- 8 Ağustos 2011
- 11.827
- 9.615
- 448
günaydın canlar
bugün okullar açılıyor. öğretmen ve öğrencilere hayırlı olsun.. inş güzel bi sene olur..
dün arkadaşın düğününe gittik. trafik sıkışıktı, yemeğe yetiştik.
gelini tebrik ederken, gelinliğin eteğinde el büyüklüğünde siyah bi kir farkettim. söyledim.
cancağazım, o kir değil. salondan içeri girerken ateşli fişekler gibi bi şeyler patlattılar
kıvılcım geldi gelinliğin eteğine, tutuştu dedi
herkes şok olmuş, bi garson hızla müdahale etmiş de iyice sarmadan söndürmüşler.
ama canı sıkkındı. mutlaka nazar oldu, gözü olanın gözü çıksın e miiiii?!
haricinde güzel bi düğündü, üniversiteden arkadaşları gördük muhabbet ettik
dün demstock ta 10 model gördüysem, 8i erkek içindi diyebilirim.
hani erkek anneleri diyor ya, kız ürünleri çok ve güzel, kıskanıyoruz diye. onları anladım yani
43 liraya en sevdiğim renk moooor bi spor ayakkabı aldım.
baş ağrısı bugün de var, inş gün içinde kestirebilirsem geçer inş.. seninki ne alemde?
ama dün avm o kadar kalabalıktı ki anlatamam, fenalıklar geldi.. alel acele aldım çıktım.
haftaiçinin gözünü seveyim, hele de sabah saatlerinde kimsecikler olmuyor, rahat geziyorum.
inceliyorum ürünleri. bu ne yaaa?! her haftasonu avm ye tıkılan insanlara acıyorum.
dün mesela yine mothercare çıtçıtlı badilerde indirim vardı. 3lü kısa kollular 18 tl.
millet kapışıyordu. sen de gidebilirsen inş güzel şeyler bulursun
dün ben hızlıca girip çıktım, lcw mağazasında var yaaa metrekareye 3 kişi düşüyordu
okul öncesi çoluk çocuk da epey fazlaydı. ben de ayşeciğe panduf almak istedim ama güzel bi şey yoktu.

erkek çocuklar, çok hareketli haşarı. annem, erkek çocuk ziyandır der.
sebebi de oynadığı şeylere zarar verip kırması

Allah kolaylık versin ne diyem bacı

dtk yahyaya derdi çakim diye, hakikaten nerdesin dilara dileeeeeeeeeek?!!!
bugün okullar açılıyor. öğretmen ve öğrencilere hayırlı olsun.. inş güzel bi sene olur..

dün arkadaşın düğününe gittik. trafik sıkışıktı, yemeğe yetiştik.
gelini tebrik ederken, gelinliğin eteğinde el büyüklüğünde siyah bi kir farkettim. söyledim.
cancağazım, o kir değil. salondan içeri girerken ateşli fişekler gibi bi şeyler patlattılar
kıvılcım geldi gelinliğin eteğine, tutuştu dedi

herkes şok olmuş, bi garson hızla müdahale etmiş de iyice sarmadan söndürmüşler.
ama canı sıkkındı. mutlaka nazar oldu, gözü olanın gözü çıksın e miiiii?!

haricinde güzel bi düğündü, üniversiteden arkadaşları gördük muhabbet ettik
saol bacım.Canim.merhaba gule.guke kullansin aysecik
Bu hafta pancodada acaio indirim.vardi anatomik tabanki ayakkabarda ablamin kizina aldik yari fiyatina cok fazla cesit vardi ozelliklede kiz cocuklarina pasama kalmamisti
Arar ara girip.okuyorum
Basinin agrisi gectimi
Bizdr.kizimla.okul icin bir kac eksogini almaya gittik ay o carsi kalabalagi basima agrilar getirdi sendenim yani![]()
dün demstock ta 10 model gördüysem, 8i erkek içindi diyebilirim.
hani erkek anneleri diyor ya, kız ürünleri çok ve güzel, kıskanıyoruz diye. onları anladım yani

43 liraya en sevdiğim renk moooor bi spor ayakkabı aldım.

baş ağrısı bugün de var, inş gün içinde kestirebilirsem geçer inş.. seninki ne alemde?
ama dün avm o kadar kalabalıktı ki anlatamam, fenalıklar geldi.. alel acele aldım çıktım.

haftaiçinin gözünü seveyim, hele de sabah saatlerinde kimsecikler olmuyor, rahat geziyorum.
inceliyorum ürünleri. bu ne yaaa?! her haftasonu avm ye tıkılan insanlara acıyorum.
demstock ta bazen çok iyi fırsatlar oluyor.Bu demstock ankarada forumda varmış. Gitmeyi çok istemiştim bi ara yine sen önerdiğinde ama unuttum sonradanbayram öncesi gittiğimizde kocamı kandırabilirsem uğrarız. Ben Efeye ayakkabı almayı çok istiyorum ama daha yürümediği için alırsam numarayı vs tutturamam diye korkuyorum
Ayşrcim güle güle kullansın aldıklarını :)
dün mesela yine mothercare çıtçıtlı badilerde indirim vardı. 3lü kısa kollular 18 tl.
millet kapışıyordu. sen de gidebilirsen inş güzel şeyler bulursun

senin için mi ecoşa mı?lc ye bi bot gelmiş harikayydııııı
dün ben hızlıca girip çıktım, lcw mağazasında var yaaa metrekareye 3 kişi düşüyordu

okul öncesi çoluk çocuk da epey fazlaydı. ben de ayşeciğe panduf almak istedim ama güzel bi şey yoktu.
mahmuttan son zamanlarda çok şikayet alıyoz
gedim canlarım pembecim,nfk, cım
hafta sonu yine neneye gittik.yaz tatilinde sürekli birarada olunca tatil sonrası
çocuklar hemen alışamıyor.uzakta değiliz gidip geldik.sürekli giremeyince kopukluk oluyor.
alıntı yapıp yazayım diyorum.nereden başayacağıı kestiremiyorum sonra canavar oğlum geliyor.
pc ana kartını yaktı kendisitamirde şuan başka bi pc ile idare ediyoruz.kız çocuk büyütmek ile
erkek çocuk büyütmek çok farklıymışbizimki elde avuçda durmuyor.hareketli ve sürekli etrafa gülücükler atan bir
afacan oldueşimde yeni atandığı okulundaki sınıfı boyuyor fedakar türk öğretmeni
kızımda heyecanla okulun açılmasını bekiyor.çok zor şarlar altında yazıyorum bunları oğluşum kucağımda.
bizden haberler bunlar![]()

erkek çocuklar, çok hareketli haşarı. annem, erkek çocuk ziyandır der.
sebebi de oynadığı şeylere zarar verip kırması

Allah kolaylık versin ne diyem bacı
chuky miiii?Erkek çocuklar farklı cidden dimi??? Yani benim çevremde hep kızı olanlar var ve ben bişiler anlattıkça bana tuhaf tuhaf bakıyolar. Ben de olayı kız erkek farkına bağlıyorum :) ben oğluşuma chuky diyorum valla dehşetü vahşet oldu!! :)

dtk yahyaya derdi çakim diye, hakikaten nerdesin dilara dileeeeeeeeeek?!!!