Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Yuhhhhhhhhhhhh. Ben mahalle mektebine göndercem :)

Hahaha busmai ankete koptummmmmmmm :)

Evet ya; bi yandan çok küçük şeylere mutlu oluyoruz ama bi yandan da çok kılı kırk yarıyoruz... Ah ah :)

Aman zaten sen yapacağın kutlamaları yaptın; üçüncünün ertelenmesi mühim değil. Ama cuma yola çıkacakken perşembe yapmak seni yoracak baya :/ neyseki sonrasında tatil var

Digiturkle. Bi ton para bayılıyoruz ama olsun :)

Ben koşturmayı seviyorum aslında. Bişi yapmamak bana göre değil :)

Doğum gününe ne kadar kaldı da bu kadar rahat davranıyosun kızzzzzzzzz:)??!!!

Benim borcamımı kv realden almış. Daha derin ve küçük. En güzeli kelepçelide yapmak ama bizim kimyamız bi türlü uyuşamadığı için olmuyo.. :/

Bernardodan pamuk helvacım sen mi sipariş etmiştin kelepçeli kalıbı??? Nasıl çıktı??

Kekimi kalıptan çıkaramadım; oğluşun meme saldırısına uğradım :) çıkarıp pudra şekeri serpmek ve kesip yemek istiyorummmmmmm :)

Elifnaz yeter artık kıskandırmaaa!!! :) Efe büyüdükçe babası daha çok dahil olmaya başladı bişilere. Başarılarının devamını diliyorum kendisine :)

Meme saldirisi
bundanmi borcam

Busmai bursaya ziyaretemi gezmeye mi?
Üniversiteden arkadaşımın düğünü var canım, aylardır onun hayaliyle yaşıyorum çünkü Bursaya 1 kere gitmiştim çok güzel:) eşimin yoğunluğundan hiçbir yere gidemiyoruz ama bu düğün için söz vermişti o yüzden cayamıyor :) baya da uzak 10 saat falan :/
Uykuyu seviyorum yalan değil
Bazen lisedeyken kankamla birbirimize giderdik oturmaya; "hadi uyuyalım" der yatardık:) bir kankayla yapılacak en son şey yatıp uyumak şimdi düşünüyorum çok komik :)) o da benim gibi
ilahi kız bizimki ilkinde de öyleydi yardım ederdi ama ikincide daha çok yardim etmeye başladı a.kerem'de çok emeği vardır
A. Keremini severim maviş boy:)

Pamuk helva anketimize sen de katıl :)

Valla benim kv de zor hareket ediyor zannediyordum ama ;bu sene köyde tarla olayı başladı , bahçede benim sergileyemeyeceğim performansı sergiliyor güneşin bağrında toprağa ekiyor dikiyor.. Demek ki isteyince oluyormuş, normalde masadan tabağını kaldırmaya hali yok , Kereme de 5 dk bakamam dermanım yok deyip hep görümceme paslıyordu:) bu tavırları da eşimi etkiledi tabi.
Ama şaşırmıyorum çünkü babaanem de öyleydi Allah rahmet etsin.
Kızlar annelerinin kaderini yaşarmış:)

Bursada 2-3 gün kalcaz inşallah

Allahım lokumlu olduğu yetmezmiş gibi bir de üstüne pudra şekeri serpmiş:) çaya kaç şeker atıyorsun kuzummmm
Ben de haşhaşlı tatlımı yaptım , hıh

Oy kıyamam kuzucuğa evde hep yan yana olunca fena alışıyorlar
Neyse ki uzun mesaili değil işin , Efecik kolay adapte olur inşaallah , biberon benim kızım da almamıştı hiç, çok zor oluyor...
Kolay gelsin cnm istediğin gibi olsun herşey
Evet canım kaçıyorum da yine buralarda olurum fazla aktiviteli bir tatil değil sırf çocuklar temiz hava alsın diye gidiyorm kuzuluk'a

canım eşim çocuklar konusunda cok ilgili bir baba.. maşallah diyorum inşallah hep böyle gider. bazen cocuklar sabrini siniyorlar insanın .. yinede benim en büyük yardımcım. Allah ondan razı olsun
Maşallah Allah ailece sağlık Huzur versin cnm hep hayalimdeki aile iki kız bir oğlan çocuk

Yıl içinde ; piknik organizasyonu, annelere kahvaltı, okula tiyatro , yardım vs vs bayağı bir ekstra çıkrmışlardı bize geçen yıl
Sağol canım sizin için d çok güzel bir gün olsun
Afiyet olsun taze taze balıklar da Ayşeciğe şifa olsun
Gercekten zor olacak cnm sabah erkendn yola çıkacaksınız
Yol hazırlığını perşembeye bırakma bari ki misafir gidince bi evi toparlar uyursun hemen,
Kolaylıklar diliyorum

ilahi kız bizimki ilkinde de öyleydi yardım ederdi ama ikincide daha çok yardim etmeye başladı a.kerem'de çok emeği vardır
Bizimki ikincide öğrendi babalığı maşaallah eşine
Ben de senin bu planlı programlı atik haline bayılıyorum normalde ben de çok planlıyımdır ama iki çocukla sekteye uğruyor çoğu zaman planlarım, neyse az kaldı Selim de kreşe başlasın eski performansa dönerim
Evet ben aldım bernardodan ve bir kez kullandım şimdilik memnunum akıtır mı diye korktum ilk aldığımda, ama yıkamak için bile zor açtım ..
Elifnaz yeter artık kıskandırmaaa!!! :) Efe büyüdükçe babası daha çok dahil olmaya başladı bişilere. Başarılarının devamını diliyorum kendisine :)
İlerleyen günlerde ve diğer çocuklarda performansı artacak Efendim emin olabilirsin
Canım Bursa 'm , 10 saatlik yolculuk biraz yorsa da değer, bol bol gezin canım
Kesinlikle sonradan yontuluyor bazıları , bazıları da anne ruhu ile doğmuş oluyorlar ilk çocuktan ilgili alakalı olabiliyor ama bize vurmadı o şans :2: bizimki kızım ilk doğduğunda beşiğin yanında dahi yatsa ağladığında alıp vermezdi kalkıp ben alırdım, şimdi oğlan ağlayınca bakıyorum bazen benden önce geliyor... Nereden nereye gör bak
Allahım lokumlu olduğu yetmezmiş gibi bir de üstüne pudra şekeri serpmiş:) çaya kaç şeker atıyorsun kuzummmm
Ben de çok severim şekeri pmbiş gibi, kekin üzerine Nutella sürerim meselA, yurtta kızlar ıy o yenir mi falan derdi önceleri, sonra bi alıştılar benden müptelası oldular

Aa çok sevimli görünüyor pembiş

Sevimli kek

ilkokul bizimde mahalle mektebi canım.. bunada sagolsun teyzeleri arka çıktılar biraz yoksa ev kredisi falan zorlardi bizi..

benimde hep hayalimdi iki kız bir erkek. Allah sanada nasip etsin inşallah
devlet okulunda da geziler , tiyatro falan olurdu ama ücretleri uygundu bakalım burası nasıl olacak

Yatılı misafir ha, Allah kolaylık versin.
Cheese cake ben de yapacağım inşallah.

Digitürk mü, ya ben de bu tivibu vs ye bakıyorum da benimki film ve yabancı diziler için.. Yani öyle bir şey aboneliği yapsak mı diye, sanki çok vaktim varmış gibi:))
Oğlum 8 Eylül, kardeşim 12:)
Çok vaktim yok ama yavaş bir insanım ben, ikisini beraber düşününce stres oluyorum:)
Kardeşime busmainin kardeşine yaptırdığı gibi resimli pasta düşünüyorum. Normal pastaneler yapıyor mu öyle?

Erkek çocukları babaya daha geç ısınıyor. Büyüdükçe berbere beraber gider, babası işyerine götürür vs derken daha sıkı bir ilişkileri olur zaten inşallah.
Hayır canikom. Yanları kabartmalı kabartmalı. Tart kalıbı gibi....

Kek süper olmuşşşşş. Tadından bahsediyorum elbette. Kesin neyneyseye tatlı gelirdi ama olsun :)
Ahah:) hem lokum hem pudra şekeri hem kekinde 1.5 bardak şeker.. Tabiki bana tatlı gelirdi:)
Bu arada sen lokumları içine mi karıştırdın, fotoda lokumlar belli değil?
Ayrıca bu inciri tatlıyı denedim ve bil bakalım nasıl buldum: acayip şekerli. Basiretim bağlanmış akıl da edememişim azaltmayı..
'..Resimli Denenmis Tarifler..!: LOKUMLU KEK

Bu tarifi yaptım. Yumuşacık oldu. Ben hindistancevizi serpmedim...
3 yumurta:)

Şimdi sen böyle yazınca dank etti, benim kv de şimdi memleketinde, evine tadilat yaptırıyor. İsteyince o da her işi yapıyor. Ya aslında mesele o değil. Özensiz davranıyormuş gibi gelmesi. Annem torununu önceler. Kv akşam yemeğini:))
Bursa'yı ben de çok severim. Ekim'de bizim de bir Bursa ihtimalimiz var gibi..

Ellerine sağlık canım
Allahım, maşallah. Ne kadar güzel kabarmış, üstadsın pembiş

benimde hep hayalimdi iki kız bir erkek. Allah sanada nasip etsin inşallah
devlet okulunda da geziler , tiyatro falan olurdu ama ücretleri uygundu bakalım burası nasıl olacak
Âmin sağolasın. Canım ben de ezelden beri kendim iki kardeş olduğumuzdan ve bi kız kardeşin yokluğunu hep çektiğimden, kızıma bir kız kardeş isterim o cesaret gelir mi bilmem tabii
Fiyatları çok gelince göndermedik biz mecbur tutmuyorlardu , bir tek yıl sonunda seneye için erken kayıt yaptırmadınız mı hala baskıları bezdirdi beni Allah kolaylık verin anne babalara...
aslında ben pembeyi severim ama bunun tonunu beğenmedim fotoğraf tan kaynaklanıyor olabilir.. Kırmızının modeli daha güzel . renk olarak güzel yanlız bana kırmızı hep iddiali gelmiştir

Evet kırmızı bn de hiç giymedim , o yüzden tereddütteyim, o modelin bir de saks mavisi var onu da sevmem bn,
esasında arkadaşımın kınasında giyicem ama gündelik de rahat rahat giyebiliyim istiyorum

Hayır canikom. Yanları kabartmalı kabartmalı. Tart kalıbı gibi....

Kek süper olmuşşşşş. Tadından bahsediyorum elbette. Kesin neyneyseye tatlı gelirdi ama olsun :)

'..Resimli Denenmis Tarifler..!: LOKUMLU KEK

Bu tarifi yaptım. Yumuşacık oldu. Ben hindistancevizi serpmedim...
Hamarat hatun eline saglik ...
Diger tirtikli borcamdan bendede var sanirm ama benimki kucugu heralde
Neyse bi kelepceli kalip deneyelim bakalim..
Arkadasinin düğünune demek cok guzel..
Biraz yorucu olcak ama.!
Sizce renk ve model olarak hangisi daha hoş ??

Bence kirmizi olan guzel..

10 saatlik yol!!!

Ellerine sağlık canım

Canımmmm çok teşekkür ederim hemen de yüklemişsin :)

Hahhahaha ama pudra şekeri süslemesi beeee :)
Bu arada çayı şekersiz içerim :)
Aa çok sevimli görünüyor pembiş

Sevimli dimiiiii?? Mutluluk verdi bana :)

Nutellaaaaa <3 <3

Ben de cesaret edip alayım madem bernardodan. Tek model mi var???

Plan ve program candır ama iki çocukla nolur bilmem :)

ilkokul bizimde mahalle mektebi canım.. bunada sagolsun teyzeleri arka çıktılar biraz yoksa ev kredisi falan zorlardi bizi..

Evet ya çok zor özel okulda okutmak :/

Tarif güzel kız bende bişi yok :)

Şekeri sevmeni istiyorum neyneyse!!!! :)

Sizce renk ve model olarak hangisi daha hoş ??

Üstteki çook güzel.
mükemmel görünüyor.. ellerine sağlık

Sağol canımmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…