Ahan da busmai gelmiş:))Allahımmmm ne hasta gacılara tarif vermişim bennnn :))))
Çatlaksınız siz yaa yarıldım gülmekten okudum ama cevap yazamadım çok yoğundum bugün..
Destiny555 de başarmış yapmayı ,artık gerisini siz düşünün :)
Nfk senin tarifte tek sorun kabartma tozu kullanman.. Çünkü ben de denedim kabartma tozuyla, olmadı biliyorum.
Pembiş senin sorunun ne ben de bilmiyorum, eşin beğenmiş! :) Keki normal kek pişirdiğim ısıda pişirdim. Zor birşey yok, püf noktası yok. Ben armutları rendeledim suyuyla koydum.
Kekimin arkasındayım ülennnn
Benim örtüler de kayıyor hep ama çok faydası oluyor gerçektenamaninnnnbende bilmiyorum nasıl çıkar . bol bol kese yap en iyisi. çarşaf sermekle gercekten akillik etmişsin bende ikianin kılıflarindan almistim seremiyorum ama oglan cekistirip duruyor:26:

Yoksa koltuk kanepe dayanmaz.
Reflor U ben de içirememiştim oğluma.. İlk önce meyve suyuyla içmişti, sonra anladı meyve suyunun ilaçlı olduğunu.. Ondan sonra içiremedik. Ben zorlamıyorum içmek istemediğinde. İlacını alsa daha çabuk toparlar doğru ama antibiyotik değilse diğerleri çok sorun değil bence. Vücut da toparlar kendini inşallah.Canım komposto falan bağırsaklarını çalıştırır diye düşünmedim. Pekmez de sevmiyo uyuzcuk. Neyseki şırıngaya çektim öyle verdim. Tatsız bişidi ama iki dolu şırıngayı içti. Midesi rahatlar umarım.
Alıntı kraliçesiiiiii :)
Reflor vermiş ishal için. Ama bi kere kaka yaptı o yüzden vermedim. Gaviskon infant diye bişi bi de midesi için. Onu da 3 kaşık su ile yapıyosun zaten.
Valla tatlının üst kısmı keserken parçalandı. Sanırım kafam kadar konan cevizlerin de etkisi var :))) ama valla süper tadı var busmai sağolsun. Üzerine krema ile mikemmel kalorili olur ;D
Bu arada bir sürü değişiklik yapmışın tatlıda ve hiç söylemiyosun!!! Seni gidi senidemek iki kepçeden fazla koydun..? Bana iki yetti gibi geldi.
Yağı az diye löp löp yedik zaten. Sanki un falan masum :) afiyet bal olsun valla.
Ankara armuduuuuuuu <3 <3 Ankaranın herşeyi güzel zaten....
Gaviscon da kusma içindir.
Evet valla aynen öyle oldu yağı az diye diye:)) size de afiyet bal olsun canım

Püfleri yazmaya çalışmıştım. Fırın derecesini ve sütü unutmuşum:/ yoksa hiç hiç hiç gizlermiyim:)
Cevizi rondoda çektim. Çok un ufak olacak şekilde değil. Dişe gelecek ddirilikte ama kesmeye mani değil:))Kızımmmm hala neden derece cinsinden söylemiyosun fırın ısısını yaaaa?!?!? Devlet sırrı mı???? :)
Bence de oldu kek de işte dediğim gibi üstündeki kafam kadar cevizlerden dolayı kesilirken üstü dağıldı. Ben misafire bişi yaparken takığımdır; dağılmayacak ve löp diye çıkacak şeklinde![]()