Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

7:30da uyanan bi çocuk 13:30da uyur mu???!!! Hastalıktan sonra bakalım ne huylar gelişecek....???

Bugün dilimli kek kalıbı aldımmmmmm!!! Çok pahalı bir marka olan mehtaptan :) :p

ben pazartesiyi bekleyemıcem ya galıba bugun yaparım tartı,izlenimleri yazarım size

Sanırım bişiler atılıyo işte idrarla :)

Bu arada iki çocuk vardı hastanede ortalığı yıktılar!! Birine serum takılıyosu diğerine iğne yapılıyodu. Allah'tam Efe henüz anlayıp korkmuyo ağlayan çocuklardan :)

o günler de gelecek pembelı maalesef:( ay allahım doktorlardan hastanelerden uzak çocuk buyutelım nolur ya

ben pazartesiyi bekleyemıcem ya galıba bugun yaparım tartı,izlenimleri yazarım size

o günler de gelecek pembelı maalesef:( ay allahım doktorlardan hastanelerden uzak çocuk buyutelım nolur ya

Olurrrrr yap bakalım :) ben beklicem yarını. Bugün zaten üç çeşit yemek yaptım oğlum evi haşat etti. Tart yaparsam nolur bilmem :)

severek okşarım:)

aynen kendılerı oluyor çilekli tart yanı ben o linkten bahsetmiştim

bu nasıl bir cümleyse artık,anlayan beri gelsin

o ne olaki kristalleşme,sevındım canım bir şey olmamasına

görünen bir şey yok canım ateş vs,ama butun gece uyumadı ve kaç gecedır böyle,dun gece ayyuka cıktı ama,sarhoş gıbıyım
Bilirim o sarhoşluk halini:) mümkünse gündüz uyu biraz..
Limonlu Cheesecake - Ecemin Tenceresi - Resimli Pratik ve Kolay Yemek TarifleriEcemin Tenceresi

Efe de huzursuzluk falan yoktu bi de kan tahlili yapılmıştı ya o yüzden rahattım biraz. Ama insanın içinde şüphe oluyo tabiki.
Tarif için teşekkür ederim canım.
Farklı bir şey görmek seni huzursuz eder çok normal.. Allah'tan çıkmadı bir şey.
Sanırım bişiler atılıyo işte idrarla :)

Bu arada iki çocuk vardı hastanede ortalığı yıktılar!! Birine serum takılıyosu diğerine iğne yapılıyodu. Allah'tam Efe henüz anlayıp korkmuyo ağlayan çocuklardan :)
:(
Evet şükür anlamıyorlar. Benim oğlum bu kış yıprandı biraz, çok hasta oldu. Birkaç kez de kan aldılar.. Zor bir şey.. Hele de 2 sefer iğne verilince ...
Neyneyseeeeeeeeeee. Cheesecakein bari yarısını böğürtlenli pişir. İnan bana mükemmel oluyorrrrrrr ;) ben bi de beyaz çikilatalı cheesecake denemek istiyorum :D bi de portakallı çikilatalı pastaaaaaaa :D
Çok iyi fikir pembişim;) yarısına böğürtlen atayım, çok severim;)
Senin hızına yetişemeyiz ki biz:) şimdiden sıralamış:))
7:30da uyanan bi çocuk 13:30da uyur mu???!!! Hastalıktan sonra bakalım ne huylar gelişecek....???

Bugün dilimli kek kalıbı aldımmmmmm!!! Çok pahalı bir marka olan mehtaptan :) :p

Kek kalıbın hayırlı olsun.temizliği zor oluyor kalıpların, sevmiyorum o yüzden .

bende kelepce istiyorum .. Güle güle kullan

Kelepçeli benim asabımı bozuyor!! Aldıklarım hep akıttı. Ben kullanmayı beceremiyor da olabilirim. Ama yarım saatimi versem de olmuyor :(

Bilirim o sarhoşluk halini:) mümkünse gündüz uyu biraz..

Tarif için teşekkür ederim canım.
Farklı bir şey görmek seni huzursuz eder çok normal.. Allah'tan çıkmadı bir şey.

:(
Evet şükür anlamıyorlar. Benim oğlum bu kış yıprandı biraz, çok hasta oldu. Birkaç kez de kan aldılar.. Zor bir şey.. Hele de 2 sefer iğne verilince ...

Çok iyi fikir pembişim;) yarısına böğürtlen atayım, çok severim;)
Senin hızına yetişemeyiz ki biz:) şimdiden sıralamış:))

Kek kalıbın hayırlı olsun.temizliği zor oluyor kalıpların, sevmiyorum o yüzden .

Böğürtlenle süper oluyo valla. Söz konusu boğaz olunca sıralıyorum tabi :D tariflerimi düzenlemem lazım ama ya....

Niye zor oluyoki temizliği?? Yağladığım için pek bişi kalmıyoki kalıpta :)

Eylül'de oğlumun doğum günü var. 5 yaş.. Şimdiye kadar pasta vs kestik, çok özel bir şey yapmadık. Bu sene ona güzel bir doğum günü yapmak istiyorum. Butik kurabiye yapan birinden cupcake ve kurabiye siparişi vereceğim. Kamyon kepçe ve uçak temalı bir şeyler düşünüyorum.. Hem yeme içme hem de diğer detaylar için fikir istiyorum hanımlar..

Kelepçeli benim asabımı bozuyor!! Aldıklarım hep akıttı. Ben kullanmayı beceremiyor da olabilirim. Ama yarım saatimi versem de olmuyor :(

Böğürtlenle süper oluyo valla. Söz konusu boğaz olunca sıralıyorum tabi :D tariflerimi düzenlemem lazım ama ya....

Niye zor oluyoki temizliği?? Yağladığım için pek bişi kalmıyoki kalıpta :)

Ben de yağlarım hatta unlarım veya ceviz fındığı ince çeker manto yaparım ama yine de kalıyor ve yüksek sıcaklıktan yapışmış oluyor.. Kayserin güzel bir kalıbı vardı, o bile yapıştı. Çoğunlukla borcam tercih ediyorum, at makineye mis gibi temizleniyor.

Ben de yağlarım hatta unlarım veya ceviz fındığı ince çeker manto yaparım ama yine de kalıyor ve yüksek sıcaklıktan yapışmış oluyor.. Kayserin güzel bir kalıbı vardı, o bile yapıştı. Çoğunlukla borcam tercih ediyorum, at makineye mis gibi temizleniyor.

İlginççççççççç :p benim kalıpların tefaldi. Bu nasıl olur bilmem şimdi ama bi sıkıntı yaşamadım hiç.... Borcamda kıtır olmuyomuş gibi geliyo bana :)

Olurrrrr yap bakalım :) ben beklicem yarını. Bugün zaten üç çeşit yemek yaptım oğlum evi haşat etti. Tart yaparsam nolur bilmem :)
ceylin uyansında maekrete gıtmem lazım,muzla yapmayı düşünüyorum,çilek yoktur artık markette herhalde,gerçi evde armut da var ama,armutla muzu karışık yaparım olmazsa

Efe genelde 10:30-11 gibi bi yatardı bi saat. Bi de 16:30-17 gibi bi saat. Sonra da akşam 9-10 gibi uyurdu. Ama işte hastalıkla çok değişir oldu :/

zaten çingene karısı çocuğumun hastalandığına yanmıyorum huy kaptığına yanıyorum demiş ya

bende kelepce istiyorum .. Güle güle kullan
ben de tart kalıbı ıstıyorum
Eylül'de oğlumun doğum günü var. 5 yaş.. Şimdiye kadar pasta vs kestik, çok özel bir şey yapmadık. Bu sene ona güzel bir doğum günü yapmak istiyorum. Butik kurabiye yapan birinden cupcake ve kurabiye siparişi vereceğim. Kamyon kepçe ve uçak temalı bir şeyler düşünüyorum.. Hem yeme içme hem de diğer detaylar için fikir istiyorum hanımlar..

oğlunun sevdiği bir şey temalı olsa nasıl olur.kamyon kepçe teması bana pek ıyı bı fıkırmış gıbı gelmedı
aklıma geldıkce yazarım,ben uyumaya gıdıyorum
dayanımıcim

Wuhuuuu iş makinaları teması. Bakarım netten ben de ;)

$Screenshot_2013-08-25-17-15-26.webp
ben bunun pastalarini cok beğeniyorum büyük kizima bende düşünüyorum gerci fiatlari bilmiyorum

$Screenshot_2013-08-25-17-15-20.webp
bunuda kurabiyelerden ekledim konsepti degistirebilirsin

Eklentiler

• $Screenshot_2013-08-25-17-17-10.webp
    $Screenshot_2013-08-25-17-17-10.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 111
Son düzenleme:
Back
X