Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

gecen hafta aldım canım ben annelerin evi için. . hafta sonu oraya gittiğimizde sıkıntı oluyordu yemek yemek

evet yaa ben de annemde çok zorlanıyorum o yüzden almak istiyorum kaça aldın memnun musun
internetten sipariş etmeyi düşünüyorum burdaki mama sandalyeleri çok pahalı

bak şimdii alıntılarımın hepsi gitmiş
ne diyordum

nfk damdan düşenin halinden damdan düşen anlar kızkardeşin ne bilsin:))

aryamm umrunda değil mi:1::1::1: çok güldüm

sekerportakalı bence 9 tl ye çokkkk iyi almışsın balkonda falan da giyilir

antibiyotiği bebekler içmeyi reddediyor ama yemeğine karıştırıp içirmek en kolayı
2-3 gün verip sonra antibiyotiği kesme sakın, biliyorsundur zaten 1 hafta devam etmen lazım

kızlar meyve sebze ne kadar veriyorsunuz bebeklerinize; bu ara sanki oğluşta ben ete ve bakliyata çok yöneldim evde hep etli yemekler piştiği için! sebze olarak en fazla etli taze fasulye var menümüzde ,kocam sağolsun.
bugün pazara gidip sebze meyve alıcam

Ahh canlarımmm benim ne de güzel şeyler yazmışsınız tek tek alıntılayıp şımarmıyım dedim :16: ben hepinizin en yakın arkadaşı olurum tabiisiii ikinci bebişleri hemencik yapın hediyeye boğayım sizleri :48:
Ben arkadaşım için bu kadar özeniyorum o yapmasa da yapardım ama inanın o bana da oğluşa da o kadar çok şey yaptı aldı ki yani ben de güzel bişeyler olsun istiyorum oyun halısı fikrini bulunca da çok sevinmiştim ama soğudum şimdik poff ne alıcam haftasonu doğurucak ve ilk gittiğimde altın takarım olmadı bir sonrakinde veririm ama çok da geç olmasın istiyorum .. Arkadaşımın kendine hediye alma fikri de güzel ama ona da gecelik falan almıştım lohusayken giymesi için lohusaya başka ne alınır ki bedeni zaten değişecek birden tutturamam ee çanta falan alsam uzun bi süre dışarı çıkamıcak ki zaten bebeğe isim yazılı ürünlerden mi alsam nası bişi yapsaaam ne alsam nee alsam :))

Bu arada nfkcım çok haklısın ben de kına mevzuunu dün gece itibari ile kapattım zaten kimseye bırakmadım tabi ama işte orda durmadı bi salak kız oğlumu itti anası da beni fark etmedi kahkalarla yanındakilere anlatıyo nasıl düşürdü hahaa dıye arkasından yaklaşıp -ne ayıp ! dedım aldım cocugu ilerledım sonra gece boyunca dişim ağrıyo diye dolanan bi kadın yasiri bi dişledi kaşla göz arasında hem de eşimin teyzesi oluyo muhterem diyoki aaa bu cocugu siz hiç dişlemiyomusunuz :53: yok dedim hele dişimi ağrıyıp ağzımızda bi ton mikrop varken asla !! ay bu insanlar bana kasten mi yapıyolar düşünüyorum çoğu zaman ...bizimkide hiç yerinde durmuyo oynıcakmış kendini sahneye atmaya çalışıyo yani kabus gibiydi zaten hiç sevmedim o kadar yolu boşuna tepmiş oldum ders oldu bana..

Ay bi solukta yazıverdim...Nfk ayşecik şu anda nasıl ateşi indi mi herkes duş önermiş yapmısındır kesin inşallah şimdik daha iyidir pembiş sizin sümükler ne alemde :2: a.kerem de hastaydı dime hasta temmuz cocukları dualarım sizinle cumamız mübarek olsun Allah'ım acil şifalar versin..

antibiyotiği bebekler içmeyi reddediyor ama yemeğine karıştırıp içirmek en kolayı
2-3 gün verip sonra antibiyotiği kesme sakın, biliyorsundur zaten 1 hafta devam etmen lazım

kızlar meyve sebze ne kadar veriyorsunuz bebeklerinize; bu ara sanki oğluşta ben ete ve bakliyata çok yöneldim evde hep etli yemekler piştiği için! sebze olarak en fazla etli taze fasulye var menümüzde ,kocam sağolsun.

yasir hiçbir meyve sebze yemiyor özellikle son 10 gündür ne kahvaltı ne bişey anca muhallebi yiyo yani dişten oldugunu sanmıyorum işne geleni hüpletiyo sıyırmak üzereyim ben de şimdi netten ona bakıyodum bu cocugu nasıl yemek yer hale getircem sadece emmek istiyo sonra da mammaa maamma diye dolanıyo kahvaltı da etmiyo yemek de yemıyooo

kızlar şimdi kış geldi gibi 15 ekimde hava nasıl olur bilmiyorum ama artık uzun kollu hırkalı birşeyler
giydirilmeli sanırım bayramda bu elbise nasıl olur sizce??

$elbise.webp

evet yaa ben de annemde çok zorlanıyorum o yüzden almak istiyorum kaça aldın memnun musun

canım biz almıştık ama şimdi pek kullanmıyoruz desem yalan olmaz işte pek zapdedemiyoruz sandalyede ile dolaşarak yemek yemek istiyor:37:

bak şimdii alıntılarımın hepsi gitmiş
ne diyordum

aryamm umrunda değil mi:1::1::1: çok güldüm

sekerportakalı bence 9 tl ye çokkkk iyi almışsın balkonda falan da giyilir

sağol canım:54:

şimdi sebze sezonu açılıyor zaten özellikle yeşil sebzeler karnıbahar balkabağı falan bol bol kışın yerler yazın meyve ayıydı bitti bitiyor yani bizimkininde iştahı yok bu aralar:50:

Ahh canlarımmm benim ne de güzel şeyler yazmışsınız tek tek alıntılayıp şımarmıyım dedim :16: ben hepinizin en yakın arkadaşı olurum tabiisiii ikinci bebişleri hemencik yapın hediyeye boğayım sizleri :48:
Ben arkadaşım için bu kadar özeniyorum o yapmasa da yapardım ama inanın o bana da oğluşa da o kadar çok şey yaptı aldı ki yani ben de güzel bişeyler olsun istiyorum oyun halısı fikrini bulunca da çok sevinmiştim ama soğudum şimdik poff ne alıcam haftasonu doğurucak ve ilk gittiğimde altın takarım olmadı bir sonrakinde veririm ama çok da geç olmasın istiyorum .. Arkadaşımın kendine hediye alma fikri de güzel ama ona da gecelik falan almıştım lohusayken giymesi için lohusaya başka ne alınır ki bedeni zaten değişecek birden tutturamam ee çanta falan alsam uzun bi süre dışarı çıkamıcak ki zaten bebeğe isim yazılı ürünlerden mi alsam nası bişi yapsaaam ne alsam nee alsam :))

Bu arada nfkcım çok haklısın ben de kına mevzuunu dün gece itibari ile kapattım zaten kimseye bırakmadım tabi ama işte orda durmadı bi salak kız oğlumu itti anası da beni fark etmedi kahkalarla yanındakilere anlatıyo nasıl düşürdü hahaa dıye arkasından yaklaşıp -ne ayıp ! dedım aldım cocugu ilerledım sonra gece boyunca dişim ağrıyo diye dolanan bi kadın yasiri bi dişledi kaşla göz arasında hem de eşimin teyzesi oluyo muhterem diyoki aaa bu cocugu siz hiç dişlemiyomusunuz :53: yok dedim hele dişimi ağrıyıp ağzımızda bi ton mikrop varken asla !! ay bu insanlar bana kasten mi yapıyolar düşünüyorum çoğu zaman ...bizimkide hiç yerinde durmuyo oynıcakmış kendini sahneye atmaya çalışıyo yani kabus gibiydi zaten hiç sevmedim o kadar yolu boşuna tepmiş oldum ders oldu bana..

Ay bi solukta yazıverdim...Nfk ayşecik şu anda nasıl ateşi indi mi herkes duş önermiş yapmısındır kesin inşallah şimdik daha iyidir pembiş sizin sümükler ne alemde :2: a.kerem de hastaydı dime hasta temmuz cocukları dualarım sizinle cumamız mübarek olsun Allah'ım acil şifalar versin..

hımm arkadaşında sana yapsın sende almak istiyorsun haklı olarak ama o zaman hem altın hemde çocuğa olması şart değil arkadaşınada şık altın bir bileklik yada kolye alabilirsin :34:
kınada yaşananlarıda ağzım açık okudum :53:

canim ben 55 tl aldım.. evde kullandığım ikea değil bu hafta sonu annemlere geçeceğiz orda kullanacağım bende. kardeşim kullanıyor o çok memnun az yer kaplıyor, temizligi kolay

çanta biraz büyükçe bişey alırsan bebek çantası olarak kullanabilir aslında
benim de dün gittiğim yerdeki 3 yaşında kız birden içerden bi oyuncakla geldi ve keremin kafasına indirdi,oğlum nasıl ağladı
annesi görmedi ama keremin ağlamasından birşey olduğunu anladı kızı içeri götürüp böyle yaparsan sana oda cezası veririm falan dedi ,neyse ben çok sinirlendim tabi
napıcaz biz yaaa bunun kreşi var okulu var herkesten nasıl koruyabiliriz ki yavrumuzu:14:

kızlar şimdi kış geldi gibi 15 ekimde hava nasıl olur bilmiyorum ama artık uzun kollu hırkalı birşeyler

Eki Görüntüle 808358
ay çok şık bişeymiş buuu:)

yasir hiçbir meyve sebze yemiyor özellikle son 10 gündür ne kahvaltı ne bişey anca muhallebi yiyo yani dişten oldugunu sanmıyorum işne geleni hüpletiyo sıyırmak üzereyim ben de şimdi netten ona bakıyodum bu cocugu nasıl yemek yer hale getircem sadece emmek istiyo sonra da mammaa maamma diye dolanıyo kahvaltı da etmiyo yemek de yemıyooo
kerem de birkaç gündür tükürme olayı başladı direk ağzına koyduğumu bir hamlede ağzından çıkarıyor
sonra da dişlerini öyle bir kilitliyor ki iki elimle açamıyorum ve bırakıyorum tabi ne halin varsa gör diye
o yüzden de dün akşam kv ye yolladım çok sinirliydim bir de uyumamıştı; orda da "annesi niye gelmedi "falan demişler
hiç düşünmüyorlar tabi belki sadece biraz yalnız kalmak istedim,illa bi sebep mi olcak töbe töbeee
eşim de dalga geçerek "sizden hoşlaşmıyor" demiş :1: koptumm
canim ben 55 tl aldım.. evde kullandığım ikea değil bu hafta sonu annemlere geçeceğiz orda kullanacağım bende. kardeşim kullanıyor o çok memnun az yer kaplıyor, temizligi kolay
ben de chicco kullanıyorum evde. annemdeyken sorun oluyor tabi,benimkini taşıyamıyorum.
ikeanınkini restoranlarda kullandım; iyiydi.
şimdi baktım tepsisiyle 50 tl falan , tepsisiz 37 lira. almışken tepsilisini alayım bari ben de. sağol canım

bu topikteki erkeklerin çoğu ana kuzusu farkında mısın?
hatta seninki dışındakiler diyelim:37:

Eğiteceksiz kızımmmmm :P

mesafe sihirli sözcük. fazla samimi olunca, kim olursa olsun
bi beklenti oluşuyor ondan sonrası da tez hayal kırıklığı ve ayrılık.

pandufunuz hayırlı olsun, güzel günlerde giysin melisacık
fırsat olursa koy resmini, maltepe carrefour yakın gidip bakarım. sanırım orda ceyo da var.

ben de bu ara kendimden şikayetçiyim :25:
sporu bıraktıktan sonraki halimden 1 kilo fazlayım ama gel gör göbek çıktı yine, kollarım bacaklarım da.
kaslar kendini toparlamıştı, yine saldı :50:

ben de ikinciye doğru gidiyorum.:30:
dün canım burdumda kadıköyden eve koşturuyorum. kv arıyor beni. ne yapacaktıysa artık.
evde misin. hayır dışardayım edim. nerdesin, bastonla mı çıktın dedi. hayır kadıköy tarafındayım diyorum.
hala hmm, annene gittin, oğlum mu bıraktı seni sabahtan diyo.
anne dedim, şuan dışardayım, çok meşgulum. sizle sonra konuşalım dedim kapattım.
biraz ayıp oldu ama n'apayım!:19:

:16::16::16:

aaa, sünepe enişte mi o?! görümcen de pek anlayışsızmış!
demiyor mu, evde baldızlarım var bütün gün benden rahatsız olabilirler diye.
hem başka gelin de var yani.. Allah akıl fikir versin..:19:

kına meselesi benim için bitmiştir bacım.
çok yakınım olmadığı sürece öyle hatırmış gönülmüş, falancaların kızıymış umrumda değil.
çocuğumu bırakıp birilerini razı etmeye gidemem. hele de pendikte diyorsun, senin için istanbulun diğer ucu:19:
yasiri mazeret göster gitme. kv gitsin, işi ne?!

ayşecik yanımızdayken mümkün değil uyuyamıyorum ben.
stres oluyorum, çocuğa bi şey olacak ezilecek diye. olmaz ya, işte anne evhamları..

pembişe katılıyorum bacım,seneye 2-2,5 yaşında olacak. zaten o yılı da atlattınız mı, kreş bile düşünebilirsin:34:

hmm, sağlık olsun. ama internetten alışverişin dezavantajları işte.
dokunmadan bakmadan çöp bile alamam internetten. başka bakarsın sen de.
ben lcw den aldım, 18-24 aldım ayşecik küçük zayıf ama iyi oldu.

55ten 56ya çıktın ve bunun muhabbetini mi yapıyorsun bana..
nerde benim oklavammm?!:36:

o kadar küçük bebelerle iyi bile oturmuşsunuz :1:

o gün karşıya beraber gittiğimiz dengesiz kadının kızı da sürekli ayşeciğin elinden oyuncağını çekip alıyordu.
başka oyuncak veriyordum, onu da alıyordu. valla bi andan sonra hakikaten sinir oluyor insan

:1::30:

sağol canım. ilacı 6 saatte bir verebiliyoruz zaten.
arada sürekli yükseliyor ateşi. soğuk bez koyamıyorum, kendini paralıyor. çok ağlıyor.
ama duş iyi geliyor.

en yakın arkadaşım olur musun born muuuu, tatlı cadı işteeee:9:

arkadaşım da ayşem yazılı bi künye hediye etmişti ayşeciğe.
hakikaten kişiye özel olduğu için kıymetli bi hediye:31:

senin gibi dost, dostlar başına:16:

ben o oyun halılarından almadım. kuzenimin vardı, hiç oynamamış.
zaten kendinden bihaber oluyor bebe. 100 liraya çok daha güzel bi hediye alabilirsin.
ve arkadaşlara katılıyorum, anneye al:34:

deli yaaaa!! ay dün akşam bunu okudum.
gülmekten yerlere yattım. bacım neye gülüyorsun dedi, dur sana da okuyayayım dedim.
okudum ama o benim kadar etkilenmedi :9::27:

tatlı cadının anne tarafı :ssz::1:

:9::9::9:

Busmainin şiiri bi bizleri etkiler tabi :)

İnsanın hiç vakti yokken karşı taraf uzattıkça uzatır ya; sinir oluyorummmmmm!!

amiiin!
her saati iki kez mi gördün?:9:

bazen öyle adamlarla karşılaşıyoruz, duyuyoruzki.
madem anneni, annenin evini ve düzenini bu kadar seviyordun, niye evlendin be adam diyesim geliyo:19:

Kız sorma ya. Eşim bile gece kalkıp canım iyi misin diyo. Çocuuum coştu!!

Evet bence de anasına düşkün olanlar evde kalsın :))

günaydın hayırlı cumalar felç olmuş bir trafik maceramdan sonra anca işyerine gelebildim :36:
bugün çok sinirliyim :47:

pempiş ayy günmü yapıyorsunuz ne güzel yaa bizde gün yapıyoruz komşularla falan ama gidip gelme yok para dönüyor ortada zaten gidip gelme olsaydı ben katılamazdım :34:

nfk canım çok geçmiş oldun ayşeciğe aman inşallah çabuk geçer:26:
panduf resmini gene unuttum desem :17: carrefourun içinde satılıyor yalnız gezer marka:34:
kayınvalıdenınde sana ihtiyacımı vardı anlamadım görüncen döndü mü belki size gelmek istemiştir eğer kv çok ısrar ettiyse ayşeciği görmek için (tahmin tabi )

busmai bayıldım şiirine çok güzel yazmışsın :46:
keremin 5 kardeşi espiriside süperdi valla :1:

bornayyy herkes senin en iyi arkadaşın olmak istiyor bende olmak istiyorum bendeeeee:52:
bencede anneye birşey al daha makbule geçer zaten bebeğe bir sürü hediye almışsın artık gerek yok ona anneyi sevindir:34:

aryamvalla işin zor inşallah kolay bir yolu bulunur:34:

karakıztabi veririm ne demek hem 3 değil 11 kilo veririm sen yeterki iste:1:

Dışarda yemek yemeli gün. Geçen seneden beri yapıyorlar. Ben oğluştan dolayı gitmiyodum. Artık kimse beni tutamaz :D

pempişgerçektende sen çok şanslısın bak bu konuda kocacığın ana kuzusu değil:34:

Dediğim gibi; eğitim şart hahaha

O kadarcık uykuyla bugün birde nöber ha? Allah sıhhat versin pembişimmm! Bende nöbetçi olduğum gün, günün en şanssız insanı ilan ediyorum kendimi.

Valla bana olan eziyet ve yol kısmını artık umursamıtorum ama aryayı öğlen paydosunda görememek, 2 saat aryadan fedakarlık yapıp yolda geçirmek konusu canımı sıkıyor. Yoksa başka çözümü yok yani. Kızımı öslerim bennn:43:

Geçmiş olsun canımmm. Bugün toparlasın bütün bebişler!

Annem tek başına kayseriye gidemez canım. Eşim de annesinden ziyade kayseride arkadaşlarıyla zaman geçirmek adına gidiyor. E bende kv evinde sap gb kalıyorum:)

İyi akıl yürütmüşsün, farketmişsin. Bende diş sanmıştım. Geçmiş olsun. Bu havalar çok tehlikeli ya, hepimiz bi badire atlatıyoruz. Üzme kendini ilaçtan sonra toparlar inşallah.

Dediğim gb annemi biz götürmek durumundayız. Öfff yılan hikayesine döndü valla. Biz ne zaman düzene gireriz bilmem.

Umrumda mı sence??

Deeeemii? Benim günahım ne ki ya?

Kocacın kendi gitsin ozaman!! Yolasım geldi haaaaaaa :)

Nöbetin ikinci yarısı da hayırlısı ile biterse benden iyisi yok :))

Canımmm sümüklü böceğimin burnu bugün daha az akmış. Salyası artmış bu sefer. Uyuzcan ağzını açmıyoki ne var ne yok bakalım :)

Ya bu millet manyak mı?? Ben olsam uzun bi nutuk çekerdim o gülen anneye. Isırma konusunda bişi diyemem çünkü senin oğluş tam ısırmalık :D

Eki Görüntüle 808358

Ay çok güzelllllllllllll. Ben arkadaşımın hediye ettiği kot sweatshirt ve hırka üçlüsünü hiç açmayıp bayramda giydiricem inşallah :)

ay çok şık bişeymiş buuu:)

kerem de birkaç gündür tükürme olayı başladı direk ağzına koyduğumu bir hamlede ağzından çıkarıyor
sonra da dişlerini öyle bir kilitliyor ki iki elimle açamıyorum ve bırakıyorum tabi ne halin varsa gör diye
o yüzden de dün akşam kv ye yolladım çok sinirliydim bir de uyumamıştı; orda da "annesi niye gelmedi "falan demişler
hiç düşünmüyorlar tabi belki sadece biraz yalnız kalmak istedim,illa bi sebep mi olcak töbe töbeee
eşim de dalga geçerek "sizden hoşlaşmıyor" demiş :1: koptumm

ben de chicco kullanıyorum evde. annemdeyken sorun oluyor tabi,benimkini taşıyamıyorum.
ikeanınkini restoranlarda kullandım; iyiydi.
şimdi baktım tepsisiyle 50 tl falan , tepsisiz 37 lira. almışken tepsilisini alayım bari ben de. sağol canım

Aranız bozulursa bil ki kocandan hahaha

Ya acaba ben de ankaraya alsam mı bi tane?? Ama çok tepiniyo benimki yaaaaa :/???!!!

Seker portakalim bnde cok sevdim elbiseyi ekim icin kesin bu tarz seyler dusunulmeli
Busmai dun yazamadim siirine bnde bittim muthiss haklisin insan yalniz kalmak isteyemez mi esin de iyi cwp vermis ;)

Nerdesiniz topikcanlar :) ???? Bu saat olmuş işi yazan yok. Nfk hasta bebeyle uğraşmayaydı oklavası ile dalardı :D

Nfk kv de ne demek istiyor yani annene gizli saklı gidecek değilsin ya tööbe estagfurullah yaaa
İyi dedin bacım boşveeeer

Nerdesiniz topikcanlar :) ???? Bu saat olmuş işi yazan yok. Nfk hasta bebeyle uğraşmayaydı oklavası ile dalardı :D
nfk kapıdan, topikcanlar bacadan :37::9:

ayşeciğin ateşi düne göre daha iyi. 39a varmıyor. :16:
2 kap yemeği zor yaptım, ayaklarımın altından çıkmıyor.
bir saat önce uyudu da, evi süpürdüm ütüleri yaptım.

Nfk kv de ne demek istiyor yani annene gizli saklı gidecek değilsin ya tööbe estagfurullah yaaa
İyi dedin bacım boşveeeer
gözüne batıyorsa da yapacak bi şeyim yok, kusura bakmasın :19:
ben zaten nereye gittiğimin sorulmasından nefret ediyorum, bi de üstüne basa basa sormuyor mu?!
eskiden bu kadar sormazdı, şimdi ne oluyor anlamıyorum.

he ya, nasrettin hocanın dediği gibi, bana eşekten düşeni getirin :86:
evlensin çoluk çocuğa karışsın görcem onu da :9:

bizimki calpolu löpletiyor. mama mamaa haam diye tekrar istiyor.
ama antibiyotikten pek hoşlanmadı. zar zor veriyorum işte.. ama süreyi hatırlattığın iyi oldu sağol bacımm:34:

bizimki meyve delisi. her gün kavun, üzüm.
biraz kuruluğu vardı, bunlar gayet iyi dengeledi :1:
pazara gitmediğim için sebze ne var şuan bilmiyorum.
ama dün annemlerde markete gittik, pırasayla karnabahar gördüm, bayılırımmmm
şu ara ben de ete yüklendim. bi de bulgur, pirinç pilavı ardarda yaptım.
haricen fasulye, semizotu, türlü yapıyorum.

canım biz almıştık ama şimdi pek kullanmıyoruz desem yalan olmaz işte pek zapdedemiyoruz sandalyede ile dolaşarak yemek yemek istiyor:37:
bu bebeler var ya, fazla akıllı.
bizimki evde mama sandalyesine adapte olmuş durumda.
babaannesi bize geldiğinde sofrada kucağına almak istiyordu bi zaman.
direttim, mama sandalyesi bu iş için, alışsın bi yemek kültürü-rutini olusun dedim.
bunu sağladık.

ama kv nin evinde, kucakta yemek oturarak yemek istemiyor,
o oynayacak babaannesi peşinden gidip yedirecek. kaç kez uyardım bilmiyorum.
ama babaannesi de aman, ben yediririm yeterki yesin modunda.
tamam yesin, biz de yedirelim de. yemek alışkanlığı değişecek, sonra ben peşinden koşucam.
ki illet bi durum o huy.

o yüzden mümkün olduğunca taviz vermeyin derim

Çok güzelmiş;)) bu arada ben melisayı merak ediyorum albüm yapsana şeker portakalımmm??
iki kelimeyle anasının kızı:31:

ben gözlerini çok seviyorum, Rabbim nazarlardan korusun. :nazar:
yüzü yuvarlak, miniminnacık bi burun, aynı şekilde ufacık bi ağız.
kocaman gözler ve upuzun kirpikler.. ama melisa anlatılmaz, görmek lazımmm:16:

Son düzenleme:
söylemeyi unuttum. anneme falan gidince, tatilde de aynı şekilde yaptım.
bildiğiniz yöntemle ayşeciği sandalyeye sabitliyorum. :ssz:
nasıl mı? uzun şallarımdan birini alıp, karnından sandalyeye bağlıyorum:1:
bi süre işimi görüyor, mızıldamaya başlayınca da çıkarıyorum.

Eki Görüntüle 808358
çok dadluuuuu:52:
melisaya da ne yakışır.
ben de pembeli bi elbise almıştım kışlık türü.
havaya göre onu giydirmeyi düşünüyorumm:31:

çanta biraz büyükçe bişey alırsan bebek çantası olarak kullanabilir aslında
benim de dün gittiğim yerdeki 3 yaşında kız birden içerden bi oyuncakla geldi ve keremin kafasına indirdi,oğlum nasıl ağladı
annesi görmedi ama keremin ağlamasından birşey olduğunu anladı kızı içeri götürüp böyle yaparsan sana oda cezası veririm falan dedi ,neyse ben çok sinirlendim tabi
napıcaz biz yaaa bunun kreşi var okulu var herkesten nasıl koruyabiliriz ki yavrumuzu:14:
canım, öyle kasvetlenme.
şimdi 1 yaşındalar. hele bi 2 yaşına gelsinler.
onlar da ellerinden alınan oyuncak için savaşmayı öğrenecekler, içgüdüsel olarak.:1:
okul çağı gelinceye kadar zaten kendilerini korumayı öğrenirler.
bunu biraz da biz sağlayacağız. başta bu hareketlerin yanlış olduğunu öğreteceğiz.
tabi, bunlara uymayanların ceza almasını sağlayacağız.
böyle şeyler yaşadığında mutlaka gelip bize anlatmasını sağlayacağız.
sonra da öğretmenine.. kimse çocuğunu ezdirmez, merak etme:34:

mesela kuzenin 3,5 yaşındaki oğlu, vahşi komşu çocukları tarafından hep itiliyormuş, vuruyorlarmış,
oğlan çocuğu tabi. annesi çoğu zaman parkta ben yokken olduğu için bir iki sabrettim diyor.
ama hala sonra oğlunun ağlamasına da dayanamamış, almış oğlunu karşısına
ya o arkadaşlarınla bir daha oynamayacaksın, ya da seni arkadaşın itince sen de onu iteceksin demiş :9:

semra2003 ve bns. okuyup okuyup kaçıyorsunuz.
müsait zamanda sizin de ifadenizi alıcam ama eşim geldi şimdi..

Back
X