Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kendin boyayabiliyorsan çok iyi ben hiç yapmadım cesaret edemiyorum
gerçekten 2 saat kuaförde nasıl duracağız
gerçi kuaförlere de güvenmiyorum artık
doğuma gitmeden boyatmıştım..kahverengi saçıma sadece ışıltı attıracaktım bal rengi. kuaför içine etti önce cart sarılar soktu araya sonra kahve boyadı üstüne. 3 aydır kınalı kuzular gibi saçla dolaşıyorum aynaya baktıkça gıcık oluyorum:kkk:
Bende tereddüt etmiştim ilk boyamak istediğimde. sonra internette nasıl boyandığını anlatan videoları izledim cesarete geldim.. boyadım çokta güzel oldu..:21: bence sende boyayabilirsin..:34:

Bende tereddüt etmiştim ilk boyamak istediğimde. sonra internette nasıl boyandığını anlatan videoları izledim cesarete geldim.. boyadım çokta güzel oldu..:21: bence sende boyayabilirsin..:34:

o zaman artık ...zamanı geldiiiiiiiiiiiiiii

arkadaşlar öncedende yazdım ama bir fikir belirten olmadı temmuz 2012 annelerini ikiye böldük böyle iki ayrı yerde yazışıyoruz. hem oraya hem buraya. tamam burası genel bir topik başlığı gibi fakat yazan gene 2012 temmuz anneleri, bizden başkası yazmıyor,herkes ilgi ayının topiğine yazıyor. böylede dağınıklık oluyor. aynı şeyler hem oraya hem buraya yazılıyor. bizden başka kimse hiçbir ay annelerinde böyle birşey yok.bence burayı kapatıp 2012 temmuz annelerine devam edelim.

oo sıhhatler olsun
kuaföre nasıl gittin canım ya bebekle mi
benim eşim bebekle gitmeme izin vermiyo sanki beni kuaför koltuğuna bağlayacaklar.
annem kayınvalidem bu şehirde ama kimseye de diyemiyorum biri gelse baksa bebeğe
ben de saçımı boyatıp kestirmek istiyorum artık:37: offffff
yok canım, anneme bıraktım kızı..
ne kadar temiz olursa olsun oradayken anladım ki, kuaföre bebekle gidilmez..
hele de yeni doğmuş bebekle..:19:
her vesileyle mikroplu bi yer.
bir-bir buçuk saate biter dediler, 2 saatten fazla durdum.
çıktığımda hava kararmıştı.. kaç kez dedim, benim işim acele.
bebeğim var diye.. kimin umrunda..

:19:
maşallah sana.. :nazar:
arkadaş gelip benim saçları boyayacaktı evde..
o hep yapıyor. gelemedi.
ben de kuaföre gittim.
benim saçlar kahverengi. bal köpüğü yaptırdım şimdi..
ama boya tutmaz ilk önce saçın rengini açacağız dediler.
acayip bi kimyasal sürdüler başıma, iğrenç bi kokusu var..
ötesinde başımda kırmızı biber varmış gibi yaktı.. kavruldum resmen..:53:
120 tl bayıldım bu kuaför macerasına..:25:
sonuç kötü değil ama yine de koyuyor bana:100:

arkadaşlar öncedende yazdım ama bir fikir belirten olmadı temmuz 2012 annelerini ikiye böldük böyle iki ayrı yerde yazışıyoruz. hem oraya hem buraya. tamam burası genel bir topik başlığı gibi fakat yazan gene 2012 temmuz anneleri, bizden başkası yazmıyor,herkes ilgi ayının topiğine yazıyor. böylede dağınıklık oluyor. aynı şeyler hem oraya hem buraya yazılıyor. bizden başka kimse hiçbir ay annelerinde böyle birşey yok.bence burayı kapatıp 2012 temmuz annelerine devam edelim.

biz alıştık ki buna.. temmuz topiğini takip edenler de alışmıştır.
bence bi beis yok.. neden bu kadar önemsiyorsun, anlamadım.. :44:
zaten aktif kişiler iki elin parmağını geçmez.. okuyana da zorluk yoktur diye düşünüyorum..:40:

o hep yapıyor. gelemedi.
ben de kuaföre gittim.

zaten aktif kişiler iki elin parmağını geçmez.. okuyana da zorluk yoktur diye düşünüyorum..:40:
inş. oreal saçını yakmaz zaten saçların dökülüyıor ya ben ne zaman açtırsam kel kalacak kadar saçım dökülüyoo:27:

o hep yapıyor. gelemedi.
ben de kuaföre gittim.

ben lestirmeye gittiğimde bile kızımla eşim arabada gezdiler acele et diyorum kuaföre uyuşup duruyo ikidebir teli çalıyo filan o halde valla çıkıp gidicektim kuaförden bebeğim var uzun sürecekse fönünü çekme dedim ben işimi temiz yaparım diyo hay işine dedim en sonunda tersledim de bitidi bende kurtuldum ..
o yüzden kendim boyucam evde daha önce çok boyadım becerebiliyorum ama bende balköpüğü filan istiyodum paket boyalarda o renkleri yakalamak zor
kızıl olucam artık :37::37::37::37:

kızlar bizde facebookta buluşalımmı nedersiniz herkes özelden adresleri versin belki ilerlerse arkadaşlıklar buluşuruz bile bebeikleri biraraya getirirz :):10::10::10:

Gunaydinlar bende bugün kuaföre gideceğim anlaşılan herkesin bakım günleri gelmiş bayram oncesi hazırlık benim saçlarımda belime kadar uzun gölge ve kesim düşünüyorum annemle gideceğim böylece oglum yanımda olacak benim saclar yapılırken annem civarda dolastirir uykusu gelincede arabada uyur şutu sagip evde bırakmak istemiyorum çünkü bu ara zaten zor emıyor memeden kopmasını istemiyorum

Son düzenleme:
benim de saçlarım röfleydiiiiiiiiiii.Ama tam bir senedir boyanmamaktan bir karış siyah saç uzadı.Tekrar röfle istiyorum ama önce açma işlemi sonra röfle derken 3-4 saat sürer.Bu kadar sùre bebişim durmaz.Anne ile gitmek iyi fikir ama annem yanımda değil.Zaten kızımı da götürmeme eşim kesinlikle izin vermez.Kızımın ek gıdaya geçmesini bekliyorum.

ben lestirmeye gittiğimde bile kızımla eşim arabada gezdiler acele et diyorum kuaföre uyuşup duruyo ikidebir teli çalıyo filan o halde valla çıkıp gidicektim kuaförden bebeğim var uzun sürecekse fönünü çekme dedim ben işimi temiz yaparım diyo hay işine dedim en sonunda tersledim de bitidi bende kurtuldum ..
o yüzden kendim boyucam evde daha önce çok boyadım becerebiliyorum ama bende balköpüğü filan istiyodum paket boyalarda o renkleri yakalamak zor
kızıl olucam artık :37::37::37::37:

Bir kaş aldırmaya gidiyorum,bebeğim var diyorum.Hoş sürekli gittiğim kuaför zaten biliyorlar.10 dakika bekliyorum.

kızlar kızım 3 aylık oldu 1 haftadır gündüzleri az emiyo daha dorusu 2 çekiyo bii etrafa bakıyo ses te yapmıyom ama uyanıkken sürekli böyle 15 dk emzircem diye uğraşıyom.ama uyku sersemi yada uyurken çok güzel emiyo. sizlerde bu sorun var mı

kızlar kızım 3 aylık oldu 1 haftadır gündüzleri az emiyo daha dorusu 2 çekiyo bii etrafa bakıyo ses te yapmıyom ama uyanıkken sürekli böyle 15 dk emzircem diye uğraşıyom.ama uyku sersemi yada uyurken çok güzel emiyo. sizlerde bu sorun var mı
benim oğlum anne sütü almıyor 3 bucuk olduk nerdeyse acıkıyor biberonla mama yapıyorum bebeğıim dalıyor biberona muah muah cekiyor sonra bırakıyor kuş kadar yıyor sonra ittiriyor .. sonra hooppp o mama çöpeeee:31:

cok normalcanım etrafte gorduklerı ılgısınıcekıyor artık buyuyor bebıslerımız benım kızda gogsumu almıyo anne sutunu sağıp verıyroum bıberonda acıktıgında ılk bır ıkı cekıyo sonraabaslıyo kıprasmaya sağa sola bakmaya agzından atıyo bıberonu o an zorlamıyorum ama 5 dk sonra yaygara kopartıyo verıyorum anında 5 dk da ıcıyo aa tabı oynaya oynaya ıctıgı de oluyo ıste o zaman doymuyo yarım saat sonra tekrar acıkıyo suan 120 ml cıvarında sut ıcıyor

benim de saçlarım röfleydiiiiiiiiiii.Ama tam bir senedir boyanmamaktan bir karış siyah saç uzadı.Tekrar röfle istiyorum ama önce açma işlemi sonra röfle derken 3-4 saat sürer.Bu kadar sùre bebişim durmaz.Anne ile gitmek iyi fikir ama annem yanımda değil.Zaten kızımı da götürmeme eşim kesinlikle izin vermez.Kızımın ek gıdaya geçmesini bekliyorum.
benim de röfleliydi.. ama hiç istediğim gibi yapmadı,batırdı kuaför..
ben de tamamen boyattım bu sefer..
bebeği götürecekler, mutlaka yanınızda biri olsun..
bebekle ilgilensin. kuaföre boyaydı röfleydi kaştı bıyıktı diye giren 2 saatten önce çıkamıyor.. :100:
bi de her türlü insan var kuaförde, gelen giden çok.
ben ne kadar temiz olursa olsun bebeğimi oraya götürmek istemem..
gelen giden de sevicem diye mıncıklar çocuğu, al başına bela:19:

Offf offff bayrama iki gün kaldı iş çoooooooook.Ev temizlenecek ama canım iş yapmak isteM iyor.Neyseki tatlı işinden yırttım.Bu sene tatlıcıya siparış verdik.Ne tembel oldum ben yaaaaaaaa.:52:
ne temizliği tatlısı bacım ya!!!:37:
ben günlük süpürürsem evi, haftada bi de silersem ne ala:51:
çocukla bi de büyük temizliğe mi girişicem.
zaten doğum vesilesiyle halı perde ev iyi bi temizlenmişti..
e biz küçüğüz, bize gelen giden de olmayacak..
geleneksel bayram temizliği diye kendimizi paralamanın alemi yok, de mii:27:

benim kız da etrafa çok ilgili, bi ses gelince emmeyi bırakıp etrafa bakıyor..
ya da bluzumdaki renklerle ilgileniyor.. bundan sebep siyah hırkamı giyiyorum artık :1:
ama emmesi için fön makinesi sesi açabilirsin, ya da elektrik süpürgesi sesiyle sakinleşir, odaklanır..
sallayarak ve evde gezdire gezdire emzirenler varmış, ama o nasıl oluyo bilmiyorum..:1:

saolun kızlr valah bende emmeyi bıracak diye telaşlandım biraz..

Bir kaş aldırmaya gidiyorum,bebeğim var diyorum.Hoş sürekli gittiğim kuaför zaten biliyorlar.10 dakika bekliyorum.

ben ilk kez gittim. iyi bi kuaför diye..
geçen sene bi röfle için gitmiştim, bi de şimdi.. yoksa saç kestireceksem giderim kuaföre..
ama zaten çok talep gören bi kuaför, bi de bayram üstü bi kalabalık ki görmeyin..
manikür, pedikür, makyaj, kıl tüy bıyık kaş.. fenalık geldi..
ben bebeğim var, işim acele diyorum..
bana boya yapan hanım, arada gitti yanımdaki hanıma röfle yapıyor..:19:
o hanımın da röflesi beklemekten yandı sanırım.:19:

bu arada kızım dün akşamdan beri alt dudağını emiyor.
ilk görünce epey korktum, çok şiddetli emiyor bi de:53:
elleri boştaysa birkaç parmağını birden ağzına sokuyor..
dün kundaktayken elleri kullanamadığı için başladı dudak emmeye..
nette biraz baktım. emme güdüsünü tatmin ediyor, müdahale etmeyin.
gerekirse dikkatini dağıtarak bıraktırın direkt müdahale etmeyin yazıyor.
bi de diş belirtisiymiş. diş etlerini kaşımak için bunu yapıyorlarmış..
alt dudağı emiyorsa alttan üst, dudağı emiyorsa üstten diş gelecekmiş..:30:

koca yaz, kavurucu sıcaklar geldi geçti, olmadı..
şimdi pişik oldu :25:
iki gündür özel bakım yapıyorum. altını yıkıyorum, zeytinyağı, seba med..
ama yok geçmedi, kukunun iki yanı pişik :43:
tavsiyesi olan?:26:

Back
X