yok kııız, töbe ceylin için demedim.
eşin anlayacak, pişman olacak, mahçup ve mahzun olacak onu diyorum
eneeeem!!!Eki Görüntüle 781526
bu da bizim doğum günümüz,geciklmeli olarak dün yaptık
eneeeem!!!
kız, bu ne kadann dadlu. sapsarı bi minik kuş.. maşallah subhanallah
nice yaşlara sağlıkla mutlulukla inş..
kalkıp mutfağı toplayayım.
sanki benim ardıma biri girip dağıttıkça dağıtıyor.
ne zaman yemek yapabilen ve kendi kendini toplayıp temizleyen mutfak yapacak hayırsever mucitler?
çok şey mi istiyorum yafuuuuu?! :111:
iyi geceler hatunlar, öpüyorum nanaklarınızdan
Destiny555 kızın çooooooook güzeeeeeeeellllll
İltifat canım yani iyi anlamda yaşlanmaz demek istemiştim. Bu internet böyle konuşarak 2 kelimede ifade edilebilen şey yazarak anlatılanayabiliyor:)ay istemem allah korusun yaşadıklarımı yaşamasın evlatlarımız,hayatın her alanaında hayırlılarla karşılaşsınlar
kocamı yaşlandırmam kısmındakı yorumunu ıltıfat olarak değerlendırıyorum canım:)saolasın:)
canım yakın olsak yapar yedırırdım elcağızlarımlan,bu arada ben unv yı ankarada okudum,ankarayı cok ama cooooook severım ve cok özledim,sen ankaradaydın dımı ya bak ben bu alıklıkla karıstırıyo da olabılırım
MaşallahEki Görüntüle 781526
Kolay gelsin canım.kalkıp mutfağı toplayayım.
sanki benim ardıma biri girip dağıttıkça dağıtıyor.
ne zaman yemek yapabilen ve kendi kendini toplayıp temizleyen mutfak yapacak hayırsever mucitler?
çok şey mi istiyorum yafuuuuu?! :111:
iyi geceler hatunlar, öpüyorum nanaklarınızdan
Hadi iyi geceler:)şugar gacılar ben kaçar benım koca gelmek uzere şimdi sorar kk nedıyolar dıye:) en iyisi ben sayfayı kapatayım sımdıden:)
öpüldünüz
Destiny555 kızın çooooooook güzeeeeeeeellllll
Hee gözümüzden kaçtı sanma, bunu yazıp kaçmışsın.
Kızı gözüne kestirdin tabi oğluna mı alacan ne
Alıntı yapmıştım, sonra eşim gelince yazamadım:)) yoksa gördüm yazdığını:) takılıyorumÖnceki yazdığımı görmedin mi ayol
Vakit iyi geçiyor anlaşılan, maşallah maşallah.Kizlar cok uykusuz kalsam da bu tatil olayinicok ozlemisim odada wifi cekmiyo lobiden yazabiliyorum ancak firsat olmusken yaziyim dedim
Oğluş 1 gibi yine kusup kaka yapınca acile gittik. Kan ve kaka tahlili verdik. Çok şükür bişi çıkmadı. Bu de bir öncekinin ilaçlarını kesti. Midesini rahatlatmak için ve ishali için bişi verdi. Bi de şeftali, yoğurt gibi bişiler verin dedi. Okadar çok nedeni varmış ki böyle şeylerin bilemyorlarmış. Sularımız kesik ya o yüzden su gelse bile bir gün boyunca dokundurtmayın demiş. Sudan çok oluyo anladığım kadarı ile. Haber vermek istedim. Öptüm çoook.
Günaydınnn !!!
Canım dünden beri okuyorum, yazamadım.çoook üzüldüm efeciğe ve ayşeciğe, çok geçmiş olsun. Sabaha nasıl, toparlamıştır umarım? Nane limon falan da midesini rahatlatırayşecikte düzeldi sanırım, snladığım kadarıyla dişten. Ahhh, bu dişlerrrrr!!!!
doğruuuDestiny555 kızın çooooooook güzeeeeeeeellllll
bu daha doğruuuusaol hayatım:) bahtı güzel olsun inşallah cümlesinin
merak eder de açar diye düşünmüyor musun hiç?şugar gacılar ben kaçar benım koca gelmek uzere şimdi sorar kk nedıyolar dıye:) en iyisi ben sayfayı kapatayım sımdıden:)
Eşin sorarsa dersin biri hasta(pembiş), öbürü diş çıkarıyor (nfk), beriki de konuşup duruyor (ben)
oooh keyfini çıkar bacımmm!Kizlar cok uykusuz kalsam da bu tatil olayinicok ozlemisim odada wifi cekmiyo lobiden yazabiliyorum ancak firsat olmusken yaziyim dedim
tarif piliiiiisBu arada şekeri yerinde oldu kekin. Bence az değil. Armudun da tadı giriyor sonuçta.
Tarif için teşekkür ederim canım, topiğe kazandırdın:)
hoşgeldiniz canım.. bu makineler olmasa halimiz yamaaanMerhabalaraz evvel evimize gelmiş bulunmaktayız,
Tatiller hep çokk çok uzun olsa ve valizlerden kirli çamaşır çıkmasa ne iyi olurdu , eve gelir gelmez makineyi çalıştıran ve asmak için onun bitmesini bekleyen ben...
ah canım benimm, tahliller temiz çıkmış, bu sevindirici.Oğluş 1 gibi yine kusup kaka yapınca acile gittik. Kan ve kaka tahlili verdik. Çok şükür bişi çıkmadı. Bu de bir öncekinin ilaçlarını kesti. Midesini rahatlatmak için ve ishali için bişi verdi. Bi de şeftali, yoğurt gibi bişiler verin dedi. Okadar çok nedeni varmış ki böyle şeylerin bilemyorlarmış. Sularımız kesik ya o yüzden su gelse bile bir gün boyunca dokundurtmayın demiş. Sudan çok oluyo anladığım kadarı ile. Haber vermek istedim. Öptüm çoook.
dişler için şarkı yazıcam, öyle doluyum yaniiayşecikte düzeldi sanırım, snladığım kadarıyla dişten. Ahhh, bu dişlerrrrr!!!!
İyiyim canım sağol? Siz nasılsınız, sahilcik nasıl? Valla nane limon işini gazetede okumuştum en son, ama dr öyle diyorsa doğrudur tabi.günaydın canım nasılsın ? nane limon mideyi rahatlatır yazmıssın ama aslında tam tersi kusmayı artırır bilindiği gibi mideye iyi değil nerden biliyosun dersen mide rahatsızlıgı cok gecıren bırı olarak biliyorum . doktorum soylemıstı.
Eki Görüntüle 781526
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?