34:

(protesto gösterilerindeki gibi melodik söylediğimi hayal et)

''alıntı haaaaakkı engellenemez!!'':113:
ahahahah :60::60::60:

uzun süre oturacaklardır da o yüzden :37:

eşim gibi sen de tarife mi kızdın?
vurun cahideyee:9:

nbr aplaaa?
kardeşlerini sevmiyorum, seni seviyorum.
bi daha onlara mama yapma, bana yap aplaaa:76:

şöyle otomatik sallanan bi hamak yok mudur acaba?:44:

est canımcımm:34:

Hahaha proteston süper :)

Tamam canım onlara yapmam sana yaparım :))

Otomatik hamak olsa ilk ben alırım :D kol kası yaptım yaaaaa.

avea faturasız hat kullanıyorum.
iki ayda 20 lira yüklerim. bu konuda çok cimriyimdir.:ssz:
msj paketim ve bedava konuşma sürelerim oluyor. onlarla idare ediyorum.
uzun konuşacağım zaman da eşimin sınırsız hatlı telefonu hizmetimdedir :1:

neyse, geçen gün yazlıkta haber vermeden gittim ya, girip yazayım dedim.
bakiyeyi kontrol ettim 12 lira var. hmm, 3-5 lira gider heralde dedim, çok biliyorum ya..

telefonum eski, internete zor bağlandı, belki dağ başında olmamızla alakalıdır.
ana sayfayı 2 dk da yükleyemedi. amaan dedim, bunun açılacağı yok. beklemedim, kapattım.
işte sonra o acı mesaj geldi.

''paketsiz internet kullanımı sonrası bakiyeniz 0,71 kuruştur'':53:

önce bi şok yaşadım, sonra kendime geldim başladım saymaya.
boyunuz posunuz devrilsin, yüklediğim liralar boğazınızda kalsın, hırsızlaaaar!:95:

eşime anlattım, güldü..
gül güüül, dedim sana da sıra gelecek. akıllı telefon için kime başvuracağım sanıyorsun, babama mı?:9:

Oyyy çok sinir olmuş. Ama sana beterini anlatıyım. Avea faturalı hattım vardı. Dokynmatik bi telefon aldık marka vermiyim :) hep evde nete bağlanıyordum wifi ile ama bazen dışarda elim maile facee değiyodu. Bir sabah fatura geldi 254 lira!! Çatır çatır kullansam içim yanmaz. Hep o aç kapalardan olmuş. Hemen taşıdım hattımı..

ecrin nsia günde 7 kez kaka yapıyordu pişik ötes ibirşeydi bugun kaka tahlili verdik 3 ez çiş denedik veremedik doktor kolası yanında kavga ettik orç tutmuyorusn biz esayg göster

neyse eşim işe gidecekti 6,30 da ben 5,30 da hastaneden çıktım beek arabasıyla ta 4 km yol yürüdüm canım ağzıma geldi

eve geldim konuşamıyorum bile yüzüm felan feci suçum seni yürütmekse söyle vs vs suçunuda bilmiyro sabahda 10 dkkalık yol sağlık ocağına ecoş ucamda 2 kere gittim gittim geldim

daha bana fdiyorki kredi kartını parayı aldıysan mekertten eksikleride al olduUUUUUU :47::47:

BİRDE DİYOR ÇORBA ADANA DÜRÜM VS BİŞİLER SÖYLEYİMMİ DIŞARDAN getreyimmi yok dedi tamam diyro ulan yemek omadını sen biliyorusn birde ağladı da gitti hakkımı helal etmiyorum kesinlikle hiç bir zaman emeğimi görmüyro hep ben suçluyum hep ben ecoş düşüyor ecş suyu dökmüş ondna düşmüş lafa bak lan o çocuk aptal boşancam dedimgitmiyro gitmiyorrrrrrrrrrrrr :19::19::19:

Canım öncelikle ecoşa geçmiş olsun. 4km yol yürünür mü ya araba ile?!? Bin taksiye eve gelince kocan ödesin yanında para yoksa. Sen canının kıymetini bilmezsen o hiç bilmez.

yok kız, onu yapan pembehipopotam
ben reklam danışmanıyım :1:

sayfası şu. yanlış hatırlamıyorsam katılımlar 10 ağustosa kadar devam edecek, sonra oylamaya geçilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...-turkmen-dolmasisponsor-et-evi-kasabimiz.html
Reklam danışmanım benimmmmmmmmm <3 <3

Allah razı olsun bacım. inş tekrarlamaz. ve senin bebişin de iyi olur inşş:16:

Allahın gücüne gitmesin de, keçi peyniri çok fena kokuyo yafuuu:25:

Sonunda biri daha keçi peyniri kokuyo dedi!! Ben diyince "sen koku konusunda takıntılısın; sana öyle geliyo" diyodu arkadaşlarım.

Nfk fırında mücver tarifi için sağol cnm deniycem;)

Ben de aynııı :)

Evet doğru

Biz hep tavada yaparız ama deniycem

Evet zaten cmt temizlik iftar pazar olur en erken

Ben kabak havuç dereotu beyaz peynir un ve yumurta karışımı olarak yapıyorum.

Aryam ne durumda acep?
Şu an kv lerdeyiz. Ortada üstü camlı bir sehpa var, kaç kere kibarca söyledim şu camı kaldırsak diye. Yok.
Kadının cevabı

Cins diyeceğim izninle. Oruçtan ;şeker oynuyo ya iftardan sonra o yüzdendir :p

Şambali tatlısı yapan var mı kızlar?? Yarına ondan yapasım var. Kocamın beğeneceğini düşünüyorum. Yalnız cahil ben; tek çeşit irmik var sanıyodum bi de iri irmik varmış!! :)

ne mutlu bizlere sağlıklı güzel günler inşallah.

herkese günaydın bugün oğluşumun çınar'ımın doğum günü iyiki doğmuş yavrum doğum günümüzü bugün kutlamıcaz bayrama erteledik bayramda kutlucaz kısmet olursa işnş bugün kendi kendimize bi pasta keseriz vay be 1 sene ne çabuk geçti seneye bu zamanlarda daha da büyümüş olacaklar inş konuşucaklar bıcır bıcır geçen sene bu zamanlarda suni sancı çekiyordum :26:

muhallebiyi döküp bekletme 1 gece filan...sabahtan yap...serinleyince sar...günlük ye ertesi güne hoş olmuyor görüntü...ben böyle yapıyorum;)

Boşver en önemliler belli ;) ben de çok plancıyımdır yaa :/

İyi geceler canımmmmmm.

Lokum yapmıştım ya yorumumu yazmadım :) sararken çatlayanlar oldu. Çatlamayanların da çoğu akşama kadar çatladı. Yani 30 lokumun 6-7 tanesi düzgün duruyo. Demekki misafire önceden yapılabilecek bişi değil. Tadı çok hafif. Oğluş ve kocacık beğendi, ben bi daha ne zaman yaparım bilinmez :)

Küpküp doğrayarak fırında poşetle pişirdiğim tavuk göğsüne gelirsek. Lezzet süperdi ama hepsi birbirine yapışmıştı!! Boşuna küçük küçük kesmekle uğraşmışım. Ama oğluş 3 parça yedi sevindim :) kocacım da sevdi. Bi dahakine daha büyük parçalarla yapmalı ;)

Oğlum buzdolabının buzluk kısmını açıp duruyo :/ hiç boş bırakmamak lazım. Eski buzdolabını hayır çarşısına verecektik ama gelen elemanlar fakir ve dul bi teyzeden bahsettiler biz de ona gönderdik.

Yarın ve cuma günü bakıcı teyzemizin gelmeme ihtimali var :( malum kocacım da bişi yapmadığı için canımın çıkabilitesi yüksek :/

Şimdi programımıza nihavend makamından bir eserle devam edeceğiz hahaha. Trt spikeri moduna girdim :)

ancak gelebildim... misafirler yeni gittiler. bende koşa koşa buraya geldimm:) çok yoruldum. ben yemekleri yaptım, kv ev düzeni ve temizliğine baktı. gelelim bugünkü menüyeee.....
ilk olarak mercimek çorbası $th_IMG_3063.webp

ardından kayseri mantısı
$th_IMG_3064.webp
ortaya zeytinyağlı yaprak sarma $th_IMG_3062.webp

ve fırında şakşuka
$th_IMG_3060.webp
birde patatesli muska böreği ile fiks peynirli karnıyarık böreğim
$th_IMG_3059.webp
ana yemek bademli pilav ile saç kebabı
$th_IMG_3066.webp

tatlı olarak fırın sütlaç
$th_IMG_3067.webp
çayın yanına da pembişin kekinden uydurup karaorman pastasına bağladığım pastam:)
$th_IMG_3058.webp
şimdi geçmişe bi bakayım, ben yokken neler çekiştirdiniz:))

Eklentiler

• $th_IMG_3057.webp
    $th_IMG_3057.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 57
  • $th_IMG_3061.webp
    $th_IMG_3061.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 52
  • $th_IMG_3065.webp
    $th_IMG_3065.webp
    24 KB · Görüntüleme: 54
  • $th_IMG_3070.webp
    $th_IMG_3070.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 57
Aman ben de boşverdim ya, elimden bu kadar geliyor napalım..
Geceniz yine zor olmuş. Ya bu kadar vahim değildi durum, vardır bir sıkıntısı., o geçince daha iyi olur inş.
Temizlik günü mü bugün? Allah kolaylık versin.

Kodu bozuk mu:9:
Sende ne orijinal laflar var:9:

Haklısın canım, tuzlu olsa durum daha vahim olurdu.
Sahura kalkamamışsın:( bugün kolay geçer inşallah. Ben de yedim yattım, kalkamayacağımı biliyordum:)

Atarax tesir etmiyor ha:)) büyüdüler artık, bizim hanım akşam misafirle oturdu.-ancak onlar gidince uyudu:)
Ayran aşını ben de deneyim. Bulgur ve yoğurt ikilisi faorimdir.

Arya hanım büyümüş de bebek taklidi yaparmış :)
Allah bağışlasın yeni yavruyu ailesine, hayırlı evlat olsun inşallah.

Sen de mutfakla uğraş, sonra aryayı yatırma falan derken fazla çıkmazsın yanlarına.

Yat tabi ya boşver. Kraldan çok kralcı mı olcan? Kv'n düşünsün.

İyi ki doğdun çınar iyi ki doğdun :16:
Geçiyor zaman..
Dün akşam gelen misafirim geçen yıl iftara çağırmıştı. Feyzanın kırkı bile çıkmamıştı.. Dün gece ise aynı bebe sehpa üstünde oynuyordu:)
Bütün gece yanlarındaydım, suratımda aptal bi gülümsemeyle sürekli hizmet yaptım:43:
Kodu bozuk lafı recep ivediğin olabilir valla :))

Evet en azından 2-3 saatte bir kalkıyodu; şimdi tam coştu :(

Temizliği ben yapmıyorum çok şükür. Anca ortalık toplarım ve bikaç dolapiçi hallederim ;)

Aryammm yazmayı unutmuşum canım. Bebek hayırlı olsun kuzenine :) aryaya da bayıldım; büyümüş de taklit yaparmış :)
:9: taklit konusu bombaydı. Saol canım.
Aryam ne durumda acep?
Kadının cevabı
Kan ter içinde sinirden kudurarak yrmek yapıyor olabilir mi acep?????
Şambali tatlısı yapan var mı kızlar?? Yarına ondan yapasım var. Kocamın beğeneceğini düşünüyorum. Yalnız cahil ben; tek çeşit irmik var sanıyodum bi de iri irmik varmış!! :)
Bende senden duyuyorum bacım. Ayrıca denemedim:44:

Bu arada canımıniçi busmaicim hastayım senin kendini odaya kapatmalarına hahaahaha

bende hastayım.

bu şarkı busmaiye gelsin ".KAYAHAN" " odalarda ışıksızım"

[video=youtube;GyDU7Q_AZyA]http://www.youtube.com/watch?v=GyDU7Q_AZyA[/video]

Son düzenleme:
Bayramda tatile gideceğimizi önceden söylemiştim( siz böyle yapanları kınarken:)) kv eşimle konuşup sonraya erteletmiş tatili! Sinir oldum!! Eşim 3 kardeş, tek erkek eşim. Büyük görümcem ist.da küçük görümcem burda( geçen bahsi geçen kişi). Burdaki götümcem de bayramda tatile gideceğini söyledi, burun kırın ettiler ama gidiyor neticede. Diğer görümcem haftaya buraya geliyor bayramdan sonraya kadar burda. Eee biz tatile gidemeyecekmişiz. Tam uzun konuşamadık eşimle ama annem böyle îstedi kıramadım dedi. Bende o zaman kızınla bana bayramlık falan da almak lazım dedim. Ocağına incir ağacı fikeceğim onun!!!! Neye sinirlendiğimi bende anlamadım aslında burda kalsak eminim şenlikli, güzel geçer lakin görümceme karışamayıp bize söz geçirmeleri zoruma gitti. Haksız mıyım ki?

Bebişleri uyutup uyudunuz galiba? Pembiş, özellikle de sen.. Bol uykulu bir gece olur inşallah, hadi iyi geceler kızlar. Kimse yok bende gideyim bari...

Bayramda tatile gideceğimizi önceden söylemiştim( siz böyle yapanları kınarken:)) kv eşimle konuşup sonraya erteletmiş tatili! Sinir oldum!! Eşim 3 kardeş, tek erkek eşim. Büyük görümcem ist.da küçük görümcem burda( geçen bahsi geçen kişi). Burdaki götümcem de bayramda tatile gideceğini söyledi, burun kırın ettiler ama gidiyor neticede. Diğer görümcem haftaya buraya geliyor bayramdan sonraya kadar burda. Eee biz tatile gidemeyecekmişiz. Tam uzun konuşamadık eşimle ama annem böyle îstedi kıramadım dedi. Bende o zaman kızınla bana bayramlık falan da almak lazım dedim. Ocağına incir ağacı fikeceğim onun!!!! Neye sinirlendiğimi bende anlamadım aslında burda kalsak eminim şenlikli, güzel geçer lakin görümceme karışamayıp bize söz geçirmeleri zoruma gitti. Haksız mıyım ki?

Haklısın tabi ama boşver nasılsa iptal değil ertelendi sadece..
Bu arada naptın sen yaaa ne güzel mamalar yapmışsın ellerine sağlık!

ancak gelebildim... misafirler yeni gittiler. bende koşa koşa buraya geldimm:) çok yoruldum. ben yemekleri yaptım, kv ev düzeni ve temizliğine baktı. gelelim bugünkü menüyeee.....
ilk olarak mercimek çorbasıEki Görüntüle 764523

ardından kayseri mantısı
Eki Görüntüle 764525
ortaya zeytinyağlı yaprak sarmaEki Görüntüle 764521

ve fırında şakşuka
Eki Görüntüle 764517
birde patatesli muska böreği ile fiks peynirli karnıyarık böreğim
Eki Görüntüle 764515
ana yemek bademli pilav ile saç kebabı
Eki Görüntüle 764528

tatlı olarak fırın sütlaç
Eki Görüntüle 764529
çayın yanına da pembişin kekinden uydurup karaorman pastasına bağladığım pastam:)

Offff offf ellerine sağlık.Süper.:56::56:Misafirler üç bir şey yemez artık.:9::9::9:

Aryam ne durumda acep?

Kadının cevabı
Oyyyy yazık kuzuma.

BİRDE DİYOR ÇORBA ADANA DÜRÜM VS BİŞİLER SÖYLEYİMMİ DIŞARDAN getreyimmi yok dedi tamam diyro ulan yemek omadını

sen biliyorusn birde ağladı da gitti hakkımı helal etmiyorum kesinlikle hiç bir zaman emeğimi görmüyro hep ben suçluyum hep ben ecoş düşüyor ecş suyu dökmüş ondna düşmüş lafa bak lan o çocuk aptal boşancam dedimgitmiyro gitmiyorrrrrrrrrrrrr :19::19::19:

Geçmiş olsun canım.Yanlış anlama da kocana ben de sinir olmaya başladım artık.:47::47::47:

Kızlar "Bir RÜyaya Ağıt"filmini seyrettiniz mi?Orjinal ismini hatırlamıyorum.Bu sıralar sürekli aklıma o film geliyor.Alışkanlıklarla ilgili.Çok etkilenmiştim.Birkaç yıl önce syrettim daha sonra tvde rastladım.Bir daha seyretmeye cesaret edemedim.Şimdi bir de çocuk sahibi olunca sahneler gözümden gitmiyor valla.Allah'ım evlatlarımızı korusun.Hep iyilerle karşılaşsınlar.

Back
X