Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Afiyetle yiyin inşaallah kuzum,
karbonatı aynı kabartma tozu gibi; tek kullanılmak paketlemişler geçen gün markette görünce bi deneyeyim dedim, sonuç süper,
Artık yeni favorim Pakmaya karbonat...
Oo lezzete pak diye bir reklam çıkıyor hatta, görmüşsünüzdür...o ses tonu hatırlanmaz mı zaten çok komik :1:

malzeme murdar olmasın da, her türlü yirik :125:

eskiden annem keke tatlıya falan kullanırdı karbonatı, son yıllarda hep kabartma tozu.
alayım, ben de denerim karbonatlı..

Kizlar acil bizim de pipi etrafinda kirmizilik olustu ama sdc orda ve gobek etrafi aysecige ve aryayada olmustu ya farkli.olarak hicbisi yedirmedim ama deniz kum falan mi dokundu ki napsam yaa

Borncum kumdan olabilir. Ufacık ufacık taneler tahriş edebiliyolar. Bi de denizin tüm kiri onlara çıkıyo malum. Çok kumda oynatma bakalım ne olacak.

Kızlar geçmiş olsun ve tüm güzel dilekleriniz için teşekkürler. Bugün oğluş çok daha iyi. İlaç milaç alıp başlamadık dün nöbetçi eczanede yok diye. Bugün sabahtan kudurmaya başladı oğlum. Kaka rengi de sarı olmuş teyzemiz söyledi. Ben gece hiç uyumayınca bakıcı geldiğinde 1,5 saat uyudum.

Ben de kekin elmalı versiyonunu yaptım bakalım fırında şimdi. 170 dereceye attım bişi denmemişti ama...??? Kek hamuru baya katı oldu ama fırını şimdi kontrol ederken içi hala cıvıktı. Kuduruk oğlumla çok zor bişi yapmak y teyze de yetişemiyo. Şimdi fırından çıkardım sütü döküyorum bakalım. Ay bu arada tarihi geçmiş yoğurdun ve teyze ondan oğluma çorba yapıp bi güzel içirdi!!! İnşallah bişi olmaz :/

Son düzenleme:
Kizlar acil bizim de pipi etrafinda kirmizilik olustu ama sdc orda ve gobek etrafi aysecige ve aryayada olmustu ya farkli.olarak hicbisi yedirmedim ama deniz kum falan mi dokundu ki napsam yaa

geçmiş olsun canım.
ayşeciğin alerjisi ilk önce bez bölgesinde başlamıştı, sonra karnında ve bacaklarında çıktı.

ama sizinki aryanınki gibi kumdan olabilir.:44:

Allah iyiligini versin kız bende diyorum bu ne diyor :9::1:
:1:

Ben de kekin elmalı versiyonunu yaptım bakalım fırında şimdi. 170 dereceye attım bişi denmemişti ama...??? Kek hamuru baya katı oldu ama fırını şimdi kontrol ederken içi hala cıvıktı. Kuduruk oğlumla çok zor bişi yapmak y teyze de yetişemiyo. Şimdi fırından çıkardım sütü döküyorum bakalım. Ay bu arada tarihi geçmiş yoğurdun ve teyze ondan oğluma çorba yapıp bi güzel içirdi!!! İnşallah bişi olmaz :/
hadi bakalım..
benimki hayal kırıklığı oldu. fırından almadan iyice kontrol ettim pişmiş mi diye
kabartma tozu ve unu artırmamdan mıdır bilmiyorum, tadı farklı sanki, sütü de dökünce iyice hamurlaştı..:100::30:

ayşecik, sürekli memede:36:
doğru düzgün emmiyor da, kendini sakinleştirmek avutmak için meme hep ağzında.
dudak tiryakisi gibi. arada bi ısırıyor, mıncıklıyor, çekip uzatıyor, bırakıyor tekrar yakalıyor..
artık acımaya başladı:25:

dudak tiryakisi gibi. arada bi ısırıyor, mıncıklıyor, çekip uzatıyor, bırakıyor tekrar yakalıyor..

ayy canım ya diş çıkarıyor demekki.. ısırınca tepkini göster canım alışkanlık yapmasın

:1:

hadi bakalım..
benimki hayal kırıklığı oldu. fırından almadan iyice kontrol ettim pişmiş mi diye
kabartma tozu ve unu artırmamdan mıdır bilmiyorum, tadı farklı sanki, sütü de dökünce iyice hamurlaştı..:100::30:

Ben bi şekerini azıcık arttırdım elmalar ekşi diye bi de tarçını bi kaşık fazla koydum. Ama diyorum ya; baya katı bi hamur oldu.

Canım telaş yapma, ben sahilde arya haricinde 3 bebekte daha gördüm aynı durumu. Sıcaktan oluyor, denizde yada havuzda(girdiriyor musun bilmiyorum ama) kalsın bol bol. Terletmemeye çalış. Sahildeki bebeklerin birisinin annesi dr a götürmüş sıcak alerjisi demiş. Bizimkide aynen öyleydi, zaten kayseriye gelincede geçti. İzleri kaldı biraz biraz.

sen de mi kabartma tozuyla yaptın, tadı kıvamı nasıl peki?

Karbonatla yaptım canımcım. Kekin lezzeti vs süper amaaaaaa keserken parça pincik oldu. Yani misafire falan yapamam; ustalaşmam lazım :) bi de neyneysecim bence beyaz bi krema daha çok yakışır bu keke...??? Ama valla iki dilimi hüplettim bile :D

Ayy yediniz beni yaa aynı tarifle 5 farklı sonuç:1:
1,5 su bar unla katı olması imkansız pembiş unu fazla mı koydun
Nfk cim işin sırrı karbonattaydı maalesef :) onu supangle yap sen, parçala kaselere üstüne de puding dök:)
Kazanan neyneyse :9:

selam kızlar
dün gece bı kabustu ya,9 da uyudu gece 12 de uyandı ama uykusunu almış gayte keyflı,hıc yapmazdı böyle.resmen oyun ıstıyor,saat 1 e kadar oynadık tekrar uyuttum uykuya zor daldı,sabaha kadar da yarım saatte bır uyandı.uykusuzum sersem sepelek bı halım var,üzerine ilaç sıkılmış sinekler gıbı.

İltifat canım yani iyi anlamda yaşlanmaz demek istemiştim. Bu internet böyle konuşarak 2 kelimede ifade edilebilen şey yazarak anlatılanayabiliyor:)
Hangi ünv canım? Evet, Ankara'daydim ben.

Maşallah :nazar:
Tam bir sarı şeker kızın var. Rabbim nazarlardan korusun..

Kolay gelsin canım.
Bizde de yarın temizlik günü.
Öyle bir mucit çok dua alırdı bizden:31:

Hadi iyi geceler:)
Eşin sorarsa dersin biri hasta(pembiş), öbürü diş çıkarıyor (nfk), beriki de konuşup duruyor (ben):9:
saolcanım amın hepsını nazarlardan korusun rabbim
eşim sormadı cunku sayfayı kapatmıştım geldıgınde bir de sıgara almaya yolladım eve gırer gırmez,pinti kocam bende sigara olacağını dusundugunden sıgara almadan geliyor eve

ben gazide okudum canım
bugun temızlık gunun ha,çocukla zor oluyor be bacım,dun ceylını annanesı alıp götürdü Allahtan rahat oldu,varsa senınde bırakabılecegın bır yer bırak tavsıye ederım,

Hee gözümüzden kaçtı sanma, bunu yazıp kaçmışsın.
Kızı gözüne kestirdin tabi oğluna mı alacan ne:9::9:

aha benım dünür:)

Kizlar cok uykusuz kalsam da bu tatil olayinicok ozlemisim odada wifi cekmiyo lobiden yazabiliyorum ancak firsat olmusken yaziyim dedim
canım ıyı tatıller

Merhabalar :3:az evvel evimize gelmiş bulunmaktayız,
Tatiller hep çokk çok uzun olsa ve valizlerden kirli çamaşır çıkmasa ne iyi olurdu , eve gelir gelmez makineyi çalıştıran ve asmak için onun bitmesini bekleyen ben...
Allah rahatlık versin sabah görüşmek üzere inşaallah :38:

tatil külfet artık bıze her anlamda ya,tatıl deyınce bı yoruluyorum önce

günaydın canlar..
Eki Görüntüle 781608

bugün efecik iyi olsun,neyneyse, arya ve pembiş, pamuk helva nn temizlikleri kısa sürede bitsin inş:31:

dün mutfakta yemek yaparken nasıl becerdiyse ayşecik düştü ve dudağını patlattı.
Rabbim beterinden korusun..
bugün yemek derdim yok hamdolsun :ssz:

doğruuu

bu daha doğruuuu:1::42:

Eki Görüntüle 781609

merak eder de açar diye düşünmüyor musun hiç?

:9::9::9:

oooh keyfini çıkar bacımmm!:21:

tarif piliiiiis:68:

hoşgeldiniz canım.. bu makineler olmasa halimiz yamaaan :36:

ah canım benimm, tahliller temiz çıkmış, bu sevindirici.
şebeke suyu da tehlikeli bu ara demek. hazır suyla mı yıkasak çocukları?:44:

dişler için şarkı yazıcam, öyle doluyum yanii:24:

elmalı kekin tarifini google emmiye sordum, söyledi :ssz:

'2 yumurta ve 1,5 su bar şekeri çırp
yarım su bar sıvıyağ ekle çırp.
ayrı bir kapta 1,5 su bar un, 1,5 tatlı kaşığı karbonat ,bir tutam tuz, 2 tatlı kaşığı tarçın kaşıkla karıştır
hepsini beraber karıştır biraz ceviz içi ve 3-4 tane elma veya armut rendesi ekle
dikdörtgen borcamda pişir
piştikten sonra üstüne 2 kepçe soğuk süt dök'

ama evde karbonat yok, kabartma tozuyla yapıcam. sorun olmaz sanırım.

nasıl ya patlattı dudağını,öyle dikişlik falan mı allah korusun,geçmiş olsun ayşecike

kocam kk açsa da hangı başlıkta yazdığımı nıckımın ne olduğunu bılıp beceremez zaten,benım koca ınternet özürlüdür.zaten ben de çıkış yapıp gidiyorum kk den

yok kiz ayni evin icinde olmaz rahatima duskunumdur ben :51: zenginleyip apartman dikmemiz lazim:9:

senı anca malıkane paklar,şöyle asmalı konak gibim:)

Hoşbulduk sağolasın cnm ;)
Evet ne yazık ki rüyadan hemen uyandım ..
Benim de aklıma ilk otelin yemekleri geldi, efe şimdi iyidir umarım..

Evet ben de bunu yeni keşfettim karbonatlı çok çok yumuşak puf puf oluyor kekler..

:9::1:

Bir ân önce dişi çıkarsa da rahatlasa kuzucuk inşaallah ...

Evet ya destina nerden çıkmış :2: destiny olacaktı :16:

kafana göre takıl bacım nema problema:)

malzeme murdar olmasın da, her türlü yirik :125:

eskiden annem keke tatlıya falan kullanırdı karbonatı, son yıllarda hep kabartma tozu.
alayım, ben de denerim karbonatlı..
eskıden annem de karbonat kullanırdı,şimdi kabartma tozu
ama bakıyorum da bazı tariflere sankı karbonata bı gerı dönüş var gıbı

kum da olabılır,sıcaktan da olabılır canım,bez bölgesinden başlamışsa en sıcak ve rahatsızlık veren yer orası.totosunu sık sık yıkayıver bi de bepanten gıbı bir şey sürsen ıyı gelır bence,tenlerı cok hassas herseyden etkılenmıs olabılır

Borncum kumdan olabilir. Ufacık ufacık taneler tahriş edebiliyolar. Bi de denizin tüm kiri onlara çıkıyo malum. Çok kumda oynatma bakalım ne olacak.

Kızlar geçmiş olsun ve tüm güzel dilekleriniz için teşekkürler. Bugün oğluş çok daha iyi. İlaç milaç alıp başlamadık dün nöbetçi eczanede yok diye. Bugün sabahtan kudurmaya başladı oğlum. Kaka rengi de sarı olmuş teyzemiz söyledi. Ben gece hiç uyumayınca bakıcı geldiğinde 1,5 saat uyudum.

geçmiş olsun bır nebze de olsa ıyı sanırım,çok sevındım.

naapsın anacığının memesınden medet umuyor ,dişleri rahatsız edıyordur kuzuyu

Ayy yediniz beni yaa aynı tarifle 5 farklı sonuç:1:
1,5 su bar unla katı olması imkansız pembiş unu fazla mı koydun
Nfk cim işin sırrı karbonattaydı maalesef :) onu supangle yap sen, parçala kaselere üstüne de puding dök:)
Kazanan neyneyse :9:

Hahaha. Bence neyneysenin armutlarda keramet vardı ;)

bugün kek yapma gunu mu,herkese bı gayret gelmiş,kek yapıyor:) bu temmuz annelerı pek becerıklı:)
ceylınle ben kek mek yapamıyorum sız nasıl becerıyosunuz ya maşallah
ben mutfağa gırınce başlıyo bacaklarıma tırmanmaya,başını da totoma yaslıyor,hareket etmem mumkun değil.

kızlar ben Türk malı kimyasal içermeyen temizlik ve kozmetik ürünleri üreten bir firma adı duymuş bulunmaktayım, 2 yaşında kızı olan teyzemin gelininden. Evinde ne kadar kimyasal varsa atmış ve bütün ürünlerini almış. İnternette biraz araştırdım bilen eden var az da olsa... Çoğunuz eminim ilk defa duycaksınız ismi: Ersağ. Kullanan veya bilgisi olan var mı? Ben açıkçası bi kaç ürününü denemek istiyorum. ister istemez kullandığımız bulaşık deterjanı vs. kalıntı bırakıyo hatta şampuan konusunda baya şüpheye düştüm ben doğduğundan beri johnsons baby kullanıyorum içeriğinde zararlısı yokmuş gibi ama kimyager değilim bilemiyorum:44:

kızlar ben Türk malı kimyasal içermeyen temizlik ve kozmetik ürünleri üreten bir firma adı duymuş bulunmaktayım, 2 yaşında kızı olan teyzemin gelininden. Evinde ne kadar kimyasal varsa atmış ve bütün ürünlerini almış. İnternette biraz araştırdım bilen eden var az da olsa... Çoğunuz eminim ilk defa duycaksınız ismi: Ersağ. Kullanan veya bilgisi olan var mı? Ben açıkçası bi kaç ürününü denemek istiyorum. ister istemez kullandığımız bulaşık deterjanı vs. kalıntı bırakıyo hatta şampuan konusunda baya şüpheye düştüm ben doğduğundan beri johnsons baby kullanıyorum içeriğinde zararlısı yokmuş gibi ama kimyager değilim bilemiyorum:44:

ilk defa duydum araştırmak lazım.ben enveyin bazı urunlerını kullanıyorum.ama tabı yine de emin değilim içeriklerinden.

Back
X