Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kalkıp mutfağı toplayayım.
sanki benim ardıma biri girip dağıttıkça dağıtıyor.

ne zaman yemek yapabilen ve kendi kendini toplayıp temizleyen mutfak yapacak hayırsever mucitler?
çok şey mi istiyorum yafuuuuu?! :111:

iyi geceler hatunlar, öpüyorum nanaklarınızdan

iyi geceler canım kolay gelisin

şugar gacılar ben kaçar benım koca gelmek uzere şimdi sorar kk nedıyolar dıye:) en iyisi ben sayfayı kapatayım sımdıden:)

öpüldünüz

İltifat canım yani iyi anlamda yaşlanmaz demek istemiştim. Bu internet böyle konuşarak 2 kelimede ifade edilebilen şey yazarak anlatılanayabiliyor:)
Hangi ünv canım? Evet, Ankara'daydim ben.
Eki Görüntüle 781526
bu da bizim doğum günümüz,geciklmeli olarak dün yaptık
Maşallah
Tam bir sarı şeker kızın var. Rabbim nazarlardan korusun..

Kolay gelsin canım.
Bizde de yarın temizlik günü.
Öyle bir mucit çok dua alırdı bizden

şugar gacılar ben kaçar benım koca gelmek uzere şimdi sorar kk nedıyolar dıye:) en iyisi ben sayfayı kapatayım sımdıden:)

öpüldünüz
Hadi iyi geceler:)
Eşin sorarsa dersin biri hasta(pembiş), öbürü diş çıkarıyor (nfk), beriki de konuşup duruyor (ben)

Son düzenleme:
Kizlar cok uykusuz kalsam da bu tatil olayinicok ozlemisim odada wifi cekmiyo lobiden yazabiliyorum ancak firsat olmusken yaziyim dedim

Önceki yazdığımı görmedin mi ayol
Alıntı yapmıştım, sonra eşim gelince yazamadım:)) yoksa gördüm yazdığını:) takılıyorum
Bu arada şekeri yerinde oldu kekin. Bence az değil. Armudun da tadı giriyor sonuçta.
Tarif için teşekkür ederim canım, topiğe kazandırdın:)
Kizlar cok uykusuz kalsam da bu tatil olayinicok ozlemisim odada wifi cekmiyo lobiden yazabiliyorum ancak firsat olmusken yaziyim dedim
Vakit iyi geçiyor anlaşılan, maşallah maşallah.

Merhabalar az evvel evimize gelmiş bulunmaktayız,
Tatiller hep çokk çok uzun olsa ve valizlerden kirli çamaşır çıkmasa ne iyi olurdu , eve gelir gelmez makineyi çalıştıran ve asmak için onun bitmesini bekleyen ben...
Allah rahatlık versin sabah görüşmek üzere inşaallah

Son düzenleme:
Oğluş 1 gibi yine kusup kaka yapınca acile gittik. Kan ve kaka tahlili verdik. Çok şükür bişi çıkmadı. Bu de bir öncekinin ilaçlarını kesti. Midesini rahatlatmak için ve ishali için bişi verdi. Bi de şeftali, yoğurt gibi bişiler verin dedi. Okadar çok nedeni varmış ki böyle şeylerin bilemyorlarmış. Sularımız kesik ya o yüzden su gelse bile bir gün boyunca dokundurtmayın demiş. Sudan çok oluyo anladığım kadarı ile. Haber vermek istedim. Öptüm çoook.

Günaydınnn !!!

Canım dünden beri okuyorum, yazamadım.çoook üzüldüm efeciğe ve ayşeciğe, çok geçmiş olsun. Sabaha nasıl, toparlamıştır umarım? Nane limon falan da midesini rahatlatır ayşecikte düzeldi sanırım, snladığım kadarıyla dişten. Ahhh, bu dişlerrrrr!!!!

günaydın canım nasılsın ? nane limon mideyi rahatlatır yazmıssın ama aslında tam tersi kusmayı artırır bilindiği gibi mideye iyi değil nerden biliyosun dersen mide rahatsızlıgı cok gecıren bırı olarak biliyorum . doktorum soylemıstı.

günaydın canlar..

bugün efecik iyi olsun,neyneyse, arya ve pembiş, pamuk helva nn temizlikleri kısa sürede bitsin inş

dün mutfakta yemek yaparken nasıl becerdiyse ayşecik düştü ve dudağını patlattı.
Rabbim beterinden korusun..
bugün yemek derdim yok hamdolsun

Destiny555 kızın çooooooook güzeeeeeeeellllll
doğruuu
saol hayatım:) bahtı güzel olsun inşallah cümlesinin
bu daha doğruuuu

merak eder de açar diye düşünmüyor musun hiç?

Eşin sorarsa dersin biri hasta(pembiş), öbürü diş çıkarıyor (nfk), beriki de konuşup duruyor (ben)

oooh keyfini çıkar bacımmm!

Bu arada şekeri yerinde oldu kekin. Bence az değil. Armudun da tadı giriyor sonuçta.
Tarif için teşekkür ederim canım, topiğe kazandırdın:)
tarif piliiiiis

hoşgeldiniz canım.. bu makineler olmasa halimiz yamaaan

ah canım benimm, tahliller temiz çıkmış, bu sevindirici.
şebeke suyu da tehlikeli bu ara demek. hazır suyla mı yıkasak çocukları?:44:

ayşecikte düzeldi sanırım, snladığım kadarıyla dişten. Ahhh, bu dişlerrrrr!!!!
dişler için şarkı yazıcam, öyle doluyum yanii

Son düzenleme:
İyiyim canım sağol? Siz nasılsınız, sahilcik nasıl? Valla nane limon işini gazetede okumuştum en son, ama dr öyle diyorsa doğrudur tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…