Biraz mikserle çırpsan işe yarar mı acaba?Bir sapından bir bacağından tutup kaldırınca o kadar ağırlıkla yamuldu tabi.. Çok pişmanım!
Genel merkezi aradım düşüremedim, yarın tekrar deneyeceğim inşallah.
Ben bugün yaptım içine çikolata da erittim; ama anneminki gibi yapamıyorum ya hep pütürlü oluyor
Sen ne alemlerdesin bir sorun mu var???
Bence genel merkeze ulaşmaya çalış, olmazsa şikayet vara yazarsan onlar sana ulaşırlar:))
selam kızlar gecmısı cok okuyamadım,vakıt bulursam okuyacağım.ceylin ateşlendi bugun,tam da okulların açıldığı gun,allahtan annem bende,sağlık ocağına göurdum,hafif genız akıntısı var soğuk algınlığı gıbı ama dişten dedi.aferin verdi.3 günden fazla sürerse tetkik yapalım dedi.şimdi uyuyor.dün gece çok huzursuz zor bır geceydi.
sizler nasılsınız,umarım bir problem yoktur
Aa çok geçmiş olsun. İnşallah diştir ve çıkarır kurtulur.
Senin verdiğin tarifte 1 çay bard becel var. Ben onun yetine sıvıyağı 1 su bard tamamlamayı düşünüyorum?Ben de gözümün içine bakan lokumlardan dolayı yapmıştım ki iyiki yapmışım :)
Ben de akşam oğluşu gezme amaçlı markete götürdüm ve havuç aldım. Havucu kavurup yoğurtla karıştırıyorux ya ondan yapıyım diye :) üstünü cevizle süsliyim diyorum. Bi de engüzeli ona sarımsak katmak amaaaaaaa yemiyo misafirlerimden biri
Oy kıyamam Ceylinciğeeee. İnşallah sürmez canım.