Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
!!!!!!!!!!!! Kocana :) sen ve oğlun pek yormuyorsunuz adamı ondan oluyor bunlar bence :) yoksa bak benim kocama; 2 yıl sonra bile düşünmüyor
Bana tatil deme bu arada. Zaten çok güzel geçmedi adet olunca bi de sonunda yol boyu kusan bir bebek ve bir hafta devam eden hastalıkla uğraşınca tatilin t sini duymak istemiyorum :))
neeeeeeee?!!!
valla rahat adam senin kocan?
senin yaşın daha çok genç.
yasir çok küçük. zaten zor bi bebeklik geçirdiniz.. ya da belliki sadece sen geçirmişsin
yasir az büyüsün. sen çalış birkaç sene..
yani kocana hiiiç pas verme bacım.. bence 3-5 sene sonra düşünün.
ahahah.. doğru tespit. bence de
ki senin eşin senin 10da 1in kadar bile bakmıyor efeye. buna rağmen nasıl korkmuş gözü..
şekerim, temmuz topiğide biz üyeler topikte performans etkilenmesin diye nöbetleşe gidiyoruz tatile.
bakın, pembiş gitti döndü, arya gitti, o geldi, born gitti. inş sıra bizde
eşim izin almış önümüzdeki hafta için. 30 ağustosla da birleştirdi, bakalım nereye gitcezz![]()
Neyneysecim sah inn ve beraya gore burdandaha cok memnun kaldik hic degilse denizi sicak ve dalgasiz baba ogul orda eglendi bnde havuzda...
Bayanlar havuzu da oldukca buyuk gerci onceki yillarda daha bile iyi diyolar ama biz memnun kaldik bi yataklar cok kotu belim koptu resmen
Donus yolu basliyo ama bir yil daha bekliceztatil icin meger ne cok ihtiyacim varmis tatile...
Humakus hayirli olsun hamileligin benim esim de bu ara delirdi gundemimiz yeni bebek :////
Onun asil derdi acik olacak biraz ama korunmak istemiyo artik en az 3 en fazla Allah kac verirse diyo ben de 2den fazla istemiyorum tatilde baya tartisrik bu kobuda nasil orta yolu bulucaz bilmiyorum
çok sevindim temiz çıkmasınaKızlar çok şükür bişi çıkmamış idrarda. Kristalleşmedir demiş dr. Bol sıvı alsın demiş bi de.
:))) pazartesi tart günüüüüçilekli tart iyiymiş bence yapalım
şimdi pazartesi mi yapılacak tartlar
zaten insan sunumlarına aldanıyorÇocuğa işkence olduğu kısmı çok doğru.. Oğlum gözüne damla damlatılırken 1 posta, damladan sonra canı yandığı için 2 posta, beklerken uykusu geldiği için 3 posta ve en son zor bela muayene olurken bir daha ağlamıştı. Ne zor bir muayene olduğunu şimdi daha net hatırladım. Sonuç ise hafif hipermetrop, 2 yaşında kontrol edelim deyip eve yollanma..
İlahi busmai
Caprice iyi diyorsun yani..
Aşı bence de mühim..
Yükseldi mi nasıl geçti gece?
Şarjının bittiğini yazmışsın zaten canım.
Efecik bu aralar sık sık tarz değiştirir oldu:)
Nfk cım, senin kızın hayatta öyle yapmazdı. Dişi iyice sıkıştırıyor onu bence.
Bu arada sıcak simit ve ekmek, oh mis
Niye ya çok uğraşıyor bir tarif için:) sonra dün baktım, işte birisi hamurum dağıldı dediyse çözmeye çalışıyor vs
Sunumlarını beğeniyorum ama hiç tarif denemedim:)
Aaa hayırdır inşallah.
1 yaşında canım su çiçeği.. Aşı kartını kontrol et, zaten vurmuş olmaları lazım.
Beni dinlersen evde müsait bir zamanda meningokok aşısını kendin araştır.
Eylül'de oğlumun doğum günü var. 5 yaş.. Şimdiye kadar pasta vs kestik, çok özel bir şey yapmadık. Bu sene ona güzel bir doğum günü yapmak istiyorum. Butik kurabiye yapan birinden cupcake ve kurabiye siparişi vereceğim. Kamyon kepçe ve uçak temalı bir şeyler düşünüyorum.. Hem yeme içme hem de diğer detaylar için fikir istiyorum hanımlar..
benim kelepçeli kalıp da fos çıktı kullanmıyorumKelepçeli benim asabımı bozuyor!! Aldıklarım hep akıttı. Ben kullanmayı beceremiyor da olabilirim. Ama yarım saatimi versem de olmuyor
Böğürtlenle süper oluyo valla. Söz konusu boğaz olunca sıralıyorum tabitariflerimi düzenlemem lazım ama ya....
Niye zor oluyoki temizliği?? Yağladığım için pek bişi kalmıyoki kalıpta :)
borcamlar iyi ki var!Bilirim o sarhoşluk halini:) mümkünse gündüz uyu biraz..
Tarif için teşekkür ederim canım.
Farklı bir şey görmek seni huzursuz eder çok normal.. Allah'tan çıkmadı bir şey.
Evet şükür anlamıyorlar. Benim oğlum bu kış yıprandı biraz, çok hasta oldu. Birkaç kez de kan aldılar.. Zor bir şey.. Hele de 2 sefer iğne verilince ...
Çok iyi fikir pembişimyarısına böğürtlen atayım, çok severim
Senin hızına yetişemeyiz ki biz:) şimdiden sıralamış:))
Kek kalıbın hayırlı olsun.temizliği zor oluyor kalıpların, sevmiyorum o yüzden .
bende kelepce istiyorum .. Güle güle kullan
ne yemek yaptın bakiiimOlurrrrr yap bakalım :) ben beklicem yarını. Bugün zaten üç çeşit yemek yaptım oğlum evi haşat etti. Tart yaparsam nolur bilmem :)
hahhaaa ikinci tura başladı topikNeyneysecim sah inn ve beraya gore burdandaha cok memnun kaldik hic degilse denizi sicak ve dalgasiz baba ogul orda eglendi bnde havuzda...
Bayanlar havuzu da oldukca buyuk gerci onceki yillarda daha bile iyi diyolar ama biz memnun kaldik bi yataklar cok kotu belim koptu resmen
Donus yolu basliyo ama bir yil daha bekliceztatil icin meger ne cok ihtiyacim varmis tatile...
Humakus hayirli olsun hamileligin benim esim de bu ara delirdi gundemimiz yeni bebek :////
üstüne bal sürebilirsin meyvenin kararmaması içinya ben sımdı bunu muzla yapıcam ya bu muzlar kararırmı lımon suyuna batırsam bu sefer lımonun ekşiliği hissedilir mi
bu ıkı soruya cevap ıstıyorum litfen:)
bi de tart jölesı yazmıyor ama jel dıye bısey aldım,çilek aromalı,her herhalde budur dr otker amcamın
topikimle gurur duyuyorum az zamanda çok işler başardık hep beraber:)
ben varım ama okul açılınca su koyverebılırım tarıf deneyelim mınıkler ıcın de besleyıcı tarıfler
vay vay evi süpürmüş enişte helalvalla bugün istanbul da çok sıcak.
evi süpüreyim diye giriştim, salondan sonra kesildim. gerisini sağolsun eşim halletti.
güneş az daha geçsin, eşime söylicem çıkarsın bizi yakacık tarafına mesela
tabi önce şu illet ütüleri halletmem naaaaazım![]()
o zaman balkondan çöpü ve sandalyeleri çıkar :)Balkonda insan evladı gibi durmuyor ki!! Çöpe saldırıyor, sandalyeyi düşürüyor hiç olmadı katlanır camları açıp aradaki süngerleri yemeye çalışıyor!!!
ne boğazı büyük hatunlarsınız yaa![]()
kız busmai biz yarın denize gitcekdik floryaya kendime deniz şortu kaprisi neyse bulamadım anlaşamadık boyutta gene evde kaldım![]()
kız sen de haa,
al işte erkek şortlarından uzun birşey giy git
üstüme rambo aldımda alpembe aldım altıma fenrrbahçeli siyah mı alsaydım ayy apzarda doluydu sezon bitti ya hep kaldırmışlar
bari keten kapri alim diz kapaklarımda ayaklarımı sokarım denize dedim olurmu diyor sne istedin diye gidecektik diyor
sendemi kaldın yoksaaaa
Anne, boşandığı eski eşine 4 yaşındaki kızlarının kanser olduğu yalanını söylemiş
Üstelik buna kızını da inandırmış..
Komşuları falan kadına para toplamışlar.. Yalanını sürdürmeye devam etmiş.
Sonuç: kanser olduğuna inanan kızın göz altları morarmaya ve saçları dökülmeye başlamış
Lying Mom Tells Her Healthy 4-Year-Old Daughter She Has Cancer | The Stir
Bir ihbarla polisler kadını tutuklamışlar.
yok yani "sen de haaa "derken
sen de adamın suyuna git anlamında dedim:)tamam işte gidin ısrar et
sen istedin diye gitcekse öyle gidin nolcak
ütü dedim de, arya nerde? bugün hiç görünmedi :44:
efe cozutmuş :100:
pembiş, baba nerde?
az ilgilense ya efecikle..
sıcak mıcak, alsın çıksın.. az arabasında gezse belki rahatlardı..
ya ben sımdı bunu muzla yapıcam ya bu muzlar kararırmı lımon suyuna batırsam bu sefer lımonun ekşiliği hissedilir mi
bu ıkı soruya cevap ıstıyorum litfen:)
bi de tart jölesı yazmıyor ama jel dıye bısey aldım,çilek aromalı,her herhalde budur dr otker amcamın
topikimle gurur duyuyorum az zamanda çok işler başardık hep beraber:)
ben varım ama okul açılınca su koyverebılırım tarıf deneyelim mınıkler ıcın de besleyıcı tarıfler
Onun asil derdi acik olacak biraz ama korunmak istemiyo artik en az 3 en fazla Allah kac verirse diyo ben de 2den fazla istemiyorum tatilde baya tartisrik bu kobuda nasil orta yolu bulucaz bilmiyorum
bakacakmısın diye sor ki bakamıyacak bence hiç bulaşmasın elindn geleni yap vazgeçsin tek yeter 2 de fazla :S
Eki Görüntüle 785862
googlede görsellerde buldum çok güzel duruyr tarif yok:26::26:
çok sevindim temiz çıkmasına
:))) pazartesi tart günüüüü
zaten insan sunumlarına aldanıyor
bi de çok avrupai tarifler, lezzet yok bişey yok yani bence bizim insanımızın damak tadına uymaz
bence de artık abi olmasının şerefine güzel bi parti olsun oğluşa:)
bayılacak
benim kelepçeli kalıp da fos çıktı kullanmıyorum
borcamlar iyi ki var!
ne yemek yaptın bakiiim
pazar günleri ben genelde yemek yapmam kendime tatil ilan ettim:)
hahhaaa ikinci tura başladı topik
pembiş haklı babası yasirden yorulmamış demek ki
üstüne bal sürebilirsin meyvenin kararmaması için
vay vay evi süpürmüş enişte helal
o zaman balkondan çöpü ve sandalyeleri çıkar :)
balkonda çok oyalanıyor Kerem hem de hava alıyor
katlanır camlarla uğraşıyor ama o da![]()
yok mascarponeli ,yok dolapta 1 saat beklet, uzun iş !
o tarif gelmez bana pembiş
ne çocuklar ne kocalar ne de kaynanalar
pazar günü topiğin canlı olmasına sebep tek konu: midemizzzzz![]()
Anne, boşandığı eski eşine 4 yaşındaki kızlarının kanser olduğu yalanını söylemiş
Sonuç: kanser olduğuna inanan kızın göz altları morarmaya ve saçları dökülmeye başlamış
aaaaaaaaaaaaaa tabiki düşüne düşüne yavrumm
bende birgün polis olurmuyum acaba çok düşünüyorumşaka bi yana rabbim yardım etsin
he adam giydiriryor annem karışıyro anneme kalsa tişört uzun eşofman giydircek :111:
yaaaaa ben hamişken 26 kilo almıştım şimdi tam 23 günde 3 kilo aldımmmm benim için mucize çok zayıfım billen biliyor
kendimden şüphe ediyorum masadan kalkınca acıkıyorum . 1 aydır hap kullanmıyorum eşimden uzağım diye bilemedi şimdi :26::26:
Hepleziz.com
tikkat tikkat tart izlenimlerimi aktarıyorum:)
tart kalıbı değil borcamda yaptığımdan kendımce hamurun kenarlarını yukselttım borcamın duvarlarına doğru ama pişerken kabardığından hepsi aynı seviyeye geldi hamur dalgalı bir hal aldı yanı tam tart hamuru gibi çanak şeklinde olmadı.burda pempişin verdiği tarıfte hanı benı entel dantel bulduğum:)kuru baklıyat koyun dıyordu hamurun uzerıne o yöntem denenırse hamur canak seklınde pişebilir.hamur borcama fazla geldı gıbı duşundum ama eger üzerine baklıyat koyulup pişirilirse kabarmadığından tam karar olabılır fakat böyle olmasına rağmen lezzetinden bir şey kaybetmemiş.
ben muz üzüm ve armut kullandım,limona batırdım kararmadı gıbı ama ılerleyen günlerde kararır mı bılemıyorum bakıp görcez.
sonuç olarak görüntü enfesti keşke size de gösterebılseydım ama foto makınamı kardesıme verdıgımden buraya aktaramıyorum.bır dılım aldım kendıme nasıl olmuş dıye,yemekle işi olmayan ceylin göruntuyu gorur görmez tabağın yanına geldı ve ceylıne ılk defa meyve yedırebıldım sorunsuz.
yanı pembiş teşekkür ederım,ilk kez tart yaptım,ılk olmasına rağmen sonuç gayet başarılı
ayy aynı fikirdeyimmmmm ,baydııııBaydı beni bu "acaba hamile miyim" telaşınız haaaaaaa??? Adam gibi korunun adamın asabını bozmayın uleynnnnnnn![]()
Ben de merak ediyorum. Bi geldi "deli kadir uleynnn" modunda ama sonra yok :) :/ ???
Bi haftanın acısını çıkarıyo.
Baba dışarda işte
Tart jölesi olması lazımdı ama normal köle ile de olur heralde...
Sen adamın valizlerini hazırlarsan olacağı buvalla kolay gelsin. Eşlerin bu konuda anlaşamaması kötü :/
Çikilatalı muffin üstüne çikilatalı kremea üstüne çikilata sosuna batırılmış çilağ
Aman patates yemeği yaptım yanına pilav ve et sote bi de cacık. Kolaydı hepsi yoksa daha fazla kayıp verecektik evde :/ dışardan bişi söyleyince Efe yiyemiyo ya içim elvermiyo. Bugün mesela maşallah hepsinden yedi çok şaşırdım!!
Ya masayı düşürüyo diye kaldırdım zaten. Kalan iki sandalyeye sulanıyo. Olmadı eliptik bisiklet var ona sulanır. Çöpü de bi içeri bi dışarı al ben sıkılıyorum. Ömrümü yedi ömrümüüüüü :)
Hangi tarif kız??? En son
Hepleziz.com bunu yapcaz dedik ya. Aşık mısın beaaaaaa :)))??!!!!
Hahhahahahhahah
Manyak kadın!!!
Aaaaa hızlı hatun seniiiiiii :) ceylinin meyve yemesine mi sevinsem tadının güzel olmasına mı bilemedim :) ben ortasına olmazsa porselen tabak koyayım diyorum... Yada caaaanım bakliyatları feda edicez mecbuuuur :) ay çok heyecanlandım; yarın hemen olsunnnnnnn :) ben gerçi anca öğleden sonra yaparım tartı gibi geliyo ama olsunafiyet olsunnnnnn
ay inanmıyoruuuum:) Allah tamamına erdirsin
maşallah sana, topiğimizin Elifnaz dan sonra ikinci cesur kadını
amma ve fakat doktorluk
Aaaaaaaa!! Tebriklerrrrrrr!! Allah'ım her isteyene nasip etsin. Eviniz de hayırlı olsun. Çoluk çombalak güzel günleriniz olsun :) ama hakkaten doktorlukla nasıl olacak iki çocukkkkk??!!! :)
maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
inanmoooorum![]()
hayırlı olsun, Rabbim tamamına erdirsin inş. sağlıkla sıhhatle..
valla epey bi değişim var hayatında. iş değişti, şehir değişti, ev değişti, nüfus artıyor
ama aşkolsun, niye haberini vermiyorsun bize..
ben de hamile olunca söylemicem size, deeeermişimmm:76:[/
Herkese güzel dilekleri için çok teşekkürler. Allah sizlere de istediğiniz zamanda nasip etsin inşallah. Busmai ve pembehipopotamcım ilk gebeliğimde de 37 haftaya kadar çalışmıştım Allah' tan bi mani keder olmazsa bunda da öyle yapmayı planlıyorum ve doğum öncesi iznimi doğum sonrasına aktarma niyetindeyim. Daha sonra süt izinlerimi kullanırım. Acili yoğun bi branş olmadığı için dr luk ta sıkıntı yok, özelde de çalışmadığım için kimse beni işten çıkartmaz merak etmeyin:) 2 çocuk elbette ki zor olacak ama eninde sonunda olacak belki de bu kadar cesaretl olmam da uslu kızımında rolü büyüktür:)
Sevgiler...