Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecen yıl devlet okulundaki liste kitapla beraber 200-250 tutuyordu başka bir listede gelmedi.. bu yıl koleje yazdirdik. 486 tlyanlız listenin çoğunu kitap tutuyor geri kalani boya, ivir zivir. 100 tl anca, umarim baska bir sey istemezler
![]()
Nfk benim eşim de dün arkadaşıyla tekneyle açıldı ama istavrit tutmuşlar eve getirmeye değer bulmadı. Teknede de çok mideleri bulanmış, dalga varmış:)
Maşallah ya ne güzel, peki ilk çocukta da böyle miydi sonradan mı dahil oldu?
"Odun gelenler odun mu gider" diye anket yapıyoruz
Neyneyse sen de katıl:)))
"Çikolatayla bile mutlu olan bir kadını mutlu edememek sizin başarınız" diye bi söz okumuştum:)
Bugün baya işin varmış, bende de temizlikçi var. Yarın doğumgünü yapacaktım ama yeni evli bir arkadaşım kaç seferdir çağırıyordu gidememiştim; yarın akşam için çağırdı, ben de doğumgününü perşembeye attım.
Cuma sabah da yola çıkacağız Bursaya, işim zor!
İlk çocukda çok kıskanç oluyoruz. Kv tepkin çok normal. Açıkçası benim hem annem hem Kv olsaydı yakınımda yine anneme bırakırdım. Ona daha çok güveniyorum. Bir de kv daha yaşlı ve kilosu var, zor hareket ediyor.
Bence seninki atarlı ergen değil, yaklaşan adet sorunsalı:))
Bugün de çok yoğunmuşsun ya, bizim uykuya trajik diyorsun da seneki bu koşturmacaya ne diyelim???
Kardeşim askıda bekliyor:) şimdi oğlana yoğunlaştım:) ki ona da bir şey yapamıyorum. Acilen foto seçip bastırmam lazım.
Neyle kaydediyorsun?
Fox'dan ve dizilerinden hiç hoşlanmıyorum. Türkiye yönetimleri çok başarısız bence.
Anaokuluna başladı oğlum. Geçen yıl başka bir okuldaydı, uzaktı. Bu yıl daha yakın bir okula kayıt yaptık. Aslında rotasyona falan ihtiyacı yok ama kuralları böyle diye rotasyon yapıyoruz.
Senin eşin de tam balıkçı çıktı:)) benim babam çok giderdi.. Eşim pek bilmez:)
Born için yazdıklarına da +10000
Odun gelenler odun mu gider:))) ilahi busmai.
Şimdi benim tecrübeme göre erkekler çocuk işine geç adapte oluyorlar. Eşimi 2. De daha ilgili buluyorum ben. Bir de erkeklere gaz verin. Aa sen mi uyuttun, süpersin vs gibi.. Bizim 10 milyon kere yaptığımız ve basit bir iş de olsa baba yaptığında tezahüratı bol tutmak lazım. Fazla eleştirmemeli, o çocuk öyle mi tutulur gibi:)) bunoktalara dikkat edilirse odunlar işlenebilir:)
Bu arada çikolata lafına ba-yıl-dımmm. Çerçeveletip asılmalı sağa sola.
Senin haftan da çok yoğun. Bursa'da ne kadar kalacaksın?
Slm canlar
Dun gezme etkinligimiz okaddar yorucuyduki iki bebeyle gezinti olmuyomus
Onu anladikewe geldim hasatim cikmisti
Persembeye yatili misafirim var teyzemler geliyor temizlik yapip markete gitmem lazim
Kuzenime ceskek sozum var gecen sefer limonlusunu denedim bu seferde cikolatali denemk
Istiyorum .ama gecen borcamm kucuk gelmisti pembis sen nasil borcamda yapiyosun?
Yada kelepceli alsammi:44:
Off kafama koca bir tas dustu:)uyku konusunda seni gecemeyiz TONTISIM![]()
Yuhhhhhhhhhhhh. Ben mahalle mektebine göndercem :)
Hahaha busmai ankete koptummmmmmmm :)
Evet ya; bi yandan çok küçük şeylere mutlu oluyoruz ama bi yandan
Doğum gününe ne kadar kaldı da bu kadar rahat davranıyosun kızzzzzzzzz:)??!!!
Benim borcamımı kv realden almış. Daha derin ve küçük. En güzeli kelepçelide yapmak ama bizim kimyamız bi türlü uyuşamadığı için olmuyo.. :/
Bernardodan pamuk helvacım sen mi sipariş etmiştin kelepçeli kalıbı??? Nasıl çıktı??
Kekimi kalıptan çıkaramadım; oğluşun meme saldırısına uğradım :) çıkarıp pudra şekeri serpmek ve kesip yemek istiyorummmmmmm :)
Üniversiteden arkadaşımın düğünü var canım, aylardır onun hayaliyle yaşıyorum çünkü Bursaya 1 kere gitmiştim çok güzel:) eşimin yoğunluğundan hiçbir yere gidemiyoruz ama bu düğün için söz vermişti o yüzden cayamıyor :) baya da uzak 10 saat falan :/Busmai bursaya ziyaretemi gezmeye mi?
Uykuyu seviyorum yalan değilSlm canlar
Persembeye yatili misafirim var teyzemler geliyor temizlik yapip markete gitmem lazim
Kuzenime ceskek sozum var gecen sefer limonlusunu denedim bu seferde cikolatali denemk
Istiyorum .ama gecen borcamm kucuk gelmisti pembis sen nasil borcamda yapiyosun?
A. Keremini severim maviş boy:)ilahi kızbizimki ilkinde de öyleydi yardım ederdi ama ikincide daha çok yardim etmeye başladı a.kerem'de çok emeği vardır
![]()
İlk çocukda çok kıskanç oluyoruz. Kv tepkin çok normal. Açıkçası benim hem annem hem Kv olsaydı yakınımda yine anneme bırakırdım. Ona daha çok güveniyorum. Bir de kv daha yaşlı ve kilosu var, zor hareket ediyor.
Bence seninki atarlı ergen değil, yaklaşan adet sorunsalı:))
Bugün de çok yoğunmuşsun ya, bizim uykuya trajik diyorsun da seneki bu koşturmacaya ne diyelim???
Kardeşim askıda bekliyor:) şimdi oğlana yoğunlaştım:) ki ona da bir şey yapamıyorum. Acilen foto seçip bastırmam lazım.
Neyle kaydediyorsun?
Fox'dan ve dizilerinden hiç hoşlanmıyorum. Türkiye yönetimleri çok başarısız bence.
Anaokuluna başladı oğlum. Geçen yıl başka bir okuldaydı, uzaktı. Bu yıl daha yakın bir okula kayıt yaptık. Aslında rotasyona falan ihtiyacı yok ama kuralları böyle diye rotasyon yapıyoruz.
Senin eşin de tam balıkçı çıktı:)) benim babam çok giderdi.. Eşim pek bilmez:)
Born için yazdıklarına da +10000
Odun gelenler odun mu gider:))) ilahi busmai.
Şimdi benim tecrübeme göre erkekler çocuk işine geç adapte oluyorlar. Eşimi 2. De daha ilgili buluyorum ben. Bir de erkeklere gaz verin. Aa sen mi uyuttun, süpersin vs gibi.. Bizim 10 milyon kere yaptığımız ve basit bir iş de olsa baba yaptığında tezahüratı bol tutmak lazım. Fazla eleştirmemeli, o çocuk öyle mi tutulur gibi:)) bunoktalara dikkat edilirse odunlar işlenebilir:)
Bu arada çikolata lafına ba-yıl-dımmm. Çerçeveletip asılmalı sağa sola.
Senin haftan da çok yoğun. Bursa'da ne kadar kalacaksın?
Oy kıyamam kuzucuğa evde hep yan yana olunca fena alışıyorlarOğluş yatalı daha 1 saat olmuştu ki feryat figan ağlayarak uyandı. Tırstım valla. Genelde homurdanma, söylenme tarzı ağlardı...
Bu arada bugün 3 saat kadar evde yoktum. Yemek yemesine rağmen mamama demiş. Teyzesi süt vermiş biberonla içmemiş. Ben geldim üstüme atladı. Babası geldi ona atladı. Çok özlemiş bizi kıyamam. Sonra emdi ve mutlu oldu :) okul vakti zorlanacak azıcık sanırım :/
Kolay gelsin cnm istediğin gibi olsun herşeypamuk helva evet tam da senin dediğin gibi bir liste düşünüyorum canım
yarın sabah da temizlikçi çağırdım yarım gün,keremle tam gün kabus oluyor
borntobemother kv ler otursun ancak agu bugu yapsınlar,onlar işi biliyor kızım nasılsa şimdi baksa bebek bişey hatırlamayacak. asıl oğlumuz biraz büyüsün sen gör ; senin yasakladığını ona vererek nasıl kazanır torununun sevgisini
elifnaz dün aklıma ne geldi biliyo musun 3 çocukla eşinin iletişimi nasıl
nfk mız gelmiş denize de girmiş oh yarasınnn
neyneyse ciğim mesaj attım sana
haşhaşlı tatlıyı beğenmemiş ,lokumlu kek yapacak..
düşünürken bile içim bir tuhaf oldu![]()
Evet canım kaçıyorum da yine buralarda olurum fazla aktiviteli bir tatil değil sırf çocuklar temiz hava alsın diye gidiyorm kuzuluk'aNeyyyyyyyy; 10 eylülde de sen mi kaçıyosun!!!??? E artık ekimde topik bir araya tam kadro gelir diyim ne diyim??!! :) atarlı ergene bağlandım hahaha
Hala kararsızım yumurta konusunda. Teyze gelsin bi de ona sorayım :)
Haşhaş sevmiyom yaaaa ; beni böyle sev sevecekseeeen :) şu ara depresyona meyilli gördüm kendimi. Adet olcam diye mi bilmiyorum. O yüzden içinden süpriz bir şekilde rengarenk lokumlar çıkıp beni mutlu edecek bi görüntüye ihtiyacım var. Ben ne küçük şeylerden mutlu oluyom ya :))
Şu uykudan kısıp vakit geçirme olayımız ne kadar trajikkkkkkk :)
Seni şüpheci seniiiii :) valla ben 2-3 ile yaptım hep. Acaba 4e çıkmamın vakti midir??? Bilemedim şimcik :)
Oğluş tabi alışmalı çaresi yok. Yoksa kendini üzer :/ yani mutlaka bensiz uyuyacak ve ozaman biberon içmesi gerekecek. 1-2 hafta zor geçecek sanırım....
Waowwww süper misilleme
Eşini alkışlamak istiyorum!! Erkekler herşeyi ne kadar tuhaf bir mantıkla çözüyor dimi?? Gerçekten ayrı gezegenlerdeniz....
Şimdi canımcım bir yıl sonra iyi bir bakıcı bulursun; anneni de yormazsın kvye de minnetin olmaz. Şimdiki görevlerinde de sat eşine madem istiyo. Bence zaten eşini daha fazla dahil et herşeye. Kolay bir çocuğun yok ama kocacın bi şekilde bunun hiç farkında değil ki hemen ikinciyi istiyor. Demekki çok yüklenmişsin sorumlulukları. Kolay gelsin valla :/
Son dediğine anca amin denir...
Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeeee.
Tahmin edin nerdeyim?? Tabiki hamak başında :)
Bugün etkinliklerimi kafamda sıraladım. Sabahtan yemek (katıldığım, pek bi adil yarışmadaki patlıcanlı yemeği :))ve keki yapayım diyorum. Sonra tuvalet masamın çekmecelerine dalayım yoksa içine fil girse araya karışabilir olacak :) sonracıma oğluşun dolabına sağolsun hep teyzesi bskıyor ki kendisi pek bi düzenli değildir; cıngan çarşısı gibi olmuş. Yani onun dolabına da girişmeli... Yarın bi arkadaşa ev gezmesine gidicez; ona gidip hediye almalıyım. Arka balkona dolaplar gelince herşey tıkıldı ama onlara bugün bakamam :/
Siz neler yapcaksınız bakıyımmmm??
Neyneyse kardeşinin hediyesini ne yaptın cicim???
Maşallahcanım eşim çocuklar konusunda cok ilgili bir baba.. maşallah diyorum inşallah hep böyle gider. bazen cocuklar sabrini siniyorlar insanın .. yinede benim en büyük yardımcım. Allah ondan razı olsun![]()
Yıl içinde ; piknik organizasyonu, annelere kahvaltı, okula tiyatro , yardım vs vs bayağı bir ekstra çıkrmışlardı bize geçen yılgecen yıl devlet okulundaki liste kitapla beraber 200-250 tutuyordu başka bir listede gelmedi.. bu yıl koleje yazdirdik. 486 tlyanlız listenin çoğunu kitap tutuyor geri kalani boya, ivir zivir. 100 tl anca, umarim baska bir sey istemezler
![]()
Sağol canım sizin için d çok güzel bir gün olsunGubnaydin canlar.. Esin sbah namazdan sonra yine baliga gitti. Dun aksam 5-6 tane buyuk yakalamis, iice heveslendi. Birkac tane daha tutsun da oglene balik yiyek bariiii
İz de aysecikle kahvalti hazirlayalim, evi toplayalim.. İns hepimiz icin guzel bir gun olur
Born yazdiklarini okudum bacim.. Allah esine akil fikir versin. Daha yasire kim bakacak belli deil, ortada koca bi sorun o 2.yi dusunuyooooyok oyle yagma. Kv ile ayni binada otur, bi de annen mi gelecek memleketten cpcugu bakmaya? Ele gune karsi da utanmayacaklar demek. O zaman esine soyle annenin yanina tasinin:19ve ne yapacaksan yap ama sakin ola 2
Cocugu yapma. Kizlarin dedigi gbi seni eve kapatmak istiyor bu adam. Daha İlk cocukla durumun mechul kazara 2. Olursa :100: emzirirken kullsnilabilen hap varmis cerezetta idi yanlis hatirlamiyorsam sen kendinive cocugunu dusun kimseye bakma bacimmm
Gercekten zor olacak cnm sabah erkendn yola çıkacaksınızNfk benim eşim de dün arkadaşıyla tekneyle açıldı ama istavrit tutmuşlar eve getirmeye değer bulmadı. Teknede de çok mideleri bulanmış, dalga varmış:)
Maşallah ya ne güzel, peki ilk çocukta da böyle miydi sonradan mı dahil oldu?
"Odun gelenler odun mu gider" diye anket yapıyoruz
Neyneyse sen de katıl:)))
"Çikolatayla bile mutlu olan bir kadını mutlu edememek sizin başarınız" diye bi söz okumuştum:)
Bugün baya işin varmış, bende de temizlikçi var. Yarın doğumgünü yapacaktım ama yeni evli bir arkadaşım kaç seferdir çağırıyordu gidememiştim; yarın akşam için çağırdı, ben de doğumgününü perşembeye attım.
Cuma sabah da yola çıkacağız Bursaya, işim zor!
Bizimki ikincide öğrendi babalığıilahi kızbizimki ilkinde de öyleydi yardım ederdi ama ikincide daha çok yardim etmeye başladı a.kerem'de çok emeği vardır
![]()
Ben de senin bu planlı programlı atik haline bayılıyorumYuhhhhhhhhhhhh. Ben mahalle mektebine göndercem :)
Evet ya; bi yandan çok küçük şeylere mutlu oluyoruz ama bi yandan da çok kılı kırk yarıyoruz... Ah ah :)
Aman zaten sen yapacağın kutlamaları yaptın; üçüncünün ertelenmesi mühim değil. Ama cuma yola çıkacakken perşembe yapmak seni yoracak baya :/ neyseki sonrasında tatil var
Digiturkle. Bi ton para bayılıyoruz ama olsun :)
Ben koşturmayı seviyorum aslında. Bişi yapmamak bana göre değil :)
Benim borcamımı kv realden almış. Daha derin ve küçük. En güzeli kelepçelide yapmak ama bizim kimyamız bi türlü uyuşamadığı için olmuyo.. :/
Bernardodan pamuk helvacım sen mi sipariş etmiştin kelepçeli kalıbı??? Nasıl çıktı??
Kekimi kalıptan çıkaramadım; oğluşun meme saldırısına uğradım :) çıkarıp pudra şekeri serpmek ve kesip yemek istiyorummmmmmm :)
İlerleyen günlerde ve diğer çocuklarda performansı artacak Efendim emin olabilirsinElifnaz yeter artık kıskandırmaaa!!! :) Efe büyüdükçe babası daha çok dahil olmaya başladı bişilere. Başarılarının devamını diliyorum kendisine :)
Canım Bursa 'm , 10 saatlik yolculuk biraz yorsa da değer, bol bol gezin canımÜniversiteden arkadaşımın düğünü var canım, aylardır onun hayaliyle yaşıyorum çünkü Bursaya 1 kere gitmiştim çok güzel:) eşimin yoğunluğundan hiçbir yere gidemiyoruz ama bu düğün için söz vermişti o yüzden cayamıyor :) baya da uzak 10 saat falan :/
Uykuyu seviyorum yalan değil
Bazen lisedeyken kankamla birbirimize giderdik oturmaya; "hadi uyuyalım" der yatardık:) bir kankayla yapılacak en son şey yatıp uyumak şimdi düşünüyorum çok komik :)) o da benim gibi
A. Keremini severim maviş boy:)
Pamuk helva anketimize sen de katıl :)
Valla benim kv de zor hareket ediyor zannediyordum ama ;bu sene köyde tarla olayı başladı , bahçede benim sergileyemeyeceğim performansı sergiliyor güneşin bağrında toprağa ekiyor dikiyor.. Demek ki isteyince oluyormuş, normalde masadan tabağını kaldırmaya hali yok , Kereme de 5 dk bakamam dermanım yok deyip hep görümceme paslıyordu:) bu tavırları da eşimi etkiledi tabi.
Ama şaşırmıyorum çünkü babaanem de öyleydi Allah rahmet etsin.
Kızlar annelerinin kaderini yaşarmış:)
Bursada 2-3 gün kalcaz inşallah
Ben de çok severim şekeri pmbiş gibi, kekin üzerine Nutella sürerim meselA, yurtta kızlar ıy o yenir mi falan derdi önceleri, sonra bi alıştılar bendenAllahım lokumlu olduğu yetmezmiş gibi bir de üstüne pudra şekeri serpmiş:) çaya kaç şeker atıyorsun kuzummmm
Ben de haşhaşlı tatlımı yaptım , hıh
Aa çok sevimli görünüyor pembiş![]()
ilkokul bizimde mahalle mektebi canım.. bunada sagolsun teyzeleri arka çıktılar biraz yoksa ev kredisi falan zorlardi bizi..Yuhhhhhhhhhhhh. Ben mahalle mektebine göndercem :)
Evet ya; bi yandan çok küçük şeylere mutlu oluyoruz ama bi yandan da çok kılı kırk yarıyoruz... Ah ah :)
Aman zaten sen yapacağın kutlamaları yaptın; üçüncünün ertelenmesi mühim değil. Ama cuma yola çıkacakken perşembe yapmak seni yoracak baya :/ neyseki sonrasında tatil var
benimde hep hayalimdi iki kız bir erkek. Allah sanada nasip etsin inşallahOy kıyamam kuzucuğa evde hep yan yana olunca fena alışıyorlar
Neyse ki uzun mesaili değil işin , Efecik kolay adapte olur inşaallah , biberon benim kızım da almamıştı hiç, çok zor oluyor...
Kolay gelsin cnm istediğin gibi olsun herşey
Evet canım kaçıyorum da yine buralarda olurum fazla aktiviteli bir tatil değil sırf çocuklar temiz hava alsın diye gidiyorm kuzuluk'a
MaşallahAllah ailece sağlık Huzur versin cnm hep hayalimdeki aile iki kız bir oğlan çocuk
Yıl içinde ; piknik organizasyonu, annelere kahvaltı, okula tiyatro , yardım vs vs bayağı bir ekstra çıkrmışlardı bize geçen yıl
Sağol canım sizin için d çok güzel bir gün olsun
Afiyet olsun taze taze balıklar da Ayşeciğe şifa olsun
Gercekten zor olacak cnm sabah erkendn yola çıkacaksınız
Yol hazırlığını perşembeye bırakma bari ki misafir gidince bi evi toparlar uyursun hemen,
Kolaylıklar diliyorum
Bizimki ikincide öğrendi babalığımaşaallah eşine
Ben de senin bu planlı programlı atik haline bayılıyorumnormalde ben de çok planlıyımdır ama iki çocukla sekteye uğruyor çoğu zaman planlarım, neyse az kaldı Selim de kreşe başlasın eski performansa dönerim
Evet ben aldım bernardodan ve bir kez kullandım şimdilik memnunum akıtır mı diye korktum ilk aldığımda, ama yıkamak için bile zor açtım ..
İlerleyen günlerde ve diğer çocuklarda performansı artacak Efendim emin olabilirsin
Canım Bursa 'm , 10 saatlik yolculuk biraz yorsa da değer, bol bol gezin canım
Kesinlikle sonradan yontuluyor bazıları , bazıları da anne ruhu ile doğmuş oluyorlar ilk çocuktan ilgili alakalı olabiliyor ama bize vurmadı o şans :2: bizimki kızım ilk doğduğunda beşiğin yanında dahi yatsa ağladığında alıp vermezdi kalkıp ben alırdım, şimdi oğlan ağlayınca bakıyorum bazen benden önce geliyor... Nereden nereye gör bak
Ben de çok severim şekeri pmbiş gibi, kekin üzerine Nutella sürerim meselA, yurtta kızlar ıy o yenir mi falan derdi önceleri, sonra bi alıştılar bendenmüptelası oldular
Sevimli kek![]()
Yatılı misafir ha, Allah kolaylık versin.Slm canlar
Digitürk mü, ya ben de bu tivibu vs ye bakıyorum da benimki film ve yabancı diziler için.. Yani öyle bir şey aboneliği yapsak mı diye, sanki çok vaktim varmış gibi:))Yuhhhhhhhhhhhh. Ben mahalle mektebine göndercem :)
Erkek çocukları babaya daha geç ısınıyor. Büyüdükçe berbere beraber gider, babası işyerine götürür vs derken daha sıkı bir ilişkileri olur zaten inşallah.Elifnaz yeter artık kıskandırmaaa!!! :) Efe büyüdükçe babası daha çok dahil olmaya başladı bişilere. Başarılarının devamını diliyorum kendisine :)
Ahah:) hem lokum hem pudra şekeri hem kekinde 1.5 bardak şeker.. Tabiki bana tatlı gelirdi:)Hayır canikom. Yanları kabartmalı kabartmalı. Tart kalıbı gibi....
Kek süper olmuşşşşş. Tadından bahsediyorum elbette. Kesin neyneyseye tatlı gelirdi ama olsun :)
3 yumurta:)'..Resimli Denenmis Tarifler..!: LOKUMLU KEK
Bu tarifi yaptım. Yumuşacık oldu. Ben hindistancevizi serpmedim...
Şimdi sen böyle yazınca dank etti, benim kv de şimdi memleketinde, evine tadilat yaptırıyor. İsteyince o da her işi yapıyor. Ya aslında mesele o değil. Özensiz davranıyormuş gibi gelmesi. Annem torununu önceler. Kv akşam yemeğini:))Üniversiteden arkadaşımın düğünü var canım, aylardır onun hayaliyle yaşıyorum çünkü Bursaya 1 kere gitmiştim çok güzel:) eşimin yoğunluğundan hiçbir yere gidemiyoruz ama bu düğün için söz vermişti o yüzden cayamıyor :) baya da uzak 10 saat falan :/
Bazen lisedeyken kankamla birbirimize giderdik oturmaya; "hadi uyuyalım" der yatardık:) bir kankayla yapılacak en son şey yatıp uyumak şimdi düşünüyorum çok komik :)) o da benim gibi
Valla benim kv de zor hareket ediyor zannediyordum ama ;bu sene köyde tarla olayı başladı , bahçede benim sergileyemeyeceğim performansı sergiliyor güneşin bağrında toprağa ekiyor dikiyor.. Demek ki isteyince oluyormuş, normalde masadan tabağını kaldırmaya hali yok , Kereme de 5 dk bakamam dermanım yok deyip hep görümceme paslıyordu:) bu tavırları da eşimi etkiledi tabi.
Allahım, maşallah. Ne kadar güzel kabarmış, üstadsın pembiş
Âmin sağolasın. Canım ben de ezelden beri kendim iki kardeş olduğumuzdan ve bi kız kardeşin yokluğunu hep çektiğimden, kızıma bir kız kardeş isterim o cesaret gelir mi bilmem tabiibenimde hep hayalimdi iki kız bir erkek. Allah sanada nasip etsin inşallah
devlet okulunda da geziler , tiyatro falan olurdu ama ücretleri uygundu bakalım burası nasıl olacak![]()
aslında ben pembeyi severim ama bunun tonunu beğenmedim fotoğraf tan kaynaklanıyor olabilir.. Kırmızının modeli daha güzel . renk olarak güzel yanlız bana kırmızı hep iddiali gelmiştir
Hayır canikom. Yanları kabartmalı kabartmalı. Tart kalıbı gibi....
Kek süper olmuşşşşş. Tadından bahsediyorum elbette. Kesin neyneyseye tatlı gelirdi ama olsun :)
Hamarat hatun eline saglik ...'..Resimli Denenmis Tarifler..!: LOKUMLU KEK
Bu tarifi yaptım. Yumuşacık oldu. Ben hindistancevizi serpmedim...
Arkadasinin düğünune demek cok guzel..Üniversiteden arkadaşımın düğünü var canım, aylardır onun hayaliyle yaşıyorum çünkü Bursaya 1 kere gitmiştim çok güzel:) eşimin yoğunluğundan hiçbir yere gidemiyoruz ama bu düğün için söz vermişti o yüzden cayamıyor :) baya da uzak 10 saat falan :/
Bence kirmizi olan guzel..
Üniversiteden arkadaşımın düğünü var canım, aylardır onun hayaliyle yaşıyorum çünkü Bursaya 1 kere gitmiştim çok güzel:) eşimin yoğunluğundan hiçbir yere gidemiyoruz ama bu düğün için söz vermişti o yüzden cayamıyor :) baya da uzak 10 saat falan :/
Allahım lokumlu olduğu yetmezmiş gibi bir de üstüne pudra şekeri serpmiş:) çaya kaç şeker atıyorsun kuzummmm
Ben de haşhaşlı tatlımı yaptım , hıh
Aa çok sevimli görünüyor pembiş![]()
Oy kıyamam kuzucuğa evde hep yan yana olunca fena alışıyorlar
Neyse ki uzun mesaili değil işin , Efecik kolay adapte olur inşaallah , biberon benim kızım da almamıştı hiç, çok zor oluyor...
Kolay gelsin cnm istediğin gibi olsun herşey
Evet canım kaçıyorum da yine buralarda olurum fazla aktiviteli bir tatil değil sırf çocuklar temiz hava alsın diye gidiyorm kuzuluk'a
MaşallahAllah ailece sağlık Huzur versin cnm hep hayalimdeki aile iki kız bir oğlan çocuk
Yıl içinde ; piknik organizasyonu, annelere kahvaltı, okula tiyatro , yardım vs vs bayağı bir ekstra çıkrmışlardı bize geçen yıl
Sağol canım sizin için d çok güzel bir gün olsun
Afiyet olsun taze taze balıklar da Ayşeciğe şifa olsun
Gercekten zor olacak cnm sabah erkendn yola çıkacaksınız
Yol hazırlığını perşembeye bırakma bari ki misafir gidince bi evi toparlar uyursun hemen,
Kolaylıklar diliyorum
Bizimki ikincide öğrendi babalığımaşaallah eşine
Ben de senin bu planlı programlı atik haline bayılıyorumnormalde ben de çok planlıyımdır ama iki çocukla sekteye uğruyor çoğu zaman planlarım, neyse az kaldı Selim de kreşe başlasın eski performansa dönerim
Evet ben aldım bernardodan ve bir kez kullandım şimdilik memnunum akıtır mı diye korktum ilk aldığımda, ama yıkamak için bile zor açtım ..
İlerleyen günlerde ve diğer çocuklarda performansı artacak Efendim emin olabilirsin
Canım Bursa 'm , 10 saatlik yolculuk biraz yorsa da değer, bol bol gezin canım
Kesinlikle sonradan yontuluyor bazıları , bazıları da anne ruhu ile doğmuş oluyorlar ilk çocuktan ilgili alakalı olabiliyor ama bize vurmadı o şans :2: bizimki kızım ilk doğduğunda beşiğin yanında dahi yatsa ağladığında alıp vermezdi kalkıp ben alırdım, şimdi oğlan ağlayınca bakıyorum bazen benden önce geliyor... Nereden nereye gör bak
Ben de çok severim şekeri pmbiş gibi, kekin üzerine Nutella sürerim meselA, yurtta kızlar ıy o yenir mi falan derdi önceleri, sonra bi alıştılar bendenmüptelası oldular
Sevimli kek![]()
ilkokul bizimde mahalle mektebi canım.. bunada sagolsun teyzeleri arka çıktılar biraz yoksa ev kredisi falan zorlardi bizi..
Yatılı misafir ha, Allah kolaylık versin.
Cheese cake ben de yapacağım inşallah.
Digitürk mü, ya ben de bu tivibu vs ye bakıyorum da benimki film ve yabancı diziler için.. Yani öyle bir şey aboneliği yapsak mı diye, sanki çok vaktim varmış gibi:))
Oğlum 8 Eylül, kardeşim 12:)
Çok vaktim yok ama yavaş bir insanım ben, ikisini beraber düşününce stres oluyorum:)
Kardeşime busmainin kardeşine yaptırdığı gibi resimli pasta düşünüyorum. Normal pastaneler yapıyor mu öyle?
Erkek çocukları babaya daha geç ısınıyor. Büyüdükçe berbere beraber gider, babası işyerine götürür vs derken daha sıkı bir ilişkileri olur zaten inşallah.
Ahah:) hem lokum hem pudra şekeri hem kekinde 1.5 bardak şeker.. Tabiki bana tatlı gelirdi:)
Bu arada sen lokumları içine mi karıştırdın, fotoda lokumlar belli değil?
Ayrıca bu inciri tatlıyı denedim ve bil bakalım nasıl buldum: acayip şekerli. Basiretim bağlanmış akıl da edememişim azaltmayı..
3 yumurta:)
Şimdi sen böyle yazınca dank etti, benim kv de şimdi memleketinde, evine tadilat yaptırıyor. İsteyince o da her işi yapıyor. Ya aslında mesele o değil. Özensiz davranıyormuş gibi gelmesi. Annem torununu önceler. Kv akşam yemeğini:))
Bursa'yı ben de çok severim. Ekim'de bizim de bir Bursa ihtimalimiz var gibi..
Allahım, maşallah. Ne kadar güzel kabarmış, üstadsın pembiş![]()
mükemmel görünüyor.. ellerine sağlık