- 8 Ağustos 2011
- 12.600
- 14.858
- 498
Arkama bile bakmadım valla![]()

çocuklu tatil, sanırım 'çocuğun tatili' demekÇoooooookkk yoruldum yaaaarya hanımın peşinde, kumda onun peşinde, denizde onun peşinde... Daha tek girmedim denize. Bişi de anlamadım. Dinlenmeye mi geldik daha da yorulmaya mı belli değil
kumlar canımdan bezdirdi, nasıl olcaok böyle bilemedim:44:
biz de hizmetli kadrosundan bi hava değişimi yapıyoz işte :86:
eyvallah bacım, pirimsiiiiinBiz uzun yola aşinayız, eşimin ailesi de 1200 km uzaktalar, en son kurban bayramında araba ile gitmiştik Selim 5 aylıktı galiba..
Çok hoşsun ya hu![]()

ben de senin gibi olmak istiyoreeeee

hoşum ya, göbeciklerim boşa mı gitsin

yok yoook, ütüleri yapan bulunur. sen mama yapBen tüm ütüleri yapardım valla :)
Alıntıda uzay oldum kızımmmmm :))
Efe zaten pek bişi yemeyi sevmezdi biliyosunuz, burda iyice coştu!! Etrafa bakıp laf atmaktan bişi yiyemiyo..

kesinlikle uzay oldun, bence kendi rekorunu kırdın bacım

bizimki de otelde öyle olmuştu biliyor musun?
etraftaki insanlara çocuklara bakmaktan iki kaşık zor yedi..
sürekli ayağa kalkmaya çalıştı. aptal sandalyenin de kemeri falan yoktu..
eşim yedikten sonra ben yiyebildim o yüzden

ilahi efeAynı durumdayız canikom!! Kaç saattir onu uyutmaya çalışıyorum. Yine ayakta uyumak istemedi ve şuan bizimle aynı yatakta sırtına pıtpıt yapıp nînni söyleyerek uyudu. Kim kime eğitim veriyo sizce????

ne ilginç bi his di mi?Aryammmm bi de adet olup denize veya havuza giremediğini düşün benim gibi iyice fenalık geliyo valla. Bi de baya sıcak burası. Biz sanırım 2 yıl önce temmuzda gelmiştik ve şansımıza hava bu kadar kudurmamıştı... Yine de yalnız geldiğin bir yere şimdi oğluşla gelmenin keyfi paha biçilemez :))) onu versiği için Allah'ıma binlerce kere şükürler olsun :)

Yaşatana şükürler olsun..

Son düzenleme: