- 8 Ağustos 2011
- 12.585
- 14.793
- 498
bacım, geçmiş olsun. sabahtan beri gerildin, yoruldun.ecrin nsia günde 7 kez kaka yapıyordu pişik ötes ibirşeydi bugun kaka tahlili verdik 3 ez çiş denedik veremedik doktor kolası yanında kavga ettik orç tutmuyorusn biz esayg göster
neyse eşim işe gidecekti 6,30 da ben 5,30 da hastaneden çıktım beek arabasıyla ta 4 km yol yürüdüm canım ağzıma geldi
ikidebir beni arıyor telde iyi gelmişin az kalmış
eve geldim konuşamıyorum bile yüzüm felan feci suçum seni yürütmekse söyle vs vs suçunuda bilmiyro sabahda 10 dkkalık yol sağlık ocağına ecoş ucamda 2 kere gittim gittim geldim
daha bana fdiyorki kredi kartını parayı aldıysan mekertten eksikleride al olduUUUUUU
BİRDE DİYOR ÇORBA ADANA DÜRÜM VS BİŞİLER SÖYLEYİMMİ DIŞARDAN getreyimmi yok dedi tamam diyro ulan yemek omadını sen biliyorusn birde ağladı da gitti hakkımı helal etmiyorum kesinlikle hiç bir zaman emeğimi görmüyro hep ben suçluyum hep ben ecoş düşüyor ecş suyu dökmüş ondna düşmüş lafa bak lan o çocuk aptal boşancam dedimgitmiyro gitmiyorrrrrrrrrrrrr![]()
eşin de bi yandan.. Allah sabır versin. önce bi ecoş düzelsin de, eşine sonra bakarsın..

inş kaka tahlili de temiz çıkar.. ne zaman alacaksın sonuçları?
bi de noooolur, nooolur 'nokta' kullan bacımmm