Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ilık banyo da iyidir. Elinden geleni de yapmışsın zaten canım. İnşallah hafif atlatır. Oğlumun da ateşi var ve istifra etti. Üşüttü sanırım.

O değil de eşine o yazdıklarının hepsini mi söyledin?
Benim eşim de parlak fikirler uzmanıdır. Abisi istemeden arabayı verir. Haftasonu onlarda kalacak araba. Ben bir şey demesem de kızdığımı anladı sanırım. Otobüs dolmuş vızır vızır, niye veriyorsun ki arabanı. Bir de ağzını alıştırıyorsun. Ankara'ya toplayacak her bir akrabasını sonra ben çıldıracağım sanırım, Allah korusun.
Senin kv de benimki gibi. Kış döneminde eşim 1 hafta yurt dışına gitti. Bu da gelmiş, bana yoldaş olmaya... Ya benim annem var, gider orda kalırım. Kv gelince evde otur, bir de onun yemeği şusu busu uyuz olmuştum.

Yok canım niye saf olasın:)) hepimiz biraz sanız ama pembiş çok uyanık:)) hürrem gibi hatun, sülümanı çaktırmadan çeviriyor:9:
Kuzum yaa çok geçmiş olsun. Bugün nasıl toparladı mı biraz??
Hürrem benzetmesi cuk oturmuş:9:
Geçmiş olsun canım ya. Ne alerji yaptı acaba?
Çocuk da rahatsız olunca fazla durmanın anlamı yok zaten.
Saol şekerim.Şimdi yoldayız zaten:)
Canım delirdiğimde nasıl oldugumu görmek bile istemezsin belli bir noktası var herkesin tabi benim de çok dolap aşağı indirmişliğim var ben istiyorumki söylediğimde anlasın ama yok illa burnunun dikine 2 tane çamaşır iki tshirt koymak bana inan zor değil dediğim gibi takdir eksikliği işte ama tatilde çok pis yan gelip yatıcam sürekli bayanlar havuzuna gidip yasiri ona kilitlicem :9::10:

Bekliyorum tarifi merakla :56:

Oldukça samimiler hem de yani eşimle eşler samimi aslında bir arada durma zorunluluğu olmaz sanırım onlar grup sonuçta ama şöyle söyliyim ben kapalıyım ya onların yanında rahat olamıyorum mesela yabancı insanlar varken sorun yok da onlar dibimdeyken rahat edemem gibi geliyo kapalılık açıklıkla da alakası yok aslında benim tatil anlayışım hiçkimsenin olmadıgı yerde deli deli davranmak şimdi bi karış otelde burun buruna olmak sinirimi bozdu :50:

İnsanın böyle şeyler duymaya ne kdar ihtiyacı var işte dime Eşinin de çok hoşuna gitmiştir eminim helal sana Aryaa helal sanaaaa :46: Bu arada ne yediriyodun deniz kenarına inerken yanıma ne gibi şeyler almam daha iyi olur
Valla şöyle anlatayım, kahvaltısını odada yaptırıp yağlayıp denize gidiyorduk. 1 saat falan oynuyor sonra kucağıma alıp meyve yediriyorum. Sonra öğlene doğru 11 buçuk gb kavanozdaki çorbasını içiriyorsum sahilde.( çorbayı mecburen dışardan alıp hazırlıyordum ev yemekleri yapan temiz bir yer buldum sende otelden yemek saatinde kavanoza koydurtursun. Güneşe koyuncada hemen ısınıyor zaten.) sonra 12 gb otele geçerkende uyuyakalıyordu. 3 e kadar falan uyuyup, uyanınca yine yağlanıp cuup denize. Yine kavanoza koydurttyğum yoğurt veriyordum bazen, kek verdim, yine meyve olabilir. Akşam 7 gb de yine çorba yada yemek faslı sahilde. Otele gelince de uyuyakalıyordu zaten. Kavanoz çorbalarından da verdim ilk günlerde.
sormadın mı????
Ben olsam hemen:)

Evet ya ilk gün rahat hareket edemezsin belki ama orda bissürü kişi olcak kimse sana dikkat etmez ayrıca zayıfsın manken gibisin en azından fiziksel olarak rahatsın bebeğim :)

Keremi yatırdım ,kv su içmeye kalktı beni pc başında gördü ben de hemen yatma moduna girip odama geldim cepten veda ediyorum sizee:)
Eşim " ooooo gazı da aldın hadi bakalım" dedi. Ama hoşuna gitti tabi.
Günaydın herkese
Dün sabah 11 gibi Bursa'ya geldik,
otele 2 gibi alacakları için fırsattan istifade cumalıkızık köyünü gezdik,
Bugün de çocuklara hacivat karagöz Müzesi'ni gezdiricez
Yarın da kozahan turu rengarenk ipek eşarplar şallardan almak lazım gelmişken;)
Telefondan alıntı zor gördüğüm kadarı ile neyneyse ve aryam kuzularınıza geçmiş olsun
İyi eğlenceler dilekleriniz için sağolun
Aryam iyi yolculuklar
Hepinize hayırlı günler ;):72:
Saol şekerim sizede iyi yolculuklar. Güzel bir kaçamak yaparsınız inşallah:46:

Kerem boya kalemlerine bayılıyor
Boyama kitabını karalamaya başladı şimdiden
Kalemler bir yerine batar diye vermek istemiyorum ,elinden alınca basıyor yaygarayı:9:

ayy biz de 7 eylülde arkadaşımın düğünü için Bursaya gideceğiz inşallah:16:
şal alışverişini dört gözle bekliyorum ben de
Evet ben de koca bir yıl hayalini kurup yazın acısını çıkartıyorum çok güzeller ve istanbulda bu kadar çeşit olmuyo napiyim;)

"Po Leoung, 44 yaşında, dört yıllık evli ve kısırlık tedavisi görüyordu. 60.000 dolara mal olan yıpratıcı tedavilerin ardından, aşılama ile pozitif sonucu aldı.
Ertesi gün;
Eşinin ,aşılama sırasında onlarla ilgilenen hemşireyle gizli bir ilişki yaşadığını öğrendi.
Üzüntüsü sebebiyle de 2 hafta içinde de düşük yaptı."

Korkunç bir acı.
Çok talihsiz olaylar yaşamış :(

Bugün günlerden tatil :32:
Bizi özleyin anacıımmm byeee :1::9::8::4::12::21::24::38::55::64::82::121::119::124::131:
Hayırlı tatiller :)
Kalemler bir yerine batar diye vermek istemiyorum ,elinden alınca basıyor yaygarayı:9:

Kalemleri bizimki de çok sever ama sivri yeri batar diye korkuyorum
Mum boyalar iyi ama. Yuvarlak daha yumuşak formda ve ağzına koysa da bulaşma yapmıyo

Günaydın herkese
Dün sabah 11 gibi Bursa'ya geldik,
otele 2 gibi alacakları için fırsattan istifade cumalıkızık köyünü gezdik,
Bugün de çocuklara hacivat karagöz Müzesi'ni gezdiricez
Yarın da kozahan turu rengarenk ipek eşarplar şallardan almak lazım gelmişken;)
Telefondan alıntı zor gördüğüm kadarı ile neyneyse ve aryam kuzularınıza geçmiş olsun
İyi eğlenceler dilekleriniz için sağolun
Aryam iyi yolculuklar
Hepinize hayırlı günler ;):72:
Aa ne güzel bursadasınız demek...
Bizim yerimize de al 2 şal:))

Kv ile güzeeel bir kahvaltı yaptık ve gitti, kp bugün çıkıyormuş hastaneden.
Operasyon tamamlandı:)
Alnının akıyla çıktın bu işin içinden:)
"Po Leoung, 44 yaşında, dört yıllık evli ve kısırlık tedavisi görüyordu. 60.000 dolara mal olan yıpratıcı tedavilerin ardından, aşılama ile pozitif sonucu aldı.
Ertesi gün;
Eşinin ,aşılama sırasında onlarla ilgilenen hemşireyle gizli bir ilişki yaşadığını öğrendi.
Üzüntüsü sebebiyle de 2 hafta içinde de düşük yaptı."

Korkunç bir acı.
Üzücü ne diyelim.

Yok ben aksine hiç sakin değilim oldukça fevri aksi ve sinirli bi insanım çok çok da hareketliyim sende böyle bir imaj nasıl çizdim bilemedim ama sevindim :1:
Ben biraz kinciyim sanırım pire için yorganı da yakarım keşke daha sakin olabilsem ama elimde değil umarım tatil bana iyi gelir...

Off sabah sabah bi garip oldum :26:
Ben seni hep sakin biri gibi düşünmüştüm:) hiç sinirli bir profil oluşmamış zihnimde:)
İnşallah tatilde güzelce dinlenirsin canım.

Kuzum yaa çok geçmiş olsun. Bugün nasıl toparladı mı biraz??
Hürrem benzetmesi cuk oturmuş:9:

Saol şekerim.Şimdi yoldayız zaten:)

Valla şöyle anlatayım, kahvaltısını odada yaptırıp yağlayıp denize gidiyorduk. 1 saat falan oynuyor sonra kucağıma alıp meyve yediriyorum. Sonra öğlene doğru 11 buçuk gb kavanozdaki çorbasını içiriyorsum sahilde.( çorbayı mecburen dışardan alıp hazırlıyordum ev yemekleri yapan temiz bir yer buldum sende otelden yemek saatinde kavanoza koydurtursun. Güneşe koyuncada hemen ısınıyor zaten.) sonra 12 gb otele geçerkende uyuyakalıyordu. 3 e kadar falan uyuyup, uyanınca yine yağlanıp cuup denize. Yine kavanoza koydurttyğum yoğurt veriyordum bazen, kek verdim, yine meyve olabilir. Akşam 7 gb de yine çorba yada yemek faslı sahilde. Otele gelince de uyuyakalıyordu zaten. Kavanoz çorbalarından da verdim ilk günlerde.

Eşim " ooooo gazı da aldın hadi bakalım" dedi. Ama hoşuna gitti tabi.

Saol şekerim sizede iyi yolculuklar. Güzel bir kaçamak yaparsınız inşallah:46:
Bugün daha iyi çok şükür. Gözlerinin altı çökmüş ama neşesi iyi.
Ya sen çok özeniyorsunuz aryaya maşallah. Yemeği meyvesi çorbas... Daha ne olsun ya.
Hayırlı yolculuklar canım.

Bizi özleyin anacıımmm byeee :1::9::8::4::12::21::24::38::55::64::82::121::119::124::131:
İyi tatiller:3:

Küçük ve ucu yumuşak olanlar var. Yine Dr çok dikkat etmek lazım.

neyneyse yumuşak uçlu boya bilmiyordum,bu arada armutların yumuşak olması önemli değil

pamuk helva mum boyayı deneyeceğim çok teşekkürler, şallara da bak bakalım bana da tavsiye verirsin

keremi babası biraz dışarı çıkardı çok şükür ben de biraz evi toplayayım sonra annemlere götürecek bizi, herkese mutlu pazarlarrr:16:

neyneyse yumuşak uçlu boya bilmiyordum,bu arada armutların yumuşak olması önemli değil

pamuk helva mum boyayı deneyeceğim çok teşekkürler, şallara da bak bakalım bana da tavsiye verirsin

keremi babası biraz dışarı çıkardı çok şükür ben de biraz evi toplayayım sonra annemlere götürecek bizi, herkese mutlu pazarlarrr:16:
Kalem dünyası bir Derya canım:16: burada mothercare'de de boya görmüştüm. Onlar bu güvenlik muhabbetlerine dikkat ederler. Oraya da bir bak istersen.
Yarı ki programda armutlu kek var:) pazardan armut almıştım, onlarla yapmak istiyorum.
Biz de çıkarız dışarı herhalde patladık zira..
Size de iyi pazarlar...

Aa ne güzel bursadasınız demek...
Bizim yerimize de al 2 şal:))

Alnının akıyla çıktın bu işin içinden:)

Üzücü ne diyelim.

Ben seni hep sakin biri gibi düşünmüştüm:) hiç sinirli bir profil oluşmamış zihnimde:)
İnşallah tatilde güzelce dinlenirsin canım.

Bugün daha iyi çok şükür. Gözlerinin altı çökmüş ama neşesi iyi.
Ya sen çok özeniyorsunuz aryaya maşallah. Yemeği meyvesi çorbas... Daha ne olsun ya.
Hayırlı yolculuklar canım.

İyi tatiller:3:

Küçük ve ucu yumuşak olanlar var. Yine Dr çok dikkat etmek lazım.
Tabii cnm ne renk olsun ;)

Evet nova color ya da faber castel mum boyalarda özellikle tombul olan kalemleri tam ellerine göre bizimkilerin ;)

Kalem dünyası bir Derya canım:16: burada mothercare'de de boya görmüştüm. Onlar bu güvenlik muhabbetlerine dikkat ederler. Oraya da bir bak istersen.
Yarı ki programda armutlu kek var:) pazardan armut almıştım, onlarla yapmak istiyorum.
Biz de çıkarız dışarı herhalde patladık zira..
Size de iyi pazarlar...
Armutlu kek mi;) afiyet olsun şimdiden ..
Size de iyi pazarlar ...

eltimi dediniz:47::4: aynen boyle hissediyorum:41:

Aynen ;):4: çok lüzumsuz bir müessese

Son düzenleme:
eltimi dediniz:47::4: aynen boyle hissediyorum:41:
Ben de aynen:47:
Tabii cnm ne renk olsun ;)

Evet nova color ya da faber castel mum boyalarda özellikle tombul olan kalemleri tam ellerine göre bizimkilerin ;)

Armutlu kek mi;) afiyet olsun şimdiden ..
Size de iyi pazarlar ...

Aynen ;):4: çok lüzumsuz bir müessese
Bence de lüzumsuz bir müessese:)
Busmainin verdiği tarifi deneyeceğim inşallah. Gerçi evde yağ da az kalmış. Yarım bardak çıkmazsa önce alışverişe gitmem lazım demektir.

Kızlar biz vardık. Çok kötü bi yolculuktu. Efe baya kustu vs. Daha sonra anlatırım inşallah. Görüşürüz.
Canım, aklımdaydın. Buraya yazmamadım ama merak etmiştim.
Sağ salim dönmenize sevindim. Yalnız çok yorucu bir yolculuk oldu sanırım:/
İnşallah dinletebilir ve yorgunluğunu atarsın.

Ayy hadi bakalım, güzel bir tatil yaparsınız inşallah.
Kızlar biz vardık. Çok kötü bi yolculuktu. Efe baya kustu vs. Daha sonra anlatırım inşallah. Görüşürüz.

Geçmiş olsun canım, çocukla baya zor oluyor yolculuk, gezme.... Efe niye kustu ki? Yol mu tuttu acaba? Sizin yol baya uzun malum. Neyse umarım yarına toparlarsınız ana oğul.

Bizde geldik, birazdan bavula el atacağım. Temizler ayrılacak, kirliler yarın makineye... Gitmek bi dert gelmek bi dert...

Ohhh kayseri buz gb valla:46: öğlen biz kestirirken yağmur bile yağdı. Ben çok etkilenmesemde sıcaktan, aryanın isilik+alerji karışımı ve sürekli terlemesi, babasının sürekli ter içinde kalması beni bunalttı:37:

Valizi boşattım, kirliler yarın yıkanmayı bekler... Birde bu gece güzel bir uyku çektik miiii, tamamdır, gerçek hayata dönebiliriz.
2013 tatil sezonu da böylece kapanmış bulunmakta, koskoca bir koşturmacaylaa!

Ayy hadi bakalım, güzel bir tatil yaparsınız inşallah.

Geçmiş olsun canım, çocukla baya zor oluyor yolculuk, gezme.... Efe niye kustu ki? Yol mu tuttu acaba? Sizin yol baya uzun malum. Neyse umarım yarına toparlarsınız ana oğul.

Bizde geldik, birazdan bavula el atacağım. Temizler ayrılacak, kirliler yarın makineye... Gitmek bi dert gelmek bi dert...
Hoşgeldiniz:)
Valiz boşaltmak apayrı bir dert:/

Ohhh kayseri buz gb valla:46: öğlen biz kestirirken yağmur bile yağdı. Ben çok etkilenmesemde sıcaktan, aryanın isilik+alerji karışımı ve sürekli terlemesi, babasının sürekli ter içinde kalması beni bunalttı:37:
Bence yaz aylarında güneye veya Ege'ye gitmek hiç makul değil. Bu bölgelere ya sonbaharda ya da ilkbaharda gitmeli diye düşünüyorum ama siz benim deniz sevmeyen bünyemi de olaya ekleyin:))
Karadeniz var serin serin:)

Valizi boşattım, kirliler yarın yıkanmayı bekler... Birde bu gece güzel bir uyku çektik miiii, tamamdır, gerçek hayata dönebiliriz.
2013 tatil sezonu da böylece kapanmış bulunmakta, koskoca bir koşturmacaylaa!
Hadi geçmişolsun canım, alnının akıyla tatili bitirdin:)

günaydın canlar..
evim evim, güzel evim
arya ve pembiş hoşgeldiniz:16:

dün eşim denize gitti, biz de ayşecikle neneye gittik.
21 aylık bi erkek yeğenim var. ayşeciği çok seviyor, öpüyor sarılıyor.
ama bazen oynarken ayşeciğin kolunu bacağını adam akıllı sıkıyor.
bize ya da başka bi şeye sinirlenince özellikle ayşeciğin saçını çekiyor.
daha kötüsü parmağını ısırıyor. dün yine ısırdı. ayşecik dakikalarca ağladı.
ki doğduğundan beri öyle ağlamamıştı.. :50:

eşime hiiiç söylemedim, haklı olarak tepki verecek.
yeğenim olduğu için tolere ediyorum, ama başkasının çocuğu olsa ben de kızarım belki.
düşünsenize kaynımın ya da görümcemin çocuğu olsa:100:

nene, ya onlar geldiğinde kucağından kızını indirme ya da siz başka gün onlar başka gün gelsin.
karşılaşmayın. şimdi kızmıyorsun, hoşgörüyorsun ama zamanla buğzedersin dedi. sanırım haklı..:30:

dün sabaha karşı şeker portakalımı gördüm rüyamda, sıkıntılı kötü bi rüyaydı.
öğleye doğru aradım kp i sormak için. sesi çok kötü geliyordu.
kp vefat etmiş. :50:
Allah, rahmet eylesin. kalanlara sabır versin.
ben hiç tanımadığım halde kp imi çok özlüyorum, yokluğunu hissediyorum..
Allah kimsenin babasını başından eksik etmesin

tavukgöğsü

malzemeler :
1 litre süt
125 gram margarin
4/5 su bardağı un
1 su bardağı şeker (1,5 bardağa kadar da artırılabilir ama bence 1 bardak kafi)
1 paket vanilya

margarini erittikten sonra unu ekleyip hafif pembeleşip kokusu çıkana kadar kavuruyorum.
sonra tencereyi kenara alıp 2-3 dk soğumasını bekliyorum, sonra sütü ekliyorum
ki topaklanma olmasın. şekeri de ekleyerek karıştırarak pişirmeye devam.
kaynamaya başladıktan sonra altını kapatıyorum. vanilya ekleyip
mikserle en az 10 dk çırpıyorum. ne kadar çırpılırsa o kadar pürüzsüz ve kıvamlı oluyor.

not:
ben çapta bi ev kadının verebileceği tarif de anca yalancı tavukgöğsü olur, ahahahahh:9:
basit ama güzel oluyo, tadına laf yok :82:

canım un fazla değil mi sanki,4-5 su bardağı olduğuna emınmısın

Kv ile güzeeel bir kahvaltı yaptık ve gitti, kp bugün çıkıyormuş hastaneden.
Operasyon tamamlandı:)
hıh işte bu güzel haber

ben de bılmıyodum ya bak bu kalemlerı,benımkı de meraklı,mum boya demişler benım kı onları yer valla eğer cok yumuşak pastel boya gıbı bıseyse
geçmiş olsun canım,hayırlısıyla vardın evıne

benım kızda da dünden berı bahsettıgın sey olmaya başladı ama ben hasta dıye çoraplar uzun kollu ğijamalar gıydırdım tabı çocuk cok bunaldı sıcaktan ve aynen senın dedıgın gıbı kırmızı bazıalrı buyuk lekeler olmuş vücudunda,kesınlıkle sebebı sıcak bence de
günaydın canlar..
evim evim, güzel evim
arya ve pembiş hoşgeldiniz:16:

dün eşim denize gitti, biz de ayşecikle neneye gittik.
21 aylık bi erkek yeğenim var. ayşeciği çok seviyor, öpüyor sarılıyor.
ama bazen oynarken ayşeciğin kolunu bacağını adam akıllı sıkıyor.
bize ya da başka bi şeye sinirlenince özellikle ayşeciğin saçını çekiyor.
daha kötüsü parmağını ısırıyor. dün yine ısırdı. ayşecik dakikalarca ağladı.
ki doğduğundan beri öyle ağlamamıştı.. :50:

eşime hiiiç söylemedim, haklı olarak tepki verecek.
yeğenim olduğu için tolere ediyorum, ama başkasının çocuğu olsa ben de kızarım belki.
düşünsenize kaynımın ya da görümcemin çocuğu olsa:100:

nene, ya onlar geldiğinde kucağından kızını indirme ya da siz başka gün onlar başka gün gelsin.
karşılaşmayın. şimdi kızmıyorsun, hoşgörüyorsun ama zamanla buğzedersin dedi. sanırım haklı..:30:

dün sabaha karşı şeker portakalımı gördüm rüyamda, sıkıntılı kötü bi rüyaydı.
öğleye doğru aradım kp i sormak için. sesi çok kötü geliyordu.
kp vefat etmiş. :50:
Allah, rahmet eylesin. kalanlara sabır versin.
ben hiç tanımadığım halde kp imi çok özlüyorum, yokluğunu hissediyorum..
Allah kimsenin babasını başından eksik etmesin

allah rahmet eylesin,kalanlarına sabır versın

bu arada günaydın:D
selamsız sabahsız yazıverdim ben ne kalas bı ınsanım:)
bugun meşhur temızlıkçım geliyor,çok takılamam buralara bugun sanırım herkesi öptum

bu arada günaydın:D
selamsız sabahsız yazıverdim ben ne kalas bı ınsanım:)
bugun meşhur temızlıkçım geliyor,çok takılamam buralara bugun sanırım herkesi öptum
günaydın bacım..
sen evin işini kolaylamıştın zaten. temizlikçi pek yorulmaz :9:

canım un fazla değil mi sanki,4-5 su bardağı olduğuna emınmısın
yok kııız:1:
4/5, su bardağınının 5te4ü kadar

Back
X