- 8 Ağustos 2011
- 11.841
- 9.670
- 448
şunu da söyleyeyim. benim yeğenim çok hareketli
ve 2 yaş sendromu yaşıyor. çok huysuz, mızmız, ağlak, sinirli. bazen bilinçli olarak ayşeciği itiyor.
saçını adamakıllı çekiyor. bu şeyler yeni çıktı.
annem ya ayrı gün gelin ya da çocuğuna sahip çık dedi. ama bunu bana söyledi yengeme demez.
neyse, artık ben de ayşeciği yoğun koruma programına alıyorum ordayken
sürekli yakın markajdayım, ya da kucakta gezdiriyoruz.
ben çocuktur diyorum, yapılana çok takılmıyorum ama babam mesela farkında olmadan yeğenime kızıyor.
oysaki o da bebek. henüz aklı kesmiyor. bu sefer de abime kızıyor. çocuğuna öğret yanlışı diye
ama ben sorumluluğu aldım, artık ayşeciği koruyorum sorunlar minimuma indi.
lakin, açık konuşayım, sorun yaşadığım abimin değil de kaynımın çocuğu olsa bu kadar anlayışlı olmazdım heralde.
o yüzden, ayşeciğin yeğenimle yaşadığı bu ufak sürtüşmeleri eşime hiç söylemedim.
ve 2 yaş sendromu yaşıyor. çok huysuz, mızmız, ağlak, sinirli. bazen bilinçli olarak ayşeciği itiyor.
saçını adamakıllı çekiyor. bu şeyler yeni çıktı.
annem ya ayrı gün gelin ya da çocuğuna sahip çık dedi. ama bunu bana söyledi yengeme demez.
neyse, artık ben de ayşeciği yoğun koruma programına alıyorum ordayken

sürekli yakın markajdayım, ya da kucakta gezdiriyoruz.
ben çocuktur diyorum, yapılana çok takılmıyorum ama babam mesela farkında olmadan yeğenime kızıyor.
oysaki o da bebek. henüz aklı kesmiyor. bu sefer de abime kızıyor. çocuğuna öğret yanlışı diye

ama ben sorumluluğu aldım, artık ayşeciği koruyorum sorunlar minimuma indi.
lakin, açık konuşayım, sorun yaşadığım abimin değil de kaynımın çocuğu olsa bu kadar anlayışlı olmazdım heralde.
o yüzden, ayşeciğin yeğenimle yaşadığı bu ufak sürtüşmeleri eşime hiç söylemedim.