Çocuk/bebek beslenmesinde sütün çok önemli bir unsur olduğu düşünülür. Bunda son zamanlarda moda olan ve kaynağı belli olmayan, çocuklar günde en az 500 ml süt içmeliler söyleminin etkisi büyük.Merak ediyorum, bunu söyleyenler acaba hiç yarım litre sütü bir günde tüketmişler midir? Veya 500 ml süt içtikten sonra başka bir şey yiyebilmişler midir? O kadar hatta daha fazlasını içen bir çocuk, günlük alması gereken karbonhidrat, protein, mineral ve vitaminleri nereden alacak? Yemesi gereken eti, yumurtayı , sebze, bakliyat ve benzeri yiyecekleri nasıl yiyebilecek? Yavaş yavaş gerçekleştirmesi gereken erişkin tipi beslenmeye nasıl geçecek? Ortalama mide hacmi bir erişkinin üçte biri kadar olan küçücük bir çocuğa her gün 500 ml veya daha fazla süt içirip, ardından demir eksikliği ve iştahsızlık gelişmemesini beklemek biraz zor.
- See more at: Çocuğum süt içmek istemiyor! Ne yapmalıyım?Güncel Anne
Günaydın
Mutlu huzurlu bir pazar olsun inşaallah
Nfkcım bir ses verir bugün umarım meraktayız
Hayırlı günler hepinize
günaydınlar !!! gununuz guzel gecsın ...
pamuk helva sanada gunaydın evet nfk bugun ses verır inş.
pembecim demutfagını temızlıyordur..
busmaıcımde uyuyordur oglusuyla
destınıycımde ceylınle cebellesıyordur
Günaydın, iki gündür bizde ananedeydik. . nfk gitmis tatileinşallah guzel bir tatil olur
Sa canlar. Biz dun aksam adaya geldik, yerlestik. Kahvalti yaptik birazdan cikicaz. Ama benim bahtsiz bedevi oldugum kesinlesti; zira az once hasta oldum :\ saglik olsun hepinixi opuyorum mumkun olunca giricem ins
ellerine saglık baya yoruldun ama dolapların ıcı dısı elden gecmıs oldu ıse baslamadnÇok doğru bir yazı olmuş.
Günaydınlar canım.
Günaydın canımcım. Aynen dediğin gibi işlere daldım. Kahvaltı yapmadan önce mutfağı hallettim. Kahvaltıdan sonra ise balkonu. Belim koptu yahuuuuu. Daha da mutfağın dolabını güzel yerleştirmek lazım :/
Ohhh ne güzel :)
Meraba canımmmmm. Tatilde adet olanlar diye kulüp mü açsak napsak :)?
Sa canlar. Biz dun aksam adaya geldik, yerlestik. Kahvalti yaptik birazdan cikicaz. Ama benim bahtsiz bedevi oldugum kesinlesti; zira az once hasta oldum :\ saglik olsun hepinixi opuyorum mumkun olunca giricem ins
ellerine saglık baya yoruldun ama dolapların ıcı dısı elden gecmıs oldu ıse baslamadn
benım de dolaplarımı duzenlemm lazım sonrada kılıtl bulmam zıra emır halletı ıclerını bıde fırının ustundekı dolaplar cok
cabuk yaglanıyor onları yag sokucuyle sılmem lazım amma nezamn
zaten hasta olcagını onceden tahmın edıyodun suprız olmadı en azından
ıyı gecsın tatılınız yolculuk nasıldı?gecı ayse okadar mız mız degıl guzel gecmıstır dıye tahmın edıyorum
Ne uyuması canım ben de oğlumla cebelleşiyordum :) bizimki her sabah 8 de ayaktagünaydınlar !!! gununuz guzel gecsın ...
pamuk helva sanada gunaydın evet nfk bugun ses verır inş.
pembecim demutfagını temızlıyordur..
busmaıcımde uyuyordur oglusuyla
destınıycımde ceylınle cebellesıyordur
Oh iyi gelmiştir :)Günaydın, iki gündür bizde ananedeydik. . nfk gitmis tatileinşallah guzel bir tatil olur
Her tatilde aynısı oluyor sana garibim benim yaaSa canlar. Biz dun aksam adaya geldik, yerlestik. Kahvalti yaptik birazdan cikicaz. Ama benim bahtsiz bedevi oldugum kesinlesti; zira az once hasta oldum :\ saglik olsun hepinixi opuyorum mumkun olunca giricem ins
[video=youtube;YoUl5_lqygA]http://www.youtube.com/watch?v=YoUl5_lqygA[/video]
oglum bu aralar bu sarkıya taktı
Aaa kimsecikler uğramamışşş
nebılım aklımda oyle kalmıs cadı ve uykucu busmaiNe uyuması canım ben de oğlumla cebelleşiyordum :) bizimki her sabah 8 de ayakta
Sonra 10 da babasını zorla uyandırdık dışarı çıktık, onlar keremin akülü arabasıyla oynadılar baba-oğul. Ben de markete gittim. Sonra eşim beni anneme bıraktı, kendisi balığa gitti. Ben de keremi anneme bırakıp , annemin arabasıyla yüzmeye gittim geldim şimdi:)
Oh iyi gelmiştir :)
Her tatilde aynısı oluyor sana garibim benim yaa
Bu arada yazı stilin değişik geldi sanki başkası konuşuyor :) eğer ilk gün kanaman azsa gir biraz da hevesini al bari
Nerden buldunuz bunu hangi dil çözemedim ama sevimliymiş ,rusça mı öğretiyorsun şimdiden :) uzak olsunlarrr :)
ohhh sefan olsun ıyı olmusPazar rehaveti :) uğrayıp yazdım ama sanırım gönderemeden oğlum halletmiş...
Bi arkadaşıma gittik bugün 3 saatliğine. İlaç gibi geldi valla :) evde otur iş yap nereye kadar :)??
nebılım aklımda oyle kalmıs cadı ve uykucu busmai
ınan bılmıyom oyle gezerkene bulduk pek seker kızcagızivet uzak olsunlar
ohhh sefan olsun ıyı olmusömür biter iş bitmez kamyon arkası yazısı gıbı oldu
kızlar artıkın benımde bır akıllı telefonum oldu :119:
bakalım leptopdan daha rahat mı olcak zormu gorcez
Hayırlı olsun, alışırsınkızlar artıkın benımde bır akıllı telefonum oldu :119:
bakalım leptopdan daha rahat mı olcak zormu gorcez
Hadi ordannnnebılım aklımda oyle kalmıs cadı ve uykucu busmai
ınan bılmıyom oyle gezerkene bulduk pek seker kızcagızivet uzak olsunlar
ohhh sefan olsun ıyı olmusömür biter iş bitmez kamyon arkası yazısı gıbı oldu
Katılıyorum ya. Gidince yorulsak da ;gitmek şart!Pazar rehaveti :) uğrayıp yazdım ama sanırım gönderemeden oğlum halletmiş...
Bi arkadaşıma gittik bugün 3 saatliğine. İlaç gibi geldi valla :) evde otur iş yap nereye kadar :)??
ÜhüüüüüüAryanın durumunu çok merak ediyorum ya :/
Borndan da ses seda yok...
Topiğimize nazar değdiiiiiiiiiiiiiiii!!!! :/
Aynennnnnnnn
Aaa güle güle kullan canım. Kesinlikle kolay bence. Ben her fırsatta bakıyorum buraya iki dakka da olsa :) reklam olmasın ama ne aldın telefon??
Sıkıntıdan başka konuları okudum ve gördüm ki çok değişik insanlar var :)
Oğlum gece uykusuna erken yattı. Bu pek iyi bişi değil çünkü sık kalkıyo bu durumda malesef :/ ben de gidip erzak kaplarımı yıkıyım da yarına kurusunlar diyorum. Ama belli de olmaz; yayılmak forever da yapabilirim :))))
Hayırlı olsun, alışırsın
Hadi ordannn
Katılıyorum ya. Gidince yorulsak da ;gitmek şart!
Ühüüüüüü
O konulara girince hiç çıkamıyo insan :)
Çocuk/bebek beslenmesinde sütün çok önemli bir unsur olduğu düşünülür. Bunda son zamanlarda moda olan ve kaynağı belli olmayan, ‘’çocuklar günde en az 500 ml süt içmeliler’’ söyleminin etkisi büyük.Merak ediyorum, bunu söyleyenler acaba hiç yarım litre sütü bir günde tüketmişler midir? Veya 500 ml süt içtikten sonra başka bir şey yiyebilmişler midir? O kadar hatta daha fazlasını içen bir çocuk, günlük alması gereken karbonhidrat, protein, mineral ve vitaminleri nereden alacak? Yemesi gereken eti, yumurtayı , sebze, bakliyat ve benzeri yiyecekleri nasıl yiyebilecek? Yavaş yavaş gerçekleştirmesi gereken erişkin tipi beslenmeye nasıl geçecek? Ortalama mide hacmi bir erişkinin üçte biri kadar olan küçücük bir çocuğa her gün 500 ml veya daha fazla süt içirip, ardından demir eksikliği ve iştahsızlık gelişmemesini beklemek biraz zor.
- See more at: Çocuğum süt içmek istemiyor! Ne yapmalıyım?Güncel Anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?