Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Valla zaten ilk zamanlar doktor gezmeleri bana yeterince gezme oluyordu :) Allah kötü şeyler için götürmesin doktora ama ne çok gidiliyo ilk zamanlar?!?!

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee. Yeni haftamız hayırlı ve de uğurlu olsun. Süper bi hafta olsun çünkü bu hafta bayram varrrrrrr :)
Günaydın canımm... Tabi güzel bi hafta olacak sizin için, annane, babanne gezip duracaksınız:)))

Evde sığıntı gibiyiz yaaaa... Birtek mutfak boş, ondada biz oturuyoz:1: çekmeceler foraa!

Efenin anannesi İzmirde :((( waaaaaaaa(anırarak ağlamak) hahahaha. Olsun ama kendi anannem ve dedemi görmek de güzel Allah başımızdan eksik etmesin :)

Eee o zaman siz bayadır annenleri görmüyorsunuz. Yada ben mi hatırlamıyorum? Bu bayram da izmire gideydiniz ya;)

Evde sığıntı gibiyiz yaaaa... Birtek mutfak boş, ondada biz oturuyoz:1: çekmeceler foraa!

Hahaha kıyamammmmmm. Bu aklıma şöyle bir anımı getirdi. Yazın herkes anannemlere gelince her odada en az iki kişi uyuyor olurdu. Salonda tabi daha fazla. Yazık kardeşim antrede üstünü değiştirirdi çünkü lavabolar hep dolu olurdu!! Ne günlerdi be... Artık herkes rahatına düşkün olduğu için aynı vakitlerde orda olmamaya çalışıyoruz ve daha az görüşmüş oluyoruz....

Eee o zaman siz bayadır annenleri görmüyorsunuz. Yada ben mi hatırlamıyorum? Bu bayram da izmire gideydiniz ya;)

Evet bayadır görmüyoruz. Ankaraya gelme durumları olduğu için bayramdan sonra ve bizim otel rezervasyonumuz olduğu için antalyada bu bayram da oraya gidelim dedik. Ayrıca anne ve babamın işi gücü yok; kendileri gelsinler!! Asabımı bozuyorlar...

Hahaha kıyamammmmmm. Bu aklıma şöyle bir anımı getirdi. Yazın herkes anannemlere gelince her odada en az iki kişi uyuyor olurdu. Salonda tabi daha fazla. Yazık kardeşim antrede üstünü değiştirirdi çünkü lavabolar hep dolu olurdu!! Ne günlerdi be... Artık herkes rahatına düşkün olduğu için aynı vakitlerde orda olmamaya çalışıyoruz ve daha az görüşmüş oluyoruz....
Kızz aynen vallaa,mülteci kampı gibi :9: o değil de bu kadar kişiye yemek olayı vaaaarrr! Ne pişircem ben ya?
Evet bayadır görmüyoruz. Ankaraya gelme durumları olduğu için bayramdan sonra ve bizim otel rezervasyonumuz olduğu için antalyada bu bayram da oraya gidelim dedik. Ayrıca anne ve babamın işi gücü yok; kendileri gelsinler!! Asabımı bozuyorlar...

Hımmm o zaman haklısın tabi. Gelsinler kalsınlar o zaman.eşinden çekiniyorlardır kesin( bizde öyle yani)

Son düzenleme:
Kızz aynen vallaa,mülteci kampı gibi :9: o değil de bu kadar kişiye yemek olayı vaaaarrr! Ne pişircem ben ya?

Hımmm o zaman haklısın tabi. Gelsinler kalsınlar o zaman.eşinden çekiniyorlardır kesin( bizde öyle yani)

Karavana pişir valla :)

Bilmiyorum neden çekiniyorlar yada çekiniyorlar mı ama beni kızdırıyorlar!! Yüzlerine de aynen böyle diyorum :)))

Bugün telde veya nette sorun var; siteler açmıyo vsvs

süper o zaman gel busmai geell :16:
:16::16:
Tabletle yazmak ne zor yahuuu? Ben de tatile gitmeden mutlaka liste yaparım. Buna rağmen bazen unuttuklarım olabiliyor :d

Henüz bir yaşındalar. Gece bir iki kez kalkmaları normal bence.

Oooooh ne güzel. Tatil hem şarj hem deşarj. İnş güzel bi tatil olur.

Saol caanım gerçekten epey model var müsait olursan uğra

bu konuda haklısın zaten eşler belli saatlerde evde . O da bu şekilde tamamen kaynamasın. Yarım saat bile candır;) bizim karşı binada üçüncü katın bLkonundan baktırıken anne babanın ellerinden 3 yaşındaki kızları kaymış düşmüş :( o acıya can mı dayanır? Rabbim kimsete göstermesin :(

Busmai gel gel geeeeel! 28 nisanda buluşmuştuk, bakalım ikincisi ne zaman olacak?
:16:inşallah canım...

aman Allahım ya anne babasının elinden kayıp mı düşmüş:(( daha bugün görümcem keremi balkonun kenarında tutuyordu tutma öyle kenarda dedim "ben sıkı tutuyorum" dedi "o giderse ben de peşinden giderim" Allah korusun ama öyle olmuyormuş demek..
Tabletle yazmak zor, ben ancak tabletle yazabiliyorum. Bilgisayar başında Feyza bırakmıyor.
Ya ben balkondan baktırmaya bile korkarım. Allah esirgesin. 8. Kattayım ve cam balkon var. Mutfakta masa sandalye de var. Çok dikkat etmemiz lazım:/
he bi de o var ,ilerde sandalyeyi taşıyıp camın önüne götürecek bu veletler :((

Kızlar bi türlü fırsat olup yazamadım biz iki günlüğüne tatile çıktık Allah'a şükür sorunsuz gidip geldik 2 günde olsa iyi geldi
çok iyi olmuşşş :nazar::nazar::nazar:
Evet canim bu kurabiyede asil tat pudra sekerinden geliyo sicakken yeme lokum direk damaga yapisiyo ben test ettim onayladim ;))

Kizlaaarr sali gunu 15 kisilik misafirim var napicamm
yasiri babaanneye postalamak ya da postalamamak, işte bütün mesele bu:9:
Guvecte et patlican patates ustune kasar dimates biber boyle bi yemek ;)) yanina bulgur mu piric mi karar veremedim
Corba mercimek veya ezogelin
Karniyarik borek
Muhallebili kadayif bide zeytinyagli olsa yeter mi
bence nohutlu pirinç pilavı güzel olur
Bencede güzel menü. Ama mercimek seni daha az uğraştırır bence ezogelin oyalayabilir. Ayrıca nfk nın dediği gb kadayıflı muhallebi ertesi güne biraz yumuşuyor bi gün önceden yapabileceğin bir tatlı seni daha az yorar bunu da düşün derim. Ayrıca bencede pirinç:)

Senin şu pozitifliğin....
Az önce cümbür cemaat küçük görümcede iftardaydık, ne yediğimden bişi anladım, ne oturduğumdan. Ağlayıp durdu, uyuyamadığı için. Allahtan apatman karşılıklı, hemen eve geldim, uyuttum, rahatladım. Bunu görünce tatil konusunda ne düşüneyim bilemedim doğrusu.
kesin sen gerginsindir arya da onu hissedip sorun çıkarmıştır, bizde hep öyle oluyo
slm kızlar
nezamandır giremiyorum gırsem bıle yazamadım
bayramlık ıslerımızı hallettık bu aralar bıde temzılıge gırıstım malum
ramazandan berı dogru duzgun bısey yapmadım:6:
kv lere gıtmeye karar verdık zor bı karar oldu bakalım sonumuz nolcak :18:
dua edınde yolculugumuz guzel gecsın bıde orda hasta olmasından korkuyorum
ayy annelık zormus vesselam :26:
emir yürümeyi ilerletti :46:
sacın nerde dedıgımızde sacını cekip gosterıyo:1:
dilin nerde dediğimzde dilini gosterıyo:1:
emerkende benım gozumu kesfettı gozun nerde dedıgımde benımkını gosterıyo
nerdeyse oylebı sokuyo kı nerdeyse gozumu cıkartcak :27:
en onemlısı artık sekerlı yumurta yemıyoruz :52:herkes gıbı normale donduk sukurler olsun :9:
kopek dıslerının yerı belırgınlesmıs saırım onlara sıra geldı :18:herkes zor gecer bu dısler demıstı :30:
bakalım ıns. kolay atlatrız​
maşallah ya saçını gözünü mü gösteriyo:nazar:
bu mevsimde neden hasta olsun ki,korkmana hiç gerek yok; deniz suyu ilaçtır
ilkinde benimde yaşadığım olumsuzluklar oldu neyazikki.. takma canım . Ayrıca bizi. kirkimiz çıktı:21: cok şükür
41 kere:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
resimler harika

Hasta olacak muhabbetini hiç düşünmemeye çalış. Zaten bi yere gidecekken herkesin ilk dediği hastalık oluyo gıcık oluyorum!! Herley güzel olacak. Didim sizden korksun :)))

Ben de tam tersi çıkmak istemiyordum. Bulduğum fırsatları uyuyarak veya oğluşumla geçirmek istiyordum. Ama çevrem sürekli beni bi yerlere götürmeye çalışıyordu. İkincide boykot edicem valla bana ne. Zaten terden ve sürekli memende duran veletten bişi anlamıyosun ki gezmeden...

Albüm çok güzel olmuş :) büyük kızını da merak ediyorum. Ufaklık maşallah baya büyümüş kızzzzzz.

bizde mi onlarda mı birinde var bi sorun anacım, çıkmak isteyeni evde tutarlar; evde durmak isteyeni dışarı çıkarırlar:1:

Son düzenleme:
kızlar dün bi çılgınlık yaptık taksitle akülü araba aldık kereme
100 tl hediye çekimiz vardı e-bebekten,o bizi gaza getiri biraz
kırmızı mercedes lisanslı ürünmüş, iyi mi yaptık kötü mü yaptık bilmiyorum çocukları şımartmaya karşıyım ama yaptık iştee
kumandası da var, babası keremi sürdü; kerem direksiyon salladı baya eğlendiler baba-oğul çok meraklılar arabalara.
bu yaz oynasın sonra saklayacağız, zaten kış geliyor unutur. seneye de ödül gibi vermeyi düşünüyoruz

günaydınnnnnnnnnnnn hayırlı haftalar olsun şurda 2,5 gün çalışcaz gerçi bayramın 2. günü nöbetim var ama olsun :16:
sonrasındada yıllık iznim başlıyor zaten o yüzden çok mutluyummm:16:

bir sürü alıntı yaptım ama kk bakıma girmiş göndermedi:47:

bu arada melisa akşam boğazları acıyordu sanırım zor nefes alıyordu gıcık varmış gibi
hemen sabah doktora götürdü babası şimdi doktordalar ben işteyim (çalışan anne olmanın dezavantajları :43:)
sözde bugün avukat gelecekti diye izin almadım ama bu saat oldu ne avukat nede bizim patrondan haber var
halbuki cumartesi bu şekilde konuşulmuştu:20:
neyse gelmezlerse bende erken çıkarım bugün kuzumun yanına giderim:16:

dün fellah köftesi yaptım hatta fotolarınıda çekmiştim ama eşimin telde kaldı artık yarına koyarım
tavsiye edebilriim fakat eşimgüzel olmuş fakat ben içine kıyma koyacaksın sandım dedi yani ona yavan geldi
ama bulguru seven biriyseniz denenebilir bir yemek :34:

kırmızı mercedes lisanslı ürünmüş, iyi mi yaptık kötü mü yaptık bilmiyorum çocukları şımartmaya karşıyım ama yaptık iştee
kumandası da var, babası keremi sürdü; kerem direksiyon salladı baya eğlendiler baba-oğul çok meraklılar arabalara.
bu yaz oynasın sonra saklayacağız, zaten kış geliyor unutur. seneye de ödül gibi vermeyi düşünüyoruz

güle güle kullansın canım :34:
bizim mahalledede bir çocukda var ama inan çocuk dışarı çıkınca tüm çocuklar peşinde üzülüyor insan sonuçta biz alabiliriz ama
alamayanda çok:43:
birde şu yönden bakmak var sonuçta ilk çocuğumuz bizde onun birşeyden eksik kalmasını istemiyoruz bu durumda bu yönümüz ağır basıyor :40:

yerim olsa bende alırım bayılırım akülü arabalara:55: canim ilkinde bazi seyleri erken alabiliyorsun ben kizimda 3 aylikken suluboya boyama kitabi aldığımı biliyorum hevesimden ne yapacağımı şaşırmışim:9:

güle güle kullansın canım :34:
bizim mahalledede bir çocukda var ama inan çocuk dışarı çıkınca tüm çocuklar peşinde üzülüyor insan sonuçta biz alabiliriz ama
alamayanda çok:43:
birde şu yönden bakmak var sonuçta ilk çocuğumuz bizde onun birşeyden eksik kalmasını istemiyoruz bu durumda bu yönümüz ağır basıyor :40:
bak bu çok yanlış işte.. eşim de istemedi herkesin ortasında kullanmayı, "günahtır heveslenir çocuklar,alan var alamayan var" dedi.
avm nin etrafı açık , orda sürmedi. avm nin otoparkı sakindi orda kullandılar.
yerim olsa bende alırım bayılırım akülü arabalara:55: canim ilkinde bazi seyleri erken alabiliyorsun ben kizimda 3 aylikken suluboya boyama kitabi aldığımı biliyorum hevesimden ne yapacağımı şaşırmışim:9:

:1:evet ya bizim de içimizde kalmış galiba,küçükken akülü arabamız olsaydı keşke diye:)

Valla zaten ilk zamanlar doktor gezmeleri bana yeterince gezme oluyordu :) Allah kötü şeyler için götürmesin doktora ama ne çok gidiliyo ilk zamanlar?!?!

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee. Yeni haftamız hayırlı ve de uğurlu olsun. Süper bi hafta olsun çünkü bu hafta bayram varrrrrrr :)
Eveet, Bayram geliyor çok şükür. Yine hızlı geçti ramazan:/
Hahah Allah sabır versin sana canım. Bayramda da aynı şekilde mi olacaksınız evde?
:)
Kızdığın belli zaten. Napcan ya işte annen baban, eşinden mi çekiniyorlar acaba?
:16::16:

:16:inşallah canım...

aman Allahım ya anne babasının elinden kayıp mı düşmüş:(( daha bugün görümcem keremi balkonun kenarında tutuyordu tutma öyle kenarda dedim "ben sıkı tutuyorum" dedi "o giderse ben de peşinden giderim" Allah korusun ama öyle olmuyormuş demek..

he bi de o var ,ilerde sandalyeyi taşıyıp camın önüne götürecek bu veletler :((

çok iyi olmuşşş :nazar::nazar::nazar:

yasiri babaanneye postalamak ya da postalamamak, işte bütün mesele bu:9:

bence nohutlu pirinç pilavı güzel olur

kesin sen gerginsindir arya da onu hissedip sorun çıkarmıştır, bizde hep öyle oluyo

maşallah ya saçını gözünü mü gösteriyo:nazar:
bu mevsimde neden hasta olsun ki,korkmana hiç gerek yok; deniz suyu ilaçtır

41 kere:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
resimler harika

bizde mi onlarda mı birinde var bi sorun anacım, çıkmak isteyeni evde tutarlar; evde durmak isteyeni dışarı çıkarırlar:1:
Ne yaramazlıklar yapacaklar, aklın hayalin durur.
Biz tedbirimizi alacağız tabi ama koruyan Allah. Oğlum küçüktü, balkona çıkmış. Oradan bir şeyin üzerine basıp çöpün üstüne çıkmış, dışarıyı izliyor beyefendi. Geldim ben şoke.. Bütün bunlar öyle 1-2 saatte olmuyor, kaşla göz arasında...

Hayırlısı olsun canım. Bizde anane dede ikilisi çoktan alırdı ama biz aldırmadık. Bunu büyük bir hediye olarak düşünüyoruz. Bu çevrede 1-2 çocuğun var hatta bir tanesi yan komşum. Oğlu normalde evde oynuyormuş akülü arabayla. Bu yaz dışarı da çıkardılar. Apartmandan diğer çocukların binmesine izin veriyorlar, hatta oğlum da bindi 1 kez. Hevesini aldı.
Bence abartılacak bir şey değil, güle güle kullansın keremciğim.

Eveet, Bayram geliyor çok şükür. Yine hızlı geçti ramazan:/

Hahah Allah sabır versin sana canım. Bayramda da aynı şekilde mi olacaksınız evde?

:)
Kızdığın belli zaten. Napcan ya işte annen baban, eşinden mi çekiniyorlar acaba?

Ne yaramazlıklar yapacaklar, aklın hayalin durur.
Biz tedbirimizi alacağız tabi ama koruyan Allah. Oğlum küçüktü, balkona çıkmış. Oradan bir şeyin üzerine basıp çöpün üstüne çıkmış, dışarıyı izliyor beyefendi. Geldim ben şoke.. Bütün bunlar öyle 1-2 saatte olmuyor, kaşla göz arasında...

Hayırlısı olsun canım. Bizde anane dede ikilisi çoktan alırdı ama biz aldırmadık. Bunu büyük bir hediye olarak düşünüyoruz. Bu çevrede 1-2 çocuğun var hatta bir tanesi yan komşum. Oğlu normalde evde oynuyormuş akülü arabayla. Bu yaz dışarı da çıkardılar. Apartmandan diğer çocukların binmesine izin veriyorlar, hatta oğlum da bindi 1 kez. Hevesini aldı.
Bence abartılacak bir şey değil, güle güle kullansın keremciğim.

sağol canım,inşallah.

bak sen şu yaramaza yaa
ben de dördüncü sınıftayken annem 2 yaşındaki kardeşimi bana bırakıp bakkala gitmişti..
kadın bir geldi ki görüntü şu;çocuk sandalyeye çıkmış camdan bakıyor, ben de koltukta uyuyorum.
çığlık seslerine uyandım, ayyy çok korkunçtu kendimi çok kötü hissetmiştim:)

Back
X