Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bende dis olduğunu düşünüyorum inşallah ta oyledir hasta olmasın kuzucuklar:31: kerem'de azı diş çıkartıyor gecen gun baya huysuzdu yavrum

saol bacım, inş diştir ve çabucak patlar rahatlarız..

koruya gittik, dolaştık, biraz gezdi küçük hanım.. ama mızmız, epey mızmız.
eve geldik, yedirdim yatırdım. çamaşır ve bulaşık makinelerini açtım.
eşim akşama yemek siparişini verdi. etli patlıcan yemeği. bu sıcakta patlıcan kızart dur şimdi :36:
mercimek çorbam var, yanına pilav ve cacık yapıcam..

evet artık öyle yapıcaz..

eltim olaydı dediğin gibi, saçını başını yolardım :22:
Allahım, ben cadı bi elti olucam galiba. birkaç gündür kendimde buna dair olumsuz işaretler seziyorummm:27:

bir atasözü:

kuma,ların gemisi yürümüş ,eltilerinki yürümemiş:50:

(bende 3 tane)üçü ilede aynı mesafedeyim:47:

buradayım canım.giremesemde aklım sizde bu hafta sonu düğünümüz var.

ondan sonra hep sizinleyim inş.nfk keşke sende olsan bizim düğünde kıız:34:

sizleri çok seviyorum.:71::70:

ben de seni seviyorum bacımm!:70:

inş düşündüğünüzden de güzel ve sorunsuz olur düğününüz.
ben de olaydım, daha harika olurdu ya, neysee:64::82:

pembe geçmiş olsun canım.

bayramda bizim burada salgın vardı.

annemler biz bütün aile hasta olduk.kusma,karın ağrısı

gece acile gittik sıra yoktu.oğlumda hasta oldu bir haftadır ishaldi

çok şükür geçti.kabus gibiydi sürekli alt değiştir.ishalı geçirecek şeyler yedirmeye çalış.

ben çkıyorum canlar...

busmai,elifnaz,pembe,neyneyse,pamul helva,şeker portkalı,hapşu,born,nfk

ve diğerleri.

sizi ve bebeklerini seviyorum.:nazar:

orada bi topik var uzakta girmesekte,yazamasakta o topik bizim temmuz annelerinin topiği:52:

siyasete atılmaya karar verdim. bir parti kurucam.
o, işte o hepimizin partisi olacak. uykusuz anneler ve eşekten düşenlerin partisi :24:

$1004688_10151781769509255_416405525_n.webp

akşam ayşeciğin biraz ateşi vardı sanırım.
normalde vücut ısısı 36,5 civarıdır.
eşime de bana da sanki ateşi var gibi geldi. ölçtüm birkaç kez.
koltuk altından 37. alından 36.7 çıktı.

gece kaç kez kalktım bilmiyorum, ateşten çok korkuyorum ben..:18:
gece yarısı kalktı oturdu, ağladı. aslında 38 olunca ateşdüşürücü veriliyor ama
bir ölçek calpol verdim yatırdım. şuan vücut ısısı normal ama çok mızmız..
inş hasta olmuyordur
o kadar çabuk ateş düşürücü verme, bırak bağışıklık sistemi mücadele etmeyi öğrensin. bu kadar çabuk davranmakla kötülük yapmış olursun canım.
ateşten korkma, asıl çocuğun ateşlenmemesinden kork. ateş bir mücadele belirtisidir. ateşleniyorsa savaşıyor demektir. daha 36 derecedeyken şurubu dayarsan ayşeciğin bağışıklığı kendini geliştiremez. ilaç ilk aklınıza gelen şey olmasın. önce çocuğu rahatlat. ılık ıslak bezle vücudunu sil. odasını havalandır. gerekirse uyandır, elini yüzünü yıka. duş aldır ılık suyla. en en en son, yaptğın şeyler işe yaramazsa ve çocukta kulaktan ateş ölçerle 39-40'ı gördüysen o zaman verebilirsin.
ve umarım hasta değildir. bu aralar diş olabilir.

anamm bizim kerem yaramazliklara basladi :52: koltuklara çıkıyor artık önce sevindik ama bizim deli ordan oraya kosturuyor , bide yaslanma yerinden de aşağıya egiliyor dusecek diye odum kopuyor :53:
sorma... bizimki o dediklerini orta sehpada yapıyor. bir de üstüne oynuyor:32:
inmeyi öğrenmesi için artık karışmıyoum. bugün düştü mesela, ellerinin ve ayaklarının üstüne düştü. acımadı çok şükür.
Günaydınlar herkeseeeeeeee.
Dün yola çıktık, 5 dk olmamıştıki Efe 1su bardağından fazla kustu. Kahvaltıda da bişi yememişti canı reçel bile istemedi. Sadece emmişti yani. Neyse hemen eve döndük, deterjanlı kova hazırlattık. Temizlendik üst baş değiştik yine yola çıktık. Nerdeyse afyona kadar kucağımda uyudu. Kalkınca da hiç kendinde gibi değildi. Tam park ettik yine kusmaya başladı. Üstümüz başımız battı tabiki. Bi de su gibi kaka yaptı mı?? Temizler valizlerde arabanın derinliklerinde. Ona 2 çift kıyafet koymuştum zaten halloldu. Neyse lcwye girip hemen ona ve bana bişiler aldım. Sadece ekmek yesin diye düşündüm ama onu da yemedi. Biz bişiler yedik koyulduk yola. Yolda bu yine emip uyuma hallerinde. Kolunu kaldıracak hali yok. Ankaraya vardık bi daha kustu. Durduk artık kirlilerden bişiler giydik. Araba battı bu arada. Derken ankaradan sonra sen yine trafik sıkışmasın mı??!!! Kalakaldık derken oğluş yine su gibi kaka yaptı ve dışına çıktı. Yana emniyet şeridine zor çektik arabayı ve o ortamda alt değiştirdik. Giydirecek bişi kalmadığı için havluya sardım. Artık emmek de istemedi sadece suya uzanıp durdu. Ama su verince de bu sefer bi süre sonrası onu da kustu. Yolda ağladım artık çok kötüydü. Gelir gelmez acile gittik. İğne yaptılar. İki şurup ve bi fitil verdi dr. Salgın var dedi. Gece yine kakalı ve kusmalı ve çişli geçti. Ay o iyi olsun da herşeye razıyım :((

Benimki cadılık ötesi bişi :p

Görünen köy kılavuz istemez ;)

Yaşı da var onun aslında baya.... Hayırlı olsun diyelim napalım ;)

Künefenin vatanındakiler tabiki farklı yapar. Eltine de bişi dememen daha iyi olmuş.

İyi eğlenceler canım.

Erkek milleti!! Sövecek halim yok; sövdğm farzedin ;)

İyi yolculuklar, dinlenmeler, eğlenmeler :)

Yok kız :p

Ben de istiyom o kektennnnnn :( şuan bi kek beni çok mutlu ederdi...

Evet yorucuydu :/ sağol canımcım.

Sağol canım. Kolay gelsin sana da.

Bence de azıcık büyüsünler öyle bir araya gelin.

Şeker portakalına üzüldüm ya :( Allah rahmet eylesin.

Umarım diştir sıkıntınız. Bizim dediğim gibi işte salgınmış. Süper değilim kız var bi dengesizlik :))))
efeye geçmiş olsun. inşallah çabuk toparlar.
sana da geçmiş olsun, gerçekten zor bir yolculuk olmuş.
keke hala başlayamadım, feyza yeni yatıyor. pişince gel:)))
ankarada mola verseydiniz ya canım..çocuk o kadar rahatsızken niye devam ettniz?
bu arada eltime değil kimseye öyle bir şey söylemem. ben o derece değil de çok az da olsa ne hissettiklerimi konuşsam daha az yıpratıcı olurdu demek istedim canım. öyle:)

Sağol canım. Kimsecikler hasta olmasınnnnn.

Bu arada yemek yarışmasının sonucu noldu yahu?? Telden bakmak çok zor :/
dün baktım ben de..

Yemek yarışmasının sonucunu gördüm. Şaşırdım.....
saçma ya.. elde baklava açmak ok da diğeri ne peki???

su böreği ev baklavasının birinci olmasını anlıyorum da..
şu analı kızlı ve yelken salatanın derecesine aklım ermiyor :19:
aynennn:36:

evet artık öyle yapıcaz..

eltim olaydı dediğin gibi, saçını başını yolardım :22:
Allahım, ben cadı bi elti olucam galiba. birkaç gündür kendimde buna dair olumsuz işaretler seziyorummm:27:
az biraz cadılık var ama iyi niyetli biri olursa eltin, şeker gibi olursun sen:)

saol bacım, inş diştir ve çabucak patlar rahatlarız..

koruya gittik, dolaştık, biraz gezdi küçük hanım.. ama mızmız, epey mızmız.
eve geldik, yedirdim yatırdım. çamaşır ve bulaşık makinelerini açtım.
eşim akşama yemek siparişini verdi. etli patlıcan yemeği. bu sıcakta patlıcan kızart dur şimdi :36:
mercimek çorbam var, yanına pilav ve cacık yapıcam..
patlıcanı kızartmadan yap sen de... eşine de kilo almaman için kızartmadım dersin:27:

çok şükür geçti.kabus gibiydi sürekli alt değiştir.ishalı geçirecek şeyler yedirmeye çalış.

ben çkıyorum canlar...

ve diğerleri.

orada bi topik var uzakta girmesekte,yazamasakta o topik bizim temmuz annelerinin topiği:52:
canım, düğününüz güzel geçer inşallah. hayırlısıyla yapın düğünü..
o, işte o hepimizin partisi olacak. uykusuz anneler ve eşekten düşenlerin partisi :24:

Eki Görüntüle 781156
:9:
çok oy alacağından eminim:)

o kadar çabuk ateş düşürücü verme, bırak bağışıklık sistemi mücadele etmeyi öğrensin. bu kadar çabuk davranmakla kötülük yapmış olursun canım.
ateşten korkma, asıl çocuğun ateşlenmemesinden kork. ateş bir mücadele belirtisidir. ateşleniyorsa savaşıyor demektir. daha 36 derecedeyken şurubu dayarsan ayşeciğin bağışıklığı kendini geliştiremez. ilaç ilk aklınıza gelen şey olmasın. önce çocuğu rahatlat. ılık ıslak bezle vücudunu sil. odasını havalandır. gerekirse uyandır, elini yüzünü yıka. duş aldır ılık suyla. en en en son, yaptğın şeyler işe yaramazsa ve çocukta kulaktan ateş ölçerle 39-40'ı gördüysen o zaman verebilirsin.
evet, ben de biliyorum bunu.
ama işte panik oldum. :25:
sabah daha iyiydi, şuan yine ateşi var.

az biraz cadılık var ama iyi niyetli biri olursa eltin, şeker gibi olursun sen:)
iyiyse de kötüyse de mesafe en iyisi, ağzımızın tadı bozulmasın di mi? :72:

patlıcanı kızartmadan yap sen de... eşine de kilo almaman için kızartmadım dersin:27:
hahaah, güzel bi bahane olur:9:
ama mübarek nimet, kızartmadan ya da közlenmeden yenmiyor yahuuu:27:

ben dee:9:

su böreği ev baklavasının birinci olmasını anlıyorum da..
şu analı kızlı ve yelken salatanın derecesine aklım ermiyor :19:

Kesinlikle 1 numaraya lafım yok.

Yok ya bi daha hayatta katılmam :/

ah canım beniiim, çok geçmiş olsun..
bebeğin kusması çok fena yaa, insanın elinden bi şey gelmiyor ya, çok çaresiz hissediyorsun kendini:50:

bugün nasıl? inş ilaç tesir eder de biraz rahatlar. ardarda kusmak çok hırpalar insanı..
neyseki evinize geldiniz, inş kısa sürede iyi olur efecik

Sabahtan beri iki kere su gibi yemyeşil kaka yaptı. Bi kere de kustu. Zaten bişey yemeyen çocuk sadece emiyo artık. En az zararla atlatrız inşallah. Sağol canım.

ben çkıyorum canlar...

ve diğerleri.

Cidden ne salgınmış anlamadım. Başka bi arkadaşla konuştum onlar da hastanede geçirmişler geceyi :/ sağol canımcım. Sen de yeter gel artık yahu :)

Eki Görüntüle 781156

1 numaralı parti olursun valla :)

sorma... bizimki o dediklerini orta sehpada yapıyor. bir de üstüne oynuyor:32:
inmeyi öğrenmesi için artık karışmıyoum. bugün düştü mesela, ellerinin ve ayaklarının üstüne düştü. acımadı çok şükür.

efeye geçmiş olsun. inşallah çabuk toparlar.
sana da geçmiş olsun, gerçekten zor bir yolculuk olmuş.
keke hala başlayamadım, feyza yeni yatıyor. pişince gel:)))
ankarada mola verseydiniz ya canım..çocuk o kadar rahatsızken niye devam ettniz?
bu arada eltime değil kimseye öyle bir şey söylemem. ben o derece değil de çok az da olsa ne hissettiklerimi konuşsam daha az yıpratıcı olurdu demek istedim canım. öyle:)

dün baktım ben de..

saçma ya.. elde baklava açmak ok da diğeri ne peki???

aynennn:36:

canım, düğününüz güzel geçer inşallah. hayırlısıyla yapın düğünü..

Canım yol ankaranın çevresinden geçiyo ya; bahçeliye gitmeye kalksak rahat 30-40 dk sürüyor e zaten boluya 1,5 saatte varıyoruz. O yüzden girmedik. Bi de sonuçta anne baba evi yokki orda; ananne ve dedemin evinde bu kusmaları yaşamak istemem :/ amannnn çok bilinmeyenli denklem valla. Yoksa kendi ana babamın evi olsa kesinlikle kalırdık geceyi. Zaten ben antalyadan da çıkmayalım demiştim salı çarşambaya kadar ama ah ah dinletemedim....
Yemek yarışmasında 1. birinciliği kesinlikle haketti ama ilk üç öyle olmamalıydı...

Son düzenleme:
Her yer kusmuk kokuyor gibi geliyor ya :( onca temizlik yaptım daha da temizlenecek oyuncaklar vs var... Oğlum bakıcı teyzede durmuyo. Emip emip kucağa gelmek istiyo. Şuan ayağımda sallıyorum. Dalamıyo bi türlü ve zıplıyo arada :/ Allah'ım tüm annelerin bebelerine şifa versin, kimseyi evladı ile sınamasın...

evet, ben de biliyorum bunu.
ama işte panik oldum. :25:
sabah daha iyiydi, şuan yine ateşi var.

iyiyse de kötüyse de mesafe en iyisi, ağzımızın tadı bozulmasın di mi? :72:

hahaah, güzel bi bahane olur:9:
ama mübarek nimet, kızartmadan ya da közlenmeden yenmiyor yahuuu:27:

ben dee:9:
Kaç derece ateşi?
Panikleme hemen. Gerekirse al götür sağlık ocağına. Bir boğazına falan bakar doktor.
Ben patlıcanı hiç kızartmam. Közleme de uzun iş. Etli patlıcanı da kızartmadan yapıyorum. Etin lezzeti ile yeniyor.

Kesinlikle 1 numaraya lafım yok.

Sabahtan beri iki kere su gibi yemyeşil kaka yaptı. Bi kere de kustu. Zaten bişey yemeyen çocuk sadece emiyo artık. En az zararla atlatrız inşallah. Sağol canım.

Cidden ne salgınmış anlamadım. Başka bi arkadaşla konuştum onlar da hastanede geçirmişler geceyi :/ sağol canımcım. Sen de yeter gel artık yahu :)

1 numaralı parti olursun valla :)

Canım yol ankaranın çevresinden geçiyo ya; bahçeliye gitmeye kalksak rahat 30-40 dk sürüyor e zaten boluya 1,5 saatte varıyoruz. O yüzden girmedik. Bi de sonuçta anne baba evi yokki orda; ananne ve dedemin evinde bu kusmaları yaşamak istemem :/ amannnn çok bilinmeyenli denklem valla. Yoksa kendi ana babamın evi olsa kesinlikle kalırdık geceyi. Zaten ben antalyadan da çıkmayalım demiştim salı çarşambaya kadar ama ah ah dinletemedim....
Yemek yarışmasında 1. birinciliği kesinlikle haketti ama ilk üç öyle olmamalıydı...
1 numaraya benim de lafım yok. Diğerleri konusunda hemfikiriz. Bu şekilde olursa bu yarışmalar körler şağırlar birbirini ağırlardan öteye gidemez. Arkadaşın çoksa Menemen yap yine derece olursun.
Efecim çok hasta olmuş ya:/ bol bol sıvı ver. Çok sıvı kaybediyor.
Ankara konusunu da anladım. Ben de kalamazdım sanırım. Antalya'dan da çıkmasanız iyiymiş, annelik sezgilerini dinleseydi kocan iyi olurmuş:) araba ne durumda:26:

Her yer kusmuk kokuyor gibi geliyor ya :( onca temizlik yaptım daha da temizlenecek oyuncaklar vs var... Oğlum bakıcı teyzede durmuyo. Emip emip kucağa gelmek istiyo. Şuan ayağımda sallıyorum. Dalamıyo bi türlü ve zıplıyo arada :/ Allah'ım tüm annelerin bebelerine şifa versin, kimseyi evladı ile sınamasın...
Aminnn...
Hasta olunca anneye düşerler. Teyze yemek falan yapsa? Efeden başka işi yok mu?

ben de katılmam :19::35::9:

Sabahtan beri iki kere su gibi yemyeşil kaka yaptı. Bi kere de kustu. Zaten bişey yemeyen çocuk sadece emiyo artık. En az zararla atlatrız inşallah. Sağol canım. .

aman emsin.. emerek kendini avutuyor yavrum işte..
yoksa içtiği sütten değil..

ev için de sakın kendini paralama. kirlileri at makineye yıkansın, arada asarsın ya da bakıcı teyze asar.
giysileriniz temiz olsun, ütü bile istemez. efeye bol yedek lazım. odasını da havalandır..
oyuncaklara hiç bulaşma, kaldır bi köşede dursunlar. sonra ilgilenirsin. yemek bile yapma yanii:19:

Kaç derece ateşi?
Panikleme hemen. Gerekirse al götür sağlık ocağına. Bir boğazına falan bakar doktor.
Ben patlıcanı hiç kızartmam. Közleme de uzun iş. Etli patlıcanı da kızartmadan yapıyorum. Etin lezzeti ile yeniyor.
37,5:17:

patlıcan ya kızartılacak ya közlenecek haricinde yenmiyor:100:
misal, dün annem ince ince doğramış kızartmış. bi de sarımsaklı yoğurt yapmış yanına.
zor aldılar elimden, hepisinii yiyiceğdim :125:

Son düzenleme:
Aminnn...
Hasta olunca anneye düşerler. Teyze yemek falan yapsa? Efeden başka işi yok mu?

Sağolsun ortalık falan topluyo kadın. Ama evde malzeme bile yokki kadın yemek yapsın. Kocam bi alışverişe gitmiş kahvaltılık vs alıp gelmiş. Bi daha da çıkmaz :/
Kaç derece ateşi?

1 numaraya benim de lafım yok. Diğerleri konusunda hemfikiriz. Bu şekilde olursa bu yarışmalar körler şağırlar birbirini ağırlardan öteye gidemez. Arkadaşın çoksa Menemen yap yine derece olursun.
Efecim çok hasta olmuş ya:/ bol bol sıvı ver. Çok sıvı kaybediyor.
Ankara konusunu da anladım. Ben de kalamazdım sanırım. Antalya'dan da çıkmasanız iyiymiş, annelik sezgilerini dinleseydi kocan iyi olurmuş:) araba ne durumda:26:

Araba kokarca durumunda. Bakalım nerde nasıl temizlenecek :/

ev için de sakın kendini paralama. kirlileri at makineye yıkansın, arada asarsın ya da bakıcı teyze asar.
giysileriniz temiz olsun, ütü bile istemez. efeye bol yedek lazım. odasını da havalandır..
oyuncaklara hiç bulaşma, kaldır bi köşede dursunlar. sonra ilgilenirsin. yemek bile yapma yanii:19:

misal, dün annem ince ince doğramış kızartmış. bi de sarımsaklı yoğurt yapmış yanına.

Patlıcannnnnnnnn ve sarımsaklı yoğurtttt <3 <3

Duramıyorum ki :( çocuk oynamak ister vs diye onları yıkadım attım balkona. Oto koltuğunu temizledim vsvs...

Oğluşu emzirip uyuttum ki bişiler atıştırayım. Yavrum uyanmış mızırdanmış ve yine dışına taşan kaka yapmış :( biliyorum mikrobu atması lazım ama iyi olsun artık ya :((

37.5 çok da yüksek bir ateş değil. Sen bir de kendi ateşini ölç. Hava sıcakken kendi vücut sıcaklığımız da bir miktar fazla olur. Ilık bezle rahatlatmaya çalış ayşeciği.
Ya illa ki daha lezzetli öyle.. Hele de sarımsaklı yoğurtla of of:56:
Sağolsun ortalık falan topluyo kadın. Ama evde malzeme bile yokki kadın yemek yapsın. Kocam bi alışverişe gitmiş kahvaltılık vs alıp gelmiş. Bi daha da çıkmaz :/

Araba kokarca durumunda. Bakalım nerde nasıl temizlenecek :/

Patlıcannnnnnnnn ve sarımsaklı yoğurtttt <3 <3

Duramıyorum ki :( çocuk oynamak ister vs diye onları yıkadım attım balkona. Oto koltuğunu temizledim vsvs...
Kocayı markete gönder peşinden kendin git zaten:19:
Pilav makarna idare edersiniz bugün, efe iyi olsun da..
Araba kokarca durumunda ha:) kocanın halet i ruhiyesi ne durumda:1:
Canım sen kendi yorgunluğunun farkında değilsin. Bırak oyuncakları.. Çocukcağız iyi olsun da oyuncağı eksik olsun. Dinlen sen de..

Oğluşu emzirip uyuttum ki bişiler atıştırayım. Yavrum uyanmış mızırdanmış ve yine dışına taşan kaka yapmış :( biliyorum mikrobu atması lazım ama iyi olsun artık ya :((
:((
Allah şifa versin tez elden..

37.5 çok da yüksek bir ateş değil. Sen bir de kendi ateşini ölç. Hava sıcakken kendi vücut sıcaklığımız da bir miktar fazla olur. Ilık bezle rahatlatmaya çalış ayşeciği.
Ya illa ki daha lezzetli öyle.. Hele de sarımsaklı yoğurtla of of:56:

Kocayı markete gönder peşinden kendin git zaten:19:
Pilav makarna idare edersiniz bugün, efe iyi olsun da..
Araba kokarca durumunda ha:) kocanın halet i ruhiyesi ne durumda:1:
Canım sen kendi yorgunluğunun farkında değilsin. Bırak oyuncakları.. Çocukcağız iyi olsun da oyuncağı eksik olsun. Dinlen sen de..

:((
Allah şifa versin tez elden..

Koca araba yıkamacı aramaya çıktı zaten. Boluda sonax gibi ünlü marka kalmadı. Onlar arabayı sıfır araba haline getiriyorlar valla. Neyse bakalım ne yapacak...? Söylemesi ayıp araba da yeniydi o yüzden daha çok üzüldü. 2,5 aylık araba böyle temizliğe gider mi diyor. Ben de dedimki Allah korusun 2,5 aylık arabalar perte çıkıyor millet ölüyor; saçmalama!! Ah ah ne diyim....

Kocam malzeme alırsa kek yapasım var. Evde o güzel koku yayılsın da moraller düzelsin vallahi psikolojim her an dibe vurabilir :/ susamlıyı mı yapsam busmainin verdiğini mi bilmiyorum. Tabi önce paşazade kocam bakalım malzeme alacak mı....??

Oğluşumun kaka sayısı 5 etti. İlacı da kusup durdu :( böyle giderse akşam acile gitmeliyiz sanırım. Allah'ım sen yardım et.

Koca araba yıkamacı aramaya çıktı zaten. Boluda sonax gibi ünlü marka kalmadı. Onlar arabayı sıfır araba haline getiriyorlar valla. Neyse bakalım ne yapacak...? Söylemesi ayıp araba da yeniydi o yüzden daha çok üzüldü. 2,5 aylık araba böyle temizliğe gider mi diyor. Ben de dedimki Allah korusun 2,5 aylık arabalar perte çıkıyor millet ölüyor; saçmalama!! Ah ah ne diyim....

Kocam malzeme alırsa kek yapasım var. Evde o güzel koku yayılsın da moraller düzelsin vallahi psikolojim her an dibe vurabilir :/ susamlıyı mı yapsam busmainin verdiğini mi bilmiyorum. Tabi önce paşazade kocam bakalım malzeme alacak mı....??
Arabalar gider, arabalar gelir.. Ama efe gibisi bir daha bulunmaz. Canı sağolsun. Sonax Gibi yerler iyi olurdu ama yoksa bir temizlikçide temizletip kocan tekrar temizlesin. Ya bir şey olmaz, senin de yazdığın gibi perte çıktığını düşün, Allah korusun.
Ben busmainin tarifini yaptım. Çok hoş ve çok hafif. Ben armutla yaptım. Armut büyüktü, 1.5 armut kullandım. Yumuşak olduğu için rendelemedim, dilimledim. Tabiki şekeri azalttım:) 1 bardak kullandım. Cevizi irice çektim, bol kullandım. Mis gibi tarçın koktu ev.. Tavsiye ederim. Senin ıslak kek usülü çikolatalı sos yapılabilir üzerine. Yakışacağını düşünüyorum.

Back
X