Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydın canlar
bugün okullar açılıyor. öğretmen ve öğrencilere hayırlı olsun.. inş güzel bi sene olur..:31:

dün arkadaşın düğününe gittik. trafik sıkışıktı, yemeğe yetiştik.
gelini tebrik ederken, gelinliğin eteğinde el büyüklüğünde siyah bi kir farkettim. söyledim.
cancağazım, o kir değil. salondan içeri girerken ateşli fişekler gibi bi şeyler patlattılar
kıvılcım geldi gelinliğin eteğine, tutuştu dedi:53:
herkes şok olmuş, bi garson hızla müdahale etmiş de iyice sarmadan söndürmüşler.
ama canı sıkkındı. mutlaka nazar oldu, gözü olanın gözü çıksın e miiiii?!:47:
haricinde güzel bi düğündü, üniversiteden arkadaşları gördük muhabbet ettik

Canim.merhaba gule.guke kullansin aysecik
Bu hafta pancodada acaio indirim.vardi anatomik tabanki ayakkabarda ablamin kizina aldik yari fiyatina cok fazla cesit vardi ozelliklede kiz cocuklarina pasama kalmamisti
Arar ara girip.okuyorum
Basinin agrisi gectimi
Bizdr.kizimla.okul icin bir kac eksogini almaya gittik ay o carsi kalabalagi basima agrilar getirdi sendenim yani:(
saol bacım.
dün demstock ta 10 model gördüysem, 8i erkek içindi diyebilirim.
hani erkek anneleri diyor ya, kız ürünleri çok ve güzel, kıskanıyoruz diye. onları anladım yani:27:
43 liraya en sevdiğim renk moooor bi spor ayakkabı aldım. :16:

baş ağrısı bugün de var, inş gün içinde kestirebilirsem geçer inş.. seninki ne alemde?
ama dün avm o kadar kalabalıktı ki anlatamam, fenalıklar geldi.. alel acele aldım çıktım. :19:
haftaiçinin gözünü seveyim, hele de sabah saatlerinde kimsecikler olmuyor, rahat geziyorum.
inceliyorum ürünleri. bu ne yaaa?! her haftasonu avm ye tıkılan insanlara acıyorum.

Bu demstock ankarada forumda varmış. Gitmeyi çok istemiştim bi ara yine sen önerdiğinde ama unuttum sonradan :( bayram öncesi gittiğimizde kocamı kandırabilirsem uğrarız. Ben Efeye ayakkabı almayı çok istiyorum ama daha yürümediği için alırsam numarayı vs tutturamam diye korkuyorum :(

Ayşrcim güle güle kullansın aldıklarını :)
demstock ta bazen çok iyi fırsatlar oluyor.
dün mesela yine mothercare çıtçıtlı badilerde indirim vardı. 3lü kısa kollular 18 tl.
millet kapışıyordu. sen de gidebilirsen inş güzel şeyler bulursun :34:

lc ye bi bot gelmiş harikayydııııı
senin için mi ecoşa mı?
dün ben hızlıca girip çıktım, lcw mağazasında var yaaa metrekareye 3 kişi düşüyordu:53:
okul öncesi çoluk çocuk da epey fazlaydı. ben de ayşeciğe panduf almak istedim ama güzel bi şey yoktu.

gedim canlarım pembecim,nfk, cım

hafta sonu yine neneye gittik.yaz tatilinde sürekli birarada olunca tatil sonrası

çocuklar hemen alışamıyor.uzakta değiliz gidip geldik.sürekli giremeyince kopukluk oluyor.

alıntı yapıp yazayım diyorum.nereden başayacağıı kestiremiyorum sonra canavar oğlum geliyor.

pc ana kartını yaktı kendisi:50:tamirde şuan başka bi pc ile idare ediyoruz.kız çocuk büyütmek ile

erkek çocuk büyütmek çok farklıymış:53:bizimki elde avuçda durmuyor.hareketli ve sürekli etrafa gülücükler atan bir

afacan oldu:50:eşimde yeni atandığı okulundaki sınıfı boyuyor fedakar türk öğretmeni:46:

kızımda heyecanla okulun açılmasını bekiyor.çok zor şarlar altında yazıyorum bunları oğluşum kucağımda.

bizden haberler bunlar:55::emir_bebek::55:
mahmuttan son zamanlarda çok şikayet alıyoz :9:
erkek çocuklar, çok hareketli haşarı. annem, erkek çocuk ziyandır der.
sebebi de oynadığı şeylere zarar verip kırması :27::9:
Allah kolaylık versin ne diyem bacı

Erkek çocuklar farklı cidden dimi??? Yani benim çevremde hep kızı olanlar var ve ben bişiler anlattıkça bana tuhaf tuhaf bakıyolar. Ben de olayı kız erkek farkına bağlıyorum :) ben oğluşuma chuky diyorum valla dehşetü vahşet oldu!! :)
chuky miiii?:27:
dtk yahyaya derdi çakim diye, hakikaten nerdesin dilara dileeeeeeeeeek?!!!

klavye çok kötü imla hataarım olabilir.

bazı tuşlar çalışmıyor.kusuruma bakmayın:34:
ben de telefonun sanal klavyesine pek alışamadım.
bazen garip gurup harfler yazmış oluyorum mesajda, ben de kusura bakmayın diyom :17:

sen yaz da nasıl yazarsan yaz, biz anlarık bacım:34:
demek kızçenin eski kayıtlarını buldunuz, ne mutlu.
eminim çok sevinmişsindir. geçenlerde eşimin laptopunda ayşeciğin çok küçükken çekilmiş fotoğraflarını gördüm.
varlıklarından bile bihaberdim, öyle sevindim ki:16:

Günaydın hepinize kızlar..
Birkaç gündür Keremin anneannesi ve babaannesiyle takıldık bugün evdeki ütüleri artık yapmam lazım!

Bir de aksilik; bebek arabası yamuldu. Keremin ağırlığı ve market poşetlerinin ağırlığıyla bir taraftan tutup kaldırırken diğer taraf yamuldu. Sapının biri yukarda biri aşağıda, zor gidiyor.
elim kolum o benim ya. Chicco liteway acaba tamire versek kaç günde gelir, fikri olan?

hay Allah. bastonsuz hayat felç oluyor yaa..
bi ara sor istersen. ama en az birkaç gün sürer :100:

uykusuz anneler kulubünün daimi üyeleri, pembiş ve arya.
okulun ilk günü heyecanından öğle oldu hala günaydın denmemiş.. :76:

baree ders aralarında uğrayın kız, kolay gele:31:

hay Allah. bastonsuz hayat felç oluyor yaa..
bi ara sor istersen. ama en az birkaç gün sürer :100:

Ne birkaç günü canım yaa aradım 30 iş günü diyor. Garanti kapsamında firmaya gidiyormuş istanbula.
Ben de "normalde 15 günü geçerse bana yedek araba vermeniz lazım ,kural budur. arabasız yapamam" dedim. Bu sefer "elimizde şu an yedek araba yok, müşterilerde hepsi" dedi. Ben demesem ,hiç önermeyecek!

"O zaman yedek arabalardan gelince beni arayın "dedim, numara bıraktım.

Bir hafta içinde gelmezse başka bi çare düşüneceğim , garanti dışı para verip yaptıracak bir yer bulurum.

Ne birkaç günü canım yaa aradım 30 iş günü diyor. Garanti kapsamında firmaya gidiyormuş istanbula.
Ben de "normalde 15 günü geçerse bana yedek araba vermeniz lazım ,kural budur. arabasız yapamam" dedim. Bu sefer "elimizde şu an yedek araba yok, müşterilerde hepsi" dedi. Ben demesem ,hiç önermeyecek!

Bir hafta içinde gelmezse başka bi çare düşüneceğim , garanti dışı para verip yaptıracak bir yer bulurum.
30 iş günü müü?:53:
ama bu haftasonu ve resmi tatillerle birlikte 40-45 gün demek.
önümüzde kurban bayramı, 29 ekim falan da var çünkü.

yedek araba muhabbeti de çok ilginç!:19:
başka bi yere tamir ettirirsen peki, garantisi bozulmuyor mu?

Son düzenleme:
30 iş günü müü?:53:
ama bu haftasonu ve resmi tatillerle birlikte 40-45 gün demek.
önümüzde kurban bayramı, 29 ekim falan da var çünkü.

yedek araba muhabbeti de çok ilginç!:19:
başka bi yere tamir ettirirsen peki, garantisi bozulmuyor mu?
Evet tatillerle baya uzuyor
Napim ben böyle garantiyi yaa

Aryam bu arada senin ikinci çocuk konusundaki cesaretine hayranım.:16::16:Ben de çok kardeş seviyorum ama başa dönmeye cesaretim yok.:53:
Deli cesareti işte! Bakma, aklım başımda değil:))

Valla ancak uğranabildi:)) günaydın:) okulu, çocuklarımı özlemişim yahuuu. Hepsinin gözleri ışıl ışıl... Ne güzel şey çocuk olmak!

Kardeş konusunda 10 numara tesbit:)
Sulu köfte tarifi 10 numara ayrıca:)) deniycem

Dene dene canım :)
Çok pis tespit yaparım hahahaha

herkese günaydın

öğretmen arkadaşlar yeni eğitim,öğretim yılınız hayırı olsun.

pembecim baba sınıf öğretmeni idi bu sene emekli oldu.

bakalım nasıl geçecek?annem salondaki eşyalarını değiştirdi

eski eşyların arsında babam kızımın bebeklik videoarını, fotoğrafarını cd aktarmış

onları buldum nasıl sevindim.pc de hala var ama çoğu silinmişti.insana çok tuhaf geliyor

emeklerken videosu var şimdi okula gidiyor.hepmiiz bebelerimizin okula başladığınıda görürüz inşallah.

bol bol kayıt yapmak lazım.yıllar sonra izlemesi çok keyifli oluyor.(eşya yenilekmekte çok keyifli tabii)

imkanlar ölçüsünde.bizimkilerin biraz büyümesinimi beklesek:1:

Annene mutluluklar diliyorum. Emekli insanlar accık evde sıkıntı yaratabiliyormuş :)

Valla bence eşyaları kuzular akıllanınca değiştirmeli. Ben yeni eve taşınırken koltuk almadım eskileri kaplattım. Şimdi başına neler neler geliyo. Bi de daha büyüyüp boyuyacak kısmetse dimi :)?

günaydın canlar
bugün okullar açılıyor. öğretmen ve öğrencilere hayırlı olsun.. inş güzel bi sene olur..:31:

dün arkadaşın düğününe gittik. trafik sıkışıktı, yemeğe yetiştik.
gelini tebrik ederken, gelinliğin eteğinde el büyüklüğünde siyah bi kir farkettim. söyledim.
cancağazım, o kir değil. salondan içeri girerken ateşli fişekler gibi bi şeyler patlattılar
kıvılcım geldi gelinliğin eteğine, tutuştu dedi:53:
herkes şok olmuş, bi garson hızla müdahale etmiş de iyice sarmadan söndürmüşler.
ama canı sıkkındı. mutlaka nazar oldu, gözü olanın gözü çıksın e miiiii?!:47:
haricinde güzel bi düğündü, üniversiteden arkadaşları gördük muhabbet ettik

saol bacım.
dün demstock ta 10 model gördüysem, 8i erkek içindi diyebilirim.
hani erkek anneleri diyor ya, kız ürünleri çok ve güzel, kıskanıyoruz diye. onları anladım yani:27:
43 liraya en sevdiğim renk moooor bi spor ayakkabı aldım. :16:

baş ağrısı bugün de var, inş gün içinde kestirebilirsem geçer inş.. seninki ne alemde?
ama dün avm o kadar kalabalıktı ki anlatamam, fenalıklar geldi.. alel acele aldım çıktım. :19:
haftaiçinin gözünü seveyim, hele de sabah saatlerinde kimsecikler olmuyor, rahat geziyorum.
inceliyorum ürünleri. bu ne yaaa?! her haftasonu avm ye tıkılan insanlara acıyorum.

demstock ta bazen çok iyi fırsatlar oluyor.
dün mesela yine mothercare çıtçıtlı badilerde indirim vardı. 3lü kısa kollular 18 tl.
millet kapışıyordu. sen de gidebilirsen inş güzel şeyler bulursun :34:

senin için mi ecoşa mı?
dün ben hızlıca girip çıktım, lcw mağazasında var yaaa metrekareye 3 kişi düşüyordu:53:
okul öncesi çoluk çocuk da epey fazlaydı. ben de ayşeciğe panduf almak istedim ama güzel bi şey yoktu.

mahmuttan son zamanlarda çok şikayet alıyoz :9:
erkek çocuklar, çok hareketli haşarı. annem, erkek çocuk ziyandır der.
sebebi de oynadığı şeylere zarar verip kırması :27::9:
Allah kolaylık versin ne diyem bacı

chuky miiii?:27:
dtk yahyaya derdi çakim diye, hakikaten nerdesin dilara dileeeeeeeeeek?!!!

Ya Allah korumuş valla düğün günü çok kötü sonuçlanabilirmiş. Valla bence nazar değil de iş bilmeyen insan olayı olmuş...

Valla bayramdan önce ankarada olursak belki de kocam hiç gitmek istemez cıngıl cıngıl olacağı için :/

Günaydın hepinize kızlar..
Birkaç gündür Keremin anneannesi ve babaannesiyle takıldık bugün evdeki ütüleri artık yapmam lazım!

Bir de aksilik; bebek arabası yamuldu. Keremin ağırlığı ve market poşetlerinin ağırlığıyla bir taraftan tutup kaldırırken diğer taraf yamuldu. Sapının biri yukarda biri aşağıda, zor gidiyor.
elim kolum o benim ya. Chicco liteway acaba tamire versek kaç günde gelir, fikri olan?

Aaaaaaa üzüldüm valla. Baston candır :/

Kız yazdım ya sabahın yedisinde :)

Çok pardon ama oha yani. 30 gün ne demek ya???!!! Olmadı dediğin gibi yaparsın. Zaten baksana garanti de garanti değil.

Kız yazdım ya sabahın yedisinde :)
he yaa, yazmışsın valla :9:

bugün senin şu açma böreği yapmayı düşünüyordum ama yumurta ve margarin yok evde.
maşallah bir paket yağ varmış içinde :37:
yarına kaldı artıkınn

şu börek yarışmasındaki aşk böreği ne saçma, uydurma bi şey beeah!:19:

ev almış başını gidiyor. hiçbirşey yapasım yok ya..
nedir bu hal? ayşecik uyurken ben de kestirsem ne güzel olur, ama o uyanıkken daha zor iş yapıyorum, pöffF:27:

$rsz_img_20130915_165309.webp

şeker portakalım, bak bu ayakkabı demstock ta 59 liraydı.
benzeri de birkaç model daha ayakkabı vardı.

herkese günaydın hayırlı sabahlar olsun inşallah:3:

yeni öğretim yılıda hayırlı olsun hem öğretmenlere hem öğrencilere hemde tabiki velilere :1:
bir çırpıda geçsin inşallah bu yıl gene gelsin hemen tatil:34:

nfk canım sağol o zaman yolum düşünce demstock a uğruyim canım :34:
fiyatıda iyiymiş alayaım bari bende ama tabi ben gidene kadar kalırsa artık:31:

pempiş ve arya okulun ik günü hayırlı olsun sizlerede canım bugün okuldasınız ama bakıyorum gene girebiliyorsunuz helal valla:46:

busmaisıfır malı alırken hiç problem yok satılsın diye 10 takla atarlar yedek parça tamir lazım karşında düzgün muhatap bulamazsın kerpetenle laf alırsın ağızlarından neyse bencede başka yerde tamir ettir sonuçta tamir ettireceğin yerde tamir ettiği parçaya garanti verir bir daha birşey olursa gene ona götürürsün karşında muhatap olur hiç değilse:34:

hafta sonu cumartesi günü carrefour maltepe parka gittik annemle alacak birkeç şeyi vardı bende merak ediyordum nasıl oldu diye baya büyümüş güzel olmuş özellkle yemek bölümündeki çocuklalr için yapılan oyun alanını melisa çok beğendi:1:
herşeye bindik nasıl olsa şu an jeton atmadanda oyuncaktan zevk alıyor ama sonrası para para:18:

bir sürüde çocuk mağazası açılmış tam didikleyemedim melisa ile ama bir hafta içi gitmek daha mantıklı olacak sanırım :34:
c&a dan aldığım eşofman altları büyük gelmişti bende onları değiştiririm dedim ama burdaki mağazasında kalmamış palladıum yolları gorundu gene bana

pazar günüde mezarlığa gittik kayınpederi ziyaret eşim melisayı götürmek istiyordu beraber gittik valla çok kötü oldum ağla ağla insan üzülüyor yaa diyorum içimden keşke gelmesemiydik bir yandan kuran okudum iyi oldu bir yandan da ağladım adamın yerini dar mı ettim diye :44:

birde bir mezarlık vardı hemen yanıbaşındaki ağacı kurdelalarla süslemişler mezarlığın üstüne rüzgar gülleri koymuşlar falan dedim ne ki o 6 yaşında bir çocukmuş ahh ahh annesinin halini düşünemiyorum bile rabbim evlat acısı vermesin :26:

ordan eşim spora niyet etti 2 spor salonu gezdik en son karar kıldık bir tanesinde oraya gidecek kayıt oldu 1 yıllık üyelik aldı
bende çok beğendim ama melisadan gidemem ama adamla konuşurken sadece havuza gelsem ne kadar falan diye sordum üyenin ayda 3 misafir getirme hakkı varmış ama hep aynı misafir olamaz normalde ama sizin için eşimden yana kullanacağım misafir hakkımı diye not düşeriz siz gelirsiniz dedi ayda 3 kez havuz kaptım yani:46:
çocuk kulubüde varmış orayı görmedeim ama 2 yaşından başlıyormuş sen spor yaparkene çocukla ilgilenip oyunlar oynatıyorlar güzel bir uygulama ama bize uymadı tabi neyse birde zaraya gittik orda şişme yelek gördüm sizde burda konuşunca bir giydirdik ne yalan söyliyim güzel durmaz bizimkilerde diye düşünüyordum boyları kısa daha falan diye ama bir giydirdik babasıda bende çok beğendik :16: ama ayı kalmamıştı artık gelince kardeşim alcak bize öyle yani bizden haberler bu kadar:34:

Eki Görüntüle 804589

şeker portakalım, bak bu ayakkabı demstock ta 59 liraydı.
benzeri de birkaç model daha ayakkabı vardı.

sağol canım senin aldığın ayakkabı mor hangisi ?
bu kahverengiyi pek beğenmedim nedense bende pempe mor lila falan o renkler daha güzel yakışıyor gibime geliyor:44:

sağol canım senin aldığın ayakkabı mor hangisi ?
bu kahverengiyi pek beğenmedim nedense bende pempe mor lila falan o renkler daha güzel yakışıyor gibime geliyor:44:

kırmızı, bordo ve bunlar gibi başka pastel renklerde de vardı.
ayşeciğinki şu.

$IMG_20130916_130812.webp

herkese günaydın hayırlı sabahlar olsun inşallah:3:

yeni öğretim yılıda hayırlı olsun hem öğretmenlere hem öğrencilere hemde tabiki velilere :1:
bir çırpıda geçsin inşallah bu yıl gene gelsin hemen tatil:34:

nfk canım sağol o zaman yolum düşünce demstock a uğruyim canım :34:
fiyatıda iyiymiş alayaım bari bende ama tabi ben gidene kadar kalırsa artık:31:

pempiş ve arya okulun ik günü hayırlı olsun sizlerede canım bugün okuldasınız ama bakıyorum gene girebiliyorsunuz helal valla:46:

busmaisıfır malı alırken hiç problem yok satılsın diye 10 takla atarlar yedek parça tamir lazım karşında düzgün muhatap bulamazsın kerpetenle laf alırsın ağızlarından neyse bencede başka yerde tamir ettir sonuçta tamir ettireceğin yerde tamir ettiği parçaya garanti verir bir daha birşey olursa gene ona götürürsün karşında muhatap olur hiç değilse:34:

hafta sonu cumartesi günü carrefour maltepe parka gittik annemle alacak birkeç şeyi vardı bende merak ediyordum nasıl oldu diye baya büyümüş güzel olmuş özellkle yemek bölümündeki çocuklalr için yapılan oyun alanını melisa çok beğendi:1:
herşeye bindik nasıl olsa şu an jeton atmadanda oyuncaktan zevk alıyor ama sonrası para para:18:

bir sürüde çocuk mağazası açılmış tam didikleyemedim melisa ile ama bir hafta içi gitmek daha mantıklı olacak sanırım :34:
c&a dan aldığım eşofman altları büyük gelmişti bende onları değiştiririm dedim ama burdaki mağazasında kalmamış palladıum yolları gorundu gene bana

pazar günüde mezarlığa gittik kayınpederi ziyaret eşim melisayı götürmek istiyordu beraber gittik valla çok kötü oldum ağla ağla insan üzülüyor yaa diyorum içimden keşke gelmesemiydik bir yandan kuran okudum iyi oldu bir yandan da ağladım adamın yerini dar mı ettim diye :44:

birde bir mezarlık vardı hemen yanıbaşındaki ağacı kurdelalarla süslemişler mezarlığın üstüne rüzgar gülleri koymuşlar falan dedim ne ki o 6 yaşında bir çocukmuş ahh ahh annesinin halini düşünemiyorum bile rabbim evlat acısı vermesin :26:

ordan eşim spora niyet etti 2 spor salonu gezdik en son karar kıldık bir tanesinde oraya gidecek kayıt oldu 1 yıllık üyelik aldı
bende çok beğendim ama melisadan gidemem ama adamla konuşurken sadece havuza gelsem ne kadar falan diye sordum üyenin ayda 3 misafir getirme hakkı varmış ama hep aynı misafir olamaz normalde ama sizin için eşimden yana kullanacağım misafir hakkımı diye not düşeriz siz gelirsiniz dedi ayda 3 kez havuz kaptım yani:46:
çocuk kulubüde varmış orayı görmedeim ama 2 yaşından başlıyormuş sen spor yaparkene çocukla ilgilenip oyunlar oynatıyorlar güzel bir uygulama ama bize uymadı tabi neyse birde zaraya gittik orda şişme yelek gördüm sizde burda konuşunca bir giydirdik ne yalan söyliyim güzel durmaz bizimkilerde diye düşünüyordum boyları kısa daha falan diye ama bir giydirdik babasıda bende çok beğendik :16: ama ayı kalmamıştı artık gelince kardeşim alcak bize öyle yani bizden haberler bu kadar:34:
maşallah uzun uzun yazmışsın kız:1: :54:

Allah rahmet eylesin. tabi gitmek lazım mezarlığa. yanlış bilmiyorsam cuma günü, ölen kişiler ziyarete gelenleri
vasıtasız görür duyarmış. biz de cuma gitmeye çalışıyoruz. hem içimden hem açıktan konuşuyorum eşimin babasıyla.
anlatıyorum. ilk kez ayşecik 41 günlükken gitmiştik. ayşeciği gösterdim, bak bu torunun dedim.:43:
aslında çocuğu mezarlığa sokmak pek iyi değildir sanıyorum ama fırsat olunca onu da götürüyoruz.
her gittiğimde anlatıyorum, ayşecik şu kadar oldu, yürüyor. baba diyor, dede diyor.
sen de olsaydın keşke, ama inş cennette birlikte oluruz diye
inanın şunları yazarken bile ağlıyorum. Allah kimseyi babasız bırakmasın. evlat acısı göstermesin :14:

havuza gidebilmen çok güzel haber. havan değişir, kendini iyi hissedersin. benim yüzme olayım hala muallakta. bakalımm
şişme yelek bence kullanışlı bi ürün. o yüzden aldım. sonbaharda ve önümüzdeki ilkbaharın serin günlerinde giyinir diye.
çok tatlı oldu. babası da bayıldı..

bak bunun rengi güzelmil ayçecik güle güle giysin bakayım bende insallah numara bulurum:34:

en sevdiğim renk, böyle bi şey hayal etsem bulamazdım yani.
kız ürünleri hep pembe. fenalık geliyor. illa pembe mi olacak? :19:oysa mor çok güzel bi alternatif.
hem bunun tonu da koyu, kışın rahat kullanılır diye düşünüyorum.

maşallah uzun uzun yazmışsın kız:1: :54:

Allah rahmet eylesin. tabi gitmek lazım mezarlığa. yanlış bilmiyorsam cuma günü, ölen kişiler ziyarete gelenleri
vasıtasız görür duyarmış. biz de cuma gitmeye çalışıyoruz. hem içimden hem açıktan konuşuyorum eşimin babasıyla.
anlatıyorum. ilk kez ayşecik 41 günlükken gitmiştik. ayşeciği gösterdim, bak bu torunun dedim.:43:
aslında çocuğu mezarlığa sokmak pek iyi değildir sanıyorum ama fırsat olunca onu da götürüyoruz.
her gittiğimde anlatıyorum, ayşecik şu kadar oldu, yürüyor. baba diyor, dede diyor.
sen de olsaydın keşke, ama inş cennette birlikte oluruz diye
inanın şunları yazarken bile ağlıyorum. Allah kimseyi babasız bırakmasın. evlat acısı göstermesin :14:

havuza gidebilmen çok güzel haber. havan değişir, kendini iyi hissedersin. benim yüzme olayım hala muallakta. bakalımm
şişme yelek bence kullanışlı bi ürün. o yüzden aldım. sonbaharda ve önümüzdeki ilkbaharın serin günlerinde giyinir diye.
çok tatlı oldu. babası da bayıldı..

hım bende cuma ve cumartesi günleri diye biliyorum ama eşim her pazar gideceğim diyor:31:
hiç sorma yaa insan kötü oluyor şimdi melisa dedesini sadece fotoğraflarda tanıyor kızım bak dedeye geldik diyince benim babamı arıyor etrafda el salla falan dedik öpücük verdi çok severdi melisayı sağolsun " sen bal mısın derdi " melisaya oda kıkır kıkır gülerdi ahh ahh allah ayırmasın kimseyi kimseden zor :26: ama kader böylel

birde siz tanımadan bu kadar sevmişsiniz yani eminim dedeside siz götürdüğünüzde ayşeciği görüp sevinmiştir.:16:

Back
X