Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

anaaaam ben bı sey yaptım gacılar ceylının fotosunu bır reklam ajansına gönderdim,allah kımseyı boş beleş yapmasın
:)

ohoo daha neler neler var,üstünde durmadığımdan unuttum cogunu

Hayırlısı olsun Ceylin için cnm ben pek sevmiyorum miniklerin uzun saatler çekimler için hırpalanmasını, teyze oğlu kamera arkasında çalışıyor; tv De gördüğünüz bebekli bir iki dk için , kaç gün çalıştıklarını anlatmıştı..
Görümce/eltilerde oluyor öyle kıskançlıklar, benimki de, benim Kınada yaptırdığım modelin toplayıp aynısını ertesi gün nikahımda yaptırmıştı, ama güzel birşey bence. Demek ki sevip beğeniyorlar bizi

evet işte gece bağırarak uyanıyo. gündüz de aynı. ne kadar sürdü bu durum? 4 diş de çıkıyo mu aynı anda öyle söylenmiş

anaaaam ben bı sey yaptım gacılar ceylının fotosunu bır reklam ajansına gönderdim,allah kımseyı boş beleş yapmasın
:)

ohoo daha neler neler var,üstünde durmadığımdan unuttum cogunu

Selam ateş, ben yeni katıldım aranıza, 19 Haziran doğumlu bi oğlum var,
Benim eşim de sık sık seyahat etmesi gerekiyor zorluğunu iyi bilirim Allah kolaylık versin anneciğin varmış Allah'tan, benimki de yakınımda olmasa baş edemezdim,
Huzursuzlukları da bir an evvel düzelir inşaAllah bebeğinin, bizimki de geçen hafta sonu rahatsızlandı, ancak bugün kendine geldi normale döndü çok şükür

öyle yoruldukalrını cok duydum ben de,napalım ıyı bı teklıf gelmezse biz de gitmeyiz nolcak:)

bizi çok sevıyolar canım hele beımkıler aşkımdan öluyolar:)

evet işte gece bağırarak uyanıyo. gündüz de aynı. ne kadar sürdü bu durum? 4 diş de çıkıyo mu aynı anda öyle söylenmiş

bızım 1 hafta 10 gun surdu nerdeyse,ağzını açıp bakamıyorum kı hepsı mı çıkmış,ama bence bu hepsı değildir ya,tek tek çıkar dıye dusunuyorum

Haha gittim aldım bile. Hafif yağmur yağıyodu ama olsun :)

Ben çok yakın akraba olmadığı sürece hayatta mesafeli düğüne gitmem :)

Eşimin iş yerinden hatırlı bi arkadaşını kardeşi idi mecbur geldik ama pişman oldum of o nasıl Yüksek sesli müzikti,çocukların kulakları delindi millet kendinden geçmiş oynarken kaçtık

biz evli dullar gurubu:)

benım koca da gelmedı daha

Ah canım benim ya kıyamam kuzuya
Çok sinirlendiğinde bırak kendi haline başka odaya geç o ağlarken susar sen de dinlenirsin cnm ben öyle yapıyorum yoksa ikisi birden aynı anda ağlıyor ki bazen işte o zaman çok kötü oluyo insan :2:

kaynatıp blender yapınca bir yandan da kavanoz kapaklarını kaynatıyorum( yeni kapak alıyorum) malzemeyi kavanoza koyuyorum hiç boşluk bırakmadan. sıcak kapağı hemen güzelce kocama sıktırıyorum... sonra ters çevirip yani kapağı yere gelecek şekilde....düz bir zemine bırakıyorum 2 gün soğusun diye ellemeden bekliyorum..tutmayan kapak bu sürede akıntı yapıyor açıp hemen tüketiyorum..bende bu yöntem yıllardır oluyor ama nfk olmadı demişti...bu arada malzemeyi tuzlu pişirin kıt olmasın tuzu...korumayı tuz da sağlar...

canım bunu nasıl bozulmadan muhafaza edıyorsun sonra peki

bızım 1 hafta 10 gun surdu nerdeyse,ağzını açıp bakamıyorum kı hepsı mı çıkmış,ama bence bu hepsı değildir ya,tek tek çıkar dıye dusunuyorum[/QUOTE]

ya en azından kızım diş yüzünden böyle bunu biliyorum. yoksa diğer dişlrde bu derece sıkıntı yaşamadık biz. çok değişti çocuk. inşallah çabucak çıkar..

yani üst ikisi beraber geldi bizde...güldürüp bakıyorum ben de...altlar da kabık..yani peş peşe fazla ara olmadan patlarmış ben çocuk doktorunun yalancısıyım

kapak sıcak malzeme de sıcak dı mı

aynen öyle yapıyorum canım,baska odaya gıdıyorum,susuyor ama pıtı pıtı benım olduğum odaya gelıp kaldığı yerden devam edıyor

selam pamuk helvacım hoşgeldin aramıza ne ıyı ettın de geldın bayadır okuyorm senı ama bı hoşgeldın demek aklıma gelmedı ozur dılerım
ıykı varsınız sızlerde benım en ıyı destekcısınız yalnız olmadıgımı bılmek benı rahatlatıyo saol canım ...
gazdı dişti derken biz boyle boyle yaslancaz annelık zormus vesselam
ama bırazcık böğürmeleri duzelse ıyı olcak sabır sabır sabır

bızım 1 hafta 10 gun surdu nerdeyse,ağzını açıp bakamıyorum kı hepsı mı çıkmış,ama bence bu hepsı değildir ya,tek tek çıkar dıye dusunuyorum

ya en azından kızım diş yüzünden böyle bunu biliyorum. yoksa diğer dişlrde bu derece sıkıntı yaşamadık biz. çok değişti çocuk. inşallah çabucak çıkar..[/QUOTE]
normale döner canım korkma,ben de endıse ettıydım nooldu bu çocuğa dıye,ama diştenmiş sıkıntısı

yani üst ikisi beraber geldi bizde...güldürüp bakıyorum ben de...altlar da kabık..yani peş peşe fazla ara olmadan patlarmış ben çocuk doktorunun yalancısıyım

ben de gulduruyorum ama cok kısa açtığından fazla da göremiyorum,ama azı dışının olduğu yerler beyazdı

Hoşbuldum canım estagfurullah

malzeme de sıcak kapaklarda..aslında senin yaptığın gibi...bide ben domates sosu önceden önce rondo yapardım sonra pişirirdim, şimdi iki parçaya kesip pişiriyorum tuzlu sonra blender yapıyorum çok daha kolay oluyor...

kapak sıcak malzeme de sıcak dı mı

aynen öyle yapıyorum canım,baska odaya gıdıyorum,susuyor ama pıtı pıtı benım olduğum odaya gelıp kaldığı yerden devam edıyor

ketçap bu yazdığım tarif yani soğanlı filan olan....biber domates soğan sarımsak karabiber sirke fesleğen ve tuz...biberleri önceden fırınlayıp kabuklarını soyuyorum 1kg biber 2 kg domates yapıyorum pişiriyorum ve blender yapıyorum

Afiyetle yersiniz inşaAllah hepsini
Ketçapı nasıl yapıyorsunuz zor olmaZsa yazabilir misin , kızım bayılır doğalını yemiş olsun ne güzel

Hadi bakalım kolay gelsin :)

Evi ne halde bırakıp düğüne geç gittik ustalar sağolsun :)

Ya ben eskiden daha çok takar takıştırırdım ama şimdi Efe çok çekiştiriyo sinir ediyo diye pek bişi takmıyorum. Okula gidiyorum ya mecbur kendimi salamam yoksa sakız olurum ağızlara :)

Bir kız kardeşim olsa ve evlense belki kolye takardım

Erzak dolabından ben de aynı performansı bekliyorum inşallah

Süper valla. İnşallah böyle devam eder canımcım.

Eşimin iş yerinden hatırlı bi arkadaşını kardeşi idi mecbur geldik ama pişman oldum of o nasıl Yüksek sesli müzikti,çocukların kulakları delindi millet kendinden geçmiş oynarken kaçtık

Amannnn ben olsam gitmezdim haha. Arkadaşımın kardeşi valla bizim de düğünde kulaklarımız mahvoldu. Oğluşla ilgilenen çoktu sorun olmadı. Döktürmedim valla bi müziklik oynadım sadece :) mutfak dandini ve oğluşu uyutunca hiçbişi yapmıcam valla yarına kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…