Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Yarın onu yapayım ozaman kısmet olursa. İşte evin öyle kokmasına ihtiyacım var :/
Durum ciddi. Bence de gidin acile.. Serum bağlayabilirler. Çok kaka ve ishal ve kusma.. Su kaybından endişe ediyorum ben.

O yazdığımdan sonra çok şükür kusma veya kaka olmadı. Ama şurup içerken çok öğürüyo. Bi de oyuncaklarını ısırırken bile midesi kalkıyo. Yarına randevu aldık bakalım öğleden sonraya. Aslında bi şikayetiniz olursa gelin demişti dr ama sonuçta ilaç da içememek sorun.. Allah'ım bi biteydi bugünler. Bugün artık oturdum ağladım. Okadar yalnız hissediyorum ki. Herkes anası babası yanında ama ben ne iyi ne kötü günümde onlarla olamıyorum. Çocuğumun bu halleri ile bi başıma uğraşıyorum. Kocam tabiki destek elinden geldiğince ama bi anne desteğinin yerini tutamazki kızlarınızı uzağa evlendirmeyin sonuç olarak....

Oy kıyamam ya çok dolmuşsun sen
Mümkün olsa da herkes ailesine yakın oturabilse..
Sen güçlü bir annesin canım, bugünler de geçer inşallah. Yavrucuklar hasta olunca çok çaresiz hissediyorsun:/ Allah şifa versin şifa bekleyen bütün yavrulara...
Bence de doktora gidin. Bir tahlil falan yapar belki.. İyi, salgın da ne salgını... Viral mi bakteri kaynaklı mı? Sudan mı? Ya insan bunların cevabını bilmek istiyor.

Son düzenleme:
Bir sürü bişi yzmıştım silinmişşşşş kk bile bana karşı mı yahu

Neyneysecim dr okadar suratsızki sorulabilir gibi değil. Ama bakteri ile alakalı bi şurup vermiş.

İyiki kk var da dertleşiyoruz yahuuuuuu.

ah canım benim, iyice bunalmışsın..

yarın gidecekmişsiniz madem, inş ne olduğu anlaşılır. belki ilaç değiştirir.
işte böyle hasta olunca anlıyoruz diğer günlerin değerini.
mızıldasın, ağlasın, dağıtsın, uyumasın yeterki iyi olsun diyoruz
Rabbim, evlatlarımızla onların sağlığıyla bizleri sınamasın..

ben ayşeciği uzaklara veremeeeeem..
belki bi adama bile veremeeeeem

Değil mi? Kafa dağılıyor en azından...
Canım bakteri olduğunda asıl antibiyotik vermesi gerekmiyor mu? Onun için de yine tahlil yapmalı.. Efe'nin düzenli gittiği doktor mu bu? Yani bu doktorları Allah başımızdan eksik etmesin ama insan ilişkileri konusunda 40 fırın ekmek yemesi gerekenler var aralarında. Saatlerce izahat vermesi gerekmiyor. Ufak bir açıklama sadece...

:))
Nfk ayşeciğin turşusunu kuracak:) korkarım babası da vermez:))
Ayşecik nasıl oldu?ateş?

günaydın bacım..
sen evin işini kolaylamıştın zaten. temizlikçi pek yorulmaz

yok kııız
4/5, su bardağınının 5te4ü kadar
hıı aynen öyle valla,temızlemiştim:) bi de kafdın sabah geldi,ay kusura bakmayın etraf da bıraz dağınık deyıp sonra salaklıgıma keh keh güldüm ben:)

su bardağını oranlıyan barnaklarını yırım anam:) sorun tabıkı bende,4 tire 5 su bardağı demiyor kı 4 bölü 5 dıyor

buyuk ıhtımalle dişten dıye düşünüyorum ben,merak etme canım eltımın oğlu 41 lerı gordu bır sey olmadı.korkma sık sık gecelerı kontrol altındda tutarsan bence korkmana gerek yok

salya varsa kesın diştir,
ben eltımle ıyı anlaşırım,zaten ıyı anlaştığım tek ınsan ,ee nede olsa kader bırlıgımız var

anamm bizim kerem yaramazliklara basladi koltuklara çıkıyor artık önce sevindik ama bizim deli ordan oraya kosturuyor , bide yaslanma yerinden de aşağıya egiliyor dusecek diye odum kopuyor
allah korusun,bunlar büyüdükçe tehlıkelı bır hal almaya başladı,bızım kı de üniteye tırmanıyor

çok geçmiş olsun,diş çıkarıyorsa eger böyle ıshal falan yapabılır canım ya

siyasete atılmaya karar verdim. bir parti kurucam.
o, işte o hepimizin partisi olacak. uykusuz anneler ve eşekten düşenlerin partisi

Eki Görüntüle 781156

helal be:)

Oğluşu emzirip uyuttum ki bişiler atıştırayım. Yavrum uyanmış mızırdanmış ve yine dışına taşan kaka yapmış biliyorum mikrobu atması lazım ama iyi olsun artık ya (

pirinç lapası yedırmeyı denesen ishalini biraz durdurabılır.yada haşlanmış patates.

canım cocugun hastayken böyle düşünmen cok normal.geçecegini düşün bu zamanların,
3-4 gun sonra her şey eskisi gibi olacak oğluşun ıyıleşecek,sana kendını iyi hissettirir.

adama vermıcen de kadına mı vercen:)
kız sen benı öldürcen ya:)

Nfk ayşeciğin turşusunu kuracak:) korkarım babası da vermez:))
Ayşecik nasıl oldu?ateş?
babası herhangi bi söz söylerken 9 kez düşünür, 1 kez söyler.
sence ayşeciği birine verebilir mi?:86:

öğleye kadar ateşi 37 üstü devam ediyordu, ikindiye normale döndü sanki.
ama mızmızlık forewer

ben eltımle ıyı anlaşırım,zaten ıyı anlaştığım tek ınsan ,ee nede olsa kader bırlıgımız var

adama vermıcen de kadına mı vercen:)
kız sen benı öldürcen ya:)
deme kııız, öyle mii?

elbet bi gün gelin olacak. ama kimle karşılaşak neler yaşayacak bazen aklıma geliyor.
gelecekten korkuyorum. Rabbim evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın..

fırında sütlacı yaptım bu sefer şeytanın bacağını kırdım sanırım
tarifi aşağıdaki linkten yaptım

Fırın sütlaç - Lezzet Dergisi

ancak ben pirinci suda bekletmedim,nişastayı da bir buçuk yemek kaşığı koydum,bir de damla sakız ekledim,guzel oldu kıvamı.ne cok katı ne cok sulu

amin canım
ben bazen kocama kızımı ıstemye gelenın vay halıne ,cok fena bır kaynana olcam,onu isticem bunu isticem kızımı ağırdan satcam ,yoksa kımse kıymet bılmıyor adam yerine konmuyosun şekerim dıyorum bana ters ters bakıyor
:)
yaşasın kötuluk

Kızlar bugün internetim yoktu bir ara girdim eşimden pembişi okumak için,eşim çıkıyordu yazamadım

Pembişim kesinlikle Efe hava değişiminden hasta oldu, aklına başka birşey gelmesin korkma lütfen tamam mı
Ateşi varsa antibiyotik vermek gerekir, ateşi yoksa hiç korkma
Bol su ver (doktordan bizzat )

Nfk ayşecik de hasta olmaz inşallah

Neyneyse afiyet olsun zaten şekeri ben de normal tarife göre azaltarak vermiştim kızımmm:) naptın sen iyice şekersiz oldu:)))

dur duuuur!..
yeni baba oldu, henüz 'kız' babası olduğunun farkında bile değil.
yavaş yavaş idrak edecek..

dur duuuur!..
yeni baba oldu, henüz 'kız' babası olduğunun farkında bile değil.
yavaş yavaş idrak edecek..

dun akşam senın aılenın bana yasattıklarını allah korusun ayşe ceylin yasasaydı tepkın ne olurdu dıye sordum

nevrı döndü adamın,pardon şekerin sen farkında deılsın ama ben de ana kuzusuydum dedım.

ay bı daha açmıcam şu eskı defterlerı dıyorum anacım duramıyom ki,ağzım yalama olmuş artık

Adama vermicen de kadına mı vercen kısmında koptum
Destiny eşin gözünü açsa da görse iyice senle yaşlanmaz kolay kolay:)))

Babası 9 düşünür 1 söyler ha... Vah vah muhtemel damat adayına şimdiden üzüldüm
Âmin canım, iyilerle karşılaşsınlar inşallah.
Ateşinin normale dönmesine sevindim. Ben de herkes gibi diş olduğunu düşünüyorum.

pardon ya o link değil bu link fırında sütlaç özür ya valla özür

Fırın sütlaç - Lezzet Dergisi
Eline sağlık.
Hiç fırın sütlaç denemedim ama yedim tabi.. Nefis bir şey.

Kesinlikle katılıyorum.

keser döner sap döner, gün gelir hesap döner bacım.
sen gönlünü ferah tut.

keser döner sap döner, gün gelir hesap döner bacım.
sen gönlünü ferah tut.
ay istemem allah korusun yaşadıklarımı yaşamasın evlatlarımız,hayatın her alanaında hayırlılarla karşılaşsınlar

kocamı yaşlandırmam kısmındakı yorumunu ıltıfat olarak değerlendırıyorum canım:)saolasın:)

canım yakın olsak yapar yedırırdım elcağızlarımlan,bu arada ben unv yı ankarada okudum,ankarayı cok ama cooooook severım ve cok özledim,sen ankaradaydın dımı ya bak ben bu alıklıkla karıstırıyo da olabılırım

ay istemem allah korusun yaşadıklarımı yaşamasın evlatlarımız,hayatın her alanaında hayırlılarla karşılaşsınlar

yok kııız, töbe ceylin için demedim.
eşin anlayacak, pişman olacak, mahçup ve mahzun olacak onu diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…