Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

çocuğum kırkbinkere maaşallah :nazar:3400 doğdu 7400 geldi demin baktım 200 de ikimizin kilerine çık üste zaten 3 aylıkken 7150 ydi kilo umrumda değil bebeğim doymuyorr

emzirmek içn yatırıyorum yavrum hırslanıyor kıpkırmızı oluyor kalkmaya çalışıyor kaplumbağ gibi oluyor :14:

çok kötü birşey Allah ım kimseye yaşatmasın :50:

ne var canım yaa
daha kötü şeyler var Allah yaşatmasın
git markete mama al yedir doysun çocuk ağlayıp durmasın zehir değil ya ek besine geçecek zaten
artık nerdeyse 4 aylık oldular anlarsın açlıktan mı ağlıyor
ben hep sütümün yanında mama ile besledim bizim canımız yok mu :)
biz de isterdik doyana kadar emsinler
ama buna da şükür
ne kadar emerse kardır diyorum ben

Son düzenleme:
Kızlar merhaba.. Moralim çok bozuk kızım memeyi reddediyor hiç bir şekilde emmiyor:26::26: Sadece geceleri oda az az:2::2: Bende mama aldım öglen veriyorum ama kaç saatte bir vericem bilmiyorum yardımcı olurmusunuz??

Kızlar merhaba.. Moralim çok bozuk kızım memeyi reddediyor hiç bir şekilde emmiyor:26::26: Sadece geceleri oda az az:2::2: Bende mama aldım öglen veriyorum ama kaç saatte bir vericem bilmiyorum yardımcı olurmusunuz??

sütün var ise söylemesi kolay tabikide , bence emzirme konusundan vazgeçme , brde neden acaba istemiyor bi rahatsızlık mı sözkonusu , pamukçuk ,vb.gibi ,birde doktor unla konuş yol gösterir, hani mama ile uğraşmak daha zor gibi hem sütün varsa vazgeçme derim ben nacizane ,

aynı sorun bızdede var aynı dert bende ayakta gezerek emzırıyorum bazende sagıyorum sutun yetmıyordur dıye bı baktınmu 3 aylık bebegın 150cc ıcmesı gerekk sag bakalım o kadar cıkıyormu yoksa mama alırsın o zamanda 3 bazen 4 saatte bır verırsın yemesıne gore 150- 180cc bebege gore degısıyor cnm

Benimkide aynı :( bikaç gündür memeyi verince agliyo tutmuyor memeyi :( ne yapacağım şaşırdım öyle ağlıyor ki zorlayamıyorum da :( acaba böyle mi bırakıyorlar memeyi. Oğlum biraz büyüyüp bilinçli tepkiler vermeye başladığında emmesini öyle isterdim ki. Meme diyip gelsin koynuma diye :( allahım çok zor bi durum. Doğduğundan beri emmesi hep problem oldu.

Benimkide aynı :( bikaç gündür memeyi verince agliyo tutmuyor memeyi :( ne yapacağım şaşırdım öyle ağlıyor ki zorlayamıyorum da :( acaba böyle mi bırakıyorlar memeyi. Oğlum biraz büyüyüp bilinçli tepkiler vermeye başladığında emmesini öyle isterdim ki. Meme diyip gelsin koynuma diye :( allahım çok zor bi durum. Doğduğundan beri emmesi hep problem oldu.

Doktorumuz eger memeyle kavga eder gibi reddettigi bir durum olursa muhtemelen disetlerinden kaynaklandigini soyledi. cok zorda kalirsam saatler gecmesine ragmen emmeyi reddetigi durumda ben zaten anliyorum cok salya akitiyor ve elleri agzinda sinirleniyor kipkirmizi oluyor. o zaman doktorun onerisiyle bi jelle damaklarini ovuyorum rahatlatiyor ama bu aralar cok huzursuz sanki gece aglayarak uyanmalar bizdede basladi. onceden azcik mizirdanirsi emzirip geri yatirirdim simdi hem memeyi almak istemiyor hem agliyor cok uzuluyorum

çocuğum kırkbinkere maaşallah :nazar:3400 doğdu 7400 geldi demin baktım 200 de ikimizin kilerine çık üste zaten 3 aylıkken 7150 ydi kilo umrumda değil bebeğim doymuyorr

emzirmek içn yatırıyorum yavrum hırslanıyor kıpkırmızı oluyor kalkmaya çalışıyor kaplumbağ gibi oluyor :14:

canım o kaplumbağa gibi olmasının nedeni ya gazından yada kakasından..:34: çünkü benim kızımda aynısını yapıyor.. bende emmek istemiyor zannediyordum.. sonra karnına masaj yapıp gazı çıkınca rahatlıyor. emmeye başlıyor.:emir_bebek:. ama bazen bnim kızımda hiç birşeyi yokken göğsümü almak istemiyor.. sağa sola bakmaya çalışıyor. ememiyor bir turlu bende emzirmeye uğraşınca sinirleniyor..:95:

kızlar merhaba,
ben kızım 1,5 aylıkken işe başladım. su an kızım 4 ay 2 günlük. şu ana kadar sadece anne sütü verim. yazdan kalma stoklarım çok işe yarıyordu. ama kızım gun gectıkçe daha cok içmeye başladı. veeee stoklar bıttı...
ve bugun mecburi mamaya başladık. ben işteyken annem 3 öğün anne sütü verecek. 1 yada 2 öğün mama takviyesi yapacak.6. aya kadar mecbur böyle gideceğiz.

Doktorumuz eger memeyle kavga eder gibi reddettigi bir durum olursa muhtemelen disetlerinden kaynaklandigini soyledi. cok zorda kalirsam saatler gecmesine ragmen emmeyi reddetigi durumda ben zaten anliyorum cok salya akitiyor ve elleri agzinda sinirleniyor kipkirmizi oluyor. o zaman doktorun onerisiyle bi jelle damaklarini ovuyorum rahatlatiyor ama bu aralar cok huzursuz sanki gece aglayarak uyanmalar bizdede basladi. onceden azcik mizirdanirsi emzirip geri yatirirdim simdi hem memeyi almak istemiyor hem agliyor cok uzuluyorum

kes,nlikle açda olsa tokda el emiyoruz :26:

moralini bozma yaa..
4 aydır sadece emziriyorsun ve çok güzel kilo aldı bebeğin..
gerekirse günde birkaç öğün mama verirsin.. :1:

valla bu ara hepimizde aynı problem var görüyorum..
tek değilsiniz yani.. çok da sıkılmayın..
gece emmeleri çok besleyiciymiş, onu bırakma sen de canım..
mama öğünleri hakkında bi şey bilemiyorum malesef..

kızlar merhaba,
ben kızım 1,5 aylıkken işe başladım. su an kızım 4 ay 2 günlük. şu ana kadar sadece anne sütü verim. yazdan kalma stoklarım çok işe yarıyordu. ama kızım gun gectıkçe daha cok içmeye başladı. veeee stoklar bıttı...
ve bugun mecburi mamaya başladık. ben işteyken annem 3 öğün anne sütü verecek. 1 yada 2 öğün mama takviyesi yapacak.6. aya kadar mecbur böyle gideceğiz.
merhaba canderin.. :3:
doğumdan kısa süre sonra başladın çalışmaya ama çok iyi idare ettin..:46:

merhaba canderin.. :3:
doğumdan kısa süre sonra başladın çalışmaya ama çok iyi idare ettin..:46:
[/QUOTE]

vallahi öle oldu...çok iyi idare ettim. çok şükür...

Merhaba kızlar nasılsiniz benim oğlumda bu aralar değişti ağlayarak uyanıyor disiyle alakalı olabilir birde büyüyorlar neticede sesi bile ağlarken daha kalın çıkıyor ;) ayrica daha fazla ilgi bekliyor yanında olayım birlikte oynayalım ya da gezdirelim o zaman tamam sorun yok .ama yalnız bıraktığımda yarım saat sonra bağırarak çağırıyor şehzademiz.
Emzirme konusunda 3-3,5 ay arasında bende sorun yasamıştım emmek istemiyordu ama emzirmeyi kesmedim istemediğinde zorlamadim 15 gündür rahatiz 3 saatten aşağı vermemeye çalışıyorum açıktigi icinde güzel emıyor şutum de daha da arttı 6 ayın sonuna kadar takviyesiz devam edebileceğiz sanırım

bu arada 3 gündür ısıtıcıyı çalıştırıyorum.
tesisatı kontrol edecek eşim, kaloriferi yakıcaz bugün inş..
hava çok soğuk, bir haftanın üzerine dünü yıkadım kızı:1:

Arkadaslar bebeklerini yalniz basina yikayanlar nasil yikiyor acaba? bende bu hafta oldu yikamadimbugun yikamak lazim ama yalnizim.

Arkadaslar bebeklerini yalniz basina yikayanlar nasil yikiyor acaba? bende bu hafta oldu yikamadimbugun yikamak lazim ama yalnizim.

canım hıc zor degıl ben 20 gunlukken felan basladım tek basıma yıkıyortum suan mesela kuvetını ııce su ıle dolduruyorum usumesın dıe bı kafası dısarıda kalıo ılk once vıcudunu yıkıyorum sampuanla zaten ustten sıkmalı tek elımle alabılıyorum basının altından koltuk altına doğru tek elımle tutuyorum tek elımlede yıkıyorum sonra sırtını cevırıyorum yıkıyorum sonra basına su dokup sampuanla yıkıyorum su dokup durluyorum hemen havlusuna sarıyorum cok basıt canım

canım hıc zor degıl ben 20 gunlukken felan basladım tek basıma yıkıyortum suan mesela kuvetını ııce su ıle dolduruyorum usumesın dıe bı kafası dısarıda kalıo ılk once vıcudunu yıkıyorum sampuanla zaten ustten sıkmalı tek elımle alabılıyorum basının altından koltuk altına doğru tek elımle tutuyorum tek elımlede yıkıyorum sonra sırtını cevırıyorum yıkıyorum sonra basına su dokup sampuanla yıkıyorum su dokup durluyorum hemen havlusuna sarıyorum cok basıt canım

Sagol cnm tutus seklini biliyorum. ama hep sampuanini yapan birileri oldu yanmda annem kv fln artik kendim yapmam lazim bu isi her zaman cagirmak olmuyor. birazdan deneyecegim

Aynen canim bende senin gb bi elimle tutup kafasini sirtini yikiyorum fileye sirt ustu yatirip on tarafini yikiyorum ama bi iki haftadir fileye yüzüstü yatiriyorum artik tek elimle tutamiyorum cok hareketli kafasi ayagi bacagi kollari hicbiyeri durmuo bende hem sirt ustu hem yuz ustu yatirip iki tarafinida yikiyom kafasini yüzüstü yatarken yikiyom kafasini kendi kaldırdığından kulagina su gitmiyor..bu arada cocugu emmeyen arkadaslar doymadigini düşünenler once kilo takibi yapin ama ayni tartida.cisine bakin eger hersey normalse ısrarla emzirin ozellikle o uyurken..benim gogsum cok nadir beni rahatsız edecek sekilde dolmustur.hamileyken aldigim göğüs pedini bile nerdeyse hic kullanmadim ama cok sukur sutum yetti dediginiz gb kilo verdikce bide goguslerim iyice kuculdu bunlari kriter almayın sut emdikce gelio pompalarda yaniltio onada guvenmeyin..ama tabiiki çocuğunu anne sutuyle beslemek cok güzel fakat dünyanin sonuda degil rabm baska dert vermesin..cokda üzülmeyin naçizane tavsiyem benim..ben kirk gun annemi emmisim sonra biberonla inek sutu icmisim noldu cok şükür gayetde sagliklijy

Back
X