anaaaam ben bı sey yaptım gacılar ceylının fotosunu bır reklam ajansına gönderdim,allah kımseyı boş beleş yapmasın
:)
ohoo daha neler neler var,üstünde durmadığımdan unuttum cogunu
evet canım buyuk ıhtımalle dişten sıkıntısı
ben çözemiyordum artık kızımı,gece bağıra bağıra uyanıyodu normalde memeyı alıp uyuyan çocuk yok oldu ne yapsam sakınleşmıyordu.1-2 gundur normale döndük
anaaaam ben bı sey yaptım gacılar ceylının fotosunu bır reklam ajansına gönderdim,allah kımseyı boş beleş yapmasın
:)
ohoo daha neler neler var,üstünde durmadığımdan unuttum cogunu
Selam ateş, ben yeni katıldım aranıza, 19 Haziran doğumlu bi oğlum var,slm anne arkadaslarım nasılsınız ? ben cok mutsuzumve negatifim emir oyle aglak zırlak bısey oldukı anlatamam
aglamıyor resmen avazı cıktıgı kadar böğürüyorhiç bişey mutlu etmiyo yemek yemıyo su içmiyo memeyı dogru duzgun emmiyo ... ıshal gıbıydı doktora goturduk doktor ne tahlıl yaptı ne bısey ılac verdı azı dişi çıkıyo dedı bitanesi patlamış hatta bende köpek dişi çıkıyo zannetmiştim meğer azı dişiymiş..bizimkide bi tuhaf diğer dişler dururken en son cıkacak dişi en zor şekilde çıkarıyo:18:neyse sağlık olsunda ama benım pilim bitti inanın bır haftadır temizlik utu vs. bitmedi evde bişey yok pazar falan derken giremedim hiç bide misafir falan agırladım osıra oyle yanı ..
aksıgibi yıne babamız iş için şehir dışına gidiyo1 ay boyunca yalnız hafta sonu gelıp gıtcek. yıne evın hem babası hem annesı olucam bıde artık emir herseyın farkında yoklugunu hıssedıcek işe gıderken bıle oyle aglıyokı neyse artık katlanıcaz ekmek parası yapcak bişey yok ... geçmişi okuyayım öpüldünüz.
öyle yoruldukalrını cok duydum ben de,napalım ıyı bı teklıf gelmezse biz de gitmeyiz nolcak:)Hayırlısı olsun Ceylin için cnmben pek sevmiyorum miniklerin uzun saatler çekimler için hırpalanmasını, teyze oğlu kamera arkasında çalışıyor; tv De gördüğünüz bebekli bir iki dk için , kaç gün çalıştıklarını anlatmıştı..
Görümce/eltilerde oluyor öyle kıskançlıklar, benimki de, benim Kınada yaptırdığım modelin toplayıp aynısını ertesi gün nikahımda yaptırmıştı, ama güzel birşey bence. Demek ki sevip beğeniyorlar bizi
evet işte gece bağırarak uyanıyo. gündüz de aynı. ne kadar sürdü bu durum? 4 diş de çıkıyo mu aynı anda öyle söylenmiş
Haha gittim aldım bile. Hafif yağmur yağıyodu ama olsun :)
Ben çok yakın akraba olmadığı sürece hayatta mesafeli düğüne gitmem :)
Selam ateş, ben yeni katıldım aranıza, 19 Haziran doğumlu bi oğlum var,
Benim eşim de sık sık seyahat etmesi gerekiyor zorluğunu iyi bilirim Allah kolaylık versin anneciğin varmış Allah'tan, benimki de yakınımda olmasa baş edemezdim,
Huzursuzlukları da bir an evvel düzelir inşaAllah bebeğinin, bizimki de geçen hafta sonu rahatsızlandı, ancak bugün kendine geldi normale döndü çok şükür
ya varya böyle bır sey tutturup bağırdığı zaman allah yarattı dıyesım gelmiyor ya,dişlerimi sıkıyorum
parka gıttık sıkıldı dıye güzel sallandı yurudu 1 saat oyalandık,sonra hava bayağı serınledı dıye elınden tutup yönünü eve doğru cevırdım,anladı eve gıdecegımızı bastı yaygrayı ben de kucağıma alıp eve geldım hala böğürmeye devam,oyuncaklarını döktüm oyun oynadık cabuk sıkıldı yıne böğürdü biberonla sut verdım en sevdıgı şey bıberon bıttı yıne böğürmeye başladı en sonunda ıcımden dedımkı al televızyon ızle açtım tv yı.tv ızlıyor sımdı sesını kestı.en istemediğim şey.tv izletiyorum ancak susuyor ya bu kadar olur
:))
canım bunu nasıl bozulmadan muhafaza edıyorsun sonra peki
hepsi pişince blender yapmalıyız demeyi unutmuşum:)
evet işte gece bağırarak uyanıyo. gündüz de aynı. ne kadar sürdü bu durum? 4 diş de çıkıyo mu aynı anda öyle söylenmiş
kaynatıp blender yapınca bir yandan da kavanoz kapaklarını kaynatıyorum( yeni kapak alıyorum) malzemeyi kavanoza koyuyorum hiç boşluk bırakmadan. sıcak kapağı hemen güzelce kocama sıktırıyorum... sonra ters çevirip yani kapağı yere gelecek şekilde....düz bir zemine bırakıyorum 2 gün soğusun diye ellemeden bekliyorum..tutmayan kapak bu sürede akıntı yapıyor açıp hemen tüketiyorum..bende bu yöntem yıllardır oluyor ama nfk olmadı demişti...bu arada malzemeyi tuzlu pişirin kıt olmasın tuzu...korumayı tuz da sağlar...
Ah canım benim ya kıyamam kuzuya
Çok sinirlendiğinde bırak kendi haline başka odaya geç o ağlarken susar sen de dinlenirsin cnm ben öyle yapıyorum yoksa ikisi birden aynı anda ağlıyor ki bazen işte o zaman çok kötü oluyo insan :2:
kapak sıcak malzeme de sıcak dı mı
aynen öyle yapıyorum canım,baska odaya gıdıyorum,susuyor ama pıtı pıtı benım olduğum odaya gelıp kaldığı yerden devam edıyor
Selam ateş, ben yeni katıldım aranıza, 19 Haziran doğumlu bi oğlum var,
Benim eşim de sık sık seyahat etmesi gerekiyor zorluğunu iyi bilirim Allah kolaylık versin anneciğin varmış Allah'tan, benimki de yakınımda olmasa baş edemezdim,
Huzursuzlukları da bir an evvel düzelir inşaAllah bebeğinin, bizimki de geçen hafta sonu rahatsızlandı, ancak bugün kendine geldi normale döndü çok şükür
bızım 1 hafta 10 gun surdu nerdeyse,ağzını açıp bakamıyorum kı hepsı mı çıkmış,ama bence bu hepsı değildir ya,tek tek çıkar dıye dusunuyorum
yani üst ikisi beraber geldi bizde...güldürüp bakıyorum ben de...altlar da kabık..yani peş peşe fazla ara olmadan patlarmış ben çocuk doktorunun yalancısıyım
selam pamuk helvacım hoşgeldin aramıza ne ıyı ettın de geldınbayadır okuyorm senı ama bı hoşgeldın demek aklıma gelmedı ozur dılerım
ıykı varsınız sızlerde benım en ıyı destekcısınız yalnız olmadıgımı bılmek benı rahatlatıyo saol canım ...
gazdı dişti derken biz boyle boyle yaslancazannelık zormus vesselam
ama bırazcık böğürmeleri duzelse ıyı olcaksabır sabır sabır
kapak sıcak malzeme de sıcak dı mı
aynen öyle yapıyorum canım,baska odaya gıdıyorum,susuyor ama pıtı pıtı benım olduğum odaya gelıp kaldığı yerden devam edıyor
Afiyetle yersiniz inşaAllah hepsini
Ketçapı nasıl yapıyorsunuz zor olmaZsa yazabilir misin , kızım bayılır doğalını yemiş olsun ne güzel
canım senın oğluğun yasadıklarını benımkı de yasadı aynını 1-2 gundur rahatız,1 hafta 10 gundur kafayı yıyordum ben doktora göturmedım ama dişten olduğunu düşünüyorum sımdı cunku bi tanesı patlamış dun gördüm.resmen böğürüyodu bızımkı de
yoğurda prebıyotıgı yararlı bakterıler yönünden zengın olsun dıye katıyorum canım bir de mayalama yoğurdun o ekşi tadını alıyor daha tatlı oluyor ceylın de güzel yıyor
sütü kaynatıyorum ben günlük sut almadığımdan kaynatıyorum.sonra serçe parmağımı yakmayacak sıcaklığa gelene kadar soğutuyorum.sıcağa yakın ılık olacak yanı serçe parmağını yakmayacak ama ısısını da hıssedeceksın.sonra prebıyotık tozu atıyorum sutun ıcıne,sonra 1 çay kaşığı da maya atıp mayalandırıyorum sarıp sarmalayıp
nazar falan değer dıye korkmuyomda saçma sapan bı ıs gelır basıma dıye korkuyom valla:)
biz de emzik emmiyoruz.sallayarak uyutuyorum.ama ben bı denıcem.bu aksamdan ıtıbaren 1 hafta denıcem bakalım sonuç ne olacak
valla işte geldı aklıma boş beleşlikten geldı
usta stayla:))
off Allah bereketli hayırlı kazançlar versin, inşallah Emircik birşey anlamadan çabucak geçer gider..
babasız çocuk büyütmek çok zor, seni çok iyi anlıyorum 1 gece eşim geç gelmişti de kafayı üşütecektimben de burda keremden çok bunaldım o da hiçbirşeyden mutlu olmuyor ve sürekli kendine zarar verecek şeyler yapıyor Allah yardımcın olsun canım ya
senin annen nerde?
babasına sordun mu ,belki istemiyor kızının şöhret olmasını
bebiş uyumadı canım ama gene de dolaştık sık sık mızıldansa da iyi geldi:) kulağıma da taktım müziği ooh
maşallah sana kolyeni de eksik etmiyosun bu aralar o kadar salaş şeyler giyiyorum ki kuzenim son gelişinde "kendine gel,sana ne oldu sen böyle değildin" falan dedi:)
bence kıskandığı için yapmamıştır ,denk gelmiştir tarih
ben birini kıskansam böyle bariz birşeyi yapıp komik duruma düşmem ,çok saçma
ceylinde aynıydı demek siz ddemi azı dişi cıkaranlardansınız yoksa?
farklılık yokmus yogurt mayalmanda sadece probiyotik katıyosun.. bende denicem bakalım ..
bu arada kefir yapmayı bilen varmı? kefir de faydalı aslında bi araştırmak lazım..
hayırlı olsun dolaplarınız erzak dolabı cok işine yarar.. cok dolap okadar az dagınıklık
yaratıcılıkta son nokta hahaha
inşallah canım sağol anne arkadaşım benimbı siz anlıyorsunuz zaten beni annem Allahtan aynı sehırdeyız yoksa dayanagım kalmazdı :18:komsularımda var yardımcı destekcı ama hıc bırısı koca yerını tutmuyo tabi babasız buyutmek zor :26:
bu arada bende pembiş takı almaya gıdıcem deyınce dugun sahıbıne takmak ıcın kolye almaya gıtcemdedı dıye anladım
delüüü mü ne kafayı senle bozmus
aynen o an şeytan hiç iyi şeyler söylemiyodalıveresin geliyo
pembiş başardım kıs :) kendı kendıne uyudu bu gece,çok şaşırdım okadar umutsuz yatırmıştım kı,bu çıngarı basar ben de ayağımda sallamak zorunda kalırım sonunda dıyodum ama yarım saat dırendı ancak.sonra sızdı.inanamıyorum hala,çunku önce meme emen memede mayışan ama uykuya dalamayıp benden sallamamı ısteyen çocuk kendı kendıne uyudu.yatağına yatırdım memeyı verdım azıcık mayıştı sonra memeyı bıraktı döndü öbür tarafa tekrar bana döndü memeyı vermedim başladı ağlamaya,bende tatlı tatlı konuştum,benım güzel kızım abla oldu artık kendı kendıne uyuyabılır,hav hav da uyumuş kızım ömer de uyumuş ,sen bugun kendı kendıne ayakta durabıldın kendı kendıne de uyuyabılırsın dedım sonra sesını kestı 5 dk sonra da uykuya daldı.bu arada rutın olması acısından kuran açtım bır de sırtına bebe yağıyla masaj yaptım yatmadan önce.bundan sonra rutinimiz bu ıkısı bır de yanına süt ekleyebılrım,inşallah dıger günlerde de problemsız kendı kendıne uyur
ağzını açıp bakamıyorum göstermiyor ama açtığı anlarda gördüğüme göre azı dişi,zaten anneme de dıyodum 2 hafta önce anne bunun azı dişi gelecek galıba dıye annem de öyle olur ılla bı sıra olacak değil demıstı
evet normal yoğurt mayalıyosun tek fark sutun ıcıne prebıyotık toz eklıyorsun.yogurdu mayaladıktan sonra da ekleyenler var ama yoğurt cok sulanıyor öyle karıştırmak gerekiyor cunku
evet nfk vardı mı acaba pembiş kurtları dokuyodur sımdı:)neyneyse de kızılcahamamdadır su an
şeftali reçeli hımm hıc denemedim kulağa hoş geliyor
çok tasvip etmıyorum ama son care olarak neskuik katsana süte belkı ıcer
Eşimin iş yerinden hatırlı bi arkadaşını kardeşi idi mecbur geldik ama pişman oldum of o nasıl Yüksek sesli müzikti,çocukların kulakları delindi millet kendinden geçmiş oynarken kaçtık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?