• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Allahımmmm ne hasta gacılara tarif vermişim bennnn :))))
Çatlaksınız siz yaa yarıldım gülmekten okudum ama cevap yazamadım çok yoğundum bugün..

Destiny555 de başarmış yapmayı ,artık gerisini siz düşünün :)
Nfk senin tarifte tek sorun kabartma tozu kullanman.. Çünkü ben de denedim kabartma tozuyla, olmadı biliyorum.
Pembiş senin sorunun ne ben de bilmiyorum, eşin beğenmiş! :) Keki normal kek pişirdiğim ısıda pişirdim. Zor birşey yok, püf noktası yok. Ben armutları rendeledim suyuyla koydum.

Kekimin arkasındayım ülennnn
Ahan da busmai gelmiş:))

amaninnnn:52: bende bilmiyorum nasıl çıkar . bol bol kese yap en iyisi. çarşaf sermekle gercekten akillik etmişsin bende ikianin kılıflarindan almistim seremiyorum ama oglan cekistirip duruyor:26:
Benim örtüler de kayıyor hep ama çok faydası oluyor gerçekten;)
Yoksa koltuk kanepe dayanmaz.

Canım komposto falan bağırsaklarını çalıştırır diye düşünmedim. Pekmez de sevmiyo uyuzcuk. Neyseki şırıngaya çektim öyle verdim. Tatsız bişidi ama iki dolu şırıngayı içti. Midesi rahatlar umarım.

Alıntı kraliçesiiiiii :)
Reflor vermiş ishal için. Ama bi kere kaka yaptı o yüzden vermedim. Gaviskon infant diye bişi bi de midesi için. Onu da 3 kaşık su ile yapıyosun zaten.

Valla tatlının üst kısmı keserken parçalandı. Sanırım kafam kadar konan cevizlerin de etkisi var :))) ama valla süper tadı var busmai sağolsun. Üzerine krema ile mikemmel kalorili olur ;D

Bu arada bir sürü değişiklik yapmışın tatlıda ve hiç söylemiyosun!!! Seni gidi seni :p demek iki kepçeden fazla koydun..? Bana iki yetti gibi geldi.

Yağı az diye löp löp yedik zaten. Sanki un falan masum :) afiyet bal olsun valla.

Ankara armuduuuuuuu <3 <3 Ankaranın herşeyi güzel zaten....
Reflor U ben de içirememiştim oğluma.. İlk önce meyve suyuyla içmişti, sonra anladı meyve suyunun ilaçlı olduğunu.. Ondan sonra içiremedik. Ben zorlamıyorum içmek istemediğinde. İlacını alsa daha çabuk toparlar doğru ama antibiyotik değilse diğerleri çok sorun değil bence. Vücut da toparlar kendini inşallah.
Gaviscon da kusma içindir.
Evet valla aynen öyle oldu yağı az diye diye:)) size de afiyet bal olsun canım:16:
Püfleri yazmaya çalışmıştım. Fırın derecesini ve sütü unutmuşum:/ yoksa hiç hiç hiç gizlermiyim:)

Kızımmmm hala neden derece cinsinden söylemiyosun fırın ısısını yaaaa?!?!? Devlet sırrı mı???? :)

Bence de oldu kek de işte dediğim gibi üstündeki kafam kadar cevizlerden dolayı kesilirken üstü dağıldı. Ben misafire bişi yaparken takığımdır; dağılmayacak ve löp diye çıkacak şeklinde :D
Cevizi rondoda çektim. Çok un ufak olacak şekilde değil. Dişe gelecek ddirilikte ama kesmeye mani değil:))

kendine haksızlık etme, sorun malzemede
belki de böyle bir kek aslında hiç olmadı lafına çok güldüm yaa
kendimi ruhen ve bedenen hazır hissettiğimde tekrar deniciiiim:108:

şaka bi yana, bu kek muhabbeti uzadı da uzadı. üzerine gelmiş gibi olduk.
hakkını helal et bacım, gel öpimm:48:

Evet valla yolmaya gelmiş :)))

Bu arada pamuk helvacım sim maceranız süper :) valla simler zamanla yıkana yıkana çıkar. Derken aradan bir hafta geçer birinin yüzünde yine görürsün ve anıların canlanır gülersin :))) asıl örtü olmasaydı o koltuğa oturan herkesin totosuna yapışacak olan simi düşünüp gülüyorum şuan!! Dengem mi bozuldu?? Evet :p
Ay ilahi simler de geyiğe sarıldı:)) şimdi koltuğa oturması muhtemel kişileri de düşündük ya:))
Sen yorgunluk + Efe'nin hastalığından böyle oldun diyelim, peki bize noluyor:)))
Nfk ne işin var bakıyım senin bu saatte burda?? :)

Özlemmmmmm gece tayfasının sevgili elemanıııı bitir kız şu tatili :) :p
Özlem de bir gitti tam gitti, hiç vakit olmuyor herhalde.
Benim sorunum sensin adamım!!!! :D
Ya bunu az önceki alıntıda yazmayı unutmuşum artık kusura bakmayın hahahha
:)))
İlahi:))

ne işim olacak, busmainin cevabını merak ettim tabiii:9:
eşimin yatsıya gitmesinin de bunda etkisi var:1:

sıralamayı açıklıyorum, öhö öhöö:61:

1inci neyneyseeeee:65:
2inci destiny ve pembiş:46:
...
...
...
6745inci nfk :37:

amiiin, cümlemizi :31:

sim illet bi şey.. bilmiyorum nasıl geçer. ama belliki öyle kesin bi çözümü yok. artık nur saçarak dolaşırsınız :9:

hasdag direnbusmai, işte bu kopardı beniiii:60::60::60:

hmm, hayal değil, gerçekten böyle bi kek var diyosun yani..
yakında kafayı bozucaz, benden söylemesi:35:

:9::9::9:

bugün benim de mantık ve izan eksenim kayık:86:
Bugün topikce bir kopuş yaşıyoruz bence:))

Hep dengeli dengeli nereye kadar canımmmm.

Busmai de geldi şarladı gitti :)))

Kesin kek görcem rüyamda!! :)
Kesinn. Bir de armut:p
bugünkü gündem konusu belliydi armutlu kek
yarına allah kerim:)

benım kadın da yetiştiremediydi,kadın 9 da mutfağa bı gırdı çıktığında 2 yı gecıyodu.utandım valla,peteklere varana kadar yıkadı.biraz yatak odası kaldı ama butun camlar sılındı banyo mutfak halloldu en önemlısıydı zaten benım ıcın.

yani başardım şekerim nfk nın sayesınde:)tarıfı cok güzel verdı ama ne yazık ki kendı yapamadı
ne demişler hoca verir talkımı kendı yutar salkımı :D

anacım ankarayla ılgılı cumlenın altına ımzamı attım
ilacı sorunsuz vermene sevındımınsallah bı dahakı vermelerde de aynı başarıyı yakalrsın,yanı benzetmek gıbım olmasın benım cımcıme ılkınde güzel alır benı kandırır sonrasında beğenmez yemez ıcmez vs

ben 170 de pişirdim yarım saat
cevizleri kafanla ölçtün mü sahi
:D
Bizde de camlar silindi. Ancak yetişiyor. Banyolar odalar derken.. Temizlik sonrası süper bir şey yalnız.
:9::9: şarladı gitti

pöfff ne yani, bolulu pembiş usta dedik tepemize çıkardık
bu sefer beceremedin yani kabul et

ben her zaman keki 150 de pişiririm annem 170 de,fırınlarımız farklı. artık orantıyı sen kur

en kötü günümüz böyle olsun napalım
Aslında bu kek hiç olmadıya ben de çok güldüm:))
Allah seni nfk:))

Kekin varoluş hâli:)
$image.webp

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 29
kendimi ruhen ve bedenen hazır hissettiğimde tekrar deniciiiim:108:

şaka bi yana, bu kek muhabbeti uzadı da uzadı. üzerine gelmiş gibi olduk.
hakkını helal et bacım, gel öpimm:48:
yok canım ya estağfurullah helal olsun ne dimek ne dimek
(sonra görüşüciiiiz :23:)

Reflor U ben de içirememiştim oğluma.. İlk önce meyve suyuyla içmişti, sonra anladı meyve suyunun ilaçlı olduğunu.. Ondan sonra içiremedik. Ben zorlamıyorum içmek istemediğinde. İlacını alsa daha çabuk toparlar doğru ama antibiyotik değilse diğerleri çok sorun değil bence. Vücut da toparlar kendini inşallah.
Evet valla aynen öyle oldu yağı az diye diye:)) size de afiyet bal olsun canım:16:
Püfleri yazmaya çalışmıştım. Fırın derecesini ve sütü unutmuşum:/ yoksa hiç hiç hiç gizlermiyim:)

Cevizi rondoda çektim. Çok un ufak olacak şekilde değil. Dişe gelecek ddirilikte ama kesmeye mani değil:))
ben de cevizi buzdolabı poşetine koyup tezgahta üstüne kupayla vura vura eziyorum :7:
Ay ilahi simler de geyiğe sarıldı:)) şimdi koltuğa oturması muhtemel kişileri de düşündük ya:))
Sen yorgunluk + Efe'nin hastalığından böyle oldun diyelim, peki bize noluyor:)))

Bizde de camlar silindi. Ancak yetişiyor. Banyolar odalar derken.. Temizlik sonrası süper bir şey yalnız.

senin direnarmutluıslakkek i de es geçmeyelim lütfen bomba espriydi

armutlu ıslak kekten önce nfk
busmai istanbula gelecek. temmuz topiği toplanacaaak :62::119::124::106:

armutlu ıslak kekten sonra nfk
neee? busmai istanbula mı gelmiiiiş? :18::104::96::67::57:

Son düzenleme:
bugünkü gündem konusu belliydi armutlu kek
yarına allah kerim:)

benım kadın da yetiştiremediydi,kadın 9 da mutfağa bı gırdı çıktığında 2 yı gecıyodu.utandım valla,peteklere varana kadar yıkadı.biraz yatak odası kaldı ama butun camlar sılındı banyo mutfak halloldu en önemlısıydı zaten benım ıcın.

yani başardım şekerim nfk nın sayesınde:)tarıfı cok güzel verdı ama ne yazık ki kendı yapamadı
ne demişler hoca verir talkımı kendı yutar salkımı :D

anacım ankarayla ılgılı cumlenın altına ımzamı attım
ilacı sorunsuz vermene sevındımınsallah bı dahakı vermelerde de aynı başarıyı yakalrsın,yanı benzetmek gıbım olmasın benım cımcıme ılkınde güzel alır benı kandırır sonrasında beğenmez yemez ıcmez vs

ben 170 de pişirdim yarım saat
cevizleri kafanla ölçtün mü sahi
:D

Bizimkinin de çok öyle vukuatı. Du bakalım ne olacak ..??

Kafamla ölçmedim amaaaaa yarım cevizi üçe veya dörde bölmeyeydim eyydi :)))

:9::9: şarladı gitti

pöfff ne yani, bolulu pembiş usta dedik tepemize çıkardık
bu sefer beceremedin yani kabul et

ben her zaman keki 150 de pişiririm annem 170 de,fırınlarımız farklı. artık orantıyı sen kur

en kötü günümüz böyle olsun napalım

160da pişiriyim bari :p
Yok kız; borcamın yarısından çoğu bitti :)

Ben rondoya vakit bulamadım işte dediğim gibi kocaman parçalar attım :/ ama kekin kokusu bile havamızı değiştirdi evde valla. Mis gibi tarçın <3

Armuuuuuuut <3

Ya sim çok sinir bişi kız valla bak günler sonra bile musallat olur :)

Wuhuuuuu süper görünüyor!! Ya bu arada sen kare borcamda yapmadın mı?? Benim kek daha kalın oldu...?

ben de cevizi buzdolabı poşetine koyup tezgahta üstüne kupayla vura vura eziyorum :7:

senin direnarmutluıslakkek i de es geçmeyelim lütfen bomba espriydi
Aslında en sağlam yöntem kupayla ezmek, rondo hızlı diye tercih ettim.
Tarifin güzeldi canım, bizim kafalar biraz dolmuş sanırım. Bu arada burdan bir tarif denemeyi şu yüzden seviyorum: bir tarifi 5-6 kişi deniyor. Püfler yazılıyor. Gayet iyi oluyor.
hakkat varmış ya kıııız:37:

bu şok iyi geldi..
bir gün ben de yapıcam, başarıcam biliyorumm:114::72:
Ya nfk'cım senin ne marifetlerin var biliyoruz: bkz. Susam mantolu tahinli kek.. Bunu da başarırsın, Allah'ın izniyle. Eşine göbüş olur:))

Ben rondoya vakit bulamadım işte dediğim gibi kocaman parçalar attım :/ ama kekin kokusu bile havamızı değiştirdi evde valla. Mis gibi tarçın <3

Armuuuuuuut <3

Wuhuuuuu süper görünüyor!! Ya bu arada sen kare borcamda yapmadın mı?? Benim kek daha kalın oldu...?
Teşekkür ederim efem, teveccühünüz:) sizin mamalar kadar olamaz tabi asla.
Dikdörtgen borcam canım. İnce olması gerekiyor. Sütle ıslanınca da biraz hacimleniyor, tam kıvamını buluyor.
Sim falan almıyorum ben.. Aslında oğlum istiyor ama yok:)
Ya tarçın kokusu ne rahatlatıcı bir şey değil mi..

neyneyse benim kekim daha kalın oluyor, az mı kabardı seninki? dikdörtgen borcamda yapıyorum

seni keklere boğacağımmm aşkımmm elma dersem çık armut dersem çıkmaaa:1::1:

saat 00:00 itibariyle kek konusunu kapatıyoruz:kkk:

neyneyse benim kekim daha kalın oluyor, az mı kabardı seninki? dikdörtgen borcamda yapıyorum

seni keklere boğacağımmm aşkımmm elma dersem çık armut dersem çıkmaaa:1::1:

saat 00:00 itibariyle kek konusunu kapatıyoruz:kkk:
Büyük boy dikdörtgen borcamda yaptım canım. Az mı kabarmış diyorsun? Üstadı sensin bu kekin:) ben bilmez. Tarif saklanılan tariflere girdi artık;)
Hahaha pembişe bir kişi daha armut derse hamile kalmadan aşerme yaşayabilir:p

Büyük boy dikdörtgen borcamda yaptım canım. Az mı kabarmış diyorsun? Üstadı sensin bu kekin:) ben bilmez. Tarif saklanılan tariflere girdi artık;)
Hahaha pembişe bir kişi daha armut derse hamile kalmadan aşerme yaşayabilir:p

büyük boyda yaptığın için ince oldu demek
ben normal dikdörtgen borcamda yapıyorum
son on dakka :9:

ben yatıyorum canlar
lütfen bana uykumda bilinçaltından mesaj göndermeyin beni çileden çıkarmayın :P

Kızlar şoktayım ve kafayı yicem. Akşam 9:30 gibi oğluşu uyuturken emmedi. Ben de öncesinde su içmişti bolca ondandır dedim takmadım. Sonra 11 de kalktı memeyi reddediyo. Tiksiniyo gibi bi hareketi var onu yapıyo. Güzelce sildim ağzına verdim azıcık aldı itti. Ötekini verdim biraz aldı gibi. Salladım uyudu. Sonra 1 de ve 2 de yine aynı şeyi yaşadık ama silsem de işe yaramadı. Yıkadım göğslerimi. Sütyen ve pedin değiştirdim ama yok. Memeyi mi bırakıyo yani şimdi?? Evde verebileceğim devam sütü yok. Ara ara bîsküvi ıslatma haricinde normal süt vermedim artı şuan ishal olabilr diye vermek istemiyorum. Ay herşey düzeliyo derken başka bişi çıkıyo :(((((((

Kızlar şoktayım ve kafayı yicem. Akşam 9:30 gibi oğluşu uyuturken emmedi. Ben de öncesinde su içmişti bolca ondandır dedim takmadım. Sonra 11 de kalktı memeyi reddediyo. Tiksiniyo gibi bi hareketi var onu yapıyo. Güzelce sildim ağzına verdim azıcık aldı itti. Ötekini verdim biraz aldı gibi. Salladım uyudu. Sonra 1 de ve 2 de yine aynı şeyi yaşadık ama silsem de işe yaramadı. Yıkadım göğslerimi. Sütyen ve pedin değiştirdim ama yok. Memeyi mi bırakıyo yani şimdi?? Evde verebileceğim devam sütü yok. Ara ara bîsküvi ıslatma haricinde normal süt vermedim artı şuan ishal olabilr diye vermek istemiyorum. Ay herşey düzeliyo derken başka bişi çıkıyo :(((((((

Cnm gecmis olsun tatil.dinusu minik hastalanmis cok uzuldum
Emmek istememesi buyuk ihtinal.mide bulantisindandir ici almiyordur yavrumun

Hasta olduklarinda ilk.yemeleri etkilwniyor
Ishal durumundq vucudu en cok suya ihtiyac duyar onunistermis vucut eksigini tamamliyo
Bebek biskuvisi benim kizimin bagirsaklarini cok calistiriyordu ondan dolayi birakmistim
Acaba oglun icin bu donemde aynisi gecerli ilurmuki

Cnm gecmis olsun tatil.dinusu minik hastalanmis cok uzuldum
Emmek istememesi buyuk ihtinal.mide bulantisindandir ici almiyordur yavrumun

Hasta olduklarinda ilk.yemeleri etkilwniyor
Ishal durumundq vucudu en cok suya ihtiyac duyar onunistermis vucut eksigini tamamliyo
Bebek biskuvisi benim kizimin bagirsaklarini cok calistiriyordu ondan dolayi birakmistim
Acaba oglun icin bu donemde aynisi gecerli ilurmuki

Canım benim yorumun için teşekkür ederim öncelikle. Bebe bisküvisi yemeyeli çok oldu zaten. Üç gündür bi tek dün yoğurt çorbası içti o da belki yarım kase kadar. Muz istemedi, şeftali istemedi, makarna istemedi. Gece bi ara sol göğsümü azıcık emdi ama sağı imkansız almıyo. Artık oğluşu hamakta babasına atıp ben gidip sağ göğsümü sağdım çünkü baya acıyodu artık :/ bakalım o sütü biberondan içecek mi...?

Uykusuz ve mutsuzum :(((

hayır canım,hastalığın verdiği iştahsızlık..
kerem de 5 aylıkken hasta olmuştu o zaman devam sütü veriyordum biberondan, öyle bir itiyordu ki hastası olduğu şeyi.. biberonu mı bırakacak dedim,ama iyileşince normale döndü.
meyve yemeyi kabul ediyor mu? şu an ona en fazla lazım olan şey su,su içiyorsa korkma.

nfk bu arada ayşecik düşmüş geçmiş olsun,yazmayı unutmuşum..

hakkat varmış ya kıııız:37:

bu şok iyi geldi..
bir gün ben de yapıcam, başarıcam biliyorumm:114::72:
kızım ben yaptıysam sen öttürürsün ne demek yapmak

ay cok güldüm:)
bu arada bir buluşmamı tertiplendi benım mı haberım yok

Armuuuuuuut <3

şaka yaptım kıs:) ben cevızın dişe gelenını severım ama bızım cımcıme yıyemıyor dıye bayağı kucultuyorum

busmaiye katılıyorum su ver bol bol su içiyorsa korkma,uyku esnasında vermeyi dene belkı alır memeyı,

hastalıktan dolayı iştahsızdır,biz bıle kocaman ınsanlar hastalanınca bır sey yıyemıyoruz.

ne sevıyorsa onu yedir.bu mıdesını bozar o ıshal yapar dıye düşünme,az mıktarda ver o kadar da aç kalmasın yavrucuk

Back
X