Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha gun ayamadi da o yuzdennben Günaydın demeden pat diye girdim yine yahu![]()
bence okumak için yollara düşmek daha kötüDaha gun ayamadi da o yuzdenn
Kisin okumaktan ziyade calismak icin daha hava aydinlanmadan sicak yatagindan cikip yollara dusmek ne kotu ya:26: Allah calisanlara kolaylik versin.
Kalkayim da kahvalti hazirlayayim..
Herkese günaydınnnnnn. Gözlerim yaşardı valla sabah sabah ne çok topikcan günaydın demiş :)
Hamağı kv sallarken ben de hazırlanıyorum. Zaten Efecim de kalkar birazdan.
Bu arada bence her türlü sabah kalkıp yola düşmek zor; çalışansan para kazanıyorsun ama geçim derdin var, okuyorsan da gençsin gezesin var ve aklın beş kaış havada ama okula gitmelisin :)
günaydın erken yatan bebek erken kalkar maalesef böyle de bir acı gerçek var
elifnaz sen baya netten alışveriş yapıyosun cancağızım:) ben de sana şeyi sorcaktım iki bebekle dışarda dolaşıyor musun hiç?
evet, senin için bu daha sıkıntılı bi durum olmaya başladı sanırım.günaydın erken yatan bebek erken kalkar maalesef böyle de bir acı gerçek var![]()
pembişe katılıyorum. bence öğrenciysen sorun yok.bence okumak için yollara düşmek daha kötü
çalışınca para kazanıyorsun en azından
acaba nasıl tepki verecekler?o da doğru
kv ler geldiği için çok sevinçliyim Efecik adına ;güzel zaman geçirsinler inşallah sevgi yumağı olarak
ben de bugün kv lere gidip yemek yemeyi düşünüyorum birkaç gündür sağolsun annem börek kek taşıdı eve. henüz kv lere hamileliğimi söylemedim sadece annem erzak taşıyor o yüzden
iyi işte, dediğin gibi bugün yemek derdin olmaz.Evet geldiler. Mamaları çok yiyemedik valla yarına kaldı çoğu :/ onlar da kaç saattir yolculuk yapmaktan haşat olmuşlardı yazık. Efe ilk başta acaip yabancıladı. Ağladı ve maymun gibi bana yapıştı. Ama sonraaaaa oynaya oynaya bi hal oldular :)
ayşecik güç bela uyudu.
aslında benim de uykum var ama yatağı toplamışım bi kere bozamamahahahah
salon, mutfak ve antreyi bi silicem, mutfağı da toplarım. arada banyoyu da yıkarsam süpper olacak
avm dönüşü malzemeleri alıp kıbrıs tatlısını yapmak isityorum inş.
pembişim, sen hangi borcama yapmıştın? 1 kg sütten kreması var, keki var. bendeki hangi borcama olur acaba
yoksa yeni alayım bugün..:44:
bu arada cumartesi kuzenlerle toplanıcaz.
muhallebili kadayıf tatlısı yapıcam inş..![]()
Kare borcama yaptım canım. Kayınvalidemde oval vardı ama büyükçe ona yapmıştık.
Yeter kızım aklımıza tatlı düşürüp durduğun!!!! :)
Günaydınnn....
Bu arada herkes erken kalkmadan şikayet etmiş, biz saatler geri alındığından beri 5 5 buçuk gb kalkıyoruz anam ağlıyor:/
Pembişim güzel oluyor aslında kv li günler . Sadece sen extra yoruluyordun ama çocuklar mutlu olunca değiyor.
akşam kaçta yatarsa yatsın yine sabah erken mi kalkıyor? :26:
yeğenim de sabahın kör vakti annesini ayağa dikiyor.. :100: