Arabalar gider, arabalar gelir.. Ama efe gibisi bir daha bulunmaz. Canı sağolsun. Sonax Gibi yerler iyi olurdu ama yoksa bir temizlikçide temizletip kocan tekrar temizlesin. Ya bir şey olmaz, senin de yazdığın gibi perte çıktığını düşün, Allah korusun.
Ben busmainin tarifini yaptım. Çok hoş ve çok hafif. Ben armutla yaptım. Armut büyüktü, 1.5 armut kullandım. Yumuşak olduğu için rendelemedim, dilimledim. Tabiki şekeri azalttım:) 1 bardak kullandım. Cevizi irice çektim, bol kullandım. Mis gibi tarçın koktu ev.. Tavsiye ederim. Senin ıslak kek usülü çikolatalı sos yapılabilir üzerine. Yakışacağını düşünüyorum.
Durum ciddi. Bence de gidin acile.. Serum bağlayabilirler. Çok kaka ve ishal ve kusma.. Su kaybından endişe ediyorum ben.
Yarın onu yapayım ozaman kısmet olursa. İşte evin öyle kokmasına ihtiyacım var :/
O yazdığımdan sonra çok şükür kusma veya kaka olmadı. Ama şurup içerken çok öğürüyo. Bi de oyuncaklarını ısırırken bile midesi kalkıyo. Yarına randevu aldık bakalım öğleden sonraya. Aslında bi şikayetiniz olursa gelin demişti dr ama sonuçta ilaç da içememek sorun.. Allah'ım bi biteydi bugünler. Bugün artık oturdum ağladım. Okadar yalnız hissediyorum ki. Herkes anası babası yanında ama ben ne iyi ne kötü günümde onlarla olamıyorum. Çocuğumun bu halleri ile bi başıma uğraşıyorum. Kocam tabiki destek elinden geldiğince ama bi anne desteğinin yerini tutamazkikızlarınızı uzağa evlendirmeyin sonuç olarak....
ah canım benim, iyice bunalmışsın..Yarın onu yapayım ozaman kısmet olursa. İşte evin öyle kokmasına ihtiyacım var :/
O yazdığımdan sonra çok şükür kusma veya kaka olmadı. Ama şurup içerken çok öğürüyo. Bi de oyuncaklarını ısırırken bile midesi kalkıyo. Yarına randevu aldık bakalım öğleden sonraya. Aslında bi şikayetiniz olursa gelin demişti dr ama sonuçta ilaç da içememek sorun.. Allah'ım bi biteydi bugünler. Bugün artık oturdum ağladım. Okadar yalnız hissediyorum ki. Herkes anası babası yanında ama ben ne iyi ne kötü günümde onlarla olamıyorum. Çocuğumun bu halleri ile bi başıma uğraşıyorum. Kocam tabiki destek elinden geldiğince ama bi anne desteğinin yerini tutamazkikızlarınızı uzağa evlendirmeyin sonuç olarak....
Değil mi? Kafa dağılıyor en azından...Bir sürü bişi yzmıştım silinmişşşşşkk bile bana karşı mı yahu
Neyneysecim dr okadar suratsızki sorulabilir gibi değil. Ama bakteri ile alakalı bi şurup vermiş.
İyiki kk var da dertleşiyoruz yahuuuuuu.
ah canım benim, iyice bunalmışsın..
yarın gidecekmişsiniz madem, inş ne olduğu anlaşılır. belki ilaç değiştirir.
işte böyle hasta olunca anlıyoruz diğer günlerin değerini.
mızıldasın, ağlasın, dağıtsın, uyumasın yeterki iyi olsun diyoruz
Rabbim, evlatlarımızla onların sağlığıyla bizleri sınamasın..
ben ayşeciği uzaklara veremeeeeem..
belki bi adama bile veremeeeeem
hıı aynen öyle valla,temızlemiştim:) bi de kafdın sabah geldi,ay kusura bakmayın etraf da bıraz dağınık deyıp sonra salaklıgıma keh keh güldüm ben:)günaydın bacım..
sen evin işini kolaylamıştın zaten. temizlikçi pek yorulmaz
yok kııız
4/5, su bardağınının 5te4ü kadar
buyuk ıhtımalle dişten dıye düşünüyorum ben,merak etme canım eltımın oğlu 41 lerı gordu bır sey olmadı.korkma sık sık gecelerı kontrol altındda tutarsan bence korkmana gerek yokakşam ayşeciğin biraz ateşi vardı sanırım.
normalde vücut ısısı 36,5 civarıdır.
eşime de bana da sanki ateşi var gibi geldi. ölçtüm birkaç kez.
koltuk altından 37. alından 36.7 çıktı.
gece kaç kez kalktım bilmiyorum, ateşten çok korkuyorum ben..:18:
gece yarısı kalktı oturdu, ağladı. aslında 38 olunca ateşdüşürücü veriliyor ama
bir ölçek calpol verdim yatırdım. şuan vücut ısısı normal ama çok mızmız..
inş hasta olmuyordur
busmai, suç üstü
oooh, gezmek gibisi var mı
inş gönlüne göre şallar da bulursun.
benim bi tane şık şalım var, iki tane de günlük pamuklu. üçünü de kardeşim almış.
kendime yakıştıramıyorum, yüzüm uzun diye. ben sadık bi eşarpçıyım
hadi geçmiş olsun, şifa olsunn
ne burcusun?
inan hiiiiç anlattığın gibi görünmüyorsun.
yazdıklarından ve seni gördüğüm kadarıyla diyeyim tabi.
aksine sakin, uyumlu, hoşgörülü görünüyorsun..
öyle sinirlenmek, kin tutmak seninle bağdaştıramadığım şeyler
vuhuuu!!! tatil başlasınnn
bizimki de meraklı. ama birkaç dk elinde tutmasına izin veriyorum
ay ben de mi böyle olucam elti gelince..
hiiiç anlaşan elti görmedim annemler dışında..
amcamlarla babam, dalaşır dövüşür, birbirlerine girerler..
ertesi sabah eltiler kahvaltıda kocaları çekiştirir
hiç küsme, taraf olma yok, bayılıyorum o hallerine
evet mum boyalar bizimkilere göre.. ama onları da yeme ihtimalleri yüksek
yoldan mı etkilendi canım?
inş hasta falan olmuyordur
herşeyin ayrı bi güzelliği var..
tatile gidiyoruz diye seviniyoruz , tatilden dönünce de eve geldik diye
hadi kolay gelsin, yavaş yavaş yaparsın. hiiç acele etme..
1,5 yaş civarında çıktığını biliyorum ama son günlerde benim de şüphelerim var.
çünkü aşırı bi salya durumu başladı. resmen yere kadar uzuyor mübarek
önlük taksam yeri, tshirtün yakası sürekli ıslak. değiştiriyorum yarım saate yine
azıysa da inş en kısa sürede çıkar kurtuluruz, dediğim gibi ateş bende fobiiii:18:
ben de seninle aynı düşünüyorum. yani bi grupla birlikte davranmak zorunda olmak, özellikle tatilde sıkar. bana göre değil.. ilk gidişimiz olduğu halde umrede bile kafileyle takılmamışız biz..
ama canınızın istediği kadar onlarla takılırsınız. tatil sizin için, siz onlar için değil
pembiş sen süppersin yaaaaaaaa
allah korusun,bunlar büyüdükçe tehlıkelı bır hal almaya başladı,bızım kı de üniteye tırmanıyoranamm bizim kerem yaramazliklara basladikoltuklara çıkıyor artık önce sevindik ama bizim deli ordan oraya kosturuyor , bide yaslanma yerinden de aşağıya egiliyor dusecek diye odum kopuyor
Günaydınlar herkeseeeeeeee.
Dün yola çıktık, 5 dk olmamıştıki Efe 1su bardağından fazla kustu. Kahvaltıda da bişi yememişti canı reçel bile istemedi. Sadece emmişti yani. Neyse hemen eve döndük, deterjanlı kova hazırlattık. Temizlendik üst baş değiştik yine yola çıktık. Nerdeyse afyona kadar kucağımda uyudu. Kalkınca da hiç kendinde gibi değildi. Tam park ettik yine kusmaya başladı. Üstümüz başımız battı tabiki. Bi de su gibi kaka yaptı mı?? Temizler valizlerde arabanın derinliklerinde. Ona 2 çift kıyafet koymuştum zaten halloldu. Neyse lcwye girip hemen ona ve bana bişiler aldım. Sadece ekmek yesin diye düşündüm ama onu da yemedi. Biz bişiler yedik koyulduk yola. Yolda bu yine emip uyuma hallerinde. Kolunu kaldıracak hali yok. Ankaraya vardık bi daha kustu. Durduk artık kirlilerden bişiler giydik. Araba battı bu arada. Derken ankaradan sonra sen yine trafik sıkışmasın mı??!!! Kalakaldık derken oğluş yine su gibi kaka yaptı ve dışına çıktı. Yana emniyet şeridine zor çektik arabayı ve o ortamda alt değiştirdik. Giydirecek bişi kalmadığı için havluya sardım. Artık emmek de istemedi sadece suya uzanıp durdu. Ama su verince de bu sefer bi süre sonrası onu da kustu. Yolda ağladım artık çok kötüydü. Gelir gelmez acile gittik. İğne yaptılar. İki şurup ve bi fitil verdi dr. Salgın var dedi. Gece yine kakalı ve kusmalı ve çişli geçti. Ay o iyi olsun da herşeye razıyım(
Benimki cadılık ötesi bişi
Görünen köy kılavuz istemez
Yaşı da var onun aslında baya.... Hayırlı olsun diyelim napalım
Künefenin vatanındakiler tabiki farklı yapar. Eltine de bişi dememen daha iyi olmuş.
İyi eğlenceler canım.
Erkek milleti!! Sövecek halim yok; sövdğm farzedin
İyi yolculuklar, dinlenmeler, eğlenmeler :)
Yok kız
Ben de istiyom o kektennnnnnşuan bi kek beni çok mutlu ederdi...
Evet yorucuydu :/ sağol canımcım.
Sağol canım. Kolay gelsin sana da.
Bence de azıcık büyüsünler öyle bir araya gelin.
Şeker portakalına üzüldüm yaAllah rahmet eylesin.
Umarım diştir sıkıntınız. Bizim dediğim gibi işte salgınmış. Süper değilim kız var bi dengesizlik :))))
siyasete atılmaya karar verdim. bir parti kurucam.
o, işte o hepimizin partisi olacak. uykusuz anneler ve eşekten düşenlerin partisi
Eki Görüntüle 781156
Oğluşu emzirip uyuttum ki bişiler atıştırayım. Yavrum uyanmış mızırdanmış ve yine dışına taşan kaka yapmışbiliyorum mikrobu atması lazım ama iyi olsun artık ya (
Yarın onu yapayım ozaman kısmet olursa. İşte evin öyle kokmasına ihtiyacım var :/
ah canım benim, iyice bunalmışsın..
yarın gidecekmişsiniz madem, inş ne olduğu anlaşılır. belki ilaç değiştirir.
işte böyle hasta olunca anlıyoruz diğer günlerin değerini.
mızıldasın, ağlasın, dağıtsın, uyumasın yeterki iyi olsun diyoruz
Rabbim, evlatlarımızla onların sağlığıyla bizleri sınamasın..
ben ayşeciği uzaklara veremeeeeem..
belki bi adama bile veremeeeeem
babası herhangi bi söz söylerken 9 kez düşünür, 1 kez söyler.:))
Nfk ayşeciğin turşusunu kuracak:) korkarım babası da vermez:))
Ayşecik nasıl oldu?ateş?
deme kııız, öyle mii?ben eltımle ıyı anlaşırım,zaten ıyı anlaştığım tek ınsan ,ee nede olsa kader bırlıgımız var
adama vermıcen de kadına mı vercen:)
kız sen benı öldürcen ya:)
babası herhangi bi söz söylerken 9 kez düşünür, 1 kez söyler.
sence ayşeciği birine verebilir mi?:86:
öğleye kadar ateşi 37 üstü devam ediyordu, ikindiye normale döndü sanki.
ama mızmızlık forewer
deme kııız, öyle mii?
elbet bi gün gelin olacak. ama kimle karşılaşak neler yaşayacak bazen aklıma geliyor.
gelecekten korkuyorum. Rabbim evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın..
dur duuuur!..amin canım
ben bazen kocama kızımı ıstemye gelenın vay halıne ,cok fena bır kaynana olcam,onu isticem bunu isticem kızımı ağırdan satcam ,yoksa kımse kıymet bılmıyor adam yerine konmuyosun şekerim dıyorum bana ters ters bakıyor
:)
yaşasın kötuluk
dur duuuur!..
yeni baba oldu, henüz 'kız' babası olduğunun farkında bile değil.
yavaş yavaş idrak edecek..
Adama vermicen de kadına mı vercen kısmında koptumhıı aynen öyle valla,temızlemiştim:) bi de kafdın sabah geldi,ay kusura bakmayın etraf da bıraz dağınık deyıp sonra salaklıgıma keh keh güldüm ben:)
su bardağını oranlıyan barnaklarını yırım anam:) sorun tabıkı bende,4 tire 5 su bardağı demiyor kı 4 bölü 5 dıyor
buyuk ıhtımalle dişten dıye düşünüyorum ben,merak etme canım eltımın oğlu 41 lerı gordu bır sey olmadı.korkma sık sık gecelerı kontrol altındda tutarsan bence korkmana gerek yok
salya varsa kesın diştir,
ben eltımle ıyı anlaşırım,zaten ıyı anlaştığım tek ınsan ,ee nede olsa kader bırlıgımız var
allah korusun,bunlar büyüdükçe tehlıkelı bır hal almaya başladı,bızım kı de üniteye tırmanıyor
çok geçmiş olsun,diş çıkarıyorsa eger böyle ıshal falan yapabılır canım ya
helal be:)
pirinç lapası yedırmeyı denesen ishalini biraz durdurabılır.yada haşlanmış patates.
canım cocugun hastayken böyle düşünmen cok normal.geçecegini düşün bu zamanların,
3-4 gun sonra her şey eskisi gibi olacak oğluşun ıyıleşecek,sana kendını iyi hissettirir.
adama vermıcen de kadına mı vercen:)
kız sen benı öldürcen ya:)
Babası 9 düşünür 1 söyler ha... Vah vah muhtemel damat adayına şimdiden üzüldümbabası herhangi bi söz söylerken 9 kez düşünür, 1 kez söyler.
sence ayşeciği birine verebilir mi?:86:
öğleye kadar ateşi 37 üstü devam ediyordu, ikindiye normale döndü sanki.
ama mızmızlık forewer
deme kııız, öyle mii?
elbet bi gün gelin olacak. ama kimle karşılaşak neler yaşayacak bazen aklıma geliyor.
gelecekten korkuyorum. Rabbim evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın..
fırında sütlacı yaptım bu sefer şeytanın bacağını kırdım sanırım
tarifi aşağıdaki linkten yaptım
Fırın sütlaç - Lezzet Dergisi
ancak ben pirinci suda bekletmedim,nişastayı da bir buçuk yemek kaşığı koydum,bir de damla sakız ekledim,guzel oldu kıvamı.ne cok katı ne cok sulu
Eline sağlık.
:))amin canım
ben bazen kocama kızımı ıstemye gelenın vay halıne ,cok fena bır kaynana olcam,onu isticem bunu isticem kızımı ağırdan satcam ,yoksa kımse kıymet bılmıyor adam yerine konmuyosun şekerim dıyorum bana ters ters bakıyor
:)
yaşasın kötuluk
keser döner sap döner, gün gelir hesap döner bacım.dun akşam senın aılenın bana yasattıklarını allah korusun ayşe ceylin yasasaydı tepkın ne olurdu dıye sordum
nevrı döndü adamın,pardon şekerin sen farkında deılsın ama ben de ana kuzusuydum dedım.
ay bı daha açmıcam şu eskı defterlerı dıyorum anacım duramıyom ki,ağzım yalama olmuş artık
Allah iyiliğini versin. ben de öbür linke baktım.
bu nasıl fırın sütlaç diyorum kendi kendime
ay istemem allah korusun yaşadıklarımı yaşamasın evlatlarımız,hayatın her alanaında hayırlılarla karşılaşsınlarkeser döner sap döner, gün gelir hesap döner bacım.
sen gönlünü ferah tut.
Adama vermicen de kadına mı vercen kısmında koptum
Destiny eşin gözünü açsa da görse iyice senle yaşlanmaz kolay kolay:)))
Babası 9 düşünür 1 söyler ha... Vah vah muhtemel damat adayına şimdiden üzüldüm
Âmin canım, iyilerle karşılaşsınlar inşallah.
Ateşinin normale dönmesine sevindim. Ben de herkes gibi diş olduğunu düşünüyorum.
Eline sağlık.
Hiç fırın sütlaç denemedim ama yedim tabi.. Nefis bir şey.
:))
Kesinlikle katılıyorum.
ay istemem allah korusun yaşadıklarımı yaşamasın evlatlarımız,hayatın her alanaında hayırlılarla karşılaşsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?