Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bencede güzel menü. Ama mercimek seni daha az uğraştırır bence ezogelin oyalayabilir. Ayrıca nfk nın dediği gb kadayıflı muhallebi ertesi güne biraz yumuşuyor bi gün önceden yapabileceğin bir tatlı seni daha az yorar bunu da düşün derim. Ayrıca bencede pirinç:)

Senin şu pozitifliğin....
Az önce cümbür cemaat küçük görümcede iftardaydık, ne yediğimden bişi anladım, ne oturduğumdan. Ağlayıp durdu, uyuyamadığı için. Allahtan apatman karşılıklı, hemen eve geldim, uyuttum, rahatladım. Bunu görünce tatil konusunda ne düşüneyim bilemedim doğrusu.
Valla elifnaz bnde bayiliyorum pozitifligine tatilinin iyi gecmesine de cok sevindim bnde tek cocukla nasil olcak diye dusunup duruyorum..
Kadayif da yumusarsa yumusasin ertesi gune birakirsam yandi gulum keten helva artik ne bulurlarsa yicekler ;))
Ozaman portakal ağacındaki tarifi yapacaksan bence kesin şeker ekle muhallebiye de kadayıfa da. Tabi senin belki başka bi tarifin vardır :)

Yarından zaten zeytinyağlıyı, tatlının kadayıfını, çorbayı yap. Ertesi güne işin baya kolaylar ;) ayrıca kalabalıkta zaten Yasiri eyleyen bulunur.

Ben gecen yaptigimda da o tarifle yaptim ama bana tam geldi sekeri sevmiyorum misafirde bana uyacak ;))))
Gelenler hep cocuklu hemde inanilmaz yaramazlaaarr !! Kimse yasirle ugrasmaz servis esnasinda kv.ye satsam diyorum ama......neyseeeee

Valla elifnaz bnde bayiliyorum pozitifligine tatilinin iyi gecmesine de cok sevindim bnde tek cocukla nasil olcak diye dusunup duruyorum..
Kadayif da yumusarsa yumusasin ertesi gune birakirsam yandi gulum keten helva artik ne bulurlarsa yicekler ;))

Ben gecen yaptigimda da o tarifle yaptim ama bana tam geldi sekeri sevmiyorum misafirde bana uyacak ;))))
Gelenler hep cocuklu hemde inanilmaz yaramazlaaarr !! Kimse yasirle ugrasmaz servis esnasinda kv.ye satsam diyorum ama......neyseeeee

Bana şekeri az geliyo o tarifin valla. Kız ben lokumlu kurabiyeye de bi kaşık şeker atayım bak sana tatlı gelen bana pek tatlı gelmedi ;)

Yasir ya babasına ya kvye artık ozaman :)

Bizimki gibi uykusuna sadık(!) çocuklarla hakkaten gezme toxma zor. Arabada uyuyor mu Aryacık?? Bizimki mesela onda da uyumuyo; artık otelde odaya çıkıcaz napalım :)
Cıkksss! Neyle uyuduğunu o biliyor mu acaba? Lüzumsuz bebe...

Birine postalamazsan işin çok zorr...

Bana şekeri az geliyo o tarifin valla. Kız ben lokumlu kurabiyeye de bi kaşık şeker atayım bak sana tatlı gelen bana pek tatlı gelmedi ;)

Yasir ya babasına ya kvye artık ozaman :)
Bence gerek yok ama damak tadi tabi sen bilirsin canimcim ;)
Babasi oyle gecelerde bakmaz ark.lariyla derin sohbette olur ztn bayanlar bi odada erkekler bi odada oluyor ee ben dakka basi ona yollayamam kv kesin cozum
Bütün lüzumsuz kulüplere ben niye dahilim acabaaa???

Ben de ben de ;))

İnşallah bakalım :))) ama ben senin çocuklarının sakin olduklarından şüpheleniyorum; yoksa ben kafayı yerdim şimdiye çoktannnnnnnn :D

her çocuk gibi .. hiçte öyle değiller aslında . büyük kızım cok nazlidir ota b... aglayan cinsten afedersin:5: balik burcu. onunla sagolsun kardesim geldi o ilgilendi
oğlum çok şükür bi sıkıntısı yoksa aglamazdi aslinda ama yürümeye başladıktan sonra arabasinda falan durmadı meshurrr cigliklarindan atiyor:52: (kizlar iyi bilir) onuda esim idare etti çoğunlukla .. yemegi de dönüşümlü yedik park vardı restorana yakın malum ben oruçlu olmayınca sorun olmadı geç yemem
küçük bebisim de evde nasılsa öyleydi ben ona razı geldim en azından denize karşı çocuk uyuttum .. denize girmedim zaten ramazan dolayısıyla otel kalabalık değil di onunda rahatlığı vardı tabi:51:

slm kızlar
nezamandır giremiyorum gırsem bıle yazamadım
bayramlık ıslerımızı hallettık bu aralar bıde temzılıge gırıstım malum
ramazandan berı dogru duzgun bısey yapmadım:6:
kv lere gıtmeye karar verdık zor bı karar oldu bakalım sonumuz nolcak :18:
dua edınde yolculugumuz guzel gecsın bıde orda hasta olmasından korkuyorum
ayy annelık zormus vesselam :26:
emir yürümeyi ilerletti :46:
sacın nerde dedıgımızde sacını cekip gosterıyo:1:
dilin nerde dediğimzde dilini gosterıyo:1:
emerkende benım gozumu kesfettı gozun nerde dedıgımde benımkını gosterıyo
nerdeyse oylebı sokuyo kı nerdeyse gozumu cıkartcak :27:
en onemlısı artık sekerlı yumurta yemıyoruz :52:herkes gıbı normale donduk sukurler olsun :9:
kopek dıslerının yerı belırgınlesmıs saırım onlara sıra geldı :18:herkes zor gecer bu dısler demıstı :30:
bakalım ıns. kolay atlatrız​

Salata unutmam da yazmadim tursu da koycam mesela ben cok severim..incirliyi o kdr cok yaptim ki yaptigim.kisilere denk gelebilir ve baska tatli bilmiyo imaji cizebilir ;))

Ramazanin yarisi evde.yoktuk.ztn.ama iftarsiz hic icime sinmedi benim.onu da cagiralim bunu da derken 15i gecebilir ama panik oldum yasirle nasil olucak

sen 15 kişiyi ağırlarsan tatili haydi haydi yaparsın iftara davet vermek kolay mı?

her çocuk gibi .. hiçte öyle değiller aslında . büyük kızım cok nazlidir ota b... aglayan cinsten afedersin:5: balik burcu. onunla sagolsun kardesim geldi o ilgilendi
oğlum çok şükür bi sıkıntısı yoksa aglamazdi aslinda ama yürümeye başladıktan sonra arabasinda falan durmadı meshurrr cigliklarindan atiyor:52: (kizlar iyi bilir) onuda esim idare etti çoğunlukla .. yemegi de dönüşümlü yedik park vardı restorana yakın malum ben oruçlu olmayınca sorun olmadı geç yemem
küçük bebisim de evde nasılsa öyleydi ben ona razı geldim en azından denize karşı çocuk uyuttum .. denize girmedim zaten ramazan dolayısıyla otel kalabalık değil di onunda rahatlığı vardı tabi:51:

süper anne :46:ne guzel olmus
lohusayken yada sonrası ben hıc dısarı cıkmadım daha dogrusu cıkamadım:20:
kv kp saolsun :47: aman bısey olur 40ın cıkmadan olmaz :37:
nsıp olurda 2.cocugum olursa kımse tutmasın benı artık profesyonellestım
zaten dogumdan sonra kımse kalmasın yanımda ıstemem gayrı :19:
bak yıne dellendım eskı anılar deprestı:35:

ilkinde benimde yaşadığım olumsuzluklar oldu neyazikki.. takma canım . Ayrıca bizi. kirkimiz çıktı:21: cok şükür

Neyse; salı günü spontan çalışıcam haha. Ama tadı iyiydi ve hala hatırlıyorum dediğine göre TUTMAYIN BENİİİİİİİ :)
Bakalım spontane çalışmanın meyveleri nasıl olacak:))
İnşallah damak tadına uyar, bu kadar yağlı olan şeyler güzel olmak zorunda zaten:52:

Salata unutmam da yazmadim tursu da koycam mesela ben cok severim..incirliyi o kdr cok yaptim ki yaptigim.kisilere denk gelebilir ve baska tatli bilmiyo imaji cizebilir ;))

Ramazanin yarisi evde.yoktuk.ztn.ama iftarsiz hic icime sinmedi benim.onu da cagiralim bunu da derken 15i gecebilir ama panik oldum yasirle nasil olucak
Oluyor ya bir şekilde. Pembişin yazdığı gibi ön hazırlıkları 1 gün önceden yap. Ben şimdi zeytinyağlı koydum. Kadayıfı tatlıyı da yapacağım inşallah. Buzlukta sarılmış börek var. Vaktim olursa köfte yoğuracağım. Böyle yani .. 1 gün önceden yapılacak her şeyi yaparsan çarşambaya pişirmesi kalır.
Yasirle biri ilgilenecek. Çocuklu kadına davete gelip başköşeye oturmak yok:20: valla benim için çocuğum önce gelir. Kv ilgilenmezse buyurur servis yapar:27:

Sat bence, hiç düşünme.

Bu anılar hiç yakamızı bırakmıyor ki:52:

Sper denk gelmiş ve olmuş herşey. Çok sevindim canım. Balıkların hali ne olacak bilmem :))?

slm kızlar
nezamandır giremiyorum gırsem bıle yazamadım
bayramlık ıslerımızı hallettık bu aralar bıde temzılıge gırıstım malum
ramazandan berı dogru duzgun bısey yapmadım:6:
kv lere gıtmeye karar verdık zor bı karar oldu bakalım sonumuz nolcak :18:
dua edınde yolculugumuz guzel gecsın bıde orda hasta olmasından korkuyorum
ayy annelık zormus vesselam :26:
emir yürümeyi ilerletti :46:
sacın nerde dedıgımızde sacını cekip gosterıyo:1:
dilin nerde dediğimzde dilini gosterıyo:1:
emerkende benım gozumu kesfettı gozun nerde dedıgımde benımkını gosterıyo
nerdeyse oylebı sokuyo kı nerdeyse gozumu cıkartcak :27:
en onemlısı artık sekerlı yumurta yemıyoruz :52:herkes gıbı normale donduk sukurler olsun :9:
kopek dıslerının yerı belırgınlesmıs saırım onlara sıra geldı :18:herkes zor gecer bu dısler demıstı :30:
bakalım ıns. kolay atlatrız​

Hasta olacak muhabbetini hiç düşünmemeye çalış. Zaten bi yere gidecekken herkesin ilk dediği hastalık oluyo gıcık oluyorum!! Herley güzel olacak. Didim sizden korksun :)))

Ben de tam tersi çıkmak istemiyordum. Bulduğum fırsatları uyuyarak veya oğluşumla geçirmek istiyordum. Ama çevrem sürekli beni bi yerlere götürmeye çalışıyordu. İkincide boykot edicem valla bana ne. Zaten terden ve sürekli memende duran veletten bişi anlamıyosun ki gezmeden...

kıskandım ama sonunda bizimde 1 yaş fotomuz oldu:21: album yaptım :51:

Albüm çok güzel olmuş :) büyük kızını da merak ediyorum. Ufaklık maşallah baya büyümüş kızzzzzz.

Sper denk gelmiş ve olmuş herşey. Çok sevindim canım. Balıkların hali ne olacak bilmem :))?

Hasta olacak muhabbetini hiç düşünmemeye çalış. Zaten bi yere gidecekken herkesin ilk dediği hastalık oluyo gıcık oluyorum!! Herley güzel olacak. Didim sizden korksun :)))

Ben de tam tersi çıkmak istemiyordum. Bulduğum fırsatları uyuyarak veya oğluşumla geçirmek istiyordum. Ama çevrem sürekli beni bi yerlere götürmeye çalışıyordu. İkincide boykot edicem valla bana ne. Zaten terden ve sürekli memende duran veletten bişi anlamıyosun ki gezmeden...

Albüm çok güzel olmuş :) büyük kızını da merak ediyorum. Ufaklık maşallah baya büyümüş kızzzzzz.
tuttum bu lafı ey didim kork bizden:52:
aaa nıye rahat bırakmazlar anlamam sankı onlar yasamadı bızım yasadıklarımızı
bı rahat bırakın gezemk ısteyen zaten gezer evde oturmak ısteyende evınde oturr:kkk:

tuttum bu lafı ey didim kork bizden:52:
aaa nıye rahat bırakmazlar anlamam sankı onlar yasamadı bızım yasadıklarımızı
bı rahat bırakın gezemk ısteyen zaten gezer evde oturmak ısteyende evınde oturr:kkk:

Valla zaten ilk zamanlar doktor gezmeleri bana yeterince gezme oluyordu :) Allah kötü şeyler için götürmesin doktora ama ne çok gidiliyo ilk zamanlar?!?!

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee. Yeni haftamız hayırlı ve de uğurlu olsun. Süper bi hafta olsun çünkü bu hafta bayram varrrrrrr :)

Elifnazz fotolara bayıldım, çok tatlı oğluşun var maşallah:nazar: sanırım topikteki herkes sahile gidince böyle bir poz çekecek:))

Back
X