Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ebebekte tulum uyku tulumu indirime girmiş dun aldım. inşallah kullanışlı çıkar. kerem'de üstünü ortmuyor:50: havalar simdi iyide soguyunca bi çare bulmak lazım

ben Günaydın demeden pat diye girdim yine yahu:30:
Daha gun ayamadi da o yuzdenn :1:

Kisin okumaktan ziyade calismak icin daha hava aydinlanmadan sicak yatagindan cikip yollara dusmek ne kotu ya:26: Allah calisanlara kolaylik versin.

Kalkayim da kahvalti hazirlayayim..

günaydın erken yatan bebek erken kalkar maalesef böyle de bir acı gerçek var:5:

elifnaz sen baya netten alışveriş yapıyosun cancağızım:) ben de sana şeyi sorcaktım iki bebekle dışarda dolaşıyor musun hiç?

Daha gun ayamadi da o yuzdenn :1:

Kisin okumaktan ziyade calismak icin daha hava aydinlanmadan sicak yatagindan cikip yollara dusmek ne kotu ya:26: Allah calisanlara kolaylik versin.

Kalkayim da kahvalti hazirlayayim..
bence okumak için yollara düşmek daha kötü
çalışınca para kazanıyorsun en azından

Herkese günaydınnnnnn. Gözlerim yaşardı valla sabah sabah ne çok topikcan günaydın demiş :)

Hamağı kv sallarken ben de hazırlanıyorum. Zaten Efecim de kalkar birazdan.

Bu arada bence her türlü sabah kalkıp yola düşmek zor; çalışansan para kazanıyorsun ama geçim derdin var, okuyorsan da gençsin gezesin var ve aklın beş kaış havada ama okula gitmelisin :)

Neyse bu kadar gevezelik yeter; sonra görüşürüz inşallah :)))

Herkese günaydınnnnnn. Gözlerim yaşardı valla sabah sabah ne çok topikcan günaydın demiş :)

Hamağı kv sallarken ben de hazırlanıyorum. Zaten Efecim de kalkar birazdan.

Bu arada bence her türlü sabah kalkıp yola düşmek zor; çalışansan para kazanıyorsun ama geçim derdin var, okuyorsan da gençsin gezesin var ve aklın beş kaış havada ama okula gitmelisin :)

o da doğru:9:

kv ler geldiği için çok sevinçliyim Efecik adına ;güzel zaman geçirsinler inşallah sevgi yumağı olarak
ben de bugün kv lere gidip yemek yemeyi düşünüyorum birkaç gündür sağolsun annem börek kek taşıdı eve. henüz kv lere hamileliğimi söylemedim sadece annem erzak taşıyor o yüzden

Son düzenleme:

elifnaz sen baya netten alışveriş yapıyosun cancağızım:) ben de sana şeyi sorcaktım iki bebekle dışarda dolaşıyor musun hiç?

şöyle bi dusuneyim:44:
çok dolaştık canım. yanliz şu sıralar şöyle annemlere alışveriş merkezi çok yakın. keremi uyutup cikiyoruz genelde daha rahat oluyor. bu aldigim şeyler internette indirimi olan ürünler . çokta internetten almam aslında.
yanlız iki değil üç cocukla ciktigimizda oldu maltepedeki alisveris merkezine gittik en son. biraz bunaldik ama cocuklardan ziyade bayram öncesi çok kalabalık olduğundan. tek çocukla iki cocuk aynı oluyor desem yalan olur sonuçta biriyle sen biriyle eşin ilgileniyor tek çocuk olunca paslasiyorsun. işin daha çabuk bitiyor.

gü-nay-dııııın!:3:
sabahın 7sinde ayağa dikilen ve sol yanından kalktığından sürekli mızıldama modunda olan ayşeciği
tekrar uyutmaya çalışıyorum :37: uyusun kendine gelsinki, annesi teyzesiyle alışverişe gidecek :51:

evet, senin için bu daha sıkıntılı bi durum olmaya başladı sanırım.
uyku halin var mı?:26:

bence okumak için yollara düşmek daha kötü
çalışınca para kazanıyorsun en azından
pembişe katılıyorum. bence öğrenciysen sorun yok.
çoğu zaten eğlenceye muhabbete okula gidiyor:1:

o da doğru:9:

kv ler geldiği için çok sevinçliyim Efecik adına ;güzel zaman geçirsinler inşallah sevgi yumağı olarak
ben de bugün kv lere gidip yemek yemeyi düşünüyorum birkaç gündür sağolsun annem börek kek taşıdı eve. henüz kv lere hamileliğimi söylemedim sadece annem erzak taşıyor o yüzden
acaba nasıl tepki verecekler?:52:
Evet geldiler. Mamaları çok yiyemedik valla yarına kaldı çoğu :/ onlar da kaç saattir yolculuk yapmaktan haşat olmuşlardı yazık. Efe ilk başta acaip yabancıladı. Ağladı ve maymun gibi bana yapıştı. Ama sonraaaaa oynaya oynaya bi hal oldular :)
iyi işte, dediğin gibi bugün yemek derdin olmaz.
akşam başlayan muhabbet bugün artarak devam eder.. can ciğer olur onlar annesiiiiiii:31:

ayşecik güç bela uyudu.
aslında benim de uykum var ama yatağı toplamışım bi kere bozamam:37: ahahahah :9:

salon, mutfak ve antreyi bi silicem, mutfağı da toplarım. arada banyoyu da yıkarsam süpper olacak
avm dönüşü malzemeleri alıp kıbrıs tatlısını yapmak isityorum inş.
pembişim, sen hangi borcama yapmıştın? 1 kg sütten kreması var, keki var. bendeki hangi borcama olur acaba
yoksa yeni alayım bugün..:44:

şimdi tarife bakıyorum da, hamuru şerbeti kreması derken içinde 2,5 bardak şeker var yaaaaa:30:

bu arada cumartesi kuzenlerle toplanıcaz.
muhallebili kadayıf tatlısı yapıcam inş..:31:

Gunaydin canlar biz de kalkali baya oldu ama yatak keyfi yaptik oglusumla normalde hemen ayilir kosar gider bugun kedicik gibiydi ;)

ayşecik güç bela uyudu.
aslında benim de uykum var ama yatağı toplamışım bi kere bozamam:37: ahahahah :9:

salon, mutfak ve antreyi bi silicem, mutfağı da toplarım. arada banyoyu da yıkarsam süpper olacak
avm dönüşü malzemeleri alıp kıbrıs tatlısını yapmak isityorum inş.
pembişim, sen hangi borcama yapmıştın? 1 kg sütten kreması var, keki var. bendeki hangi borcama olur acaba
yoksa yeni alayım bugün..:44:

Kare borcama yaptım canım. Kayınvalidemde oval vardı ama büyükçe ona yapmıştık.
bu arada cumartesi kuzenlerle toplanıcaz.
muhallebili kadayıf tatlısı yapıcam inş..:31:

Yeter kızım aklımıza tatlı düşürüp durduğun!!!! :)

Günaydınnn....
Bu arada herkes erken kalkmadan şikayet etmiş, biz saatler geri alındığından beri 5 5 buçuk gb kalkıyoruz anam ağlıyor:/
Pembişim güzel oluyor aslında kv li günler . Sadece sen extra yoruluyordun ama çocuklar mutlu olunca değiyor.

Kare borcama yaptım canım. Kayınvalidemde oval vardı ama büyükçe ona yapmıştık.

Yeter kızım aklımıza tatlı düşürüp durduğun!!!! :)

büyük kare heralde, küçüğe sığmaz çünkü..
büyük ovalim var aslında ona yapabilirim :44:

Günaydınnn....
Bu arada herkes erken kalkmadan şikayet etmiş, biz saatler geri alındığından beri 5 5 buçuk gb kalkıyoruz anam ağlıyor:/
Pembişim güzel oluyor aslında kv li günler . Sadece sen extra yoruluyordun ama çocuklar mutlu olunca değiyor.

akşam kaçta yatarsa yatsın yine sabah erken mi kalkıyor? :26:

yeğenim de sabahın kör vakti annesini ayağa dikiyor.. :100:

Son düzenleme:
akşam kaçta yatarsa yatsın yine sabah erken mi kalkıyor? :26:

yeğenim de sabahın kör vakti annesini ayağa dikiyor.. :100:

Evet malesefff://
Birde bizimle yatıyor genelde kalkıyor, ilk işi kaka yapmak, yaptıktan sonra da iki eliyle yüzümü tutup burnunu burnuma dayayıp gözlerini aça aça kaka kaka diyor.( ki ben uyuyorum) sonrasında altını değiştirip tekrar yatıyorum bu sefer burnunu dayayıp aynı şekilde mama mama diye tutturuyor. Güleyimmi ağlayım mı bilemiyırum:)

Son düzenleme:
Back
X