Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Şuan 1 buçuk saatlik uğraşın sonunda ancak uyudu arya hanım. Bütün gün peşinden koşup hiçbirşeyden keyif alamıyorum. Otele geldik duşa zor girdim, saçımı bile tarayamadım, hatta giyinemedim bile. Kalkıp çantaları boşaltıp-düzenleyip havlu ve mayoları yıkayıp asmam lazım. Eeee bu nasıl tatil anlamadım? Aryayı uyutayım derken eşim daha önce uyudu. Yemeğe de çıkmadık. Ben sinirden kuduruyorum ve şuan itibarıyla yarın eve gitmek istiyorum. Uyansın eşimle de konuşucam. Bugün 2. Gün hala denize giremedim( aryanın peşinde olmak dışında) hiç zevk almıyorum, daha fazla rezilliğe gerek yok:43:

Bütttün kış yaz tatilini bekledim, önce 20 gün tatil yapacaktık, sonra 10 güne indirdik(eşim indirdi), şimdi 8 gün olacaktı. Bugünde diyorki benim tatilim tamam, ben yandım(şaka yapıyor güya ama hep der 3. Günden sonra sıkılıyorum diye). E şimdi de ben 2 güne indirgedim işte! Bütün kışın stresinî atmışım dimi???

Şuan 1 buçuk saatlik uğraşın sonunda ancak uyudu arya hanım. Bütün gün peşinden koşup hiçbirşeyden keyif alamıyorum. Otele geldik duşa zor girdim, saçımı bile tarayamadım, hatta giyinemedim bile. Kalkıp çantaları boşaltıp-düzenleyip havlu ve mayoları yıkayıp asmam lazım. Eeee bu nasıl tatil anlamadım? Aryayı uyutayım derken eşim daha önce uyudu. Yemeğe de çıkmadık. Ben sinirden kuduruyorum ve şuan itibarıyla yarın eve gitmek istiyorum. Uyansın eşimle de konuşucam. Bugün 2. Gün hala denize giremedim( aryanın peşinde olmak dışında) hiç zevk almıyorum, daha fazla rezilliğe gerek yok:43:

Bütttün kış yaz tatilini bekledim, önce 20 gün tatil yapacaktık, sonra 10 güne indirdik(eşim indirdi), şimdi 8 gün olacaktı. Bugünde diyorki benim tatilim tamam, ben yandım(şaka yapıyor güya ama hep der 3. Günden sonra sıkılıyorum diye). E şimdi de ben 2 güne indirgedim işte! Bütün kışın stresinî atmışım dimi???
Dört gözle beklediğim tatilden an itibari ile soğumuş bulunuyorum :50:
Önce pembişin yazdıkları şimdi sen noluyooo :20:
Canım benim ben de aynı şeyleri yaşıcam biliyorum ama evde de aynı durum söz konusu zaten bunlar evde de durmuyo bari farklı ortamın keyfini falan çıkarmaya çalışsan hem herkes gündüz yoruldukları için gece çocuklar hemen uyuyo diyolardı yok mu öyle bi durum :44:
gazı olmadığı sürece iyi çok şükür gazı varsa agridan pek durmuyor:43: 50 günlük oldu teyzesi:31:
Ahh kıyamam gaz feci bişey inşallah hemencecik rahatlar fıstık
Kesinlikle!!! ;)

Pamuk helvada çocuklar iki tane!! :)
MaşaAllah :nazar:

Dört gözle beklediğim tatilden an itibari ile soğumuş bulunuyorum :50:
Önce pembişin yazdıkları şimdi sen noluyooo :20:
Canım benim ben de aynı şeyleri yaşıcam biliyorum ama evde de aynı durum söz konusu zaten bunlar evde de durmuyo bari farklı ortamın keyfini falan çıkarmaya çalışsan hem herkes gündüz yoruldukları için gece çocuklar hemen uyuyo diyolardı yok mu öyle bi durum :44:

Ahh kıyamam gaz feci bişey inşallah hemencecik rahatlar fıstık

MaşaAllah :nazar:

Dün gece yabancı bir yerde uyuduğu için sanırım, sabaha kadar uyanıp durdu(normalde hiç uyanmaz) benim ümidim de o yöndeydi su, güneş yorar bayılır kalır diyordum bizde pek sökmedi. Biraz sinirliyim tabi şuan, onunda etkisi var yazdıklarımda ama inan şuan belime ve karnıma ağrılar girmiş durumda. E buda bi bünye.

Deniz sefasını dalgalı diye bitirdi kocacım. Şimdi havuza geçtiler. Ben de cevat kelle gibi sürekli havlu ve çanta topluyorum. Vallahi Allah'ım biliyor da bu erkeklere babalık, annelere ise annelik sıfatını yüklüyor. Ne kadar çabuk pes ediyorlar çocukla ilgili konularda....??!?!
Hikmetinden sual olunmaz işte:42: bunlar anne olsaydı vay bebelerin haline:53:

Mean Girls cuk oturdu ;)

EFE: itina ile anna-baba terbiye edilir ;)

Sorma canımcım ya; pedli bi şekilde peşlerinde cevat kelle gibi koşturuyorum. Yetmiyo bi de eşim diyoki "sen denize girince daha rahat ederiz; doğru dürüst yüzemedim ben"!!! Adam alışamadı daha çocuklu aktivitelere :D
Ya bu kalıba hastayım ben zaten: "... Ben daha şunu yapamadım" yoldan geliriz, ben çocukların sayesinde 8de hortlatılırım. Adam uyur 11e kadar. Uyanır, uykumu alamadım der:47: hakaret gibi:47:
Cevat kelle'm benim:9:

Nfkcım salı pazarındakiherşeyi alma; millete de kalsın biraz :))

Bu arada Efeyi saldım çayıra. Şok oldu okadar geniş alanda serbest kalmaya. Hızını alamadı yollara çıktı. Babası başladı tabi canı acır vs diye. İyi de acırsa gitmez bi zahmet dedim. Pimpirikli kocişşşş :)
Hee pimpirikli ama sayamadım kaç vakası var şimdiye kadar. Salın biraz düşe kalka büyür, camdan değil ya:36:

Babası yattı güneşlendi ben kızın peşinde. Bi kum, bi deniz.... Sonrada diyor ki çok güneşte kalıyor. Durmuyorki dedim. Al sen idare et o zaman deyip kaçtım kk ya:9:
Kahvaltıda bi biz bu kadar rezil olduk. Bundan sonra sorayla kahvaltıya inmeye karar verdik. Önce odada kızı doyurucam:37:

Ahkam kesiyorlar anca... Bakmaya gelince tırt! Ben bu msj ları okuyup yazana kadar zor dayandı, gidiyorum ben:)
Odada falan doyurma, Türkiye de alışsın çocuklu ailelere.. Ya bu kadar genç nüfusu olup, çocuklu ailelerin bu kadar tepeden bakıldığı başka ülke var mı merak ediyorum. Herkes çocuk ortada gözükmesin modunda. Geçen radyoda bir bayan dinledim. Önemli bir pozisyonda sanırım(ortada denk geldiğimden anlamadım), yurtdışındaki toplantılarına çocuklarını götürdüğünden ve hatta onlarla toplantıya girdiğinden bahsetti. Alışmaları için böyle yaptığını da ekledi. Bizde olsa herkes cık cık yapar.

Cevat kelle :)

Eşinle alakalı yazdıklarından bizim ilk çcuktaki tablomuz geliyor aklıma, çocuğun herşeyine ben koştururdum, bizim kız yabancıların yanında huzursuz olurdu , bir keresinde eşimin tarafı 10-15 kişiyi yemeğe davet etmiştim, çocuk ağlıyor, e masa servis bana bakıyor, git çocuğu öbür odada oyala diyorum, olmaz misafire ayıp olur diyor...
Bu sene yine aynı grup yemekte, baktım bn birşey demediğim halde; babası oğlanı diğer odada oyalıyor , birşeyler yediriyor :) babaların da biraz pişmesi gerekiyor bi de anne her işe gönüllü olunca, onlar da rahata alışıyor tabii ...
Aynen katılıyorum. Baba rolünü 2. Çocukda ancak çözüyorlar:)

Valla cevat kelle gibiydim kız ;) elimde tenteli simit ve iki havlu, çanta çapraz asılmış, salak akıtan suluk elimde vsvs. Derken kocacım bi de foto çek diyo bana hahhahaha. Dediğin gibi yaaş yavaş alışacaklar...
Pembiş herkesi koparmışsın bu tasvirle:9:
kocamla kavga ettik yıne,guya bugun eve donecektım
dönmüyom lan
okul açılana kadar dönmüyom,bi de adliyeye gıdıp bi boşanma dılekçesı vereyım dilekçe eline geçsin de bi tutuşsunlar bakayım
aslında o kadar moralım bozuktu ki,şu foruma gırınce yazılanlara keh keh gulmekten keyfim geldi

erkeklerin bı kulübü olsa kadınları çekiştirmezler onların konuları belli,maç,araba

temizlikçi buldum,hatta pazartesıye anlaştık,ama ben şimdi evi terk etmiş sayılıyorum,kadına ne dıyecem yav,işler iyice b..ka sardı
olmazsa kadını sana gönderem:)
Hakkında hayırlısı olsun be canım. Başkaları yüzündense kavganız, kendinize ve yavrunuza yazık. O başkalarının ekmeğine yağ sürmeyin derim.
Ben de temizlikçi buldum, salı geliyor:34: klonlasak bu kadar denk gelirdi:1:
Maç araba bir yana.. Bence erkekler bizim konuşabildiğimiz gibi konuşmayı özlüyorlar. Yoksa forumu neden merak etsin:)

Babası ve oğlu otelde yürüyüşe çıktı (tabi araba ile). Ben de still tee içerek keyif yapıyorum lobide. Ahhh ne hallere düştükkkkk :p
Keyfini yesinler:)) still tee ile hem de:p
Selamunaleküm canlar...
geçmişe bakamadan hemen nerelerdeyim neler oldu yazayım önce...
Direk konuya giriyorum oğlum ablamın 2 küsürlük akıllı telefonunu 5. kattaki balkondan aşağı attı yaramazlıkların bi sınırı olmalı değil mi :35: O andaki şaşkınlığımı paniğimi anlatamam Allah korusun kendi düşebilirdi attığı tel birinin kafasını yarablirdi çok şükür sağlıkta birşey yok ama durduk yere masraf çıktı eşim teli almaya indiğindeki surat ifadesi çok komikti
Sonuç : Ekran tuzla buz...
Şimdi bakıma verdik ama ne olur bilmem yenisi alınacak büyük ihtimalle çünkü kafası gitmişe benziyor tel...
Bir de bu ne demek oluyo kaç gündür telim olmadığı için ne var ne yok bakamadım eve de şu anda girdik girer girmez pc açtım bakıyım pembişin oylaması ne oldu sizde ne var ne yok hemen bakıyorum özledim uleeeyn :16:
Aa Yasir e bak sen, vay yaramaz.. Yine de cana gelmemiş yaönemli olan o. Başınızın gözünüzün sadakası olsun.

Gülün gülün halimeeeeeeee :)

Kafamızı toslayıp bi de bardak kırınca odamıza geldik. Evime gitmek istiyommmmm :(
Oyy ya, kasmayın kendinizi bu kadar Allah aşkına. Akışına bırakın. 2 çocukla şu hallerinizi özleyeceksiniz. Aha yazdım şuraya:)

Bu arada ramazan bittî, ne pişiricez derdi kalmadı mı be :)??
Hala adapte olamadım ben:/

Tatili bitirmek yerine eşinle konuş ve biraz aryayı devralmasını sağla. Bırak baba kız uyusunlar, in yemek ye. Sakin sakin. Keyif alarak.. Çocukla, bir şeyin zamanının gelmesini beklemeyeceksin. Eline geçen fırsatları değerlendir veya fırsat oluştur.

Daha çok stres olmuşsun:19:

Bi de hastalandı, hastalanacak korkusu, bide yemek (hem yediği şeyi bulmak, hemde oturtup yedirebilmek) konusu, bide zapdetmek konusu(2dakka oturmuyor).....
Eeee ben napıcam ki böyle tatili? Hiç değilse evde kafam rahat olur, bu kadar stres olmam:43::43::43:

Bi de hastalandı, hastalanacak korkusu, bide yemek (hem yediği şeyi bulmak, hemde oturtup yedirebilmek) konusu, bide zapdetmek konusu(2dakka oturmuyor).....
Eeee ben napıcam ki böyle tatili? Hiç değilse evde kafam rahat olur, bu kadar stres olmam:43::43::43:
Canım ben de senin gibiydim. Hatamı ancak 2. De anladım. Korkuları bir tarafa bırak. Atalarımız ne demiş: sakınan göze çöp batar. Hastalanacaksa hastalanır, niye şimdiden dar ediyorsun hayatı kendine. Geleceği düşünme ana odaklan.
Ya benzetilmez ama çingenelerin çocukları sokaklarda büyüyor. Biz biraz abartmıyor muyuz?
Önüne koy ne yerse yesin. Masanın kemeri varsa bağla. Yoksa biraz babası tutsun.

Hikmetinden sual olunmaz işte:42: bunlar anne olsaydı vay bebelerin haline:53:

Ya bu kalıba hastayım ben zaten: "... Ben daha şunu yapamadım" yoldan geliriz, ben çocukların sayesinde 8de hortlatılırım. Adam uyur 11e kadar. Uyanır, uykumu alamadım der:47: hakaret gibi:47:

Hee pimpirikli ama sayamadım kaç vakası var şimdiye kadar. Salın biraz düşe kalka büyür, camdan değil ya:36:

Odada falan doyurma, Türkiye de alışsın çocuklu ailelere.. Ya bu kadar genç nüfusu olup, çocuklu ailelerin bu kadar tepeden bakıldığı başka ülke var mı merak ediyorum. Herkes çocuk ortada gözükmesin modunda. Geçen radyoda bir bayan dinledim. Önemli bir pozisyonda sanırım(ortada denk geldiğimden anlamadım), yurtdışındaki toplantılarına çocuklarını götürdüğünden ve hatta onlarla toplantıya girdiğinden bahsetti. Alışmaları için böyle yaptığını da ekledi. Bizde olsa herkes cık cık yapar.

Aynen katılıyorum. Baba rolünü 2. Çocukda ancak çözüyorlar:)

Pembiş herkesi koparmışsın bu tasvirle:9:

Hakkında hayırlısı olsun be canım. Başkaları yüzündense kavganız, kendinize ve yavrunuza yazık. O başkalarının ekmeğine yağ sürmeyin derim.
Maç araba bir yana.. Bence erkekler bizim konuşabildiğimiz gibi konuşmayı özlüyorlar. Yoksa forumu neden merak etsin:)

Keyfini yesinler:)) still tee ile hem de:p

Aa Yasir e bak sen, vay yaramaz.. Yine de cana gelmemiş yaönemli olan o. Başınızın gözünüzün sadakası olsun.

Oyy ya, kasmayın kendinizi bu kadar Allah aşkına. Akışına bırakın. 2 çocukla şu hallerinizi özleyeceksiniz. Aha yazdım şuraya:)

Hala adapte olamadım ben:/

Tatili bitirmek yerine eşinle konuş ve biraz aryayı devralmasını sağla. Bırak baba kız uyusunlar, in yemek ye. Sakin sakin. Keyif alarak.. Çocukla, bir şeyin zamanının gelmesini beklemeyeceksin. Eline geçen fırsatları değerlendir veya fırsat oluştur.

Daha çok stres olmuşsun:19:

Kahvaltı olayını odada yaptırayım derken millet için demedim. Hem zapdedemiyorum hemde bizim kahvaltılar da yalan oluyor. Bari tek tek inelim de rahat rahat bi nefes alalım.
Babası sağolsun beni şaşırttı( bu kadar bakamıyor değildi). Otele geldik, malum duş alıcaz. Kızı yıkadık beraber, o duşunu aldı, kremlendi, uzanıp biraz dinlendi( ben bu arada onun aryaya bakması için müsait olmasını bekledim). Sonra kıza biraz bakta duşa gireyim dedim, vücudunu yıkasan olmaz mı diyor. Töbe töbeeee! Ters bi bakış atıp girdim duşa. Saçımı şampuanladım bi baktım kıza bağırıyor, baya, sert sert! Kızcağız da içli içli nasıl bağıra bağıra ağlıyor. Tabi çıktım hemen aldım kucağıma susturdum. Devamını tarif edecek, anlatacak kelime bulamadım:) uyumadı, gerdi, gerdi yaniii....

Aryam bazı otellerde çocukla ilgilenen ablalar oluyor, yok mu öyle bir şey?
Canım biz uzuuuuunn tatil düşündüğümüz için herşey dahil otelleri pek düşünmedik başta( bizi aşar diye).Sonra tatili kısalttık fakat yer bulunmuyor dolayısıyla. Sorsan bin pişmanım... Kafama edeyim.... Öğretmenevindeyiz şuan. Arya bu kadar yormasa güzel geçecek aslında. Herşey beklentimin üstünde. Lakin aryaa.....
Canım ben de senin gibiydim. Hatamı ancak 2. De anladım. Korkuları bir tarafa bırak. Atalarımız ne demiş: sakınan göze çöp batar. Hastalanacaksa hastalanır, niye şimdiden dar ediyorsun hayatı kendine. Geleceği düşünme ana odaklan.
Ya benzetilmez ama çingenelerin çocukları sokaklarda büyüyor. Biz biraz abartmıyor muyuz?
Önüne koy ne yerse yesin. Masanın kemeri varsa bağla. Yoksa biraz babası tutsun.
Şu sinirle bile beni rahatlatıyorsun yaaa! Gel bi öpücem seni! Ama ben biraz bencil miyim, anneliği mi beceremiyoruuum bilmiyorum ama hem ben tatilden zevk alayım, hemde çocuk yesin, içsin, oynasın, uyusun istiyorum:)) çok şey istiyorum galiba:1:
Odanın yerleri kum oldu, çocuk süreli bi yerleri karıştırıp, yerlere basıyoorr.. Pis pis gb heryer...
Başak burcu olduğumu söylemiş miydim?:9:
Mükemmeliyetçi, planlı, düzenli, disiplinli....
Ama çocukla hiçbiri olamıyor malesef:37:
2. Çocuk beni adam eder mi acaba? ( malum benim onları kendime uyduracağım yok)

Kocam uyku arasında çıkalım mı dedi. Sen ne istiyosan onu yapalım dedim, baktım isteki gb görünmüyor, hiç gözüm yemiyor zaten dedim. Şimdi çocuğu al, arabaya koy, git.... Uyanmayacağı da kesin değil! İyi dedi, uyumaya devam... Pertim çıkmış kendime zaman ayıracak halim mi var? Bi tuvalete gidiyorum kız kapıya dayanıyor, annii, anniiii!!! Öyle bi ağlıyor ki sanırsınız cami avlusuna bırakmışım. Anneliğin ağır geldiği zamanlardayım anlayacağınız....
Belim kopacak gb ağrıyor, bende yatayım bari. İyi geceler herkeseeeee!

Hey Allah ım ya ne fena çıktı bunlar..Senin ufak ne yapıyo ne kadar oldunuz

Hee özledim de canımı he :16::16:
Ben demek istiyorum sanırım bu iş kk.da ne kadar tanıdık olduğu ile ilgili ben de şaşırdım sonuçlara bakınca :44:

Aramıza hoşgeldin o halde canım kendini tanıtmışsındır muhakkak ama bebiş kız mı erkek mi benimki de bozuk eski tel kabul etmiyo katiyen :20:
Hoşbulduk canım sağol :16: Eylül'de 5 yaşını dolduracak bi kızım bir de 19 Haziran doğumlu Selim im var:emir_bebek:

gazı olmadığı sürece iyi çok şükür gazı varsa agridan pek durmuyor:43: 50 günlük oldu teyzesi:31:
Maşa'Allah az kalmış inşallah gazı da hafifler yakında.

Canım biz uzuuuuunn tatil düşündüğümüz için herşey dahil otelleri pek düşünmedik başta( bizi aşar diye).Sonra tatili kısalttık fakat yer bulunmuyor dolayısıyla. Sorsan bin pişmanım... Kafama edeyim.... Öğretmenevindeyiz şuan. Arya bu kadar yormasa güzel geçecek aslında. Herşey beklentimin üstünde. Lakin aryaa.....

Şu sinirle bile beni rahatlatıyorsun yaaa! Gel bi öpücem seni! Ama ben biraz bencil miyim, anneliği mi beceremiyoruuum bilmiyorum ama hem ben tatilden zevk alayım, hemde çocuk yesin, içsin, oynasın, uyusun istiyorum:)) çok şey istiyorum galiba:1:
Odanın yerleri kum oldu, çocuk süreli bi yerleri karıştırıp, yerlere basıyoorr.. Pis pis gb heryer...

Estagfurullah canım bencillik demeyelim de; insan çocuksuz yaşantısındaki gibi herşeyi muntazam yapamıyor dolayısıyla sinir oluyor kendini yıpratıyor , misal evde iken de her istediğinde duş alamadığın oluyor babasının gelmesini bekle, çocuğun uyumasını bekle, neyneyse'yr katılıyorum en azından mekan ve hava değişimi olmuş size de, odanın kum dolması fena , o tür durumlarda ben de çok geriliyorum ..

Kahvaltı olayını odada yaptırayım derken millet için demedim. Hem zapdedemiyorum hemde bizim kahvaltılar da yalan oluyor. Bari tek tek inelim de rahat rahat bi nefes alalım.
Babası sağolsun beni şaşırttı( bu kadar bakamıyor değildi). Otele geldik, malum duş alıcaz. Kızı yıkadık beraber, o duşunu aldı, kremlendi, uzanıp biraz dinlendi( ben bu arada onun aryaya bakması için müsait olmasını bekledim). Sonra kıza biraz bakta duşa gireyim dedim, vücudunu yıkasan olmaz mı diyor. Töbe töbeeee! Ters bi bakış atıp girdim duşa. Saçımı şampuanladım bi baktım kıza bağırıyor, baya, sert sert! Kızcağız da içli içli nasıl bağıra bağıra ağlıyor. Tabi çıktım hemen aldım kucağıma susturdum. Devamını tarif edecek, anlatacak kelime bulamadım:) uyumadı, gerdi, gerdi yaniii....
Sanıyorum mama sandalyesi yok. Bu durumda arabasına koyun, cıyaklasa da yemeye devam edin. Her şeyi anlıyorlar. Çevir kendine, yavrucuğun şimdi anne yemek yiyecek, şimdi anne zamanı de :) şaka yapmıyorum. Öyle yani, onlara sınır çizmeliyiz. Biraz ağlamaktan başına kötü bir şey gelen çocuk görmedim. Ayrıca bu ararlar manipülasyon ağlamaları başladı. Bir gr gözyaşı yok. Ona ühü buna ühü. Ki şahsi gözlemlerim bu Temmuz kızları çok kaprisli:19:
Çık dıştan eşine kız canım. Belki eşin de doldu ama ben o tarz durumlarda yönlendirici olmaya çalışıyorum. Babaları ile araya girmemeye çalışıyorum. Sakin kafayla bağırmasının seni rahatsız ettiğini, çocuğu böyle yetiştirmek istemediğini söyle. Bütün bunlar olurken aryacık gündüz uyumuş muydu?

Tamam şimdi oldu. Ortam arya için düşünülmemiş. Aryayı eşinle idare edeceksiniz canımcım. Sadece senin üzerine yıkmakla olmaz. Sen 1 aydır kv evinde kendini paraladın, dinlenmek en doğal hakkın. Sabah sakin kafayla eşinle konuşun, çocukla ilk tatilimi böyle hatırlamak istemiyorum de...
İnşallah rahatlatıyorumdur, hiç yüz yüze görüşmesek de biliyorum ki sen çocuğuna babasının bağırmasına dahi izin vermeyecek tatlı, şefkati bir annesin. Ben sadece azıcık az mükemmel ol, diyorum:) hiç mükemmel olma demiyorum.
Ah ah başağı ben bilmez miyim? Oğlum ve kardeşim birer başakken???

Kocam uyku arasında çıkalım mı dedi. Sen ne istiyosan onu yapalım dedim, baktım isteki gb görünmüyor, hiç gözüm yemiyor zaten dedim. Şimdi çocuğu al, arabaya koy, git.... Uyanmayacağı da kesin değil! İyi dedi, uyumaya devam... Pertim çıkmış kendime zaman ayıracak halim mi var? Bi tuvalete gidiyorum kız kapıya dayanıyor, annii, anniiii!!! Öyle bi ağlıyor ki sanırsınız cami avlusuna bırakmışım. Anneliğin ağır geldiği zamanlardayım anlayacağınız....
Belim kopacak gb ağrıyor, bende yatayım bari. İyi geceler herkeseeeee!
Canım seni çok iyi anlıyorum. Hepimiz düşüyoruz bu hale zaman zaman.. İnşallah güzelce uyur dinlenirsin. Yarın daha güzel birgün olsun senin ve ailen için:13:

Günaydınlar herkese. Uyuzcan oğlum yine bolbol kalktı vs. Bugün denzde tüm hırsımı almayı planlıyorum ondan ;)

Aryammmm geceden beri yazacağım ama dediğim gibi çok hareketli bir gece olduğu için fırsat bulamadım. Canım duşa önce sen gir. Bırak kocan sona kalsın. Mayosunu falan da yıkama. Zaten biz mayo ile duşa girer önce üzerimizde dışını yıkarız. Sonra da çıkarır içini yıkarız. Bi zahmet kocan da öyle yapsın. Bak geçen ben duşa girdiğimde eşimin mayosu ordaydı alıp asmadım bile!! Herkes bi nbze kendi döküntüsüne baksın canım!! Hijyene deliler gibi takılma. Bak cidden cıngan çocukları hiç hasta oluyor mu?? Kocam da ogün mama sandalyesini iyice temizleyip Efeyi öyle oturtmamı söylüyo. E dedim zaten adamlar temizliyolar abartma yada çok istiyosan ellerinden öper ;) dün millet iskelede güzel güzel foto çekiniyordu. Bense makyaj bile yapamamıştım ve saçlarım da iğrenç bi şekilde topluydu!! Bugünden itibaren gerekirse geç kalacağız ama kendime bakacağım diye karar aldım. Yemek olayında da şöyle bi yorumum var. Bizim çocuklar zaten evde de sorunluydu bu anlamda. E şimdi niye değişmeşerini bekliyoruz ki???? Yemexse yemesin; dönünce telafi ederim diyorum. Sabah nutellalı ekmek bile verdim dün. Bugün inşallah denize gireceğz ve onda da şöyle yapmayınplanlıyorum; koycam simidine öyle yüzüp durucaz inşallah. Siz de mutlaka simit gibi bişi almışınızdır. Almadıysanız da alın işe yarıyo baya. Biraz kocana şarla ve aryanın ağlamasına da takılma. Sonuçta bu saydığım iki durumda da kimseye bişi olmaz. Ve kocana da deki "sen bi hiç uğruna ona böyle bağırıp çağırıp ilgilenmezsen senden nefret eden bi evlat edinrsin. Günde 10-20 dakka ayıramadığın için böyle bişi olsun ister misin??" Olayı dramatize etmeli yani ;)

Neyse biz kahvaltıya iniyoruz. Çoook öptüm ve herkese (ama özellikle aryammma) poziti enerjim yolluyorum :) <3

herkese günydıınlar.

aryam bu şekilde tatıl yapılmaz eşinin sana yardımcı olması lazım. bence konus ve iş bolumu yapın . arada oda baksın çocuga. sen kölemisin o ohh miss gibi tatil yapıcak sen iki kat yorulacaksın. bızde arkadas grubu ıle tatıle gıtmıstık bu yaz tabıı arkadaslarında da cocukları vardı arada bı rcıfrt vardı sahılden 3 ay kucuk oğluları vardı ayy kız butungun oğlusuyla ugrasıyor bızım arkadas yok spa da ya uyumada vs. ben dayanamadım actım ağzımı kıza yardım et dıye oda edıyorum dıyor nasıl edıyorsun dedım bak bıze esım le barber baktık hep cocuga . sen gece dıskoda barda vs kız cocukla odada tamma benım esımde cıktı gece dısarı ama ben ve sahıl uyuduktan sonra ve ben soyledım cıksın arkadaslarıyla neyse ben arkadasın kafasını yedım ve sonunda kıza yardım etmeye basladı gercı kız bıraz benden dolayı doldurusa da gelmıs hem esımle benı oyle gorunce vede bende esıne laf soyleyınce gecesı oğlana baya bagırmıs :) ama oyle sende sesiz kalma esınıde bu sekılde alıstırma herzaman sana yardımcı olmalı sen annesıysen o da babası.

günaydın canlar, nasılsınız bakalım?

bugün çamaşır günü.. yıkanacak öyle çok şey var ki.. nevresimler, havulular, ayşeciğin ve bizim kıyafetlerimiz..
çamaşır makinesi, çamaşır makinesi olduğuna lanet edebilir yani:35:

mıktarlığı kesin kazanıcan bence nfk:)
yakın otursaydık valla ne guzel olurdu be,valla çok özlemini çekiyorum şöyle güvenilir temiz komşu,yok anacım bende ya
düşünmesi bile ne güzel,pembişe yuklenmeyelım kıs yazık,biz de yapardık arada:)gerçi bir çay bile olsa yeterdi,maksat muhabbet olsun
alırım, di mi kııız?! :108:
doğru söylüyorsun bacım, maksat muhabbet olsun..
bizi bizden iyi kim anlar :31:

Millete bakıyo ve laf atıyo, ilgilenmezlerse dik dik bakıyo. Çok komiğiz valla. Dün yan masadaki turist adam elimden aldı çatalı ve o yedirdi!! :) tabi bi lokma yedirdi; keşke yemeği tamamlasaydı :D

Birinci olamam zannımca :/ ama dediğim gibi bi tek baklava börek açan bîrinci olursa üzülmem. Diğerlerinin çok bilindik tatlar olduğunu düşünüyorum. Tabi sonuçta herkesin emeği var..
bakın şu efeye yaaaa:9:
mr. brown a da bi iyilik yapacaktı, hepsini yedireydi barii:27:

şimdi baktım sonuçlara
4. sırada görünüyorsun.. hele o analı kızlı köfteyle yelkenli salata ne iş anlamadım :19:

Ha bi de bugün kahvaltıda bir sürü yemek yemeyen çocuk ve etrafta şebeklik yapan ebeveyn gördüm çok sevindim yaşnız değiliz diye :)))
ahahahah :1: yalnız olur musun yaaa:9:

Deniz sefasını dalgalı diye bitirdi kocacım. Şimdi havuza geçtiler. Ben de cevat kelle gibi sürekli havlu ve çanta topluyorum. Vallahi Allah'ım biliyor da bu erkeklere babalık, annelere ise annelik sıfatını yüklüyor. Ne kadar çabuk pes ediyorlar çocukla ilgili konularda....??!?!
kesinlikle doğru söyledin.
al şunu yaptır diyorsun. bir kez deniyor, aaa olmadı diyip sana veriyor..
hiç çözüm üreteyim, alternatif sunayım yok.. iyi valla:19:
ama işlerine gelmiyor, sebebi bu!

Ahah kocan tatlıyı kesti ha, inanmam:52:
Hangi kış günüymüş o, mesaj plss?
ben de pek inanmıyorum, görceeez!:82:

Sorma canımcım ya; pedli bi şekilde peşlerinde cevat kelle gibi koşturuyorum. Yetmiyo bi de eşim diyoki "sen denize girince daha rahat ederiz; doğru dürüst yüzemedim ben"!!! Adam alışamadı daha çocuklu aktivitelere :D
cevat kelle miiiiiiiiii? ahahahahh :60::60::60:

bu adamların aklı nasıl farklı çalışıyor ya, tatil anneye 2 katı zorluk ve çalışma oluyor.
herifler daha çok yüzme ve güneşlenmenin derdinde :99:
sanki bu çocuk, komşunun yetimi.

Nfkcım salı pazarındakiherşeyi alma; millete de kalsın biraz :))
:1:
amaan, sıcaktan mı bayram sonrası tatil mi uzadı bilmiyorum. pek bi şey yoktu.
bazı tezgahlar yoktu, başkaları vardı.
biz de ıvır zıvır bi de kıvır aldık :9:
mesela, dolap kapaklarına bağlamak için kurdela bile aldım yanii:27:

kocamla kavga ettik yıne,guya bugun eve donecektım
dönmüyom lan
okul açılana kadar dönmüyom,bi de adliyeye gıdıp bi boşanma dılekçesı vereyım dilekçe eline geçsin de bi tutuşsunlar bakayım
aslında o kadar moralım bozuktu ki,şu foruma gırınce yazılanlara keh keh gulmekten keyfim geldi

erkeklerin bı kulübü olsa kadınları çekiştirmezler onların konuları belli,maç,araba
en güzeli, hepimiz kafa dağıtıyoruz burada.. :107:

erkeklerin kulübu olsa, arabadan maçtan fırsat bulur arada bizi de çekiştirirler..
aman ev dağınık..
bi çocuk bakıyorlar, dünyanın yükü sanki üzerlerinde. havalarından geçilmiyor..
yemek yok, kadınlık yok.. yok da yok :111:

Selamunaleküm canlar...
geçmişe bakamadan hemen nerelerdeyim neler oldu yazayım önce...
Direk konuya giriyorum oğlum ablamın 2 küsürlük akıllı telefonunu 5. kattaki balkondan aşağı attı yaramazlıkların bi sınırı olmalı değil mi :35: O andaki şaşkınlığımı paniğimi anlatamam Allah korusun kendi düşebilirdi attığı tel birinin kafasını yarablirdi çok şükür sağlıkta birşey yok ama durduk yere masraf çıktı eşim teli almaya indiğindeki surat ifadesi çok komikti
Sonuç : Ekran tuzla buz...
Şimdi bakıma verdik ama ne olur bilmem yenisi alınacak büyük ihtimalle çünkü kafası gitmişe benziyor tel...
Bir de bu ne demek oluyo kaç gündür telim olmadığı için ne var ne yok bakamadım eve de şu anda girdik girer girmez pc açtım bakıyım pembişin oylaması ne oldu sizde ne var ne yok hemen bakıyorum özledim uleeeyn :16:
as canım, ne çok özledim seni yaaaa:106:

demek yasir büyük çaplı bi yaramazlık yaptı :1:
neyseki mağdur teyzesi ve tazmin edecek kişi babası :9:

Bu arada oğlumun şımarıklığını ne kadar normal karşıladın yahu :)

Pamuk helva nick değişimi mi aramıza yeni katılan birisi mi ?
eee, 3 çocuk olunca, relax oluyorsun demek :1:

pamuk helva, güya yeni ama eskilerden gibi :16:

Bu arada ramazan bittî, ne pişiricez derdi kalmadı mı be :)??
o sıkındı ömürlük kızım...:37:
ramazanda ayyuka çıkıyordu, şimdi normal seyrine döndü :9:

adı tatil işte, yine tüm yük annede.
belki mekan başka, sıkıntılar başka daha çok yoruluyor insan. yine evinin rahatlığını istiyor.
evi tatil geliyor insana !!! içinde bulunduğumuz hale bakın..

ama bence eşine yüklenmen lazım bacım. niye denize giremeyesin?:20:
senin ondan daha çok tatile ihtiyacın ve hakkın var.
ver eline, çıksın dolaştırsın. kumsalda oyalasın.. yükü paylaşsın, böyle olur mu?
bakıcı kadrosundan mı tatile dahil oldun sen?!!:95:

al işte söylemek istediğim tam da bu tablo:19:

bence siz aynı kişisiniz, yani bir tek kişi, iki nick le yazıyor, bizi kandırıyonuz :76:

onların konuşma yetenekleri bizim kadar gelişmemiştir şekerim:51:

sat kızım, sat babaya..
aaaa, valla ben burada bunaldım ya!!!:95:

Aryammmm geceden beri yazacağım ama dediğim gibi çok hareketli bir gece olduğu için fırsat bulamadım. Canım duşa önce sen gir. Bırak kocan sona kalsın. Mayosunu falan da yıkama. Zaten biz mayo ile duşa girer önce üzerimizde dışını yıkarız. Sonra da çıkarır içini yıkarız. Bi zahmet kocan da öyle yapsın. Bak geçen ben duşa girdiğimde eşimin mayosu ordaydı alıp asmadım bile!! Herkes bi nbze kendi döküntüsüne baksın canım!! Hijyene deliler gibi takılma. Bak cidden cıngan çocukları hiç hasta oluyor mu?? Kocam da ogün mama sandalyesini iyice temizleyip Efeyi öyle oturtmamı söylüyo. E dedim zaten adamlar temizliyolar abartma yada çok istiyosan ellerinden öper ;) dün millet iskelede güzel güzel foto çekiniyordu. Bense makyaj bile yapamamıştım ve saçlarım da iğrenç bi şekilde topluydu!! Bugünden itibaren gerekirse geç kalacağız ama kendime bakacağım diye karar aldım. Yemek olayında da şöyle bi yorumum var. Bizim çocuklar zaten evde de sorunluydu bu anlamda. E şimdi niye değişmeşerini bekliyoruz ki???? Yemexse yemesin; dönünce telafi ederim diyorum. Sabah nutellalı ekmek bile verdim dün. Bugün inşallah denize gireceğz ve onda da şöyle yapmayınplanlıyorum; koycam simidine öyle yüzüp durucaz inşallah. Siz de mutlaka simit gibi bişi almışınızdır. Almadıysanız da alın işe yarıyo baya. Biraz kocana şarla ve aryanın ağlamasına da takılma. Sonuçta bu saydığım iki durumda da kimseye bişi olmaz. Ve kocana da deki "sen bi hiç uğruna ona böyle bağırıp çağırıp ilgilenmezsen senden nefret eden bi evlat edinrsin. Günde 10-20 dakka ayıramadığın için böyle bişi olsun ister misin??" Olayı dramatize etmeli yani ;)

Neyse biz kahvaltıya iniyoruz. Çoook öptüm ve herkese (ama özellikle aryammma) poziti enerjim yolluyorum :) <3
hah! pozitif danışmanımız tavsiyeleriyle günü aydınlattı :71:

ayşecik doğduğundan beri uni baby yenidoğan kullandım.
kız bebek olduğu için hassasım, parfüm, esans, sabun gibi katkılar yok, sadece su ve pamuklu mendil diye.
geçen stok bitti eşime ıslak mendil al dedim. akıllı kocam, bu işe de el attı. neden uni baby kullanıyoruz.
diğerlerinden çok pahalı.aynı özelliklerde başka yok mu diye, araştırmış geldi fresh'n soft un yenidoğanını almış.
neredeyse birebir aynı, unibaby nin mendili daha yumuşaktı ama şimdiye kadar bi tepki olmadı.
pişik falan yapmazsa buna devam edicem. 4al3öde paket fiyatı 9-10 lira civarında

kız bebek olduğu için hassasım, parfüm, esans, sabun gibi katkılar yok, sadece su ve pamuklu mendil diye.
geçen stok bitti eşime ıslak mendil al dedim. akıllı kocam, bu işe de el attı. neden uni baby kullanıyoruz.
diğerlerinden çok pahalı.aynı özelliklerde başka yok mu diye, araştırmış geldi fresh'n soft un yenidoğanını almış.
neredeyse birebir aynı, unibaby nin mendili daha yumuşaktı ama şimdiye kadar bi tepki olmadı.
pişik falan yapmazsa buna devam edicem. 4al3öde paket fiyatı 9-10 lira civarında

senin kocada benimki gibi bizimkide sever boyle hesap kitap islerini:ssz: ben o yonden rahatim fiata bakmam nasil olsa bakan var

günaydın canlar, nasılsınız bakalım?

bugün çamaşır günü.. yıkanacak öyle çok şey var ki.. nevresimler, havulular, ayşeciğin ve bizim kıyafetlerimiz..
çamaşır makinesi, çamaşır makinesi olduğuna lanet edebilir yani:35:

alırım, di mi kııız?! :108:
doğru söylüyorsun bacım, maksat muhabbet olsun..
bizi bizden iyi kim anlar :31:

bakın şu efeye yaaaa:9:
mr. brown a da bi iyilik yapacaktı, hepsini yedireydi barii:27:

şimdi baktım sonuçlara
4. sırada görünüyorsun.. hele o analı kızlı köfteyle yelkenli salata ne iş anlamadım :19:

ahahahah :1: yalnız olur musun yaaa:9:

kesinlikle doğru söyledin.
al şunu yaptır diyorsun. bir kez deniyor, aaa olmadı diyip sana veriyor..
hiç çözüm üreteyim, alternatif sunayım yok.. iyi valla:19:
ama işlerine gelmiyor, sebebi bu!

ben de pek inanmıyorum, görceeez!:82:

cevat kelle miiiiiiiiii? ahahahahh :60::60::60:

bu adamların aklı nasıl farklı çalışıyor ya, tatil anneye 2 katı zorluk ve çalışma oluyor.
herifler daha çok yüzme ve güneşlenmenin derdinde :99:
sanki bu çocuk, komşunun yetimi.

:1:
amaan, sıcaktan mı bayram sonrası tatil mi uzadı bilmiyorum. pek bi şey yoktu.
bazı tezgahlar yoktu, başkaları vardı.
biz de ıvır zıvır bi de kıvır aldık :9:
mesela, dolap kapaklarına bağlamak için kurdela bile aldım yanii:27:

en güzeli, hepimiz kafa dağıtıyoruz burada.. :107:

erkeklerin kulübu olsa, arabadan maçtan fırsat bulur arada bizi de çekiştirirler..
aman ev dağınık..
bi çocuk bakıyorlar, dünyanın yükü sanki üzerlerinde. havalarından geçilmiyor..
yemek yok, kadınlık yok.. yok da yok :111:

as canım, ne çok özledim seni yaaaa:106:

demek yasir büyük çaplı bi yaramazlık yaptı :1:
neyseki mağdur teyzesi ve tazmin edecek kişi babası :9:

eee, 3 çocuk olunca, relax oluyorsun demek :1:

pamuk helva, güya yeni ama eskilerden gibi :16:

o sıkındı ömürlük kızım...:37:
ramazanda ayyuka çıkıyordu, şimdi normal seyrine döndü :9:

adı tatil işte, yine tüm yük annede.
belki mekan başka, sıkıntılar başka daha çok yoruluyor insan. yine evinin rahatlığını istiyor.
evi tatil geliyor insana !!! içinde bulunduğumuz hale bakın..

ama bence eşine yüklenmen lazım bacım. niye denize giremeyesin?:20:
senin ondan daha çok tatile ihtiyacın ve hakkın var.
ver eline, çıksın dolaştırsın. kumsalda oyalasın.. yükü paylaşsın, böyle olur mu?
bakıcı kadrosundan mı tatile dahil oldun sen?!!:95:

al işte söylemek istediğim tam da bu tablo:19:

bence siz aynı kişisiniz, yani bir tek kişi, iki nick le yazıyor, bizi kandırıyonuz :76:

onların konuşma yetenekleri bizim kadar gelişmemiştir şekerim:51:

sat kızım, sat babaya..
aaaa, valla ben burada bunaldım ya!!!:95:

hah! pozitif danışmanımız tavsiyeleriyle günü aydınlattı :71:

Asıl sen geldin, günü ve topiği aydınlattın :)
Yemek sıkıntısı eve dönünce başlayacaklkkk :( ama şuan düşünmek istemiyorum ;)
Bana da kurdela alaydın ya kıııııız :))))
Bu erkeklerin en iyi çözüm ürettikleri konu futbol yani takımların nasıl düzeleceği!! Kalanlarda bişi yok :))

Biz de aynı mantıkla unibabynin pişik önleyici olan pembesini aldıkki iğrençççççççç!! Senin dediğini bulursak alalım bari. Gerçi ebebekte indirimde olan baby&me diye bişi almıştık o da iyiydi. Zeytinyağlı olduğundan mıdır nedir süper temizliyo sıvanmıyo ;)!!

Nfkcımcım az önce yazmayı unuttum yarışma ile ilgili.. Görünen köy kılavuz istemez. Herkes kendi arkadaşına destek çıkıyor. Doğal bi durum ama bu sefer de yemek yarışması değil, kimin daha çok arkadaşı var yarışmasına dönüyor... Neyse; yeni tarifler kazandırdım diyerek avunayım :)

Back
X