o kadar çabuk ateş düşürücü verme, bırak bağışıklık sistemi mücadele etmeyi öğrensin. bu kadar çabuk davranmakla kötülük yapmış olursun canım.
ateşten korkma, asıl çocuğun ateşlenmemesinden kork. ateş bir mücadele belirtisidir. ateşleniyorsa savaşıyor demektir. daha 36 derecedeyken şurubu dayarsan ayşeciğin bağışıklığı kendini geliştiremez. ilaç ilk aklınıza gelen şey olmasın. önce çocuğu rahatlat. ılık ıslak bezle vücudunu sil. odasını havalandır. gerekirse uyandır, elini yüzünü yıka. duş aldır ılık suyla. en en en son, yaptğın şeyler işe yaramazsa ve çocukta kulaktan ateş ölçerle 39-40'ı gördüysen o zaman verebilirsin.
ve umarım hasta değildir. bu aralar diş olabilir.
sorma... bizimki o dediklerini orta sehpada yapıyor. bir de üstüne oynuyor

inmeyi öğrenmesi için artık karışmıyoum. bugün düştü mesela, ellerinin ve ayaklarının üstüne düştü. acımadı çok şükür.
efeye geçmiş olsun. inşallah çabuk toparlar.
sana da geçmiş olsun, gerçekten zor bir yolculuk olmuş.
keke hala başlayamadım, feyza yeni yatıyor. pişince gel:)))
ankarada mola verseydiniz ya canım..çocuk o kadar rahatsızken niye devam ettniz?
bu arada eltime değil kimseye öyle bir şey söylemem. ben o derece değil de çok az da olsa ne hissettiklerimi konuşsam daha az yıpratıcı olurdu demek istedim canım. öyle:)
dün baktım ben de..
saçma ya.. elde baklava açmak ok da diğeri ne peki???
aynennn
az biraz cadılık var ama iyi niyetli biri olursa eltin, şeker gibi olursun sen:)
patlıcanı kızartmadan yap sen de... eşine de kilo almaman için kızartmadım dersin
canım, düğününüz güzel geçer inşallah. hayırlısıyla yapın düğünü..

çok oy alacağından eminim:)