Valla elifnaz bnde bayiliyorum pozitifligine tatilinin iyi gecmesine de cok sevindim bnde tek cocukla nasil olcak diye dusunup duruyorum..Bencede güzel menü. Ama mercimek seni daha az uğraştırır bence ezogelin oyalayabilir. Ayrıca nfk nın dediği gb kadayıflı muhallebi ertesi güne biraz yumuşuyor bi gün önceden yapabileceğin bir tatlı seni daha az yorar bunu da düşün derim. Ayrıca bencede pirinç:)
Senin şu pozitifliğin....
Az önce cümbür cemaat küçük görümcede iftardaydık, ne yediğimden bişi anladım, ne oturduğumdan. Ağlayıp durdu, uyuyamadığı için. Allahtan apatman karşılıklı, hemen eve geldim, uyuttum, rahatladım. Bunu görünce tatil konusunda ne düşüneyim bilemedim doğrusu.
Kadayif da yumusarsa yumusasin ertesi gune birakirsam yandi gulum keten helva artik ne bulurlarsa yicekler

Ozaman portakal ağacındaki tarifi yapacaksan bence kesin şeker ekle muhallebiye de kadayıfa da. Tabi senin belki başka bi tarifin vardır :)
Yarından zaten zeytinyağlıyı, tatlının kadayıfını, çorbayı yap. Ertesi güne işin baya kolaylarayrıca kalabalıkta zaten Yasiri eyleyen bulunur.
Ben gecen yaptigimda da o tarifle yaptim ama bana tam geldi sekeri sevmiyorum misafirde bana uyacak

Gelenler hep cocuklu hemde inanilmaz yaramazlaaarr !! Kimse yasirle ugrasmaz servis esnasinda kv.ye satsam diyorum ama......neyseeeee