- 8 Ağustos 2011
- 11.841
- 9.671
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bakıcı da sen varsın diye vitesi boşa alıyor herhalde.. Hep yanınızdalar mıydı?İyiymişşş :)
Neyneysecim bi tepsi poğaça yetişti ikincisine gerek kalmadı. Ama oğlum okadar mızmızdıki hiçbişi anlamadım. Güya bakıcı vardı ama adam bana musallat :/
O zaman sümkürmeyi öğret:))Bu arada bu çocuk bezle oldu ya :/ sümüklü sümüklü dolanıyo. Sildirmiyo da zorla silnce de bi ağlamalar bi ağlamalar. Banyo yaptırıyım diyodum ama ona da fırsat olmadı. Yarın artık inşallah.
Ya bakıcı da sen varsın diye vitesi boşa alıyor herhalde.. Hep yanınızdalar mıydı?
O zaman sümkürmeyi öğret:))
Geç karşısına fış diyoruz falan diye bol bol göster. Sümükler size balgam olarak dönerse daha kötü olur. Ben ağlasa da sızlasa da silerim. Serum fizyolojik seanslarımız da fena ama kendi iyiliği için.
sorsam, kabul etmez çıngar çıkarır. ama şimdi jeton düştü, kıskanıyor
eşimle nişanlıyken ben çok iyiydi, su sızmıyordu. aralarındaki muhabbet çok hoşuma gitmişti.
ama sonra fikir ayrılıkları oldu. görümcem şu sıra ailesinden annesi dahil kimseyle anlaşamıyor.
ergen işte, hoş artık 25 oldu ama hala ergen
ceyoda güzel bir model var ve tabanı çok hoşuma gitti. 19 ile başlıyor..muya da öyle varsa bakabilirsiniz...
inş canım, çok sağol.
bi dene ev ayakkabısı için şimdi maltepeye gitmek ne kadar mantıklı bilmiyom
ama gidebilirim yaniii
lakin ayşecik 19 numara giyiyor. yeni ayakkabı aldım 20 numara. büyük geliyor ama zaten kalın çorapla giyecek.
panduflarda da en küçük numara 21.:44:
bence evde panduf giydirilmemeli çorap yeter
ayak hareketlerini kısıtlıyor diye düşünüyorum
tabi ev çok soğuk ve yerler taş ise giydirilebilir belki, dağ evi gibi bir yerde
ben de halayım. gelinimiz kendi çocuğun olduğunda farkı göreceksin derdi...kendi çocuğum olduğunda gördüğüm şey " ben yeğenimi nerdeyse oğlum gibi sevmişim bir parmak fark var anca...ve o da bunu hissetmiş ki ikizleri sanki yeğenim ilk çocuğummuş gibi çok zor kabul ettirdim.hatta tam başarmış sayılmam
[QOTE=nfk;31945634]heee, neşeliyimm
şuanda da kendi yaptığım açma börekle çay içiyom :125:
az önce görümceyi yolculadım çünkü.
işi varmış, yollandı. kv de kendi evine geçti.
beni kahvaltıya çağıracaklarmış da Allahtan kaynım evdeymiş
kahvaltıdan sonra onlar bana geldi. zoraki oturduk 1 saat.
kv de durup durup, halası ayşeciği sevecekti, ne zaman uyudu, şimdi onu sevemeyecek mi demiyor mu?
onu öptüm yeter dedi halası.
kapıdan çıkarken de yine söylendi kv, ayşeciği sevemedin diye. görümce ne dese beğenirsiniz.
ayşecik beni sevsin... hıııh, haspam
offf bu kafayla ne sorular çözersiniz çözümü eşsiz
Uykusuz kafa ile yıkadığım maydanozlara sirke yerine nar ekşisi döktüm!! Artık okulda neler yaparım hep beraber bekleyelim :)
bu arada evet ben de lise matematik öğretmeniyim
bence abisini kıskanıyor ama fazla özgür haddini bilmiyor...
aslında panduf benim kızıma hareket özgürlüğü kattı. tv ünitesine çorapları kaydığı için çıkamıyordu paduflar kaymayınca artık tepelerde geziyor... didoya öpücükler veriyor en yakınından
ben de halayım. gelinimiz kendi çocuğun olduğunda farkı göreceksin derdi...kendi çocuğum olduğunda gördüğüm şey " ben yeğenimi nerdeyse oğlum gibi sevmişim bir parmak fark var anca...ve o da bunu hissetmiş ki ikizleri sanki yeğenim ilk çocuğummuş gibi çok zor kabul ettirdim.hatta tam başarmış sayılmam
offf bu kafayla ne sorular çözersiniz çözümü eşsiz
bu arada evet ben de lise matematik öğretmeniyim
Ya aslında kadıncağız içerde oynattı vs de ama benimki durmuyoki!! Sürekli gelmeye çalışıyo salona. Bi de çay doldurmaya falan gidiyorum mutfağa beni görüyo başlıyo coşmaya. Ay valla yoruldummmmmmmmmmm. Bi de şöyle bişi oldu. Bakıcı teyze mutfakta bişiler yiyodu. Ben de ıfaklığı salona götürdüm. saat 4ü biraz geçiyodu ki kapıdan "ben gidebilir miyim" diye seslendi. Bi işler dedi de anlamadım. Tabiki arkadaşlarımın yanında gitme diyemezdim. Neyse sonra baktım ki mutfağı baya toplamış da öyle çıkmış. Çeksem desem ki başkalarının yanında emrivaki yapmayın diye olmaz; ipler gerilir. Yarın da ben mesela dışarda gine gidicem ve bi saat gecikicem ki o idare edecek beni. Bu işler böyle ama yine de uyuz oldum :) yarın bi ortam olursa arkadaşlarımla rahat sohbet edemediğimi falan söylerim ve onun mesajı almasını umarım :)
Oyyy sümkürmeyi öğretememmmmm. Valla sonra herkesin yanında falan yapar eyvh eyvah :) zaten akıyo burnu bolca ki bu iyi bişi dimi?? Dün tıkalıydı daha kötüydü. Şimdi aktıkça gider inşallah :)
Evet akması iyi bir şey.. Su gibi mi akıyor? Yeşil ve koyuysa zaten sona yaklaşıyorsunuz demektir.
Emrivakilerden hoşlanmam. Sana sabahdan söyleyebilirdi.. Çocuğuma bakan biriyle ben de gerilmek istemezdim. Laf arasında duyurmak en iyisi, mesajı almasını umarak..
52,5 kilo olmuşum yehuuuuu :116::81:![]()
hahhha evet yaa aynen öyle
değilim canım ya,ama çılgınları severim. gördün beni gayet soğukkanlı sakin öööle biri işteherkese günaydınnnnnnnnnn
hava gene bir tuhaf yağsam mı yağmasam mı havasında
nfk valla gerçekten çok şanslısın canım yenge konusunda birde şu artınız var aradaki hem yakın hem uzak mesafede bu güzelliği koruyor çünkü kim olursa olsun annen dışında ne kadar çok içli dışlı olursan mutlaka ufak tefekde olsa pürüzler çıkar böylesi çok daha iyi
bu arada dün akşam carrefoura gitmiştik melisaya bez almaya o arada ev için panduf gördüm yeni gelmiş aldım bir tane resmini çekip bugün koyacatım sözde buraya ama akşam uyuya kalmışım sabah da aklıma gelmedi artık yarın koyarım 9 tl ye aldım fena da değildi hani alınabilir
pempiş canım ayy bir ağız tadıyla oturamamışsın seni gördümü bırakmazki efe keşke söyle yapsaydın nasıl olsa bakıcının evi sana çok uzak değil herhalde 2 saat kendi evine götürüp baksaydı sende rahat rahat muhabbet ederdin en azından sen rahat olurdun ama çocuğununda iyi olduğunu bilirdin bence bir dahakine öyle yap
busmai sen çok çılgın bir kızsın valla
bornne güzel temizlik yapmışsın dip köşe benimde hafta sonu için akşamları temizlik yapmam lazım![]()
iyiymiş:)aslında panduf benim kızıma hareket özgürlüğü kattı. tv ünitesine çorapları kaydığı için çıkamıyordu paduflar kaymayınca artık tepelerde geziyor... didoya öpücükler veriyor en yakınından![]()
anlaşıldı topiğin en uslusu ayşecik MAŞALLAHben kaçanziiii. eşim gelmek üzere, daha saçlarıma fön çekicem.
görüşürüz, öpüldünüzzz![]()
canımsınnnn
tatlı cadı busmaimm benimmm![]()
enişte bey kaynanasında oturup internete giriyor gazete okuyordamat napıyor kız kv de?
erkekler sıkılır, gelmez istemez. sizinki tam tersi galiba?
kv ler çift taraflı değiller mi sinir oluyorum.
kendi gelini dibinden ayrılmasın ister. aynı zamanda kızını da ister.
ama gelininin de bir annenin kızı olduğunu unutur, daha doğrusu işine gelmez.
taze evli bi kuzenim var. kaynanası, bildiğin manyak.
kızın, annesine gitmesine izin vermiyor resmen. bayramda haftasonunda esir alıyorlar.
yürüyerek 10 dk mesafedeki annesine gelemiyor kız.
bayramda kös kös oturtuyorlar, hiçbirşey yaptıkları yok, inadına 3. gün akşamına annesine ziyarete gelebiliyor.
manyak işte, manyak!
konumuz görümcelerdi, herkes de dertliymiş. anlattık da anlattık valla.
yarınki ne olacak merak ediyorum. bi de neneye gidicez yarın ama, artık girebildiğim kadar takip ederim.![]()
Şimdilik :) hahahaha