Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize doktorumuz kızım yeni doğduğunda vermişti.. ama ben kullanmayı unutmuşum.. muayeneye gittiğimizde hatırlatmıştı ama daha sonra öğrendim ki vücuda giren D3 vitamini bazen yarardan çok zarar veriyormuş..kızlar ben monovit değil de devit3 kullanıyorum ama zaten 15 günlükten beri onun dışında bu bahsettiğiniz başka bişey mi bana ne çocuk doktoru ne de sağlık ocağı böyle birşeyden bahsetmedi
Kızlar UNNADO da prima bebek bezleri ve ıslak mendiller indirimde,üstelik kargo ücretsiz:)
cnm ucuz değil ya, Prima Aktif Bebek Midi Dev Ekonomi 34.90 yazmışlar, biz Şok tan 31 e aldık onu
şütüm bitti bebeğim doymuyor ;'(((
eşim spor salonuna gidelim beraber diyor..
ben yüzmeye gitmek istiyorum ama 4 ay yeni doldu..
sıkıntı olur mu acaba? spora başlayan var mı aranızda?..
bekleyeceğim olmazsa..
o çokbilmiş doktor yüzünden sütün azaldı di mişütüm bitti bebeğim doymuyor ;'(((
ama ben öryargılıyım, 1 gün verip 3 gün vermediğim monovit d'nin içinde parabenvarmış :18:
daha da kullanmam..
sanırım demir haplarında da buluyor bu madde.. :100:[/B]
Eki Görüntüle 550037
Nasıl yaaa birden bire mi bitti, telaş yapma cnm, mama takviyesi veriyor muydun önceden. Vermiyor isen önce emzir sonra mama ver. Resimdeki çayı arkadaşlarım çok meth etti, ben henüz denemedim aktara gitme fırsatım olmadığı için. En kısa zamanda denemek istiyorum ama. Sen de dene istersen
o çokbilmiş doktor yüzünden sütün azaldı di mi
tekrar sık sık emzirmeye başla,artar sütün inşallah
Öyle bi anda bitmez canım üzme kendini yediğin bişeyin tadını beğenmemiştir kızın ondan içmeyip ağlıyordur sen bol bol su iç Rabb'ine dua et içini ferah tut tekrardan eskisi gibi olur sütün inşallah
Canim hic oyle dusunme gecen zehirlendim yemek yiyemedim en son hastaneye gitmek zorunda kaldim ben yokken bebegim ac kalmasin diye iki gogsumden toplam 30 cikti cok uzuldum ama bi kac saat sonra geldi. Bu sut tuhaf bi sey ya her seyden etkileniyo sen normal hayatina devam et kesilecek diye de psikolojik olarak etkileme kendini gelecektir bence ..
yok canım sadece anne sütü. onun yereine hümana da aynı içerikde hümana alcam :26: çok sağol canım
evet çocuk ara ara emerken azaldı off inşallah
doktor az emzir dedi diye 4 5 saatte bir veriyordum sonra oda az az emmeye başladı ve göğüslerim cıvık cıvık oldu adeta çok az geliyor sütümmherzaman yediğim şeyler
canım geçmiş olsunda benmki dediğim gibi hümanad içtim gerçi dün bi bardak 1 emmeye geldi 2.emmeye yok
en azından gece uyuduğumda göğüslerim dolu oluyordu artık oda yokkkk sabah uyandığımda boşş![]()
Canim belki biliyosundur ama ben yine de soyleyim boza cok sut yapiyomus bulabilirsen bi dene istersen
o da monovit gibi d vitamini..kızlar ben monovit değil de devit3 kullanıyorum ama zaten 15 günlükten beri onun dışında bu bahsettiğiniz başka bişey mi bana ne çocuk doktoru ne de sağlık ocağı böyle birşeyden bahsetmedi
nerden çıkardın doymadığını?..şütüm bitti bebeğim doymuyor ;'(((
ben de sezaryenliyim..ben sormuştum doktoruma.
"lohusalık bittikten sonra yüzme ve yürüyüş serbest" demişti
ben sezaryenliyim bu arada.
birkeç kez gittim yüzmeye eşime ya da anneme bırakıp ,
ama zor oluyor her sefer birine bırakmak.. bizim burdaki kapalı olimpik yüzme havuzu,ulaşımı biraz zor ,özel arabayla gitmek lazım
üstelik havalar da soğudu![]()
sütünün azaldığını düşünüyorsun belliki,ama evham yapma..
sık sık emzirmeye devam et.. yediklerine de.. uyku çok önemli biliyorsun..
süt hormonları uyku esnasında salgılanıyor..
bir de ısırganın sütü artırdığını biliyorum, tahin helvası da aynı şekilde.. [/B][/FONT]
altını ıslatıyor hemde çok ama kaka yapmiyor çok huzursuz uykuları bozuldu sürekli elleri ağızında ;'( çekiyor süt gelmiyor yutkunmuyor
uyusamda değişmiyor
altını çok ıslatıyorsa demek ki birşeyler yiyor ama kaka yapmıyorsa midesi tam dolmuyoraltını ıslatıyor hemde çok ama kaka yapmiyor çok huzursuz uykuları bozuldu sürekli elleri ağızında ;'( çekiyor süt gelmiyor yutkunmuyor
uyusamda değişmiyor
altını çok ıslatıyorsa demek ki birşeyler yiyor ama kaka yapmıyorsa midesi tam dolmuyor
sık sık emzir 1-2 güne artar sütün, stres yapma sakın yoksa gider
ben yiyeceklerin işe yaradığını düşünmüyorum geçici çözüm onlar
süt artışında önemli olan bebeğin emmesi
hay Allahım yaa sendeki süt dolup taşardı şimdi olana bak![]()
yok canım sadece anne sütü. onun yereine hümana da aynı içerikde hümana alcam :26: çok sağol canım
doktor az emzir dedi diye 4 5 saatte bir veriyordum sonra oda az az emmeye başladı ve göğüslerim cıvık cıvık oldu adeta çok az geliyor sütümmherzaman yediğim şeyler
![]()
bozada alkol var felan dediler hamileyken bir kere içmiştim sonra duyunca içmedim
çocuğum kırkbinkere maaşallah3400 doğdu 7400 geldi demin baktım 200 de ikimizin kilerine çık üste zaten 3 aylıkken 7150 ydi kilo umrumda değil bebeğim doymuyorr
emzirmek içn yatırıyorum yavrum hırslanıyor kıpkırmızı oluyor kalkmaya çalışıyor kaplumbağ gibi oluyor
çok kötü birşey Allah ım kimseye yaşatmasın![]()
birde ben yantopic ten geldim (ağustos 2012 )bu prima 3 numaranın maxi si varmı ???? ben mi bulamadım:26:
yada 4 numaraya geçsem mi, çok mu büyük olur (7,1 kg.62,5 cm boy ) çoçuğun bezinin kenarları iz bırakıyor resmen ,